Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă

Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Modificat la 09 martie 2022
Articol evaluat de 94 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de o bară de tracțiuni cu prindere de tocul ușii?

Dacă ești genul sportiv, care preferă antrenamentele folosind propria greutate, atunci vei căuta soluții pentru a obține un antrenament complet chiar la tine acasă. Și asta nu e greu, mai ales dacă arunci o privire peste opțiunile de echipamente disponibile pe piață, pentru uzul casnic. Poți să cumperi online greutăți, băncuțe sau echipamente pentru exerciții cardio, dar și o bară pentru tracțiuni cu prindere de tocul ușii.

De ce acest model de prindere? Pentru că nu e nevoie să dai găuri prin pereți sau să cauți un loc special pentru acest echipament. Bara de tracțiuni este un accesoriu ideal pentru antrenamentele efectuate în casă datorită instalării ușoare. Poți pregăti bara pentru antrenament într-un timp foarte scurt. Bara se montează ușor pe tocul ușii, oferind posibilitatea efectuării mai multor tipuri de exerciții.

Printre avantajele acestui produs se numără greutatea redusă, montarea ușoară dar și prețul mic. Nu este nevoie să cheltui o avere sau abonamente lunare la sală pentru a lucra mușchii brațelor, umerii sau spatele.

Bară de tracțiune pentru acasă

Cel mai bun

Bara Tractiuni Pentru Usa SPORTMANN PB01

Bara de remorcare PB01 este ușor de instalat pe cadrul ușii și poate fi utilizată pentru multe tipuri de exerciții. Avantajele acestui produs includ: greutate redusă, instalare ușoară și preț redus. Potrivită pentru rame de ușă cu o lățime cuprinsă între 63 și 100 cm și o grosime între 130 și 150 mm. Tija poate fi folosită și ca accesoriu pentru mișcările de podea, crescând astfel gama de mișcări pe care o poți efectua. .
Verifică prețul

Bara de tracțiuni pentru ușă SPORTMANN PB01 este un accesoriu ideal pentru exerciții la domiciliu. Datorită instalării ușoare, poți pregăti bara de antrenament într-un timp scurt.

la buget

Bară de tracţiuni pull up 70 cm DOMYOS

Sistemul de blocare brevetat asigură o funcționare sigură. Mai întâi, reglează lungimea barei de tractare și răsucește ambele capete. Apoi strânge centrul tijei pentru a o bloca. Pentru a preveni slăbirea tijei în timpul antrenamentului, fixează inelul albastru într-una din cele două fante. Pentru începători, poți folosi curele de antrenament pentru a reduce greutatea.
Verifică prețul

Bara este potrivită pentru activități în interior, astfel încât poate fi instalată cu ușurință acasă. Deoarece este echipată cu un sistem de prindere, nu mai este necesar să faci găuri în perete pentru a o fixa.

Premium

Bară telescopică cu protecție la cădere

Vei putea să faci exerciții fără să te temi de cădere. Bara telescopică are o lungime de 78-110 cm și poate susține o greutate de maxim 120 kg. Poate fi folosită ușor pe orice ușă. Poate fi montată rapid și ușor în doar 20 secunde de către oricine. Important de menționat este că nu lasă urme unde este montată.
Verifică prețul

Dacă vrei să faci exerciții acasă și anume tracțiuni, ai la dispoziție o bară telescopică extrem de rezistentă. Pentru a fi siguri că nu vei cădea, am adăugat funcția de protecție la cădere.

Bara de antrenament tractuni, K-SPORT, KSSL107, otel, 1100x590x270 mm

Această bară este una impecabilă dacă nu ai destul timp pentru a frecventa sala de forță, dar dorești să îți menții sănătatea fizică într-o stare bună. Este una excelentă pentru efectuarea diferitor exerciți pentru abdomenul tău, dar și pentru exercițiile care te vor ajuta să-ți antrenezi și mușchii bicepsului și tricepsului. Sigur ai nevoie de așa bară de antrenament.
Verifică prețul

Bară de antrenament tracțiuni, K-SPORT, KSSL107, oțel, 1100x590x270 mm. Echipament versatil și compact pentru antrenamente și exerciții abdominale acasă.

Bara tractiuni HMS DD03, reglabila, negru/galben

Produsul este ideal pentru antrenamente eficiente ale întregului corp, chiar din confortul propriei locuințe, atunci când nu aveți acces la o sală fitness. Bara se poate regla de la 67,5 la 100 cm și poate fi montată cu ușurință de jambierul ușii, iar aceasta prezintă mânere speciale din spumă care vă protejează mâinile de alunecare. .
Verifică prețul

Bara de tracțiuni HMS DD03 este ușor de utilizat și de montat pentru a realiza numeroase exerciții fitness ce vă ajută nu doar să vă mențineți o siluetă de invidiat, ci și să vă dezvoltați masa musculară.

Bara pentru tractiuni, MT MALATEC, otel, lungime ajustabila 81.5-130 cm, maxim 100 kg, manere neopren

Această bară este accesoriul potrivit pentru tine dacă tu dorești să-ți îmbunătățești aspectul fizic, rezistența și să corectezi defectele coloanei vertebrale foarte ușor și eficient. Bara poate fi utilizată atât pentru tracțiuni cât și pentru alte tipuri de exerciții precum genuflexiuni. Bara poate fi utilizată cu succes acasă fiind ușor de asamblat și demontat, sau o poți folosi pentru exercițiile în exterior.
Verifică prețul

Bară pentru tracțiuni, MT MALATEC, oțel, lungime ajustabilă 81. 5-130 cm, maxim 100 kg, mânere neopren.

Bară de tracţiuni Pull up 100 cm DOMYOS

Fiind echipată cu un sistem de fixare sub presiune, nu mai este necesar să faci găuri în perete pentru a o fixa. Sistemul de blocare brevetat asigură o funcționare sigură. Pentru început, poți folosi curelele de antrenament pentru a reduce greutatea. Odată ce ai stăpânit tracțiunea, poți purta o vestă ponderată pentru a crește dificultatea. Produsul a fost conceput special pentru bodybuilding. Îți permite să te antrenezi cu ușurință, folosind propria greutate.
Verifică prețul

Bara este potrivită pentru activități în interior, astfel încât poate fi instalată cu ușurință acasă.

Întrebări despre bările de tracțiune cu prindere de ușă

Ce fel de exerciții poți realiza cu bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiune este una extrem de utilă nu doar pentru întreținerea unei siluete de invidiat, ci și pentru creșterea masei musculare. Astfel, cu ajutorul ei poți face exerciții care să antreneze toate grupele musculare, de la brațe, spate și bust, până la abdomen și picioare.

Ce greutate suportă bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă suportă o greutate care variază de la 99-100 kg la 136 kg maxim, în dependență de tipul de bară (telescopic sau cu pârghie). Trebuie să ai în vedere că atunci când se depășește greutatea admisă este posibil ca bara să se arcuiască la mijloc și să te rănești.

Cum se montează bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Există două tipuri de bare de tracțiuni cu prindere de ușă: telescopic și cu pârghie. Modelul telescopic se extinde și se fixează la cadrul ușii cu ajutorul unor cupe. Aceasta suportă o greutate maximă de 99-100 kg. În cazul barei cu pârghie, aceasta este plasată deasupra tocului ușii, iar greutatea celui care se ocupă o ține în loc, în timp ce bara se sprijină și de o parte și de alta a peretelui. Acest tip de produs este prevăzut să suporte o greutate de până la 136 kg.

Din ce este construită bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă este confecționată, de obicei, din oțel cu finisaj cromat. Este complet ajustabilă, se extinde de la 60 până la 100 cm. Capetele sunt acoperite cu cauciuc sau cu material de neopren și este prevăzută cu două mânere confortabile, capitonate, anti-alunecare, pe care să nu rămână urmele de la degete și palme.

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă este reglabilă?

În funcție de bara de tracțiune pe care o achiziționezi, aceasta poate să fie reglabilă sau nu. În general, pentru o prindere mai bună, acestea au o lungime predefinită care nu poate fi modificată, pentru un suport mai mare și pentru o siguranța crescută.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe