Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt

Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

Cum să alegi o bicicletă bună de asfalt?

Dacă îți dorești o bicicletă pentru asfalt performantă este esențial să fii atent la anumite caracteristici: cadrul să fie cât mai rezistent, sistemul de suspensii cât mai calitativ, șaua să fie cât mai confortabilă, sistemul de frânare să fie cât mai eficient, iar cauciucurile să fie cât mai aderente.
Toate aceste lucruri contează pentru a-ți oferi o experiență de biking minunată chiar și în cele mai aglomerate orașe.

Pe străzile orașului tău sau în acel oraș pe care vrei să îl explorezi ai nevoie de o bicicletă cât mai confortabilă, dar și cât mai sigură pentru a te putea opri la timp în caz de pericol. Nu mai vorbim de acele orașe care au piatră cubică și aici sistemul de suspensii este important pentru a atenua efectul pe care îl au denivelările drumului asupra corpului tău. Practic, nu ai vrea să simți orice denivelare în timp ce te plimbi cu bicicleta.

Prețul este de cele mai multe ori caracteristica principală după care se ghidează multe persoane, dar de fapt performanțele bicicletei ar trebui să primeze.

Biciclete pentru asfalt

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bicicletă de Şosea RC 520 frână pe disc TRIBAN

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Suspensii comode
 • Frâne performante
Verifică prețul

Bicicleta de șosea RC 520 prezintă o geometrie a roților confortabilă, cauciucuri de 28 de mm, alături de o ghiolină din spumă și o șa tip ErgoFit. De aceea, această bicicletă vă va oferi un confort deosebit, frânele prezentând un disc mecanic-hidraulic pentru a asigura eficiența progresivă a frânelor. De asemenea, bicicleta este compatibilă cu cauciucuri de maxim 36 de mm, cu tehnologia tubeless, alături de inserții pentru portbagaj. Frama este realizată din 100% aluminiu, pentru rezistență și durabilitate.

Cel mai bun

Bicicleta de sosea pentru barbati Romet Huragan Negru/Alb 2019

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Compactă
 • Simplu de manevrat
 • Cadru solid
 • Dotată cu sistem de suspensie modern
Verifică prețul

Bicicleta de șosea Romet Huragan este concepută pentru bărbați, dar poate fi folosită cu succes și de femei. Are numeroase avantaje și prezintă următoarele caracteristici: cadru din aluminiu, ceea ce o face foarte ușoară, roți de 28 inchi prevăzute cu jantă dublă, furcă fixă din aluminiu, frâne Caliper Tektro R-340, deraior Shimano, transmisie cu 3x7 rapoarte și greutate sub 11kg. Experiența pe piață a firmei te va convinge că ai făcut cea mai bună alegere, iar când vei observa cât de ușor de manevrat este această bicicletă, nu o vei schimba cu alta.

Premium

Bicicletă de șosea EDR frâne pe disc Shimano 105 Bordo Damă

 • Șa confortabilă
 • Cadru EDR
 • Se adaptează după conformația fiecăruia
 • Dotată cu roți tubeless FULCRUM
 • Forță de frânare puternică
Verifică prețul

Această bicicletă îți va oferi mobilitatea eficientă prin oraș, dar și la muncă, contribuind astfel la un stil de viață sănătos și echilibrat, precum și la combaterea poluării mediului înconjurător. Este concepută a fi pentru femei, elementele de poziție, precum și geometria sa fiind adaptate la conformația feminină. Șa-ua este extrem de confortabilă pentru șezut pe toată durata deplasării. Cadrul său este din carbon, ceea ce o face extrem de fiabilă și ușor de transportat, aceasta cântărind aproximativ 9 kg.

Focus Izalco Max disc 8.6

 • Furca este realizată din carbon
 • Prezintă 22 de viteze
 • Greutate de 8,95 kg
 • Schimbătoarele sunt tip Shimano 105
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Această bicicletă de adulți este ideală pentru acele persoane care vor să aibă o viață activă și să se bucure de un ritm de viață alert chiar și prin oraș. Dacă nu ai observat ghidonul bicicletei este specific semicursierelor pentru a te ajuta să faci efortul dorit și să rămâi în formă întotdeauna. Cadrul este unul rezistent la șocuri și durabil în timp, iar prețul va merita pe termen lung. Este esențial să știi că raportul calitate-preț este unul ridicat și te vei bucura de fiecare leu investit în această bicicletă de adulți.

Bicicleta rutiera SAVA Shadow 3.0, 700 C, 56 cm, Gri

 • Frâne cu pivot dublu
 • Schimbător dotat cu 22 de viteze
 • Cadru din carbon
 • Design modern
 • Sigură
Verifică prețul

Bicicleta rutieră SAVA Shadow este minunată pentru plimbările relaxante din timpul liber și nu numai. Cu ajutorul acesteia te vei putea deplasa zilnic la muncă, contribuind astfel la un mediu mai curat, dar și la propriul tău stil de viață sănătos și echilibrat. Roata de 28 inch va oferi stabilitatea și siguranța necesare pentru un drum plăcut și confortabil. Este ușoară și poate fi transportată și depozitată cu ușurință. Poți fi sigur că ai făcut o investiție de lungă durată, extrem de profitabilă.

Focus Cursiera Izalco Race 9.7

 • Are anvelope Vittoria Zaffiro, 700 x 25C
 • Are frâne pe față Shimano 105 R7000
 • Are schimbător pe față Shimano 105 R7000
 • Are cadru Carbon SL
 • Are schimbător pe spate Shimano 105 R7000
Verifică prețul

Dacă îţi plac plimbările lungi cu bicicleta, pe şosea, atunci Focus Cursiera Izalco Race 9.7 poate fi companionul tău. Este o bicicletă cursieră cu roţi de 28 inch pentru adulţi. Fiind echipată cu schimbătoare şi manete de la Shimano, te vei putea baza mereu pe o mare eficienţă la frânare. Dacă te-ai decis să îți achiziționezi această bicicletă trebuie să ai în vedere faptul că nu vei regăsi în pachet și pedalele, acestea le vei comanda separat. Un alt detaliu important este faptul ca vine montată în proporție de 85%.

Întrebări despre bicicletele pentru asfalt

Ce dimensiuni are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt este un model rezistent de bicicletă. Dimensiunile bicicletei diferă în funcție de utilizator care poate fi copil sau adult. Fiecare bicicletă este creată pentru a putea fi ajustată pentru fiecare tip de utilizator pentru a-i oferi maxim de calitate.

Ce greutate are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt îți poate fi cel mai bun prieten atunci când vrei să faci mișcare în oraș. O poți folosi alături de cei mici pentru a-i obișnui cu ciclismul și această pasiune. Greutatea sa variază în funcție de componente, dar în general poate fi cărată de un adult.

Care este cea mai performantă bicicletă pentru asfalt?

Dacă îți dorești să pedalezi pe o bicicletă cu adevărat performantă din punct de vedere al vitezei și al greutății reduse, cea mai bună alegere este o bicicletă din carbon și titan. Aceste modele sunt potrivite atât pentru plimbările prin oraș, cât și pentru competiții.

Din ce material este fabricată bicicleta pentru asfalt?

Sunt mai multe tipuri de biciclete din care poți alege pentru deplasările tale în oraș. Cele din oțel sunt recunoscute pentru rezistența lor la șocuri, cele de aluminiu sunt apreciate pentru greutatea lor redusă, iar cele din titan și carbon sunt cele mai ușoare și rapide pe asfalt.

Care este viteza maximă pe care o atinge bicicletă pentru asfalt?

Bicicletele pentru asfalt sunt o idee bună dacă vrei să faci mișcare în timp ce descoperi orașul. Dacă îți place ciclismul și în oraș îl poți practica alături de familie. Legat de viteza pe care o poate prinde o bicicletă de asfalt, aceasta depinde de fiecare utilizator în parte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U
Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă
Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe