Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România

Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Monociclul electric: cel mai eficient mijloc de transport electric

De câte ori ai întârziat la întâlnirea de echipă de luni pentru că ai prins traficul în ora de vârf? Ei bine, soluția este monociclul electric - cel mai eficient mijloc de transport electric. De ce ai opta pentru el? Este rapid, ușor, compact, ecologic și are un motor electric puternic și economic. Astfel, vei alege cel mai scurt și rapid traseu și îl vei parcurge într-un mod cool și distractiv. Mai mult decât atât, fiind de dimensiuni mici, îl poți ține în apartament, urca în lift sau chiar într-un mijloc de transport în comun.

Atunci când ai de mers pe jos până la metrou, un astfel de mijloc de transport electric te-ar ajuta să economisești timp sau bani (în loc să recurgi la taxi). În plus, monociclul electric are protecție la apă, fiind utilizabil și atunci când plouă sau șoseaua este udă. Se încarcă ușor, la orice priză și are un motor de putere mare. De acum nu vei mai întârzia - ba chiar vei ajunge la timp, relaxat și plin de încredere, gata de a cuceri lumea! Alege modelul potrivit pentru tine și profită de noua generație de mijloace de transport electrice!

Ce monocicluri electrice sunt disponibile în România?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion, V8 Black, Viteza maxima 30km/h, Autonomie 45-50km/h, Motor 800W, Capacitate baterie 480Wh / 6.4AH

 • Capacitate baterie 480Wh
 • Protecție ip55
 • Greutate maximă 120Kg
 • Încărcare rapidă 4h
 • Diametru roată 16in
Verifică prețul

Cu o viteză de maxim 30km/ora poți parcurge distanțe de 45-50 km și este un mod simplu și plăcut de a te deplasa dintr-un loc în altul, cu siguranță atrăgând privirile celor din jur datorită designului modern pe care aparatul îl are. Monociclul electric este dotat cu buton pe mâner care odată apăsat, roata se oprește din funcționat pentru a nu intra în eroare dar și pentru mai multă siguranță a utilizatorului, benzi reflectorizante, buton on/off și roată pneumatică. Suportă o greutate maximă de 120 kg.

la buget

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric cu o roata Inmotion V5F Black, Viteza 25km/ora, Autonomie 35-40km, Putere motor 550W, Capacitate baterie 320Wh

 • Viteza 25km/oră
 • Autonomie 35-40km
 • Putere motor 550W
 • Capacitate baterie 320Wh
 • Mâner transport inclus
Verifică prețul

Acest monociclu electric are un design deosebit și este dotat cu buton pentru oprire și pornire cu Touch Screen, funcție de pliere pentru facilitarea transportului și benzi reflectorizante împreună cu bec pentru a te face remarcat pe stradă în timpul nopții. Aparatul ajunge la o viteză maximă de 25 km/h cu ajutorul unei baterii de 320 Wh și o putere a motorului ce măsoară 550 W. Suportă greutatea maximă de 120 kg, are dimensiuni reduse cât și greutatea care este de numai 11 kg. Monociclul funcționează între -10 și +40 grade Celsius.

Premium

* Prezentare video mai jos

Inmotion V10F

 • Ecran modern Touch Screen (buton ON/OFF)
 • Bateria se încarcă în 8 ore și are garanție 6 luni
 • Pedalele se pliază, utilizatorului fiindu-i facile manevrarea și transportul
 • Este prevăzut cu mâner dispun pe roată, pentru siguranța utilizatorului
 • Iluminat cu bec și dotat cu benzi reflectorizante
Verifică prețul

Monociclul electric cu o roată Inmotion V10F are o viteză maximă de 40 km/ oră și poate parcurge distanțe de 90-100 km, fiind un mod simplu și distractiv de a te deplasa dintr-un loc în altul. Este dotat cu un buton pe mâner ce oprește roata din funcționat pentru o siguranță a utilizatorului. Este dotat cu benzi reflectorizante și bec, iar timpul de ăncărcare a bateriei este de 8 ore. Roata pneumatică este de 16", prezintă buton ON/OFF Touch Screen iar garanția bateriei este de 6 luni. Are o greutate de 20.6 kg și o putere a motorului de 2000W.

Inmotion V8 Uniciclu electric

 • Autonomie de 45 Km
 • Far Cu Led
 • Viteză de până la 30 km/h
 • Compact
 • Impermeabil
Verifică prețul

Acest uniciclu electric are o autonomie nemaipomenită de până la 45 km pentru o încărcare completă și o viteză maximă de 30 km/h. Este gândit cu un design modern ce va întoarce privirile oricui pe stradă, chiar și noaptea, datorită becurilor și al benzilor reflectorizante. Este compact, impermeabil și are în dotare un mâner telescopic și până la 65.000 de efecte de lumină pentru și mai multă adrenalină. Capacitatea maximă pe care aparatul o suportă este de 120 kg iar puterea pe care acesta o exercită este de 800 W.

Inmotion V10F Uniciclu electric

 • Baterie performantă
 • Motor puternic
 • Faruri cu LED
 • Giroscoape avansate tehnologic
 • Difuzoare stereo
Verifică prețul

Inocytion V10F unicycle vă permite să călătoriți până la 100 km pe o singură încărcare. Caracteristicile de siguranță includ farurile cu LED și bezile reflectorizante pentru circulația pe timp de noapte. Aparatul are un design modern și extrem de atrăgător, este ușor de transportat datorită greutății scăzute și mai ales, ușor de utilizat. Indicatorul bateriei vă va avertiza, când bateria începe să fie prea scăzută și necesită conectarea la sursa de curent. Aparatul are o putere de funcționare de 200 W și ajunge la viteza de 40 km/h.

Monociclu electric Robstep Robin U1 (Galben)

 • Difuzoare bluetooth încorporate
 • Ușor de folosit și încărcat
 • Sunet de avertizaseră la descărcare
 • Control intuitiv
 • Protecție limită de viteză
Verifică prețul

Robstep U1 este un transportor personal high-tech cu o roată, foarte comod, care utilizează tehnologia de stabilizare. Două difuzoare conectabile prin Bluetooth sunt încorporate în vehicul, pentru o conectare rapidă cu telefonul tău. Este ușor de folosit și intuitiv, chiar Smart, este controlat doar sprijinind corpul înainte sau înapoi. Atunci când U1 este înclinat la un unghi de peste 60° acesta emite un sunet de avertizare și motorul acestuia se oprește automat, iar când nivelul bateriei este sub 20% Robstep U1 emite un sunet de avertizare. La depășirea limitei de viteză vei fi notificat printr-un sunet de avertizare iar U1 se va înclina spre spate pentru a încetini viteza.

Întrebări despre monociclurile electrice

De ce să aleg un monociclu electric cu 2 roți în loc de una?

Principalele avantaje sunt legate de portabilitate. În comparație cu alte mijloace de transport electrice, un monociclul electric este mult mai ușor, mai compact, are o capacitate a bateriei mai mare și, datorită diametrului mai mare al roții, trece mai bine peste denivelări.

Ce autonomie are un monociclu electric?

Autonomia pe care ți-o va indica producătorul în descrierea produsului va fi mereu mult mai mare decât cea pe care o vei avea în realitate (asta pentru că valorile obținute de aceștia sunt în condiții optime de laborator). Majoritatea modelelor au o autonomie reală de 20–30 km.

Cât durează încărcarea monociclului electric?

Monociclul electric se încarcă la orice priză în maxim 2 ore. Alege o baterie de capacitate mare, doar dacă intenționezi să folosești cu regularitate monociclul pentru distanțe mari. În caz contrar, greutatea și dimensiunea extra te va încurca mai mult decât să te ajute.

Ce fel de mentenanță e necesară pentru un monociclu electric?

Verifică-ți monociclul o dată pe lună - cauciucul, bateria, pedalele și celelalte componente. În cazul în care se defectează, folosește doar piese și încărcătoare originale. De asemenea, îmbracă-te și încalță-te adecvat pentru a conduce monociclul și exersează.

Pe ce fel de teren pot merge cu un monociclu electric?

O roată mai mare conferă mai multă greutate, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate pe drum, și mai mult confort. Asta le face grozave pentru trotuare care sunt accidentate, drum pavat sau mici gropi în cale. Cu cât roata este mai mare, cu atât poți merge pe orice fel de teren.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe