Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă

Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 94 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de o bară de tracțiuni cu prindere de tocul ușii?

Dacă ești genul sportiv, care preferă antrenamentele folosind propria greutate, atunci vei căuta soluții pentru a obține un antrenament complet chiar la tine acasă. Și asta nu e greu, mai ales dacă arunci o privire peste opțiunile de echipamente disponibile pe piață, pentru uzul casnic. Poți să cumperi online greutăți, băncuțe sau echipamente pentru exerciții cardio, dar și o bară pentru tracțiuni cu prindere de tocul ușii.

De ce acest model de prindere? Pentru că nu e nevoie să dai găuri prin pereți sau să cauți un loc special pentru acest echipament. Bara de tracțiuni este un accesoriu ideal pentru antrenamentele efectuate în casă datorită instalării ușoare. Poți pregăti bara pentru antrenament într-un timp foarte scurt. Bara se montează ușor pe tocul ușii, oferind posibilitatea efectuării mai multor tipuri de exerciții.

Printre avantajele acestui produs se numără greutatea redusă, montarea ușoară dar și prețul mic. Nu este nevoie să cheltui o avere sau abonamente lunare la sală pentru a lucra mușchii brațelor, umerii sau spatele.

Bară de tracțiune pentru acasă

Cel mai bun

Bara Tractiuni Pentru Usa SPORTMANN PB01

Bara de remorcare PB01 este ușor de instalat pe cadrul ușii și poate fi utilizată pentru multe tipuri de exerciții. Avantajele acestui produs includ: greutate redusă, instalare ușoară și preț redus. Potrivită pentru rame de ușă cu o lățime cuprinsă între 63 și 100 cm și o grosime între 130 și 150 mm. Tija poate fi folosită și ca accesoriu pentru mișcările de podea, crescând astfel gama de mișcări pe care o poți efectua. .
Verifică prețul

Bara de tracțiuni pentru ușă SPORTMANN PB01 este un accesoriu ideal pentru exerciții la domiciliu. Datorită instalării ușoare, poți pregăti bara de antrenament într-un timp scurt.

la buget

Bară de tracţiuni pull up 70 cm DOMYOS

Sistemul de blocare brevetat asigură o funcționare sigură. Mai întâi, reglează lungimea barei de tractare și răsucește ambele capete. Apoi strânge centrul tijei pentru a o bloca. Pentru a preveni slăbirea tijei în timpul antrenamentului, fixează inelul albastru într-una din cele două fante. Pentru începători, poți folosi curele de antrenament pentru a reduce greutatea.
Verifică prețul

Bara este potrivită pentru activități în interior, astfel încât poate fi instalată cu ușurință acasă. Deoarece este echipată cu un sistem de prindere, nu mai este necesar să faci găuri în perete pentru a o fixa.

Premium

Bară telescopică cu protecție la cădere

Vei putea să faci exerciții fără să te temi de cădere. Bara telescopică are o lungime de 78-110 cm și poate susține o greutate de maxim 120 kg. Poate fi folosită ușor pe orice ușă. Poate fi montată rapid și ușor în doar 20 secunde de către oricine. Important de menționat este că nu lasă urme unde este montată.
Verifică prețul

Dacă vrei să faci exerciții acasă și anume tracțiuni, ai la dispoziție o bară telescopică extrem de rezistentă. Pentru a fi siguri că nu vei cădea, am adăugat funcția de protecție la cădere.

Bara tractiuni HMS DD03, reglabila, negru/galben

Produsul este ideal pentru antrenamente eficiente ale întregului corp, chiar din confortul propriei locuințe, atunci când nu aveți acces la o sală fitness. Bara se poate regla de la 67,5 la 100 cm și poate fi montată cu ușurință de jambierul ușii, iar aceasta prezintă mânere speciale din spumă care vă protejează mâinile de alunecare. .
Verifică prețul

Bara de tracțiuni HMS DD03 este ușor de utilizat și de montat pentru a realiza numeroase exerciții fitness ce vă ajută nu doar să vă mențineți o siluetă de invidiat, ci și să vă dezvoltați masa musculară.

Bara tractiuni Sportstech KS200, cu un sistem hexagonal, tapitata in 3 straturi, leviere siguranta, 6 puncte de prindere, design deosebit, bara telescopica, eBook, gri

Bara este repartizată optim din punctul de vedere ar forței și are 6 puncte de presiune și de distribuire a greutății pe 6 direcții, astfel că beneficiați de un antrenament stabil și mai mult decât eficient pentru toate grupele musculare, chiar din confortul propriei locuințe, și vă puteți antrena oricând.
Verifică prețul

Bara de tracțiuni de la Sportstech KS200 prezintă un sistem de prindere hexagonal pentru siguranță sporită, astfel că dumneavoastră puteți desfășura diverse exerciții fizice care vă lucrează întregul corp.

Bară de tracţiuni Pull up 100 cm DOMYOS

Sistemul de blocare brevetat asigură o funcționare sigură. Pentru început, poți folosi curelele de antrenament pentru a reduce greutatea. Odată ce ai stăpânit tracțiunea, poți purta o vestă ponderată pentru a crește dificultatea. Produsul a fost conceput special pentru bodybuilding. Îți permite să te antrenezi cu ușurință, folosind propria greutate. .
Verifică prețul

Bara este potrivită pentru activități în interior, astfel încât poate fi instalată cu ușurință acasă. Fiind echipată cu un sistem de fixare sub presiune, nu mai este necesar să faci găuri în perete pentru a o fixa.

Întrebări despre bările de tracțiune cu prindere de ușă

Ce fel de exerciții poți realiza cu bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiune este una extrem de utilă nu doar pentru întreținerea unei siluete de invidiat, ci și pentru creșterea masei musculare. Astfel, cu ajutorul ei poți face exerciții care să antreneze toate grupele musculare, de la brațe, spate și bust, până la abdomen și picioare.

Ce greutate suportă bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă suportă o greutate care variază de la 99-100 kg la 136 kg maxim, în dependență de tipul de bară (telescopic sau cu pârghie). Trebuie să ai în vedere că atunci când se depășește greutatea admisă este posibil ca bara să se arcuiască la mijloc și să te rănești.

Cum se montează bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Există două tipuri de bare de tracțiuni cu prindere de ușă: telescopic și cu pârghie. Modelul telescopic se extinde și se fixează la cadrul ușii cu ajutorul unor cupe. Aceasta suportă o greutate maximă de 99-100 kg. În cazul barei cu pârghie, aceasta este plasată deasupra tocului ușii, iar greutatea celui care se ocupă o ține în loc, în timp ce bara se sprijină și de o parte și de alta a peretelui. Acest tip de produs este prevăzut să suporte o greutate de până la 136 kg.

Din ce este construită bara de tracțiuni cu prindere de ușă?

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă este confecționată, de obicei, din oțel cu finisaj cromat. Este complet ajustabilă, se extinde de la 60 până la 100 cm. Capetele sunt acoperite cu cauciuc sau cu material de neopren și este prevăzută cu două mânere confortabile, capitonate, anti-alunecare, pe care să nu rămână urmele de la degete și palme.

Bara de tracțiuni cu prindere de ușă este reglabilă?

În funcție de bara de tracțiune pe care o achiziționezi, aceasta poate să fie reglabilă sau nu. În general, pentru o prindere mai bună, acestea au o lungime predefinită care nu poate fi modificată, pentru un suport mai mare și pentru o siguranța crescută.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Monitorizare Puls
Ceasuri fitness cu monitorizarea pulsului

Pentru a-ți doza energia cât mai bine în timpul antrenamentului ai nevoie de un ceas sau o brățară fitness cu funcție de monitorizare a pulsului. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe