Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate

Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Modificat la 10 martie 2022
Articol evaluat de 86 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o masă de inversie dacă ai dureri de spate?

Mesele de inversie au fost concepute pentru prevenirea și tratarea durerilor de spate, eliberarea tensiunii musculare, dar și diminuarea presiunii dintre discurile intervertebrale. Stilul de viață modern implică mult stat pe scaun sau în picioare un timp îndelungat, iar acest lucru are efecte nefavorabile în timp, fiind afectate discurile intervertebrale, articulațiile, organele interne, circulația sanguină a picioarelor.

Toate aceste probleme pot fi remediate foarte ușor, într-un mod natural, prin inversarea poziției corpului. Cu masa de inversie îți poți schimba postura corpului, simplu și în siguranță, pentru a elimina tensiunea musculară, având efecte benefice asupra întregului corp. De exemplu, folosirea regulată a mesei de inversie duce la eliberarea căilor respiratorii și ameliorează durerile de spate.

În plus, cele mai multe dintre ele au accesorii precum încălzire sau vibrații, ce facilitează circulația sângelui la nivelul mușchilor din zona spatelui, astfel întregul proces de inversie devine mai eficient.

Mese de inversie

Cel mai bun

Masa Inversie Techfit Pro, negru/portocaliu

 • Are role pentru stabilizarea picioarelor
 • Are un mecanism simplu de pliere
 • Are mânere de cauciuc
 • Profilul cadrului este de 3,5 mm
 • Este dotată cu spătar, tetieră și curea de sigranță din piele ecologică
Verifică prețul

Masa de inversie TECHFIT PRO este un accesoriu de antrenament dezvoltat pentru a prevenii și a ameliora durerile de spate și ale zonei colanei vertebrale. Masa de inversie poate fi rotită fără probleme astfel încât capul este aproape de pământ, în această poziție tensiunea din mușchii tăi fiind eliberată, ceea ce este benefic pentru întregul corp. Acest aparat poate să înlocuiască cu brio sesiunile de masaj pentru că masa de inversie este recomandată de medicii care se concentrează pe recuperare, sau kinetoterapie. Cadrul este din oțel rezistent și este căptușit cu un material de protecție.

la buget

HomCom Banca Multifunctionala Profesionala Captusita 65x112-142x126

 • Comodă;
 • Sigură;
 • Rezistentă;
 • De calitate;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Această bancă profesională multifuncțională este ideală pentru menținerea unei stări de sănătate optime, ocupându-se fe trei importante aspecte: tratarea durerilor de spate, ameliorarea oboselii și îmbunătățirea sistemului cardiovascular. Este foarte plăcut să știi că poți avea control deplin asupra stării de bine și îți poți desfășura cu succes antrenamentul zilnic chiar din confortul casei tale. Banca este realizată din materiale de înaltă calitate, fiind confortabilă și plăcută la atingete și suficient de rezistentă pentru a susține o sarcină maximă de 136 de kg.

Premium

EASE DELUX, bancă de antrenament, bancă gravitațională de antrenament, până la 136 kg, 1,54-1,98 m, neagră

 • Pliabil pentru spațiul de stocare
 • Pentru a reduce încărcătura coloanei vertebrale
 • Placă de încălzire sub spate
 • Unghiul de înclinare în trei etape
 • Greutate 28 kg
Verifică prețul

Numai câteva minute de exerciții pe zi sunt suficiente pentru a simți efectele pozitive ale băncii. Folosirea acestei bănci (gravitaționale) ajută, adesea, la problemele de stres și cap și reduce durerea din mușchi. Odată așezat pe bancă, corpul vine cu capul în jos, astfel încât picioarele sunt deasupra capului, astfel fluxul de sânge din spate crește, ceea ce contribuie la eliberarea tensiunii. Funcția de masaj și căldura plăcut resimțită, contribuie de asemenea la relaxarea, râvnită dealungul unei zile de muncă.

Masa inversie inSPORTline Inverso

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Ușor de transportat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Această masă de inversie este concepută pentru a ameliora durerile de spate cât și a cea din jurul coloanei vertebrale. Durerea fizică pe termen lung a unei singure părți a corpului, indiferent dacă stai jos sau stai în picioare, se știe că este tipică pentru stilul de viață modern. Ajută la eliberarea căilor respiratorii, îmbunătățirea circulației și la ameliorarea stresului. Este reglabilă, dispune de un număr de 10 poziții, suportă greutatea maximă de 130 kg iar materialul din care este fabricat este oțelul.

Banca de inversie 2 in 1 Mediashop Backlounge, Plan de antrenament, Unghi controlabil individual, Rosu/Negru

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Cadru solid
 • Compactă
 • Pliabilă
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Știai că poți face exerciții și acasă? Este ușor și simplu dacă ai echipamentul potrivit. Acum ai o nouă șansă cu banca de inversie 2 în 1 de la Mediashop Backlounge. Ai un întreg plan de antrenament la un unghi individual pe culoarea roșu și negru. Această bancă este una confortabilă ce te ajută să te menții în formă din confortul casei tale. Astfel vei putea elimina tensiunea musculaturii spatelui și a corpului. Este cea mai ușoară metodă de a aduce în formă spatele și abdomenul în timp ce îți relaxezi spatele.

Banca inversie pentru elongatie LG-CONTROL

 • Comodă;
 • Simplu de folosit;
 • De calitate;
 • Sigură;
 • Rezistentă.
Verifică prețul

Banca inversie pentru elongație LG-CONTROL, este un accesoriu de antrenament care a fost dezvoltat pentru a preveni și ameliora durerile de spate și zona din jurul coloanei vertebrale. Durerea fizică pe termen lung a unei singure părți a corpului, indiferent dacă stai jos sau stai pe picioare, este tipică pentru stilul de viață modern. Acest lucru duce la deteriorarea zonelor în cauză. Cel mai adesea, exista probleme cu prea multă tensiune pe discurile intervertebrale, articulațiile șoldului, organele interioare sau circulația sângelui în picioare.

Întrebări despre mesele de inversie

Cum funcționează o masă de inversie?

Masa de inversie este recomandată pentru terapia prin inversie, care are numeroase beneficii pentru sănătate. Începeți prin a vă întinde complet pe masă cu mâinile lângă corp sau pe coapse, începeți să le ridicați usor, permițând mesei să se rotească în spate. Opriți-vă sau coborâți ușor mâinile pentru a controla rotația mesei, după care balansați ușor masa mișcând lent mâinile în sus și jos. Reveniți în poziția verticală mișcând ușor mâinile langă coapse. Este recomandat ca masa de inversie să fie folosită pentru 5-10 minute în fiecare dimineață și din nou seara.

Cum se instalează o masă de inversie?

Masa de inversie este folosită pentru ameliorarea durerilor musculare, vertebrale, precum si discale.
Cât despre instalare, diferă de la un producător la altul, fie vine demontată și urmează a fi montată conform instrucțiunilor, fie vine gata montată, fiind ușor de instalat într-un colț al casei.

O masă de inversie ajută la relaxarea întregului corp sau doar a spatelui?

Relaxarea pe masa de inversie este recomandată atât de maseuri, cât și de medici care se concentrează pe recuperare. Aceasta poate fi rotită fără probleme, astfel încât capul să fie aproape de pământ. În această poziție are loc eliberarea tensiunii musculare, tensiunii dintre discuri precum și eliberarea căilor respiratorii. Produsul ameliorează durerea lombară, durerile de spate, ceea ce este benefic pentru întregul corp.

Ce accesorii are o masă de inversie?

Masa de inversie este în sine un accesoriu de antrenament care a fost dezvoltat pentru a preveni și ameliora durerile de spate și zona din jurul coloanei vertebrale. Ca și accesorii aceasta include un cadru de oțel rezistent, spătar căptușit și tetieră, husă din piele sintetică, unghiul de inversare reglabil cu o curea de siguranță, role pentru a vă stabiliza picioarele, mecanism de pliere (similar cu o scară) și o curea reglabilă pentru a asigura picioarele.

Care este greutatea maximă suportată de o masă de inversie?

Dacă ești tensionat, ai probleme cu coloana sau vrei să te ocupi cu sportul, dar această activitate să te relaxeze, o alegere potrivită este masa de inversie. Masa de inversie este o structură din oțel și prezintă un sistem de prindere moale din spumă. Pentru cei interesați de aceasta masă, greutatea maximă suportată de aceasta este între 120 și 135 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Minge De Fitness (FitBall)
Cea mai bună minge de fitness (FitBall)

Faci exerciții acasă? Diversifică-ți grupele de mușchi lucrate și mișcările cu ajutorul unei mingi de fitness (fitball) profesională. Vezi care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cea Mai Bună Roată Pentru Yoga Sau Pilates
Cea mai bună roată pentru yoga sau pilates

Ești pasionat/ă de yoga și vrei să treci la un nivel mai avansat al exercițiilor? O roată pentru yoga sau pilates îți este de mare ajutor. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe