Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate

Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 92 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi un aparat de masaj cu vibrații pentru durerile de spate

Durerile de spate te copleșesc? Vrei să eviți medicamentele și să aplici o terapie mecanică? Descoperă secretul, la domiciliu, cu ajutorul unui aparat de masaj cu vibrații. Partea superioară și inferioară a spatelui suferă adeseori de dureri cu caracter mecanic datorate efortului fizic depus sau pozițiilor vicioase avute în timpul zilei. Mușchii încordați sunt relaxați cu o presiune profundă, eficace și care oprește durerea severă după doar o perioadă scurtă de utilizare.

Pentru un tratament de relaxare a spatelui, aparatul produce vibrații circulare sau în sus și în jos și astfel încât musculatura nu va mai fi ținută în tensiune continuă. Unele aparate au incorporae și funcție de termoterapie prin care, producând căldură locală, circulația sangvină va fi stimulată. Dovedit clinic, masajul aplicat acasă corect poate preveni afecțiunile de natură mecanică, durerile matinale sau cele apărute nocturn. Previne, tratează și optează și tu pentru o viață frumoasă, lipsită de durerile musculare apăsătoare.

Aparate bune de masaj pentru spate

Cel mai bun

Saltea de masaj ReLax

 • Modrn
 • Elegant
 • Util
 • Calitate ridicată
 • Preț bun
Verifică prețul

Cu toții avem zile stresante când tot ce ne dorim este o metodă să ne relaxăm. De multe ori nu avem timp, energie sau bani să mergem la masaj. De aceea, o opțiune de relaxare acasă rămâne cea mai bună idee. Aici intervine salteaua de masaj care te ajută să te simți mai bine chiar din confortul casei tale, fără să te deplasezi sau să faci cunoștință cu un maseur nou cu care să trebuiască să faci small talk. Ai intimitate și o poți folosi la orice oră din zi și din noapte fără probleme. Este ușor de folosit și de depozitat.

la buget

O sesiune de masaj te poate scăp de dureri și stres, dar nu tot timpul îți permiți una din punct de vedere al timpului sau financiar. Uneori ai dori să te maseze cineva în propria ta casă. De aceea, am creat un aparat de masaj pe care îl poți folosi oricând și oriunde fără temeri sau limite. Te poți relaxa fără să fie nevoie să cunoști un maseur bun și prietenos. Acest aparat nu numai că te poate ajuta să te relaxezi, dar îți poate ameliora durerile. Funcționează prin infraroșu cu doar 24W și te poți bucura de el mult timp.

Premium

Aparat vibromasaj DHS 5301, pentru picioare si corp

 • Greutate redusă
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Dotat cu trepte de intensitate
Verifică prețul

Zilele tale sunt din ce în ce mai stresante? Nu mai știi ce să faci să te relaxezi? Probabil ai nevoie de masaj. Dacă nu îți permiți ședințe de masaj sau pur și simplu nu ai timp, avem o soluție pentru tine. Am creat noul aparat de vibromasaj potrivit atât pentru picioare, cât și pentru corp. Cu un design modern, va fi o plăcere să îl folosești. Te ajută să te relaxezi instant și ocupă foarte puțin spațiu. Este ușor de folosit, dar și de depozitat când nu îl folosești. Calitatea reflectă cu acuratețe prețul.


* Prezentare video mai jos

Aparat masaj cu maner detasabil Beurer MG70

 • Funcţie de masaj prin tapotament şi căldură infraroşie
 • Nivele de intensitate reglabile
 • 2 accesorii de masaj
 • Mâner ergonomic şi uşor de manevrat
 • Utilizare ușoară
Verifică prețul

Aparatul pentru masaj are mâner detașabil cu suprafață moale și este ideal pentru masajul corpului prin tapotament și căldură infraroșie. Aparatul are 2 trepte de funcționare ce se pot regla în funcție de preferințele utilizatorului. În plus aparatul vine însoțit și de 2 accesorii pentru masaj. Mânerul este ergonomic şi uşor de manevrat iar capul de masaj poate fi ataşat la mână printr-o centură pentru o utilizare și mai facilă. Aparatul pentru masaj are 22 kw și este foarte silențios în timpul folosirii.

Husa de scaun pentru masaj shiatsu Beurer MG206 MG206

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Ușor de curățat
 • Asigură o bună protecție
Verifică prețul

Sesiunea de masaj pare că nu mai încape în calendar. Noi venim în ajutorul tău să te poți relaxa și acasă. Îți oferim o husă de scaun pentru masaj ca să te relaxezi și acasă, fără să mai faci programări, să te deplasezi și să știi pe cineva care știe pe cineva. Acum te poți relaxa, dar și poți scăp de durerile de spate chiar din intimitatea casei tale. Cu un design modern și elegant, dar și ușor de folosit husa de scaun este produsul ideal pentru orice casă. Nu vei regreta că ai cumpărat-o! Promitem!

Aparat de termomasaj Daga TM - 3905

 • Combină vibrațiile cu căldură infraroșie
 • Ușor de manevrat
 • Efect calmant
 • Elimină stresul
 • Mâner anti-alunecare
Verifică prețul

Aparatul de termomasaj Daga TM-3905, de 11 W, este ușor de manevrat și are 3 funcții speciale, oferind: masaj, căldură cu infraroșu dar și masaj termic. Masajul de relaxare termic combină vibrațiile cu căldura cu infraroșu care produce astfel un efect de calmare, detensionând și eliberând corpul de stres și oboseală. Mânerul este din material anti-alunecare, capul articular poate fi reglat în 4 unghiuri, iar cele 4 accesorii interschimbabile vor asigura un masaj de neegalat! Dimensiuni: 30 x 8cm

Aparat masaj Health Herald de fizioterapie prin electrostimulare cu electrozi

 • Ameliorează diferite afecțiuni ale mușchiilor
 • Funcția de masaj
 • Ecran LCD
 • 8 tipuri de terapii clasice chinezești
 • Compact și ușor de folosit
Verifică prețul

Aparatul este destinat masajului fizioterapeutic prin electrostimulare cu electrozi. Este ideal pentru tratarea mai multor tipuri de dureri dar și pentru slăbit. Ecranul tip LCD conține o diagramă schematică a corpului uman ce indică punctele de acupunctură pentru amplasarea corectă a placutelor de electrozi. Este compact, ușor de folosit atât acasă cât și în călătorii, are 8 tipuri de terapii clasice chinezești și 8 moduri pentru a le selecta. Poți regla intensitatea de la 1 la 10 și are temporizator reglabil în ședinte de până la 15 minute, cu posibilitate de creștere de câte 5 minute/ședință.

Întrebări frecvente despre aparatele de masaj cu vibrații pentru spate

Materialul din care sunt făcute aparatele, sunt din piele naturală sau piele ecologică?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate pot fi construite din piele naturală sau piele ecologică, depinde de model și de fabricant. În ambele situații, aparatul se poate curăța ușor și facil, iar mirosurile neplăcute pot fi scoate cu ușurință de pe aceste suprafețe.

Care sunt părțile de corp pe care aparatul le poate masa?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate sunt concepute în special pentru masajul spatelui dar vin la pachet și cu alte accesorii. Cu ajutorul acestora poți efectua masajul și pe alte zone ale corpului precum mâini, coapse, fese, picioare sau chiar abdomen.

Care sunt programele și tipurile de masaj disponibile?

În funcție de modelul ales un astfel de aparat de masaj cu vibrații pentru spate oferă atât masaje pentru relaxare dar și pentru ameliorarea durerilor musculare. Tipul de masaj poate fi prin tapotare sau prin vibrație și poate fi reglat prin programele predefinite.

Îmi poate diminua durerile lombare un aparat de masaj cu vibrații?

Aceste aparate pot fi omologate din punct de vedere medical ori pot avea rol de adjuvant. Prin masaj, mușchii se detensionează, ceea ce duce la o relaxare a musculaturii dar și o diminuare a durerii. Este indicat să întrebați medicul de familie sau doctorul curant, ce tip de aparat de masaj este indicat pentru dumneavoastră.

Cât de sigur este un aparat de masaj cu vibrații pentru spate?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate sunt concepute pentru a fi folosite și pe alte zone ale corpului și au o structură de inaltă siguranță. Mai mult, sunt construite din materiale de calitate ce în contact cu pielea dau senzația de confort și relaxare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bancă De Abdomene Pentru Acasă
Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Cel Mai Bun Aparat de Fitness Multifuncțional
Cel mai bun aparat fitness multifuncțional

Cauți un aparat fitness care să te ajute să lucrezi toate grupele musculare? Aparatele multifuncționale vin cu zeci de moduri de a combina mișcările și greutățile.

Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă
Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe