Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită

Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o platformă cu vibrații pentru fitness?

O platformă cu vibrații pentru fitness este o inovație în domeniu și asta pentru că este o metodă extrem de eficientă pentru a pierde în greutate dar și pentru a modela întregul corp, chiar la tine acasă. O astfel de platfomă este foarte stabilă și poate să ofere o mulțime de trepte de intensitate, pentru ca tu să faci exerciții de modelare a musculaturii și tonifierea întregului corp, cu mare ușurință. Și cine nu își dorește ca fără a depune prea mare efort să poată obține beneficii similare cu cele ale mersului la sală?

În plus îmbunătățește circulația sângelui dar ajută și la eliminarea toxinelor. Se spune că cea mai bună metodă de a pierde în greutate este chiar tehnologia cu vibrații. Aceasta este dovedită a fi cea mai bună metodă de a dizolva grăsimea. Cum se întâmplă asta? Fiecare 5-10 minute pe platforma cu vibrații, echivalează cu o oră de jogging, 40 de minute de înot, 500 de flotări sau chiar 30-35 de minute de yoga. Mai mult, poți arde caloriile de 30 de ori mai rapid decât în timpul alergării.

Platforme cu vibrații fitness

Cel mai bun

Relaxarea vine în casa ta aici și acum! Cu ajutorul acestui aparat de vibromasaj de la Techfit, ai parte de momente de relaxare deplină chiar în confortul casei tale. Greutatea maxim admisă a utilizatorului este de 120 kg, iar puterea sa este de 200W. Ai la dispozitie nu mai puțin de 50 trepte de intensitate și chiar un computer pentru antrenament. Poți regla totul după bunul plac cu ajutorul telecomenzii incluse. Are un design modern și este foarte ușor de utilizat. Prețul competitiv te va face să-l adori!

la buget

Aparatul de vibromasaj este un produs indispensabil oricui este foarte stresat și vrea să se relaxeze fără să iasă din casă, fără bătăi de cap. Nu mai este nevoie să îți faci programare și să pierzi timpul pe drumuri. Te poți relaxa chiar din intimitatea casei tale la orice oră dorești. Ai o platformă de vibrații cu 2 benzi de rezistență fitness. Greutatea maxim admisă este de 120 kg, iar puterea este de 200 W. Ai o telecomandă inclusă pentru a-l regla foarte ușor, iar culoarea este neagră. Designul modern te va cuceri.

Premium

Klarfit

 • Putere: 440 wați
 • Mat cu marcaj pentru pozițiile piciorului
 • Afișaj LCD clar
 • Afișaj LCD: viteză, durată, mod
 • Benzi de fitness cu mânere de spumă
Verifică prețul

Experimentați o relaxare cu placa de vibrație Klarfit Vibe 4DX, care este un antrenament provocator pentru întregul corp cu sunete selectate în mod individual. Descoperiți antrenamentul profesional complet, care, într-un mod revoluționar, stimulează organismul cu mișcări în toate direcțiile. Acesta este potrivit pentru diferite grupuri de mușchi, pentru a crește starea generală de fitness și pentru a îmbunătăți echilibrul. Putere totală a acestuia este de 440 W putere cu tehnologia 4DX TripleMotor pentru a combina mișcarea liniară, verticală și oscilantă.


* Prezentare video mai jos

Vibe 3DX Pro placă cu vibrații

 • Capacitate de încărcare: maxim 120 kg
 • Amplitudine: oscilație 0-10 mm, spirală 0-15 mm
 • Alimentare: 220-240V ~ 50/60 Hz
 • Telecomandă
 • Cablu de alimentare
Verifică prețul

Sănătatea corpului tău rezultă din antrenament și mult efort. Pentru a ajuta la ameliorarea efortul depus, atunci când faci sport, te invităm să descoperi aparatele de fitness sau plăcile cu vibrații, care îți vor deveni un adevărat antrenor și o motivație constantă. Acest produs încorporează moduri de mișcare, viteze de reglare și programe prestabilite, care vor mări eficiența antrenamentului, fiind adaptate pentru grupurile majore de mușchi a corpului, sporind condiția fizică, echilibrul corpului și bunăstarea generală.

Aparat vibromasaj Timeless Tools 200 W, Rosu

 • Putere ridicată
 • Preț competitiv
 • Eficient
 • Relaxant
 • Calitate bună
Verifică prețul

Momentele de relaxare nu ar trebui să fie atât de rare, ci ar fi bine să le poți avea fix când ai nevoie. Uneori zilele sunt grele, iar stresul pare că ne strânge de gât. Acum te ajutăm să te relaxezi cu ajutorul unui aparat de vibromasaj care funcționează la orice oră. Are un design modern și este foarte ușor de folosit chiar și de catre persoanele atehnice. Astfel te vei putea relaxa la orice oră din zi sau din noapte. Prețul competitiv te va face să nu regreți achiziția făcută! Cumpără cu încredere!


* Prezentare video mai jos

Kondition

 • 99 trepte de viteză
 • Tip de acționare cu vibrații
 • Include telecomandă cu mp3
 • Include frânghii cu mâner
 • Putere maximă 200 W
Verifică prețul

Într-o lume confortabilă în care exercițiul fizic este tabu, fitnessul a căpătat un nou sens, iar exercițiul de zi cu zi nu mai este o activitate recreativă, ci aproape un element vital pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Exercițiul regulat are multe beneficii, te face mai fericit, dă energie și impuls vieții de zi cu zi, reduce riscul bolilor cardiovasculare, dar în același timp crește performanța personală și te face mai mulțumit. Este un dispozitiv revoluționar care combină relaxarea mușchilor strânși și stimularea circulației sângelui, ajutând astfel corpul să se regenereze. Vibro Shaper revoluționează antrenamentul întregului corp!

Întrebări despre platformele cu vibrații fitness

Câte calorii poți arde folosind platforma?

Platformele cu vibrații fitness te ajută să obții o siluetă de invidiat prin tehnologia pe care o au, deoarece îți tonifiază corpul și te ajută să slăbești. Astfel, poți spune adio exercițiilor de tip cardio și poți să arzi în jur de 50 de calorii într-o sesiune de 10 minute, în funcție de greutatea ta.

Cât de des poate fi folosită?

Cu ajutorul platformelor cu vibrații fitness, poți să obții o siluetă de invidiat, datorită stimulării tuturor mușchilor. Pentru a beneficia de un efect optim al acestor aparate ce tonifiază și strâng mușchii, este recomandată folosirea platformelor cu vibrații de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Câte trepte de viteză are?

În funcție de platforma cu vibrații fitness pentru care optezi și de funcțiile cu care îți dorești să fie echipată, treptele de viteză ale acestui aparat variază, ajungând chiar și la 100 de trepte. Cu ajutorul tehnologiei pe bază de vibrații, obții astfel o siluetă de invidiat.

Ce mușchi ai corpului antrenează?

Platformele cu vibrații fitness au un rol modelator ce te ajută să obții o siluetă de invidiat, prin tonifiere, slăbire și cu beneficii anticelulitice. Dispozitivul antrenează toți mușchii, datorită principiului pe baza căruia funcționează, și anume reflexul de întindere.

Ce alte funcții mai are?

În afară de efectele de tonifiere și de slăbire pe care ți le oferă platformele cu vibrații fitness, beneficiezi și de o reducere a stresului și a oboselii, alături de o îmbunătățire vizibilă a circulației și de o stimulare a metabolismului. De asemenea, devii mai echilibrat și capacitatea ta de coordonare devine mai bună.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea de Yoga
Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cel Mai Bun Aparat de Fitness Multifuncțional
Cel mai bun aparat fitness multifuncțional

Cauți un aparat fitness care să te ajute să lucrezi toate grupele musculare? Aparatele multifuncționale vin cu zeci de moduri de a combina mișcările și greutățile.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Bancă De Abdomene Pentru Acasă
Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe