Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită

Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 101 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o platformă cu vibrații pentru fitness?

O platformă cu vibrații pentru fitness este o inovație în domeniu și asta pentru că este o metodă extrem de eficientă pentru a pierde în greutate dar și pentru a modela întregul corp, chiar la tine acasă. O astfel de platfomă este foarte stabilă și poate să ofere o mulțime de trepte de intensitate, pentru ca tu să faci exerciții de modelare a musculaturii și tonifierea întregului corp, cu mare ușurință. Și cine nu își dorește ca fără a depune prea mare efort să poată obține beneficii similare cu cele ale mersului la sală?

În plus îmbunătățește circulația sângelui dar ajută și la eliminarea toxinelor. Se spune că cea mai bună metodă de a pierde în greutate este chiar tehnologia cu vibrații. Aceasta este dovedită a fi cea mai bună metodă de a dizolva grăsimea. Cum se întâmplă asta? Fiecare 5-10 minute pe platforma cu vibrații, echivalează cu o oră de jogging, 40 de minute de înot, 500 de flotări sau chiar 30-35 de minute de yoga. Mai mult, poți arde caloriile de 30 de ori mai rapid decât în timpul alergării.

Platforme cu vibrații fitness

Cel mai bun

Loop

 • Oscilații 3D
 • Conține 99 de nivele de viteză
 • Greutatea maximă a utilizatorului este de 150 kg
 • Putere nominală: 200W
 • 10 programe de antrenament și 3 nivele de intensitate
Verifică prețul

Platforma de vibrații SVP01 este un dispozitiv care te va ajuta să obții o siluetă perfectă. Exercitiile pe platformă oferă antrenament pentru întregul corp: Mușchii picioarelor, fese, abdomen, precum și grupele musculare superioare. Echipamentul poate fi utilizat de persoane la orice nivel de pregatire, fie ei începători sau experți. SVP01 oferă 10 programe de antrenament, precum și un mod manual, ceea ce înseamnă că puteți adapta cu ușurință antrenamentul la capacitatea și nevoile dumneavoastră. Obținerea fără efort a unei siluete perfecte este acum posibilă datorită platformei de vibrații.


* Prezentare video mai jos

PROGRESSIVE UltraFit (Pulse-R)

 • Dimensiuni: 54 x 33 x 13 cm
 • Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg
 • 5 programe de antrenament
 • 99 nivele de viteză
 • Boxe integrate
Verifică prețul

Platforma de vibrații Progresive UltraFit este cea mai buna opțiune pentru obținerea siluetei perfecte, prin antrenarea diferitelor grupe de mușchi simultan. Vibrațiile au rolul de a stimula metabolismul și circulația în timpul executării exercițiilor, astfel arderile se vor produce rapid și uniform. Setul conține și diferite benzi pentru corp(5 pentru rezistență si 2 pentru brațe). Astfel, antrenamentul va deveni mult mai eficient prin intermediul celor 5 programe de vibrație. Aparatul este ușor de utilizat, fiind accesibil atât începătorilor, cât și profesioniștilor.

Premium

Klarfit

 • Putere: 440 wați
 • Mat cu marcaj pentru pozițiile piciorului
 • Afișaj LCD clar
 • Afișaj LCD: viteză, durată, mod
 • Benzi de fitness cu mânere de spumă
Verifică prețul

Experimentați o relaxare cu placa de vibrație Klarfit Vibe 4DX, care este un antrenament provocator pentru întregul corp cu sunete selectate în mod individual. Descoperiți antrenamentul profesional complet, care, într-un mod revoluționar, stimulează organismul cu mișcări în toate direcțiile. Acesta este potrivit pentru diferite grupuri de mușchi, pentru a crește starea generală de fitness și pentru a îmbunătăți echilibrul. Putere totală a acestuia este de 440 W putere cu tehnologia 4DX TripleMotor pentru a combina mișcarea liniară, verticală și oscilantă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Kondition

 • 99 trepte de viteză
 • Tip de acționare cu vibrații
 • Include telecomandă cu mp3
 • Include frânghii cu mâner
 • Putere maximă 200 W
Verifică prețul

Într-o lume confortabilă în care exercițiul fizic este tabu, fitnessul a căpătat un nou sens, iar exercițiul de zi cu zi nu mai este o activitate recreativă, ci aproape un element vital pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Exercițiul regulat are multe beneficii, te face mai fericit, dă energie și impuls vieții de zi cu zi, reduce riscul bolilor cardiovasculare, dar în același timp crește performanța personală și te face mai mulțumit. Este un dispozitiv revoluționar care combină relaxarea mușchilor strânși și stimularea circulației sângelui, ajutând astfel corpul să se regenereze. Vibro Shaper revoluționează antrenamentul întregului corp!


* Prezentare video mai jos

Vibe 3DX Pro placă cu vibrații

 • Capacitate de încărcare: maxim 120 kg
 • Amplitudine: oscilație 0-10 mm, spirală 0-15 mm
 • Alimentare: 220-240V ~ 50/60 Hz
 • Telecomandă
 • Cablu de alimentare
Verifică prețul

Sănătatea corpului tău rezultă din antrenament și mult efort. Pentru a ajuta la ameliorarea efortul depus, atunci când faci sport, te invităm să descoperi aparatele de fitness sau plăcile cu vibrații, care îți vor deveni un adevărat antrenor și o motivație constantă. Acest produs încorporează moduri de mișcare, viteze de reglare și programe prestabilite, care vor mări eficiența antrenamentului, fiind adaptate pentru grupurile majore de mușchi a corpului, sporind condiția fizică, echilibrul corpului și bunăstarea generală.


* Prezentare video mai jos

Aparat fitness vibromasaj, Sportstech, VP300

 • Include 120 de trepte de viteză
 • Funcționează cu ajutorul unei telecomenzi
 • Tehnologie vibrații 3D
 • Funcție Bluetooth
 • Difuzor integrat
Verifică prețul

Sănătatea și aspectul corpului tău depind, în majoritatea cazurilor, de un antrenament și o alimentație corectă. Pentru a rezolva prima problemă, te invităm să descoperi aparatul fitness cu vibromasaj, pe care, nu numai că-l vei putea folosi în orice sală de fitness, dar este perfect și pentru sportul pe care-l faci acasă. Acesta deține telecomanda, viteze de reglare și chiar opțiune Bluetooth, pentru o utilizare mai eficientă, ca în final, să se îndeplinească principalul scop: arderea grăsimilor și tonifierea prin masa musculară.

Întrebări despre platformele cu vibrații fitness

Câte calorii poți arde folosind platforma?

Platformele cu vibrații fitness te ajută să obții o siluetă de invidiat prin tehnologia pe care o au, deoarece îți tonifiază corpul și te ajută să slăbești. Astfel, poți spune adio exercițiilor de tip cardio și poți să arzi în jur de 50 de calorii într-o sesiune de 10 minute, în funcție de greutatea ta.

Cât de des poate fi folosită?

Cu ajutorul platformelor cu vibrații fitness, poți să obții o siluetă de invidiat, datorită stimulării tuturor mușchilor. Pentru a beneficia de un efect optim al acestor aparate ce tonifiază și strâng mușchii, este recomandată folosirea platformelor cu vibrații de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Câte trepte de viteză are?

În funcție de platforma cu vibrații fitness pentru care optezi și de funcțiile cu care îți dorești să fie echipată, treptele de viteză ale acestui aparat variază, ajungând chiar și la 100 de trepte. Cu ajutorul tehnologiei pe bază de vibrații, obții astfel o siluetă de invidiat.

Ce mușchi ai corpului antrenează?

Platformele cu vibrații fitness au un rol modelator ce te ajută să obții o siluetă de invidiat, prin tonifiere, slăbire și cu beneficii anticelulitice. Dispozitivul antrenează toți mușchii, datorită principiului pe baza căruia funcționează, și anume reflexul de întindere.

Ce alte funcții mai are?

În afară de efectele de tonifiere și de slăbire pe care ți le oferă platformele cu vibrații fitness, beneficiezi și de o reducere a stresului și a oboselii, alături de o îmbunătățire vizibilă a circulației și de o stimulare a metabolismului. De asemenea, devii mai echilibrat și capacitatea ta de coordonare devine mai bună.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Ceasuri fitness cu monitorizarea pulsului

Pentru a-ți doza energia cât mai bine în timpul antrenamentului ai nevoie de un ceas sau o brățară fitness cu funcție de monitorizare a pulsului. Vezi cele mai bune modele.

Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe