Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj

Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Modificat la 02 mai 2022
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

Utilitatea unei biciclete pliabile

Bicicleta face parte dintre articolele extrem de apreciate de către copiii și adulții de toate vârstele, fiind utilizată pentru joacă, plimbări și drumeții, reprezentând chiar principalul mijloc de transport spre școală, facultate sau loc de muncă. Din cauza faptului că bicicletele clasice sunt greoi de manevrat și depozitat a fost dezvoltat designul generației actuale de biciclete pliabile, care nu doar că se pliază, dar sunt proiectate cu greutate și dimensiuni vizibil reduse. Prima bicicletă pliabilă a fost dezvoltată de Mikael Pederson (1900), pentru armata britanică, modelul creat prezentând capacitate de compactare: greutate 7,5 kg și dimensiune roți 24 inch.

Așadar, acest model de bicicletă este gândit să faciliteze atât depozitarea, cât și manevrarea, cele mai multe biciclete pliabile sunt unisex. Bineînțeles, datorită dimensiunilor modificate, modul de utilizare diferă ușor de cel al bicicletelor clasice, dar te vei obișnui rapid cu noul design. Materialele de fabricare sunt rezistente, nuanțele alese sunt minimaliste, iar aspectul general este unul extrem de modern.

Biciclete pliabile pentru adulți. Oferte și recomandări

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bicicletă Pliabilă TILT 500 Galben Fluo BTWIN

 • Deplasare ușoară
 • Zgomot redus la utilizare
 • Bicicletă ușoară și compactă
 • Bazată pe tehnologie modernă
 • Adaptabilă la orice mijloc de transport
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de biciclizm sau de sport, la general, atunci ai nevoie de un echipament sigur și calitativ. De aceea, îți venim, în ajutor, cu bicicleta pliabilă “ TILT 500”, care nu doar îți va oferi un suport eficient și rapid, dar, totodată, este perfect adaptabilă pentru orice tip de mijloc de transport. Devine compactă la necesitate, avantajos pentru o depozitare și transportare comodă și rapidă. De-asemenea, această bicicletă deține 7 viteze, având posibilitatea de a-ți alege treapta potrivită.

la buget

Scirocco Foldo Garda

 • Rezistentă
 • Pliabilă
 • Roți de 20\"
 • Ușor de transportat
 • Montare facilă
Verifică prețul

Bicicleta pliabilă Scirocco Foldo Garda este exact ce ai nevoie atunci când trebuie să ajungi cât mai repede la serviciu sau oriunde altundeva, este cel mai la îndemână mijloc de transport și este și foarte ușor de transportat, mai ales în mijloacele de transport în comun. Conferă o flexibilitate sporită, mai ales în orașele aglomerate. De asemenea se poate utiliza și pentru o plimbare plăcută prin parc. Montarea este foarte ușoară, venind montată 95%, trebuind puse doar pedalele și întors ghidonul.

Premium

Bicicleta pliabila Strida SX 18 inch - diverse culori

 • Compactă
 • Ușor de pliat
 • Cadru din aluminiu
 • Stabilitate excelentă
 • Curea din kevlar
Verifică prețul

Având un design diferit de bicicletele obișnuite, bicicletă pliabilă Strida SX Cu siguranță te va ajuta în a intoarce privirile trecătorilor pe stradă. Bicicleta cântărește doar 12 kg, mai puțin decât orice bicicletă pliabilă de pe piață și este atât de compactă încât revoluționează deplasarea pe distanțe scurte în oraș. Bicicleta se poate plia suficient de compact, pentru a încăpea în orice mijloc de transport în comun, în numai 10 secunde. Cu această bicicletă poziția biciclistului este suficient de bună pentru a oferi vizibilitate maximă în intersecții.

Bicicleta pliabila Unisex Romet Jubilat 3 Negru 2019

 • Cadru din aluminiu;
 • Pliere rapidă;
 • 3 viteze;
 • Unisex;
 • Furcă fixă oțel.
Verifică prețul

Bicicletele de oraș fac parte dintr-un model care este dominat de stil și caracter. Bicicleta pliabila unisex Romet Jubilat 3 negru 2019, cu cadru din aluminiu și roți de 24 de inch, este minunată pentru plimbările scurte de oraș. Bicicletă este echipată cu o furcă fixă de oțel, schimbător de viteze Shimano Nexus 3 și frâne de înaltă calitate, V-break. Având o greutate de numai 15 kg, bicicleta poate fi numaidecât pliată și încărcată în portbagajul unei mașini sau în orice mijloc de transport în comun.

Airwheel R5 Black este una dintre cele mai moderne și performante biciclete electrice disponibile pe piață. Fiind realizată dintr-un aliaj de aluminiu bicicleta este foarte ușoară și portabilă. De asemenea, este pliabilă putând fi foarte ușor depozitată și transportată. Acumulatorul instalat îți va oferi o autonomie de până la 25 de km la o viteză maximă de 20 de km/h. Bicicleta este echipată cu cauciucuri de 16 inch și o șa ergonomică pe care te vei simți foarte confortabil. Suportă o greutate de până la 100 kg.

Bicicletă pliabilă TILT 100 Negru BTWIN

 • Cadru din oțel
 • Confortabilă
 • Frâne eficiente
 • Simplu de utilizat
 • Elegantă
Verifică prețul

Bicicletă portabilă pentru cei mici. Are un ghidor reglabil pe înălțime pe care îl poți seta pentru diverse vârste sau înălțimi. De asemenea, șaua este reglabilă. Are un design modern și clasic de culoare neagră. O poți transporta ușor datorită faptului că o poți plia facil și rapid. Mai puțin de 30 secunde și ai pliat-o. Este un produs polivalent datorită roților de 20" pentru o deplasare cât mai eficientă și are o singură viteză. Este compactă și ușoară. Dacă nu știai, garanția pe viață este încă un cadou pentru tine.

Bicicleta Pliabila, Shimano Revoshift Tourney 6 Viteze, Roti 20 Inch, Frane V-Brake, Velors Advantage CSV20/54B Cadru Negru cu Design Rosu

 • Protejează mediul înconjurător
 • Se poate depozita cu ușurință în spații mici
 • Furcă rigidă și compactă pentru o pedalare ușoară
 • Indicator de viteză
 • Schimbător cu 6 viteze
Verifică prețul

Bicicleta pliabilă este realizată pentru deplasările în oraș, fiind o bună alternativă de a te menține în formă și în același timp de a proteja mediul înconjurător. Se poate utiliza pentru plimbări relaxante în parc, dar și ca un mijloc de transport foarte la îndemână. Bicicleta se poate depozita cu ușurință în spații mici și se poate transporta mult mai ușor decât cele clasice. Sistemul lateral de pliere reducere până la 70% spațiul ocupat și este perfectă pentru transportul în comun, portbagajul mașinii.

Întrebări și răspunsuri despre bicicletele pliabile

Cât de grea e o bicicletă pliabilă pentru adulți?

O bicicletă pliabilă poate avea până în 10 KG (depinde de dimensiunea acesteia), dacă sunt construite din materiale ușoare precum fibra de carbon și titanul. În același timp, sunt și biciclete din oțel sau aluminiu, care pot ajunge chiar la peste 15 KG.

De ce fel de mentenanță are nevoie o bicicletă pliabilă?

Gradul de mentenanță al unei biciclete pliabile este aproape inexistent. Trebuie doar să te asiguri în menținerea gradului de lubrifiere al lanțului, să păstrezi roțile umflate și că ai bateria încărcată de la stopuri și alte lumini / device-uri adiacente.

Cât durează plierea unei biciclete pliabile?

O bicicletă pliabilă se poate ”strânge” / ”desface” în doar câteva zeci de secunde. Cel mai indicat este să consulți manualul sau site-ul producătorului pentru a vedea cât de rapid se poate plia/deplia bicicleta + să te asiguri că nu ai nevoie de unelte speciale.

Se poate ridica șaua unei biciclete pliabile?

Pentru o gamă largă de biciclete pliabile, șaua poate fi ajustată în diferite poziții. Nu doar atât, atât șaua cât și ghidonul sunt ușor de reglat. Un alt plus îl reprezintă faptul că nu ai nevoie de scule speciale pentru a putea face aceste modificări.

E nevoie ca bicicleta pliabilă să aiba frâne pe disc?

Frânele cel mai des întâlnite la bicicletele pliabile sunt cele mecanice cu saboți. Frânele pe disc pot fi găsite la unele modele cu un preț peste medie, în special la modelele cu roți mai mari de 24″, 26″ și 28″, unde pot oferi o eficiență superioară.

Alegerea unei biciclete pliabile pentru tine

Mărimea roților

Dimensiunea tipică a roților unei biciclete pliabile este de 20''. Cu toate acestea, în funcție de tipul de strângere, există modele care pot ajunge până la 11''. Este important de reținut că o bicicletă cu roți mai mari va fi mereu mai mare la pliere.

Număr de viteze

Există sisteme de transmisie care au o singură viteză, însă, la modele de top, te poți întâlni chiar și cu 18 sau 24 viteze. Este important de știut că atunci când ai mai multe viteze la dispoziție, poți face față unei varietăți mai mari de terenuri.

Materialul cadrului

Materialul cadrului este important atunci când ne gândim la greutatea bicicletei dar și la cât de rigidă este structura ei. Cadrele pot fi confecționate din aluminiu, oțel, carbon sau diverse aliaje. Un cadru din carbon o să fie mult mai ușor ca unul din oțel.

Greutate suportată

Este indicat să se consulte manualul de utilizare, însă, în general, în funcție de materialul din care sunt construite, fie că vorbim de un aliaj ușor precum carbonul sau unul mai rigid, oțelul, bicicletele pliabile suportă o greutate maximă de 100KG.

Greutatea bicicletei

Greutatea unei biciclete diferă în funcție de materialele din care este confecționată. Cele din oțel sau aluminiu pot depăși 20KG (în funcție de dimensiuni), însă, cele din aliaje ușoare, precum carbonul, au o greutate mult mai mică și sunt ușor de transportat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Dormitul în Mașină
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe