Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România

Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Monociclul electric: cel mai eficient mijloc de transport electric

De câte ori ai întârziat la întâlnirea de echipă de luni pentru că ai prins traficul în ora de vârf? Ei bine, soluția este monociclul electric - cel mai eficient mijloc de transport electric. De ce ai opta pentru el? Este rapid, ușor, compact, ecologic și are un motor electric puternic și economic. Astfel, vei alege cel mai scurt și rapid traseu și îl vei parcurge într-un mod cool și distractiv. Mai mult decât atât, fiind de dimensiuni mici, îl poți ține în apartament, urca în lift sau chiar într-un mijloc de transport în comun.

Atunci când ai de mers pe jos până la metrou, un astfel de mijloc de transport electric te-ar ajuta să economisești timp sau bani (în loc să recurgi la taxi). În plus, monociclul electric are protecție la apă, fiind utilizabil și atunci când plouă sau șoseaua este udă. Se încarcă ușor, la orice priză și are un motor de putere mare. De acum nu vei mai întârzia - ba chiar vei ajunge la timp, relaxat și plin de încredere, gata de a cuceri lumea! Alege modelul potrivit pentru tine și profită de noua generație de mijloace de transport electrice!

Ce monocicluri electrice sunt disponibile în România?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion V10F , Viteza maxima Aprox. 40 km/h , Autonomie Aprox. 90-100 km , Motor 2000W , Capacitate baterie 960Wh / 12.8AH

 • Protecție pe apă;
 • Atinge viteza de aproximativ 40km/h;
 • Autonomie pe încărcare între 90-100km;
 • Putere motor de 2000W;
 • Potrivit atât urban, cât și off-road.
Verifică prețul

Fii în pas cu ultimele tendințe și achiziționează-ți noul monociclu electric Inmotion V10F cu ajutorul căruia sigur vei atrage toate privire pe stradă. Potrivit atât pentru asfalt, cât și pentru off-road, monociclul atinge o viteză maximă de 40km/h. Autonomia pe încărcare este de aproximativ 90-100 km, astfel că va fi foarte ușor să va deplasați dintr-un loc în altul, fără efort, într-un mod extrem de plăcut. Monociclul este dotat cu benzi reflectorizante și bec, iar funcția de pliere a pedalelor face ca transportul aparatului să fie mult mai ușor.

la buget

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion, V8 Black, Viteza maxima 30km/h, Autonomie 45-50km/h, Motor 800W, Capacitate baterie 480Wh / 6.4AH

 • Capacitate baterie 480Wh
 • Protecție ip55
 • Greutate maximă 120Kg
 • Încărcare rapidă 4h
 • Diametru roată 16in
Verifică prețul

Cu o viteză de maxim 30km/ora poți parcurge distanțe de 45-50 km și este un mod simplu și plăcut de a te deplasa dintr-un loc în altul, cu siguranță atrăgând privirile celor din jur datorită designului modern pe care aparatul îl are. Monociclul electric este dotat cu buton pe mâner care odată apăsat, roata se oprește din funcționat pentru a nu intra în eroare dar și pentru mai multă siguranță a utilizatorului, benzi reflectorizante, buton on/off și roată pneumatică. Suportă o greutate maximă de 120 kg.

Premium

* Prezentare video mai jos

Monociclu Ninebot by Segway Z10, Viteza maxima 45 km/h, Autonomie 90 Km, Motor 1800 W, Bluetooth (Alb)

 • Viteză maximă 45km/h;
 • Autonomie 90km;
 • Roată cu structură puternică;
 • Potrivit atât în mediul urban cât și pentru off-road;
 • Lămpi LED cu inducție optică automată.
Verifică prețul

Monociclul Ninebot by Segway hrănește aventurierul din tine, precum și atracția pentru viteză. Pentru a-ți demonstra că nu există pe piață nici un alt produs Segway mai rapid decât acesta, îți spunem că atinge uimitoarea viteză de 45km/h. Cu o anvelopă pneumatică groasă de 4.1”, vei beneficia de o călătorie stabilă, fie că folosești monociclul pe noroi bătătorit, pante, drumuri pietruite sau chiar denivelări. Autonomia încărcării ajunge pentru aproximativ 90km, astfel călătoria și aventura ta pot începe.

Inmotion V8 Uniciclu electric

 • Autonomie de 45 Km
 • Far Cu Led
 • Viteză de până la 30 km/h
 • Compact
 • Impermeabil
Verifică prețul

Acest uniciclu electric are o autonomie nemaipomenită de până la 45 km pentru o încărcare completă și o viteză maximă de 30 km/h. Este gândit cu un design modern ce va întoarce privirile oricui pe stradă, chiar și noaptea, datorită becurilor și al benzilor reflectorizante. Este compact, impermeabil și are în dotare un mâner telescopic și până la 65.000 de efecte de lumină pentru și mai multă adrenalină. Capacitatea maximă pe care aparatul o suportă este de 120 kg iar puterea pe care acesta o exercită este de 800 W.

Inmotion V10F Uniciclu electric

 • Baterie performantă
 • Motor puternic
 • Faruri cu LED
 • Giroscoape avansate tehnologic
 • Difuzoare stereo
Verifică prețul

Inocytion V10F unicycle vă permite să călătoriți până la 100 km pe o singură încărcare. Caracteristicile de siguranță includ farurile cu LED și bezile reflectorizante pentru circulația pe timp de noapte. Aparatul are un design modern și extrem de atrăgător, este ușor de transportat datorită greutății scăzute și mai ales, ușor de utilizat. Indicatorul bateriei vă va avertiza, când bateria începe să fie prea scăzută și necesită conectarea la sursa de curent. Aparatul are o putere de funcționare de 200 W și ajunge la viteza de 40 km/h.

Întrebări despre monociclurile electrice

De ce să aleg un monociclu electric cu 2 roți în loc de una?

Principalele avantaje sunt legate de portabilitate. În comparație cu alte mijloace de transport electrice, un monociclul electric este mult mai ușor, mai compact, are o capacitate a bateriei mai mare și, datorită diametrului mai mare al roții, trece mai bine peste denivelări.

Ce autonomie are un monociclu electric?

Autonomia pe care ți-o va indica producătorul în descrierea produsului va fi mereu mult mai mare decât cea pe care o vei avea în realitate (asta pentru că valorile obținute de aceștia sunt în condiții optime de laborator). Majoritatea modelelor au o autonomie reală de 20–30 km.

Cât durează încărcarea monociclului electric?

Monociclul electric se încarcă la orice priză în maxim 2 ore. Alege o baterie de capacitate mare, doar dacă intenționezi să folosești cu regularitate monociclul pentru distanțe mari. În caz contrar, greutatea și dimensiunea extra te va încurca mai mult decât să te ajute.

Ce fel de mentenanță e necesară pentru un monociclu electric?

Verifică-ți monociclul o dată pe lună - cauciucul, bateria, pedalele și celelalte componente. În cazul în care se defectează, folosește doar piese și încărcătoare originale. De asemenea, îmbracă-te și încalță-te adecvat pentru a conduce monociclul și exersează.

Pe ce fel de teren pot merge cu un monociclu electric?

O roată mai mare conferă mai multă greutate, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate pe drum, și mai mult confort. Asta le face grozave pentru trotuare care sunt accidentate, drum pavat sau mici gropi în cale. Cu cât roata este mai mare, cu atât poți merge pe orice fel de teren.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U
Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe