Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii

Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Modificat la 21 martie 2021
Articol evaluat de 141 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o remorcă de bicicletă pentru căratul copiilor?

O remorcă pentru bicicletă pentru plimbatul copiilor oferă o senzație autentică care nu pare să se estompeze niciodată. Fie că este vorba despre a te deplasa cu bicicleta însoțit de întreaga familie sau despre a putea să îți faci cumpărăturile apelând doar la obișnuitul tău mod de deplasare prin oraș, o remorca pentru bicicletă poate fi o investiție bună. Este vorba despre un accesoriu care poate adăposti cu succes până la doi copii în deplasările voastre prin natură sau prin oraș.

În principiu există două tipuri principale de remorci pentru bicicletă: cele destinate transportului de diverse obiecte și cele special concepute pentru copii. Cele pentru bebeluși și copii au o structură ceva mai complexă, fiind echipate cu o mare varietate de sisteme de siguranță și de protecție împotriva factorilor de mediu. Multe dintre ele se pot adapta și funcției de cărucior, odată detașate de la bicicletă.

Dacă apelezi la un astfel de cărucior pentru bicicletă, este important să te informezi care este intervalul de vârsta și de greutate căruia i se adresează piesa respectivă.

Remorci bicicletă copii

Premium

* Prezentare video mai jos

Thule Coaster 2

 • Număr de locuri 2
 • 3 roți
 • Material metal
 • Sarcină utilă45 kg
 • Greutate 12 kg
Verifică prețul

Cu linii curate, elegante, scaune căptușite, geamuri UV, iar calitatea Thule este cunoscută, Coaster 2 este o plimbare lină atât pentru pasagerul care trage, cât și pentru pasagerul pasiv. Roata sa unică face căruciorul un pic mai stabil atunci când cobori peste o bordură și echilibrezi întreaga sarcină doar pe acea roată din față. Pentru comoditatea de a nu uita niciodată accidental roata căruciorului acasă, roata căruciorului se poate depozita pe brațul de tractare atunci când este în modul bicicletă. Pur și simplu scoți roata și o fixezi în poziție cu știftul de blocare.

Cel mai bun

Duramaxx

 • Materialul șasiului: poliester impermeabil
 • Include o frână de parcare în față
 • Dotată cu ferestre laterale din plastic transparent
 • Greutate maximă admisă de 20 kg
 • Înălțime maximă a utilizatorului: 105 cm
Verifică prețul

Căruciorul pentru copii are în dotare ferestre mari laterale pentru vizibilitate, realizate din material plastic transparent, compartiment pentru bagaj mare cu 37 de litri spațiu de depozitare și scaun în condiții de siguranță pentru unul sau doi copii ce are sistem ham cu 5 puncte. Dispune de protecție la ploaie, vânt și insecte. Greutatea maximă suportată este de 20 kg iar înălțimea nu trebuie să măsoare mai mult de 105 cm. Se montează și demontează la fel de ușor cu mâna și cântărește greutatea de 17,8 kg.

la buget

VidaXL

 • Greutate maximă suportată 30 kg
 • Potrivită pentru 1 sau 2 copii
 • Construcție cu greutate redusă
 • Ferestre laterale transparente
 • Sistem de hamuri cu 5 puncte de siguranță
Verifică prețul

Aeastă remorcă de bicicletă oferă o călătorie confortabilă și sigură pentru copii, atunci când ești la plimbare cu bicicleta. Este potrivită pentru 1 sau 2 copii, cu o greutate combinată de maxim 30 kg. Sistemul de centuri de siguranță în 5 puncte a acesteia oferă siguranța optimă pentru copiii tăi. Această remorcă robustă și durabilă este fabricată din oțel rezistent, fiind foarte ușor de asamblat. Copertina, este un mare plus, rezistentă la intemperii și ecranul din plasă îți vor proteja copiii de ploaie sau soare, în timp ce cele două ferestre laterale transparente oferă o priveliște excelentă a drumului.

Homcom Cărucior tip Remorcă pentru copii 2 in 1 pentru bicicletă jogging, Roșu și Negru

 • Funcție jogging
 • Funcție de rotire la 360°
 • Remorcă solidă pentru 1-2 copii
 • Roți anterioare flexibile
 • Racord universal potrivit pentru majoritatea bicicletelor
Verifică prețul

Acest cărucior tip remorcă asigură confort și bună dispoziție copiilor dumneavoastră. Cabina amplă îi protejează pe aceștia de ploaie și vânt iar datorită roții anterioare flexibile căruciorul de jogging este un companion versatil. Greutatea maximă suportată este de 40 kg, axa posterioară este prevăzută cu telescoape pentru amortizarea loviturilor într-un mod eficient, este ușor de curățat și are în dotare plasă anti-țânțari. Măsoară o lățime totală de aproximativ 94 cm iar portbagajul măsoară 57 x 24 cm.


* Prezentare video mai jos

Burley DLite X

 • Greutate maximă admisă de 45 kg
 • Număr de locuri: 2
 • Dimensiuni: 85 x 79 x 97 cm
 • Lățimea scaunului este de 57 cm
 • Include suspensie reglabilă
Verifică prețul

Burley D’Lite este căruciorul/remorcă all-in-one de ultimă generație, completat doar de Burley D’Lite X (care permite scaunelor să se încline independent). Este incredibil de ușor, confortabil să fie împins/tras. D’Lite are, de asemenea, opțiunea de a scoate scaunul (prin desfacerea cataramelor) și de a-l schimba într-o remorcă de marfă, aceasta prelungește considerabil utilizarea remorcii. Cu un bebeluș, poți folosi remorca cu copii începând de la 5 luni, până la aproximativ 6 ani, în funcție de copil.

Remorca bicicleta Samax Premium

 • Vârstă recomandată de 12 luni
 • Roata din față este pivotantă 360° sau blocabilă
 • Cadru robust din oțel
 • Greutate maximă totală de până la 40 kg
 • Dimensiuni cabină de aproximativ 58 x 73 cm
Verifică prețul

Remorca Samax Premium poate fi dezasamblată și reasamblată rapid datorită sistemului de prindere al roților și al cadrului pliabil cu care este dotat. Bancheta acesteia poate transporta 2 copii însă greutatea maximă admisă nu trebuie să depășească 40 kg. Este gândită cu 2 plase, una care apără copii împotriva insectelor iar cealaltă care este pentru ploaie și vânt. În cazul în care căruciorul copilului este folosit ca jogger, o frână de mână servește pentru reglarea vitezei, protejând părinții și copilul de evenimente neplăcute.

Întrebări despre remorcile de bicicletă pentru plimbatul copiilor

Câte locuri au?

Remorcile de bicicletă sunt destinate transportului a doi copii, dar, acestea pot fi adaptate să transporte și un singur copil. Poți instala și a 3 a roată, prin care vei obține un cărucior cu 3 roți, cu 1 sau doi copii în interior, dar și cu spațiu de stocare generos unde poți pune bagajele.

Până la ce vârstă se pot folosi?

Remorcile de bicicletă sunt opțiunea perfectă pentru cei ce doresc să fie însoțiți de copii în plimbările prin oraș. Acestea au, de regulă, un loc sau două și au o capacitate de 30 de kilograme. Astfel, atat timp cât greutatea copilului nu depășește acest prag, el poate fi transportat până în jurul vârstei de 6-7 ani.

Are sistem de siguranță?

Remorcile de bicicletă prezintă o mulţime de sisteme de siguranţă, iar protecţia asigurată copilului este mult mai mare în comparaţie cu cea pe care o are când stă într-un scăunel. Există apoi şi protecţia împotriva soarelui, insectelor, ploii sau vântului. Într-o remorcă copilul poate fi transportat chiar şi iarna întrucât protecţia faţă de vânt, lapoviţă sau ninsoare poate fi totală.

Câte roți au?

Remorcile de bicicletă pentru copii sunt ideale pentru plimbările lungi prin oraș. Acestea au, de regulă 2 roți în partea din spate care acționează simultan cu roțile bicicletei la care sunt atașate. Cele cu o capacitate mai mare pot avea și 3 roți, permițând astfel o greutate maximă de 40 de kg.

Cum se atașează de bicicletă?

Remorcile se montează de obicei pe tija scaunului bicicletei sau pe puntea spate a bicicletei. Verifică pentru a te asigura că remorca pe care o iei în considerare este compatibilă cu frânele, puntea și transmisia bicicletei. În multe cazuri, vei putea conecta remorca la bicicleta ta chiar din cutie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Hoverboard Cu Muzică Pentru Copii
Cel mai bun hoverboard cu muzică pentru copii

Surprinde-ți copilul cu un hoverboard cu muzică pe care se poate plimba prin parc. Uite care sunt cele mai rezistente modele.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)
Placă senzorială pentru copii (busy board)

Vrei să-ți inveți copilul despre diverse materiale și forme? Plăcile senzoriale pentru copii (numite și busy board) sunt un bun cadou educativ și distractiv în același timp.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe