Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România

Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Modificat la 06 martie 2022
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Monociclul electric: cel mai eficient mijloc de transport electric

De câte ori ai întârziat la întâlnirea de echipă de luni pentru că ai prins traficul în ora de vârf? Ei bine, soluția este monociclul electric - cel mai eficient mijloc de transport electric. De ce ai opta pentru el? Este rapid, ușor, compact, ecologic și are un motor electric puternic și economic. Astfel, vei alege cel mai scurt și rapid traseu și îl vei parcurge într-un mod cool și distractiv. Mai mult decât atât, fiind de dimensiuni mici, îl poți ține în apartament, urca în lift sau chiar într-un mijloc de transport în comun.

Atunci când ai de mers pe jos până la metrou, un astfel de mijloc de transport electric te-ar ajuta să economisești timp sau bani (în loc să recurgi la taxi). În plus, monociclul electric are protecție la apă, fiind utilizabil și atunci când plouă sau șoseaua este udă. Se încarcă ușor, la orice priză și are un motor de putere mare. De acum nu vei mai întârzia - ba chiar vei ajunge la timp, relaxat și plin de încredere, gata de a cuceri lumea! Alege modelul potrivit pentru tine și profită de noua generație de mijloace de transport electrice!

Ce monocicluri electrice sunt disponibile în România?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion, V8 Black, Viteza maxima 30km/h, Autonomie 45-50km/h, Motor 800W, Capacitate baterie 480Wh / 6.4AH

 • Capacitate baterie 480Wh
 • Protecție ip55
 • Greutate maximă 120Kg
 • Încărcare rapidă 4h
 • Diametru roată 16in
Verifică prețul

Cu o viteză de maxim 30km/ora poți parcurge distanțe de 45-50 km și este un mod simplu și plăcut de a te deplasa dintr-un loc în altul, cu siguranță atrăgând privirile celor din jur datorită designului modern pe care aparatul îl are. Monociclul electric este dotat cu buton pe mâner care odată apăsat, roata se oprește din funcționat pentru a nu intra în eroare dar și pentru mai multă siguranță a utilizatorului, benzi reflectorizante, buton on/off și roată pneumatică. Suportă o greutate maximă de 120 kg.

la buget

Monociclu electric Ninebot by Segway ONE S2, autonomie 30 km, viteza max 24 km/h, roată 14 inch, culoare alb. Acest monociclu îți va schimba viața, este extrem de simplu în utilizare și întreținere, ai nevoie doar să îl ții mereu încărcat, pregătit pentru orice călătorie în exterior și interior. Dispozitivul este o inovație, este ceva deosebit și inedit ceea ce mereu va strânge o mare atenție în jurul tău. Este un dispozittiv bun, dacă nu ești dornic să faci multă mișcare, dar care oricum este bun pentru sănătatea ta.

Premium

* Prezentare video mai jos

Monociclu electric Inmotion V10F , Viteza maxima Aprox. 40 km/h , Autonomie Aprox. 90-100 km , Motor 2000W , Capacitate baterie 960Wh / 12.8AH

 • Protecție pe apă;
 • Atinge viteza de aproximativ 40km/h;
 • Autonomie pe încărcare între 90-100km;
 • Putere motor de 2000W;
 • Potrivit atât urban, cât și off-road.
Verifică prețul

Fii în pas cu ultimele tendințe și achiziționează-ți noul monociclu electric Inmotion V10F cu ajutorul căruia sigur vei atrage toate privire pe stradă. Potrivit atât pentru asfalt, cât și pentru off-road, monociclul atinge o viteză maximă de 40km/h. Autonomia pe încărcare este de aproximativ 90-100 km, astfel că va fi foarte ușor să va deplasați dintr-un loc în altul, fără efort, într-un mod extrem de plăcut. Monociclul este dotat cu benzi reflectorizante și bec, iar funcția de pliere a pedalelor face ca transportul aparatului să fie mult mai ușor.

Monociclu electric KingSong KS-16X Black, autonomie 140-160km, motor 2200W, LED-uri color, roata 16 inci

 • Design modern
 • Dotat cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Capacitate mare
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Monociclu electric KingSong KS-16X Black, autonomie 140-160km, motor 2200W, LED-uri color, roată 16 inci, este un dispozitiv impecabil care te va ajuta să circuli prin oraș, curte, casă unde ai nevoie. Este extrem de simplu în utilizare, e nevoie să ai grijă să îl ții cu bateria plină ca să te poți plimba cu el oriunde. Este rapid și practic. Design-ul este unul inovator, futurist și modern. Acest monociclu poate dezvolta o viteză maximă de 50 km/h, astfel vei ajunge rapid la locul de destinație.

Monociclu electric cu o roata Inmotion V5F Black

 • Autonomie mare
 • Viteză de 25 km/h
 • Dotat cu benzi reflectorizante și bec
 • Touch Screen
 • Mâner transport inclus
Verifică prețul

Monociclu electric cu o roată Inmotion V5F Black este o descoperire inovaționale din industria mijloacelor de transport. Cu ajutorul acestui monociclu electric vei putea străbate foarte rapid orice disnațe de care ai nevoie, plusul acestuia fiind redat prin: caracterul ecologic (ai nevoie doar să ai grijă să aibă bateria âncărcată), este mobil și rapid (cu ușurință poți trece de orice ambuteiaje și obstacole), are design deosebit ceea ce îl face și mai atrăgător și interesant. Indiferent de timpul de afară, mereu ești în acțiune.

Întrebări despre monociclurile electrice

De ce să aleg un monociclu electric cu 2 roți în loc de una?

Principalele avantaje sunt legate de portabilitate. În comparație cu alte mijloace de transport electrice, un monociclul electric este mult mai ușor, mai compact, are o capacitate a bateriei mai mare și, datorită diametrului mai mare al roții, trece mai bine peste denivelări.

Ce autonomie are un monociclu electric?

Autonomia pe care ți-o va indica producătorul în descrierea produsului va fi mereu mult mai mare decât cea pe care o vei avea în realitate (asta pentru că valorile obținute de aceștia sunt în condiții optime de laborator). Majoritatea modelelor au o autonomie reală de 20–30 km.

Cât durează încărcarea monociclului electric?

Monociclul electric se încarcă la orice priză în maxim 2 ore. Alege o baterie de capacitate mare, doar dacă intenționezi să folosești cu regularitate monociclul pentru distanțe mari. În caz contrar, greutatea și dimensiunea extra te va încurca mai mult decât să te ajute.

Ce fel de mentenanță e necesară pentru un monociclu electric?

Verifică-ți monociclul o dată pe lună - cauciucul, bateria, pedalele și celelalte componente. În cazul în care se defectează, folosește doar piese și încărcătoare originale. De asemenea, îmbracă-te și încalță-te adecvat pentru a conduce monociclul și exersează.

Pe ce fel de teren pot merge cu un monociclu electric?

O roată mai mare conferă mai multă greutate, ceea ce înseamnă mai multă stabilitate pe drum, și mai mult confort. Asta le face grozave pentru trotuare care sunt accidentate, drum pavat sau mici gropi în cale. Cu cât roata este mai mare, cu atât poți merge pe orice fel de teren.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Cel Mai Bun Stand De Reparat Bicicleta
Cel mai bun stand de reparat bicicleta

Îți face plăcere să ai grijă de bicicleta ta constant? Investește într-un stand de reparație / întreținere a bicicletei și vei putea să faci toate operațiunile necesare cu mai puțin efort.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe