Cele mai bune Aparate de Masaj cu vibrații pentru spate

Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Modificat la 21 martie 2021
Articol evaluat de 92 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi un aparat de masaj cu vibrații pentru durerile de spate

Durerile de spate te copleșesc? Vrei să eviți medicamentele și să aplici o terapie mecanică? Descoperă secretul, la domiciliu, cu ajutorul unui aparat de masaj cu vibrații. Partea superioară și inferioară a spatelui suferă adeseori de dureri cu caracter mecanic datorate efortului fizic depus sau pozițiilor vicioase avute în timpul zilei. Mușchii încordați sunt relaxați cu o presiune profundă, eficace și care oprește durerea severă după doar o perioadă scurtă de utilizare.

Pentru un tratament de relaxare a spatelui, aparatul produce vibrații circulare sau în sus și în jos și astfel încât musculatura nu va mai fi ținută în tensiune continuă. Unele aparate au incorporae și funcție de termoterapie prin care, producând căldură locală, circulația sangvină va fi stimulată. Dovedit clinic, masajul aplicat acasă corect poate preveni afecțiunile de natură mecanică, durerile matinale sau cele apărute nocturn. Previne, tratează și optează și tu pentru o viață frumoasă, lipsită de durerile musculare apăsătoare.

Aparate bune de masaj pentru spate

Premium

Variolux Super

 • Masează și remodelează local
 • 4 curele de masaj
 • Ușor de asamblat și de depozitat
 • Structură din oțel emailat
 • Platformă din silicon moale
Verifică prețul

A arăta bine presupune să te simți bine! Aparatul de masaj starmart variolux super îți oferă masare și remodelare corporală, așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Aparatul dispune de 12 trepte de viteză și este dotat cu 4 tipuri de centuri (anticelulitică, caterpillar, curea dublă și curele grip tip brațe și gât). Astfel se modelează și masează local doar părțile corpului pe care doreșți să le lucrezi: coapse, șolduri, abdomen, talie, gât, brațe și chiar și față. Tot pachetul este ușor de asamblat și de depozitat.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

DHS 5302

 • Minicomputer pentru statistici
 • 4 programe reglabile
 • 3 benzi combinate de masaj
 • Materiale de calitate
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Aparatul pentru vibromasaj este prevăzut cu 3 curele combinate de masaj și sticlă mono-strat antiderapantă de înaltă rezistență. Cu ajutorul minicomputerului controlat electric poți regla cele 4 programe și 4 viteze, în funcție de intensitatea dorită. Aparatul beneficiază de o structură de inaltă siguranță electrică și este dotat cu un motor ce dezvoltă o putere de 80 W. Greutatea maximă suportată este de 120 kg. Aparatul este foarte eficient, silențios și extrem de util pentru că poți economisi banii pentru ședințele de masaj.

la buget

Neckstar

 • Ameliorează durerea de gât
 • Funcția de căldură pentru a stimula fluxul sanguin către mușchi
 • Patru capete de masaj
 • Curele - braț pentru reglarea ușoară a presiunii
 • Compact și ușor transportabil
Verifică prețul

Programul încărcat și orele prelungite la birou sau cu activitățile prin casa îți solicită gâtul, umerii și spatele, așa că trebuie să te folosești de resursele existente pentru relaxarea zonelor solicitate. Perna pentru masajul umerilor și gâtului stimulează fluxul sanguin către mușchi relaxând zona tensionată. Funcțiile de utilizare și accesoriile incluse permit masarea diverselor zone: abdomen, gambe, coapse, spate. Modelul este excelent pentru cei care călătoresc des în interes de serviciu, dar o poți strecura în bagajul de vacanță, designul și dimensiunile reduse permițând transportul facil.

KLARFIT Niuwe, bej, pernă de masaj, masaj shiatsu, masaj 3D

 • Masaj cu 3 (cu presiune la aer și cu vibrații) niveluri de intensitate
 • Relaxare completă a spatelui (gât, spate și fese)
 • Stimulează circulația sanguină
 • Materiale calitative (textil și piele sintetică), ușor de curățat
 • Poate fi folosit de mai multe persoane, grație reglajului în funcție de înălțime
Verifică prețul

Descoperă secretele masajului japonez shiatsu, complet la domiciliu, cu perna de masaj Klarfit Niuwe. Gătul, partea superioară și inferioară a spatelui sau fese, vor fi relaxate cu o presiune profundă, eficace și care oprește durerea severă după doar o perioadă scurtă de utilizare. Pentru un tratament de relaxare a spatelui, există 3 moduri de masaj activ, iar termoterapia va completa perfect starea de relaxare. Construit din materiale durabile, pe cadru metalic, produsul este potrivit și pentru scaune de mașină (adaptor auto incorporat).


* Prezentare video mai jos

Aparat masaj cu maner detasabil Beurer MG70

 • Funcţie de masaj prin tapotament şi căldură infraroşie
 • Nivele de intensitate reglabile
 • 2 accesorii de masaj
 • Mâner ergonomic şi uşor de manevrat
 • Utilizare ușoară
Verifică prețul

Aparatul pentru masaj are mâner detașabil cu suprafață moale și este ideal pentru masajul corpului prin tapotament și căldură infraroșie. Aparatul are 2 trepte de funcționare ce se pot regla în funcție de preferințele utilizatorului. În plus aparatul vine însoțit și de 2 accesorii pentru masaj. Mânerul este ergonomic şi uşor de manevrat iar capul de masaj poate fi ataşat la mână printr-o centură pentru o utilizare și mai facilă. Aparatul pentru masaj are 22 kw și este foarte silențios în timpul folosirii.

Aparat de masaj, Profesional, Masaj muscular ZOCO BODY, 4 capete, negru / gri

 • 4 capete diferite incluse
 • 6 viteze presetate
 • Sporește circulația sângelui
 • Ideal pentru încălzirea înaintea de efort
 • Ajută în procesul de refacere după efort fizic
Verifică prețul

Aparatul este destinat masajului și vribromasajului, atât la nivel de hobby cât și profesional. Este electroc, are 4 capete de masaj, 6 viteze și suportă o greutate maximă totală de 100 kg. Acesta se poate folosi pe majoritatea zonelor corpului respectiv abdomen, coapse, picioare, talie, gambe, brațe, spate, fese sau tălpi. Folosirea acestuia stimulează în primul rând circulația sanguină dar susține relaxarea musculară, tonifierea, arderea grăsimilor dar și îmbunătățirea sistemului cardiovascular.

Aparat de termomasaj Daga TM - 3905

 • Combină vibrațiile cu căldură infraroșie
 • Ușor de manevrat
 • Efect calmant
 • Elimină stresul
 • Mâner anti-alunecare
Verifică prețul

Aparatul de termomasaj Daga TM-3905, de 11 W, este ușor de manevrat și are 3 funcții speciale, oferind: masaj, căldură cu infraroșu dar și masaj termic. Masajul de relaxare termic combină vibrațiile cu căldura cu infraroșu care produce astfel un efect de calmare, detensionând și eliberând corpul de stres și oboseală. Mânerul este din material anti-alunecare, capul articular poate fi reglat în 4 unghiuri, iar cele 4 accesorii interschimbabile vor asigura un masaj de neegalat! Dimensiuni: 30 x 8cm

Aparat masaj Health Herald de fizioterapie prin electrostimulare cu electrozi

 • Ameliorează diferite afecțiuni ale mușchiilor
 • Funcția de masaj
 • Ecran LCD
 • 8 tipuri de terapii clasice chinezești
 • Compact și ușor de folosit
Verifică prețul

Aparatul este destinat masajului fizioterapeutic prin electrostimulare cu electrozi. Este ideal pentru tratarea mai multor tipuri de dureri dar și pentru slăbit. Ecranul tip LCD conține o diagramă schematică a corpului uman ce indică punctele de acupunctură pentru amplasarea corectă a placutelor de electrozi. Este compact, ușor de folosit atât acasă cât și în călătorii, are 8 tipuri de terapii clasice chinezești și 8 moduri pentru a le selecta. Poți regla intensitatea de la 1 la 10 și are temporizator reglabil în ședinte de până la 15 minute, cu posibilitate de creștere de câte 5 minute/ședință.

Întrebări frecvente despre aparatele de masaj cu vibrații pentru spate

Materialul din care sunt făcute aparatele, sunt din piele naturală sau piele ecologică?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate pot fi construite din piele naturală sau piele ecologică, depinde de model și de fabricant. În ambele situații, aparatul se poate curăța ușor și facil, iar mirosurile neplăcute pot fi scoate cu ușurință de pe aceste suprafețe.

Care sunt părțile de corp pe care aparatul le poate masa?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate sunt concepute în special pentru masajul spatelui dar vin la pachet și cu alte accesorii. Cu ajutorul acestora poți efectua masajul și pe alte zone ale corpului precum mâini, coapse, fese, picioare sau chiar abdomen.

Care sunt programele și tipurile de masaj disponibile?

În funcție de modelul ales un astfel de aparat de masaj cu vibrații pentru spate oferă atât masaje pentru relaxare dar și pentru ameliorarea durerilor musculare. Tipul de masaj poate fi prin tapotare sau prin vibrație și poate fi reglat prin programele predefinite.

Îmi poate diminua durerile lombare un aparat de masaj cu vibrații?

Aceste aparate pot fi omologate din punct de vedere medical ori pot avea rol de adjuvant. Prin masaj, mușchii se detensionează, ceea ce duce la o relaxare a musculaturii dar și o diminuare a durerii. Este indicat să întrebați medicul de familie sau doctorul curant, ce tip de aparat de masaj este indicat pentru dumneavoastră.

Cât de sigur este un aparat de masaj cu vibrații pentru spate?

Aparatele de masaj cu vibrații pentru spate sunt concepute pentru a fi folosite și pe alte zone ale corpului și au o structură de inaltă siguranță. Mai mult, sunt construite din materiale de calitate ce în contact cu pielea dau senzația de confort și relaxare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe