Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România

Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Monociclul electric: cel mai eficient mijloc de transport electric

De câte ori ai întârziat la întâlnirea de echipă de luni pentru că ai prins traficul în ora de vârf? Ei bine, soluția este monociclul electric - cel mai eficient mijloc de transport electric. De ce ai opta pentru el? Este rapid, ușor, compact, ecologic și are un motor electric puternic și economic. Astfel, vei alege cel mai scurt și rapid traseu și îl vei parcurge într-un mod cool și distractiv. Mai mult decât atât, fiind de dimensiuni mici, îl poți ține în apartament, urca în lift sau chiar într-un mijloc de transport în comun.

Atunci când ai de mers pe jos până la metrou, un astfel de mijloc de transport electric te-ar ajuta să economisești timp sau bani (în loc să recurgi la taxi). În plus, monociclul electric are protecție la apă, fiind utilizabil și atunci când plouă sau șoseaua este udă. Se încarcă ușor, la orice priză și are un motor de putere mare. De acum nu vei mai întârzia - ba chiar vei ajunge la timp, relaxat și plin de încredere, gata de a cuceri lumea! Alege modelul potrivit pentru tine și profită de noua generație de mijloace de transport electrice!

Ce monocicluri electrice sunt disponibile în România?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion, V8 Black, Viteza maxima 30km/h, Autonomie 45-50km/h, Motor 800W, Capacitate baterie 480Wh / 6.4AH

 • Capacitate baterie 480Wh
 • Protecție ip55
 • Greutate maximă 120Kg
 • Încărcare rapidă 4h
 • Diametru roată 16in
Verifică prețul

Cu o viteză de maxim 30km/ora poți parcurge distanțe de 45-50 km și este un mod simplu și plăcut de a te deplasa dintr-un loc în altul, cu siguranță atrăgând privirile celor din jur datorită designului modern pe care aparatul îl are. Monociclul electric este dotat cu buton pe mâner care odată apăsat, roata se oprește din funcționat pentru a nu intra în eroare dar și pentru mai multă siguranță a utilizatorului, benzi reflectorizante, buton on/off și roată pneumatică. Suportă o greutate maximă de 120 kg.

la buget

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric cu o roata Inmotion V5F Black, Viteza 25km/ora, Autonomie 35-40km, Putere motor 550W, Capacitate baterie 320Wh

 • Viteza 25km/oră
 • Autonomie 35-40km
 • Putere motor 550W
 • Capacitate baterie 320Wh
 • Mâner transport inclus
Verifică prețul

Acest monociclu electric are un design deosebit și este dotat cu buton pentru oprire și pornire cu Touch Screen, funcție de pliere pentru facilitarea transportului și benzi reflectorizante împreună cu bec pentru a te face remarcat pe stradă în timpul nopții. Aparatul ajunge la o viteză maximă de 25 km/h cu ajutorul unei baterii de 320 Wh și o putere a motorului ce măsoară 550 W. Suportă greutatea maximă de 120 kg, are dimensiuni reduse cât și greutatea care este de numai 11 kg. Monociclul funcționează între -10 și +40 grade Celsius.

Inmotion V8 Uniciclu electric

 • Autonomie de 45 Km
 • Far Cu Led
 • Viteză de până la 30 km/h
 • Compact
 • Impermeabil
Verifică prețul

Acest uniciclu electric are o autonomie nemaipomenită de până la 45 km pentru o încărcare completă și o viteză maximă de 30 km/h. Este gândit cu un design modern ce va întoarce privirile oricui pe stradă, chiar și noaptea, datorită becurilor și al benzilor reflectorizante. Este compact, impermeabil și are în dotare un mâner telescopic și până la 65.000 de efecte de lumină pentru și mai multă adrenalină. Capacitatea maximă pe care aparatul o suportă este de 120 kg iar puterea pe care acesta o exercită este de 800 W.

Inmotion V10F Uniciclu electric

 • Baterie performantă
 • Motor puternic
 • Faruri cu LED
 • Giroscoape avansate tehnologic
 • Difuzoare stereo
Verifică prețul

Inocytion V10F unicycle vă permite să călătoriți până la 100 km pe o singură încărcare. Caracteristicile de siguranță includ farurile cu LED și bezile reflectorizante pentru circulația pe timp de noapte. Aparatul are un design modern și extrem de atrăgător, este ușor de transportat datorită greutății scăzute și mai ales, ușor de utilizat. Indicatorul bateriei vă va avertiza, când bateria începe să fie prea scăzută și necesită conectarea la sursa de curent. Aparatul are o putere de funcționare de 200 W și ajunge la viteza de 40 km/h.

Întrebări despre monociclurile electrice

De ce să aleg un monociclu electric cu 2 roți în loc de una?

Principalele avantaje sunt legate de portabilitate. În comparație cu alte mijloace de transport electrice, un monociclul electric este mult mai ușor, mai compact, are o capacitate a bateriei mai mare și, datorită diametrului mai mare al roții, trece mai bine peste denivelări.

Ce autonomie are un monociclu electric?

Autonomia pe care ți-o va indica producătorul în descrierea produsului va fi mereu mult mai mare decât cea pe care o vei avea în realitate (asta pentru că valorile obținute de aceștia sunt în condiții optime de laborator). Majoritatea modelelor au o autonomie reală de 20–30 km.

Cât durează încărcarea monociclului electric?

Monociclul electric se încarcă la orice priză în maxim 2 ore. Alege o baterie de capacitate mare, doar dacă intenționezi să folosești cu regularitate monociclul pentru distanțe mari. În caz contrar, greutatea și dimensiunea extra te va încurca mai mult decât să te ajute.

Ce fel de mentenanță e necesară pentru un monociclu electric?

Verifică-ți monociclul o dată pe lună - cauciucul, bateria, pedalele și celelalte componente. În cazul în care se defectează, folosește doar piese și încărcătoare originale. De asemenea, îmbracă-te și încalță-te adecvat pentru a conduce monociclul și exersează.

Pe ce fel de teren pot merge cu un monociclu electric?

O roată mai mare conferă mai multă greutate, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate pe drum, și mai mult confort. Asta le face grozave pentru trotuare care sunt accidentate, drum pavat sau mici gropi în cale. Cu cât roata este mai mare, cu atât poți merge pe orice fel de teren.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă
Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe