Cea Mai Bună Vestă Cu Greutăți Pentru Fitness

Cea mai bună vestă cu greutăți pentru fitness

Modificat la 15 mai 2021
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi o vestă cu greutăți pentru fitness?

Scopul principal al acestor uimitoare veste cu greutăți pentru fitness este acela de a-ți oferi antrenamente mai interesante, intense și satisfăcătoare, adăugând greutate suplimentară corpului tău. Poți purta această vestă în timp ce exersezi sărituri, genoflexiuni sau flotări. De asemenea o poți purta în timpul alergării sau antrenamentelor cardio-intensiv.

Greutatea acesteia este ajustabilă, așa că fără efort vei descoperi repede ceea ce ți se potrivește. Vestele sunt concepute pentru a-și distribui uniform greutatea pe tot corpul, astfel încărcătura asupra mușchilor este perfect echilibrată în timpul antrenamentelor. Indiferent de exercițiile practicate, prin purtarea vestei, corpul tău va lucra mai mult, mai eficient și va arde mai multe calorii, iar forța și rezistența mușchilor tăi vor fi sporite.

Nu te vei plictisi de aceeași rutină a antrenamentelor, care oricum devine destul de ineficientă pe măsură ce corpul se obișnuiește cu aceeași greutate și astfel, vei avea constant parte de beneficii asupra siluetei tale.

Cea mai bună vestă cu greutăți

Cel mai bun

Vestă cu greutăți bodybuilding/ cross-training 10 kg DOMYOS

 • Stabilitate
 • Polivalență
 • Libertate de mișcare
 • Ușor de purtat
 • Prindere ergonomică
Verifică prețul

Vesta cu greutăți pentru bodybuilding/cross-training de 10 kg, de la DOMYOS, se poate adapta tuturor datorită chingilor reglabile. Se poate regla cu ușurință greutatea vestei datorită mânerelor lestate și îți vei putea păstra libertatea de mișcare datorită formei reglabile a vestei. Pentru un plus de efort îți poți regla greutatea cu 4 plăci de 1 kg în plus față de cele 6 kg de la baza vestei. Avantajul vestei cu greutăți este de a putea realiza exerciții poliarticulare cu o greutate repartizată între fața și spatele bustului.

la buget

Vestă cu greutăți 15 kg - GymBeam

 • Libertate în mișcare
 • Design plăcut
 • Confort maxim
 • Formă perfectă a vestei
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Vesta cu greutăți conține saci de nisip, cu o greutate totală de 15 kilograme. Este un accesoriu eficient și potrivit pentru a îți menține condiția fizică și este potrivită pentru creșterea intensității antrenamentelor. Este o alegere excelentă nu doar pentru antrenamentele de forță, ci și pentru alergare, cardio sau antrenamente HIIT. În timpul antrenamentului, confortul este asigurat de materialul de calitate și durabil al vestei, care are un sistem de prindere velcro în lateral, cu ajutorul căruia de poate ajustă vesta la dimensiunea necesară.

Premium

Battlevest 2.0 vestă cu greutăți

 • Dezvoltat de armată
 • Adaptare perfectă a corpului
 • Ușor de îmbrăcat
 • Confort ridicat la purtare
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Vesta cu greutăți de la CAPITAL SPORTS Battlevest 2.0 aduce noi performanțe pentru mușchii și rezistența ta. Modelul original a fost proiectat de către armată că o vestă antiglonț și combină posibilitățile extreme de a purta armuri și greutăți, precum și o adaptare perfectă a corpului pentru mobilitate maximă și reținere minimă. Curele de cauciuc flexibile, umplere groasă, atât pe piept cât și pe spate, precum și numeroase opțiuni de reglare a curelei Velcro asigură un confort maxim de purtare. Pentru o utilizare plăcută și de lungă durată în timpul exercițiilor, dezvoltarea vestei a luat în considerare permeabilitatea extrem de ridicată a materialelor.

Vesta cu greutati pentru antrenament

 • Nu se desprinde în mișcare
 • Potrivit pentru orice antrenament
 • Accesoriu versatil
 • Crește eficiența antrenamentului
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Vesta cu greutăți este recomandată atât pentru antrenamente cardio cât și pentru cele de forță. Este, de asemenea, un însoțitor perfect pentru antrenamentele de fitness și alergare. După fixarea cu curea, rămâne pe loc și nu se desprinde în timpul mișcării. Este un accesoriu versatil în timpul efectuării exercițiilor, ceea ce înseamnă că poți crește foarte ușor eficiența antrenamentului. Vesta cu greutate de 5 kg se potrivește unei femei ce poartă mărimea S/M iar cea de 10 kg unui bărbat ce poartă M/L.

Monstervest, 20 kg, neagră, vestă cu greutăți, greutăți de metal

 • Include 20 greutăți detașabile
 • Potrivit pentru antrenamentele de forță
 • Căptușeală moale
 • Oferă o senzație plăcută
 • Dotat cu buzunare
Verifică prețul

Monstervest este un ajutor universal și versatil în exerciții, destinat în primul rând pentru creșterea forței și rezistenței musculare, ale întregului corp. Datorită centurii de nailon cu închidere rapidă, vesta se adaptează la dimensiunile corpului individual, oferind libertatea deplină în purtare. În partea din față și din spate sunt buzunare pentru greutăți. Căptușeală moale este perfectă pentru a asigura o purtare confortabilă. Materialele sunt prietenoase pielii și sunt caracterizate prin rezistență mare.

Vesta cu greutati Timeless Tools, 10 kg, Negru

 • Dotat cu curea pentru fixare
 • Oferă libertate în timpul mișcării
 • Potrivit pentru orice tip de antrenament
 • Ușor de utilizat
 • Compact
Verifică prețul

Atunci când merge vorba de a practica sportul, mai ales sala de forță, este bine su recomandat, mai ales pentru bărbați, de a utiliza vesta cu greutăți. Astfel, dacă ești interesat/ă, te invităm să descoperi vesta pentru forță de 10 kg, cu ajutorul căreia vei putea obține un corp de invidiat și niște mușchi foarte tonifiați. Modul de utilizare a acesteia este unul foarte ușor, cât și îmbrăcatul pe corp. Chiar dacă este o vestă cu greutăți, aceasta totodată, îți redă libertate de mișcare și confort.

Vesta greutati reglabila 20 kg, Armageddon Sports, Negru/Rosu

 • Reglabilă
 • Design modern
 • Confort maxim
 • Libertate în mișcare
 • Siguranță și rezistență
Verifică prețul

Antrenamentul pe care îl faci este ușor și ai nevoie de ceva mai mulktă greutate. Atunci vesta cu grăutăți Armageddon Sports 20 kg, este varianta de îmbunătățire a forței și rezistenței indiferent de ce sport practici. Vesta cu greutate este consolidată dublu, astfel încât să poți fi sigur că greutățile din ea nu vor cădea în timpul antrenamentului. Materialul din care este confecționată este rezistent și este gata să te ajute pe durata întregului antrenament. După ce ți-ai selectat greutatea de la 0.5 kg până la 20 kg, opoți închide rapid, cu velcro și poți să o strâmgi bine pe corp.

Vestă cu greutăți 5kg DOMYOS

 • Adaptare la conformație
 • Confort la maxim
 • Libertate de mișcare
 • Reglabil
 • Ușor de curățit
Verifică prețul

Vesta cu greutate de 5kg de la Domyos se adaptează rapid nevoilor tale și permite îmbunătățirea rezultatelor exercițiilor poliarticulare. Pentru a mări dificultatea unui WOD de cross-training, pentru a progresa în tonifiere musculară, sau dacă vrei să lucrezi fără greutăți, vesta se adaptează oricărei necesități. Vesta permite 3 tipuri de reglaje necesare pentru un antrenament eficient. Este umplută cu nisip și fier, ceea ce înseamnă că trebuie uscată după fiecare utilizare. Înălțimea chingii este reglabilă la forma pieptului.

Întrebări frecvente despre vestele cu greutăți pentru fitness

Cu ce sunt umplute vestele cu greutăți pentru fitness?

Vestele cu greutăți de calitate sunt cel mai adesea umplute cu nisip, acest lucru permițând ajustarea perfectă pe forma corpului și neincomodând antrenamentul, ba dimpotrivă, sporind confortul extrem de mult pe timpul exercițiilor.

Vestele cu greutăți se găsesc sub diferite mărimi?

Nu. Vestele cu greutăți pentru fitness au o mărime universală, și pot fi ajustate cu ușurință în funcție de corpul fiecărui utilizator. De asemenea, pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei, iar greutatea este și ea reglabilă conform preferințelor, capacității și tipului de antrenament.

Care este greutatea pe care vestele fitness o aduc în plus antrenamentului?

Greutatea adusă în plus este variabilă. De cele mai multe ori, valoarea maximă atinge 15 kg, astfel, când antrenamentul cu propria greutate corporală nu mai este eficient, utilizarea aceste veste va atrage mușchii la o rezistență mai mare, ei devenind mai puternici și mai durabili.

Vestele cu greutăți pot fi folosite în timpul practicării mai multor sporturi?

Desigur. Deși vestele cu greutăți sunt cel mai adesea folosite în confortul casei, în timpul antrenamentului de rutină, ele de fapt pot fi folosite cu mare succes și în timpul practicării sporturilor precum: crossfit, culturism, baschet, alergare, alpinism, atletism sau powerlifting.

Din ce sunt confecționate la exterior vestele cu greutăți?

Majoritatea vestelor cu greutăți sunt confecționate din materiale poliesterice de grosime adecvată, extrem de rezistente la rupere sau umezeală. Este important și ca acest material nu absoarbe mirosurile neplăcute. De cele mai multe ori, acest material durabil este folosit și la producerea rucsacurilor turistice.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner
Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Vrei să diversifici gama de exerciții pe care le faci acasă? O trambulină sport cu mânere este alegerea perfectă. Cu ajutorul ei poți antrena întreg corpul. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe