Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă

Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi o bicicletă de spinning pentru acasă?

Mersul la sală sau ciclismul sunt alternative excelente la un antrenament. Dar dacă ești foarte ocupat cu munca și nu ai ocazia să practici niciun sport, îți recomandăm o oportunitate excelentă de a te antrena acasă, folosind o bicicletă spinning.

Bicicletă spinning este unul dintre cele mai populare echipamente de fitness din săli de sport. Există mii de antrenori care încurajează utilizarea acestuia să ardă calorii, să modeleze picioarele, coapsele și să obțină rezistență fizică. Ciclismul este un sport benefic pentru antrenamentul cardio. Este un mod minunat atât de a te menține în formă, dar și pentru a-ți întări picioarele.

Spre deosebire de alergare însă, este o practică care necesită puțină presiune la nivelul articulațiilor gleznei. A avea o bicicletă spinning acasă îți va oferi comoditatea de a nu pierde timpul pentru a merge la sală, nici de a avea o taxă lunară și de a te putea antrena la ora care ți se potrivește cel mai bine. Atât pentru menținerea condiției fizice, cât și pentru pierderea în greutate, o bicicletă de spinning îți va oferi un antrenament cardio-vascular complet.

Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

BeProgressive SX2000

 • Dotat cu bluetooth
 • Calculează caloriile
 • Design compact
 • Materiale durabile
 • Eficientă
Verifică prețul

Bicicleta de spinning SX2000 cu rezistență prin frecare are un design compact și caracteristici moderne, fiind construită solid, pentru a oferi durabilitate. Este complet echipată și are numeroase setări personalizabile, concepute pentru a acomoda o gamă largă de utilizatori. Poți exersa în confortul casei tale cu acest produs modern, având greutatea volantei de doar 15 kg, monitor LCD, șa reglabilă și suport pentru telefon, sau bidon de apă din aluminiu. Fiecare parametru va fi foarte ușor de monitorizat și afișat pe ecranul LCD. Monitorul ajută la urmărirea timpului, vitezei, distanței, caloriilor și pulsului.

la buget

* Prezentare video mai jos

Soozier Bicicleta Fitness pentru Antrenament Cardio cu Ecran LCD din Otel Negru

 • Cadru rezistent
 • Simplu de instalat
 • Compactă
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Eficiență crescută
Verifică prețul

Bicicleta fitness pentru antrenament cardio Soozier este o bicicletă rezistentă, ideală pentru a exersa în confortul casei tale. Bicicleta are cadrul robust realizat din oțel, iar scaunul și ghidonul sunt căptușite cu PVC și ambele pot fi reglate la 5 niveluri diferite de înălțime (scaunul poate fi reglat și înainte sau înapoi). Monitorul LCD înregistrează statistici precum timpul, viteza, distanța, caloriile arse și ritmul cardiac. Și, pentru un confort maxim în timpul antrenamentului, are adăugat un suport pentru tablete pe ghidon și unul lateral pentru sticle.

Premium

Evo Race Cardiobike

 • Tehnologie Bluetooth
 • Dotată cu o centură modernă de impulsuri
 • Sistem MagResist
 • Scaun reglabil
 • Dotat cu computer
Verifică prețul

O oră de ciclism arde până la 800 Kcal și reduce grăsimea corporală mult timp. Instantaneu ești mai mult fit, crești rezistența. Pentru a te antrena cu pulsul ideal, în pachet este inclusă o centură bluetooth de măsurare a pulsurilor, cu care poți urmări cu ușurință pulsul ideal. În plus pentru și mai mult distracție, conectează-te cu SmartTV-ul pentru a parcurge peste 100.000 km de trasee pentru biciclete direct din aplicația Kinomap. Nu numai că datele despre performanță, cum ar fi viteza, ritmul cardiac sau distanța, sunt incluse în aplicație și evaluate, ci și controlează direct conducerea virtuală.

Bicicleta spinning Indoor Cycling, Volanta 8 kg, TheWay Fitness

 • Rezistență crescută
 • Capacitate mare de încărcare
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Ușor de instalat
 • Viteze adaptabile
Verifică prețul

Bicicleta de spinning pentru Indoor Cycling este ideală pentru antrenament acasă. Scopul principal a acestui tip de bicicletă este pierderea în greutate. Bicicleta de spinning are un design inovator, formă aerodinamică și un scaun reglabil și stabil. Această bicicletă de spinning este prevăzută cu un display ce afișează funcții precum: timpul, distanța, caloriile arse și viteza. Cu această bicicletă te vei simți ca pe două roți indiferent de vreme. Este dotată cu roți pentru transport și poate susține o greutate de până la 100 kg.

Bicicleta Spinning Indoor Vulkan® VS08

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Compactă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de mutat
Verifică prețul

Bicicleta pentru spinning de la VULKAN este ideală pentru toți pasionații de mișcare, cât și pentru cei care au nevoie de relaxare după o zi grea la birou, ori cei care țin la silueta lor și vor să se mențină în formă pe tot parcursul anului. Este fabricată din materiale de înaltă calitate ce suportă o greutate de până la 120kg. Este dotată cu sistem de transmisie pe curea și cu o volantă de 10kg și nivel de dificultate ce poate fi ajustat după bunul plac. Este simplu de instala și de mutat, datorită roților de transport cu care este dotată.

Bicicleta spinning magnetica KONDITION GYMOST BSP-S12, volanta aluminiu 5.5 kg, rezistenta reglabila cu variatie continua, greutate maxima utilizator 150 kg

 • Computer cu LCD;
 • Volantă aliaj din aluminiu;
 • Intensitate reglabilă cu variație continuă;
 • Greutate maximă suportată de 150kg;
 • Practică.
Verifică prețul

Menține-te în mare formă cu bicicleta de spinning magnetică Kondition Gymost BSP-S12! Această bicicletă este esențială pentru un stil de viață sănătos și echilibrat și cu siguranță va alunga sedentarismul din viața ta. Indiferent de vremea de afară sau de dispoziția pe care o aveai înainte, această bicicletă îți oferă energie, fericire, reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare, elimină insomnia, încetinește îmbătrânirea, îmbunătățește activitatea cerebrală, mărește rezistența în fața bolilor, tonifiază musculatura și crește calitatea vieții, în general.

Întrebări frecvente despre bicicletele de spinning

Câte tipuri de biciclete de spinning sunt ?

Există trei tipuri de bicicletele de spinning și anume profesionale, cele semi-profesionale sau cele din gama home. Fiecare fiind construite așa încât să fie cât mai utile pentru tipul de utilizator.

Bicicletele de spinning au trepte de viteză ?

Pentru rezultatele optime în urma antrenamentelor cardio, sau cele pentru menținere, bicicletele au diferite setări de intensitate în funcție de volanta montată pe bicicletă.

Bicicletele de spinning se pot plia ?

Ele nu se pot plia, de accea trebuie să fi atent la dimensiuni, însă unele modele au încorporate roți pentru a ușura mutarea dintr-un loc într-altul.

Bicicletele de spinning au mini computer ?

Toate modelele de spinning vor avea un mini computer digital, pentru ați arăta timpul de pedalare scurs, viteza de mers, distanța parcursa și numărul de calorii consumate în perioada antrenamentului.

Bicicletele de spinning sunt pentru întrega familie ?

Oricine din familie se poate antrena pe aceaste biciclete de spinning, deoarece trebuie doar să reglezi ghidonul și șaua la tipul lui de corp înainte de a începe antrenamentul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Geantă De Sală
Cea mai bună geantă de sală

Organizează-ți hainele și accesoriile de mers la sală într-o geantă special destinată acestei activități. Pentru băieți și fete.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner
Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Vrei să diversifici gama de exerciții pe care le faci acasă? O trambulină sport cu mânere este alegerea perfectă. Cu ajutorul ei poți antrena întreg corpul. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U
Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe