Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt

Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

Cum să alegi o bicicletă bună de asfalt?

Dacă îți dorești o bicicletă pentru asfalt performantă este esențial să fii atent la anumite caracteristici: cadrul să fie cât mai rezistent, sistemul de suspensii cât mai calitativ, șaua să fie cât mai confortabilă, sistemul de frânare să fie cât mai eficient, iar cauciucurile să fie cât mai aderente.
Toate aceste lucruri contează pentru a-ți oferi o experiență de biking minunată chiar și în cele mai aglomerate orașe.

Pe străzile orașului tău sau în acel oraș pe care vrei să îl explorezi ai nevoie de o bicicletă cât mai confortabilă, dar și cât mai sigură pentru a te putea opri la timp în caz de pericol. Nu mai vorbim de acele orașe care au piatră cubică și aici sistemul de suspensii este important pentru a atenua efectul pe care îl au denivelările drumului asupra corpului tău. Practic, nu ai vrea să simți orice denivelare în timp ce te plimbi cu bicicleta.

Prețul este de cele mai multe ori caracteristica principală după care se ghidează multe persoane, dar de fapt performanțele bicicletei ar trebui să primeze.

Biciclete pentru asfalt

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bicicletă de Şosea RC 520 frână pe disc TRIBAN

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Suspensii comode
 • Frâne performante
Verifică prețul

Bicicleta de șosea RC 520 prezintă o geometrie a roților confortabilă, cauciucuri de 28 de mm, alături de o ghiolină din spumă și o șa tip ErgoFit. De aceea, această bicicletă vă va oferi un confort deosebit, frânele prezentând un disc mecanic-hidraulic pentru a asigura eficiența progresivă a frânelor. De asemenea, bicicleta este compatibilă cu cauciucuri de maxim 36 de mm, cu tehnologia tubeless, alături de inserții pentru portbagaj. Frama este realizată din 100% aluminiu, pentru rezistență și durabilitate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Bicicletă Şosea Triban 100 Flat Bar BTWIN

 • Cadrul este compatibil cu portbagajul de spate 900
 • Cadrul este din aluminiu 6061
 • Transmisia este mono-disc
 • Ghidonul este drept, cu manetă de schimbare a vitezei
 • Este echipată cu cauciucuri 700 X 32 slick
Verifică prețul

Fie că ești un pasionat al ciclismului, ori îți plac plimbările în aer liber, bicicleta de la Triban este ideală pentru nevoile tale. Este concepută special pentru ciclism pe asfalt, pentru persoanele care sunt la un nivel începător. Este fabricată din aluminiu foarte rezistent, având o greutate redusă și este dotată cu sistem de schimbare a vitezelor extrem de eficient. O alta caracteristi că importantă este sistemul de frânare pe disc care te ajută să oprești în condiții de siguranță sporită, în orice situație.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bicicleta de sosea pentru barbati Merida Scultura 8000-E Negru mat(Negru ) 2019

 • Roțile au 28 de inch
 • Cadrul este realizat din carbon
 • Furca este fixă
 • Șaua este tip Prologo Nago Evo T2.0
 • Prezintă 22 de viteze
Verifică prețul

Bicicleta de şosea pentru bărbaţi Merida Scultura 8000-E cu roţi de 28 inch şi cadru din Carbon SCULTURA CF4 te poate plimba de la nord la sud şi de la est la vest, prin toată ţara fără griji. Dacă vorbim despre cursiere, merită să începem cu această bicicletă. Merida Scultura este una dintre cele mai rapide biciclete de pe piaţă. Are mai multe puncte comune cu Reacto, care este o bicicletă complet aero, pentru ca rezistenţa aerului să fie cât mai mică. Această bicicletă este rezultatul multor ani de efort ingineresc şi nu numai.

Focus Izalco Max disc 8.6

 • Furca este realizată din carbon
 • Prezintă 22 de viteze
 • Greutate de 8,95 kg
 • Schimbătoarele sunt tip Shimano 105
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Această bicicletă de adulți este ideală pentru acele persoane care vor să aibă o viață activă și să se bucure de un ritm de viață alert chiar și prin oraș. Dacă nu ai observat ghidonul bicicletei este specific semicursierelor pentru a te ajuta să faci efortul dorit și să rămâi în formă întotdeauna. Cadrul este unul rezistent la șocuri și durabil în timp, iar prețul va merita pe termen lung. Este esențial să știi că raportul calitate-preț este unul ridicat și te vei bucura de fiecare leu investit în această bicicletă de adulți.

Bicicleta Sosea Devron Urbio R6.8 Pure Black S 28 inch

 • Are schimbător față Shimano 105 FD-5800
 • Are schimbător spate Shimano 105 FD-5800
 • Are manetele schimbătorului Shimano 105 ST-5800
 • Are angrenaj Shimano FC-RS500
 • Cadru este tip Aluminium 6061
Verifică prețul

Bicicleta pentru șosea de la Devron Urbio R6.8 prezintă numeroase caracteristici care vor uimi chiar și pasionații profesioniști ai ciclismului. Cu un sistem de frânare pe disc, frâna este tip mecanic, iar bicicleta prezintă 22 de viteze, fiind astfel potrivită pentru orice nivel de pregătire, de la începători, la intermediari și avansați și până la experți. De asemenea, bicicleta este realizată în mod exclusiv din aluminiu, astfel că este durabilă și extrem de rezistentă, nepierzându-și forma aerodinamică.

Focus Cursiera Izalco Race 9.7

 • Are anvelope Vittoria Zaffiro, 700 x 25C
 • Are frâne pe față Shimano 105 R7000
 • Are schimbător pe față Shimano 105 R7000
 • Are cadru Carbon SL
 • Are schimbător pe spate Shimano 105 R7000
Verifică prețul

Dacă îţi plac plimbările lungi cu bicicleta, pe şosea, atunci Focus Cursiera Izalco Race 9.7 poate fi companionul tău. Este o bicicletă cursieră cu roţi de 28 inch pentru adulţi. Fiind echipată cu schimbătoare şi manete de la Shimano, te vei putea baza mereu pe o mare eficienţă la frânare. Dacă te-ai decis să îți achiziționezi această bicicletă trebuie să ai în vedere faptul că nu vei regăsi în pachet și pedalele, acestea le vei comanda separat. Un alt detaliu important este faptul ca vine montată în proporție de 85%.

Bicicleta de sosea Cannondale CAAD Optimo 105 Negru Perlat 2020

 • Dimensiune roți de 28 de cm
 • Prezintă 22 de viteze
 • Cadrul este realizat din aluminiu
 • Furca este fixă
 • Frânele sunt de modelul Shimano 105
Verifică prețul

Bicicleta de șosea Cannondale CAAD Optimo este bicicleta perfectă pentru tine, mai ales dacă te încadrezi în categoria cicliștilor aspiranți. Performanțele sale pure și prețul accesibil te vor atrage în lumea ciclismului în cel mai scurt timp. Cannondale a fost fondată de către Joe Montgomery în 1971 într-o mansardă, denumirea companiei provenind de la numele gării din Wilton, Connecticut. Astăzi, Cannondale produce unele dintre cele mai versatile și performante biciclete din lume, specializați fiind pe cadre de aluminiu și carbon, domenii în care au fost și sunt pionieri.

Întrebări despre bicicletele pentru asfalt

Ce dimensiuni are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt este un model rezistent de bicicletă. Dimensiunile bicicletei diferă în funcție de utilizator care poate fi copil sau adult. Fiecare bicicletă este creată pentru a putea fi ajustată pentru fiecare tip de utilizator pentru a-i oferi maxim de calitate.

Ce greutate are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt îți poate fi cel mai bun prieten atunci când vrei să faci mișcare în oraș. O poți folosi alături de cei mici pentru a-i obișnui cu ciclismul și această pasiune. Greutatea sa variază în funcție de componente, dar în general poate fi cărată de un adult.

Care este cea mai performantă bicicletă pentru asfalt?

Dacă îți dorești să pedalezi pe o bicicletă cu adevărat performantă din punct de vedere al vitezei și al greutății reduse, cea mai bună alegere este o bicicletă din carbon și titan. Aceste modele sunt potrivite atât pentru plimbările prin oraș, cât și pentru competiții.

Din ce material este fabricată bicicleta pentru asfalt?

Sunt mai multe tipuri de biciclete din care poți alege pentru deplasările tale în oraș. Cele din oțel sunt recunoscute pentru rezistența lor la șocuri, cele de aluminiu sunt apreciate pentru greutatea lor redusă, iar cele din titan și carbon sunt cele mai ușoare și rapide pe asfalt.

Care este viteza maximă pe care o atinge bicicletă pentru asfalt?

Bicicletele pentru asfalt sunt o idee bună dacă vrei să faci mișcare în timp ce descoperi orașul. Dacă îți place ciclismul și în oraș îl poți practica alături de familie. Legat de viteza pe care o poate prinde o bicicletă de asfalt, aceasta depinde de fiecare utilizator în parte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă
Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe