Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U

Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să îți cumperi un antifurt de bicicletă în formă de U?

Bicicleta este un obiect destul de atractiv pentru hoți. Zilnic, multe plângeri de furt sunt depuse la secțiile de poliție din marile orașe, de către posesorii de astfel de produse. Deși orice magazin online îți spune că nu există antifurt în formă de U care să nu poată fi spart, este bine să fi echipat cu un astfel de sistem care să fie cât mai sigur, mai ales dacă ai un mountain bike performant sau o cursieră scumpă. In principiu, ca să ai o încuietoare sigură, trebuie să investești între 170 -400 de lei, în funcție de locul în care îți lași bicicleta.

Totodată, trebuie să înțelegem că nu există antifurt indestructibil. Antifurturile în formă de U (uneori li se mai spune și în formă de D) sunt alcătuite dintr-un sistem de prindere și o bară curbată, din metal inflexibil. De fapt, acestea seamănă cel mai bine cu un lacăt, ca principiu. Ele nu se pot lega în jurul obiectelor mai groase, precum copacii, singura alternativă rămânand barele subțiri ale suporturilor de biciclete, ori gardurile de metal. Aceste modele sunt optime, dacă dorești un antifurt bicicletă la un preț bun, cu un nivel de siguranță ridicat.

Antifurt de bicicletă în formă de U

Cel mai bun

Antifurt bicicleta Yale, tip U + cablu, cu cheie

Cu două puncte de blocare anti-smulgere și o protecție dublă din cauciuc împotriva zgârieturilor, cablul lasă furtul bicicletei dumneavoastră în trecut. Astfel, cablul de 12000 de mm asigură protecție ridicată la toate tipurile de atac și prezintă o încuietoare cu securitate sporită, rezistentă la tentativele de spargere, smulgere, lovire sau chiar găurire. De aceea, bicicleta dumneavoastră este protejată în orice ocazie.
Verifică prețul

Cablul antifurt pentru bicicletă de la Yale este realizat din oțel întărit, oferind astfel o rezistență maximă la tăiere sau lovire.

la buget

Antifurt Bicicletă U 920 ELOPS

Permițând prinderea a două biciclete de un punct fix, lacătul asigură o siguranță ieșită din comun, alături de o fixare universală pe cadrul acestora. De asemenea, lacătul cu o greutate de 1600 de grame prezintă un înveliș special de tip 'rubber', pentru a proteja vopseaua bicicletei. Acesta prezintă un cablu de secțiune tubulară din oțel cementat, având astfel o rezistență superioară și o încuietoare sigură.
Verifică prețul

Lacătul antifurt pentru biciclete 920 de la Elops lasă furtul bicicletei dumneavoastră în domeniul trecutului.

Premium

Antifurt Bicicletă cu alarmă U 445 ABUS

Antifurtul are mânerul rotund, din oțel cimentat, de 12 mm diametru, iar cilindrul premium oferă o protecție sporită împotriva spargerii. Mânerul, carcasa și elementele mecanismului de încuiere sunt din oțel cimentat, sistemul având o formă ergonomică, pentru o manipulare optimă. Alarma este destul de puternică, emițând 100 dB timp de 15 secunde și funcționează cu o baterie CR2 care este inclusă în pachet.
Verifică prețul

Pentru a-ți proteja bicicleta când o lași parcată antifurtul cu alarmă U 445 ABUS reprezintă o soluție bună.

Lacat antifurt tip U Citadel London CU 200/230/K/B, nivel protectie 8 din 10, tola calita cu grosimea de 11 mm, protectie anti-picking

În acești ani programul s-a extins și s-a optimizat pentru o oferi lacăte de încredere într-o mare varietate: lacăte U, lacăte pliabile, lacăte tip cablu și lacăte pentru discul de frână. Caracteristicile suplimentare cum ar fi oțelul călit împotriva atacurilor brutale sau cilindri de înaltă siguranță fac din antifurtul tip U Citadel London CU 200/230/K/B o soluție ideală pentru a-ți proteja bicicleta.
Verifică prețul

Marca CITADEL s-a nascut acum mai bine de 35 de ani din dorința noastra de a oferi lacate de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Lacat U-lock antifurt bicicleta, ABUS Facilo 32/150 HB230 + USH, 12 mm diametru, otel calit, negru

Cu grosimea tijei de 12 mm și acoperit cu un material special menit să protejeze în mod eficient vopseaua bicicletei dumneavoastră, lacătul este construit din oțel special călit și vine cu 2 chei. Cu o greutate de 1040 de grame, acesta prezintă un suport universal cu montare ușoară pe rame rotunde cu un diametru de 15-35 de mm. Astfel, cu acest lacăt beneficiați de o protecție deosebită în fața hoților în orice situație. .
Verifică prețul

Cacătul U-lock antifurt pentru bicicletă, furtul bicicletei dumneavoastră este de domeniul trecutului.

Antifurt bicicletă U 920 ELOPS

În primul rând, descurajează furtul! Un antifurt bun dispune de un sistem de închidere ce reduce riscul de spargere și de materiale pentru folosirea uneltelor specifice. Antifurtul de bicicletă U 920 ELOPS are cablul cu secţiune tubulară din oţel cementat, foarte rezistent. Asigură o rezistenţă optimă la tăierea cu cleştele, ferăstrăul sau lovirea repetată cu ciocanul. Învelișul "rubber" (cauciucat) protejează vopseaua. Antifurtul are în interior un cablu de 15 cm.
Verifică prețul

Deși nu există antifurt ce nu poate fi spart, acesta are drept obiectiv îngreunarea furtului.

Întrebări despre antifurtul de bicicletă în formă de U

Care este nivelul de siguranță oferit ?

Sonometru bun depinde și de accesoriile furnizate. Prin urmare, ar trebui să verifici întotdeauna caracteristicile cu privire asupra obiectului tău. Un capac de protecție sau o pungă de depozitare sunt foarte practice atunci când dispozitivul de măsurare nu este necesar. Unii producători își furnizează sonometrele cu un fir de trepied, astfel încât măsurătorile să poată fi făcute întotdeauna la aceeași locație și înălțime.

Este ușor de transportat?

În funcție de gradul de protecție cu care vine antifurtul ales pentru a proteja bicicleta, acesta poate avea dimensiuni și greutăți diferite. Cu toate acestea, antifurturile sunt ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu și își îndeplinesc rolul cu brio.

Din ce material este realizat ?

Antifurtul de bicicletă în formă de U are o destinație bine stabilită. Persoanele rău intenționate care își propun să-și însușească bicicleta protejată de acest accesoriu vor întâmpina adevărate probleme. Cele mai apreciate antifurturi sunt din oțel sau cele cu lanț.

Este flexibil ?

Bicicleta trebuie echipată pentru a fi folosită în orice locație. Este important să o dotezi cu un antifurt de bicicletă în formă de U pentru a o proteja de răufăcători. Acest antifurt este destul de flexibil pentru a-l așeza pe bicicleta ta în ce poziție ai nevoie.

Se deschide, închide, cu cheie sau cifru ?

În funcție de modelul pe care-l alegi, antifurtul poate avea mai multe sisteme de închidere. Poți găsi atât antifurt care să se blocheze pe bază de cifru, cât și unele care sunt încuiate cu cheia. Amândouă sunt la fel de folositoare în fața persoanelor rău intenționate, alegerea ținând doar de preferințele fiecăruia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România
Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Monociclul electric este una dintre cele mai practice metode prin care poți ajunge la birou, merge la plimbare sau chiar vizita orașe noi în călătoriile tale. Cu o autonomie de până la 100km, sunt o alegere mai bună chiar și decât o trotinetă electrică.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe