Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt

Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Modificat la 03 martie 2022
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

Cum să alegi o bicicletă bună de asfalt?

Dacă îți dorești o bicicletă pentru asfalt performantă este esențial să fii atent la anumite caracteristici: cadrul să fie cât mai rezistent, sistemul de suspensii cât mai calitativ, șaua să fie cât mai confortabilă, sistemul de frânare să fie cât mai eficient, iar cauciucurile să fie cât mai aderente.
Toate aceste lucruri contează pentru a-ți oferi o experiență de biking minunată chiar și în cele mai aglomerate orașe.

Pe străzile orașului tău sau în acel oraș pe care vrei să îl explorezi ai nevoie de o bicicletă cât mai confortabilă, dar și cât mai sigură pentru a te putea opri la timp în caz de pericol. Nu mai vorbim de acele orașe care au piatră cubică și aici sistemul de suspensii este important pentru a atenua efectul pe care îl au denivelările drumului asupra corpului tău. Practic, nu ai vrea să simți orice denivelare în timp ce te plimbi cu bicicleta.

Prețul este de cele mai multe ori caracteristica principală după care se ghidează multe persoane, dar de fapt performanțele bicicletei ar trebui să primeze.

Biciclete pentru asfalt

Cel mai bun

Bicicleta Cannondale Caad Optimo 4 2022 Silver

 • Cadru solid
 • Greutate redusă
 • Rezistență crescută
 • Simplu de manevrat
 • Dotată cu sistem de frânare performant
Verifică prețul

Caad Optimo 4 este o bicicletă de șosea realizată din aluminiu, cu furca de carbon, care are un real potențial de învingător de curse. Această bicicletă a fost construită pentru viteză, manevrabilitate și durabilitate, fiind una fără pretenții exagerate, dar total demnă de curse, care ascunde performanțe înalte în componente decente, dar fiabile. Cu această bicicletă vei reuși să faci tot ceea ce îți dorești într-un mod elegant și subtil, iar asta îți permite să petreci mai mult timp concentrându-te pe traseul pe care îl ai de parcurs.

la buget

* Prezentare video mai jos

Bicicletă de Şosea RC 520 frână pe disc TRIBAN

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Suspensii comode
 • Frâne performante
Verifică prețul

Bicicleta de șosea RC 520 prezintă o geometrie a roților confortabilă, cauciucuri de 28 de mm, alături de o ghiolină din spumă și o șa tip ErgoFit. De aceea, această bicicletă vă va oferi un confort deosebit, frânele prezentând un disc mecanic-hidraulic pentru a asigura eficiența progresivă a frânelor. De asemenea, bicicleta este compatibilă cu cauciucuri de maxim 36 de mm, cu tehnologia tubeless, alături de inserții pentru portbagaj. Frama este realizată din 100% aluminiu, pentru rezistență și durabilitate.

Premium

Bicicletă de șosea EDR frâne pe disc Shimano 105 Bordo Damă

 • Șa confortabilă
 • Cadru EDR
 • Se adaptează după conformația fiecăruia
 • Dotată cu roți tubeless FULCRUM
 • Forță de frânare puternică
Verifică prețul

Această bicicletă îți va oferi mobilitatea eficientă prin oraș, dar și la muncă, contribuind astfel la un stil de viață sănătos și echilibrat, precum și la combaterea poluării mediului înconjurător. Este concepută a fi pentru femei, elementele de poziție, precum și geometria sa fiind adaptate la conformația feminină. Șa-ua este extrem de confortabilă pentru șezut pe toată durata deplasării. Cadrul său este din carbon, ceea ce o face extrem de fiabilă și ușor de transportat, aceasta cântărind aproximativ 9 kg.

Bicicleta Cannondale Caad Optimo 2 2022 Black Pearl

 • Design aerodinamic
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Dotată cu sistem de frânare performant
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Caad Optimo 2 este o bicicletă de șosea, robustă realizată din aluminiu. Folosind această bicicletă vei avea senzația că ea devine o extensie a corpului tău. A fost echipată atât cu manetele de frână și schimbător, cât și schimbătoarele din față și spate de la Shimano pentru a te bucura de curse lungi fără probleme. Caad Optimo 2 este o bicicletă de șosea care se integrează în orice competiție. Bicicletă este echipată cu roți de 28 inch și anvelope de cea mai înaltă calitate de la Vittoria Zaffiro.

Bicicleta rutiera SAVA Shadow 3.0, 700 C, 56 cm, Gri

 • Frâne cu pivot dublu
 • Schimbător dotat cu 22 de viteze
 • Cadru din carbon
 • Design modern
 • Sigură
Verifică prețul

Bicicleta rutieră SAVA Shadow este minunată pentru plimbările relaxante din timpul liber și nu numai. Cu ajutorul acesteia te vei putea deplasa zilnic la muncă, contribuind astfel la un mediu mai curat, dar și la propriul tău stil de viață sănătos și echilibrat. Roata de 28 inch va oferi stabilitatea și siguranța necesare pentru un drum plăcut și confortabil. Este ușoară și poate fi transportată și depozitată cu ușurință. Poți fi sigur că ai făcut o investiție de lungă durată, extrem de profitabilă.

Întrebări despre bicicletele pentru asfalt

Ce dimensiuni are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt este un model rezistent de bicicletă. Dimensiunile bicicletei diferă în funcție de utilizator care poate fi copil sau adult. Fiecare bicicletă este creată pentru a putea fi ajustată pentru fiecare tip de utilizator pentru a-i oferi maxim de calitate.

Ce greutate are o bicicletă pentru asfalt?

Bicicleta pentru asfalt îți poate fi cel mai bun prieten atunci când vrei să faci mișcare în oraș. O poți folosi alături de cei mici pentru a-i obișnui cu ciclismul și această pasiune. Greutatea sa variază în funcție de componente, dar în general poate fi cărată de un adult.

Care este cea mai performantă bicicletă pentru asfalt?

Dacă îți dorești să pedalezi pe o bicicletă cu adevărat performantă din punct de vedere al vitezei și al greutății reduse, cea mai bună alegere este o bicicletă din carbon și titan. Aceste modele sunt potrivite atât pentru plimbările prin oraș, cât și pentru competiții.

Din ce material este fabricată bicicleta pentru asfalt?

Sunt mai multe tipuri de biciclete din care poți alege pentru deplasările tale în oraș. Cele din oțel sunt recunoscute pentru rezistența lor la șocuri, cele de aluminiu sunt apreciate pentru greutatea lor redusă, iar cele din titan și carbon sunt cele mai ușoare și rapide pe asfalt.

Care este viteza maximă pe care o atinge bicicletă pentru asfalt?

Bicicletele pentru asfalt sunt o idee bună dacă vrei să faci mișcare în timp ce descoperi orașul. Dacă îți place ciclismul și în oraș îl poți practica alături de familie. Legat de viteza pe care o poate prinde o bicicletă de asfalt, aceasta depinde de fiecare utilizator în parte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stand De Reparat Bicicleta
Cel mai bun stand de reparat bicicleta

Îți face plăcere să ai grijă de bicicleta ta constant? Investește într-un stand de reparație / întreținere a bicicletei și vei putea să faci toate operațiunile necesare cu mai puțin efort.

Cel Mai Bun Ciclocomputer GPS pentru Turele cu Bicicleta
Computer de bord cu GPS pentru bicicletă

Vrei să-ți înregistrezi cu exactitate turele cu bicicleta? Un ciclocomputer cu GPS te ajută să analizezi traseul, viteza și mulți alți parameterii necesari perfecționării.

Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe