Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner

Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o trambulină sport cu mâner?

Trambulina sport, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte. Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de peste 14 ani, fiind adorată de aceștia. Poate fi ușor depozitată după terminarea antrenamentului. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai că transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu.

Trambulina sport este folosită întotdeauna ca echipament cardio cu eficiență ridicată, ori este folosită pentru distracție. 10 minute de exercițiu de săritură este egal cu o oră de jogging, 30 de minute cu bicicleta sau 20 de minute de înot. Mânerul este reglabil, înălțându-l cât aveți nevoie și se poate demonta complet dacă doriți să lucrați fără acesta. Este prevăzută, în general cu 6 picioare și suportă 100 kg, bineînțeles că sunt și trambuline care suportă mult mai mult.

Cea mai bună trambulină de fitness

Cel mai bun

JUMPANATIC, trambulină fitness, mâner, pliabilă, culoare neagră

Cu această trambulină de fitness cu mâner reglabil cu 6 trepte de înălțime, sportul devine o plăcere pentru adulți și copii, antrenează până la 400 de mușchi în același timp. Pânza de sărire a trambulinei are un diametru de 112 cm, cu un diametru de sărire de 84 cm, suficientă pentru o persoană cu o greutate de până la 120 de kilograme. Dispune de un cadru inovativ stabil din oțel tubular cu corzi de cauciuc. Are protecție împotriva prafului și al ruginii.
Verifică prețul

Antrenamentul de fitness provocator și distractiv pot fi combinate.

la buget

Trambulina Sport fitness cu maner reglabil, pentru adulti si copii, rezistenta maxima 120 kg, diametru 102 cm, inaltime maxima maner 100 cm

Cu mânerul detașabil, este recomandată atat pentru adulți, cât și pentru copii, fiind adorată de aceștia. Poate fi ușor depozitată în timpul neutilizării. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai că transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. Dupa utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu.
Verifică prețul

Trambulina pliabilă, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber ori în curte.

Premium

Trambulină de fitness PowerMaxx

Aceasta are o structură extrem de rezistentă și un sistem special de amortizare a săriturilor, fiind concepută special pentru a putea face exerciții de fitness în confortul propriei tale case. În timp ce o utilizezi îți antrenezi peste 400 de mușchi ai corpului doar într-o singură sesiune de antrenament și vei putea arde până la 1200 calorii. Înălțimea ghidonului pentru mâini poate fi ajustabilă, de la 70 la 106 centimetri.
Verifică prețul

Trambulina de fitness de la PowerMaxx te ajută să te menții în formă cu antrenamente zilnice, dinamice și intense.

TRAMBULINĂ FIT TRAMPO500 FITNESS CARDIO DOMYOS

Această trambulină este potrivită atât pentru copii, căt și pentru adulți, deoarece respectă cele mai stricte standarde internationale de siguranță, fiind realizată din materiale de calitate. foarte rezistente. Având o suprafață elastică rezistentă la UV și toate cele 24 de elastice protejate de un material anti-coroziv, poți plasa această trambulină fitness în propria curte, pentru a te putea antrena și în aer liber oricând dorești. .
Verifică prețul

Trambulina de fitness este un aparat excelent, care îți lucrează mușchii și te ajută să slăbești în timp record.

Trambulina Hammer Cross Jump Fitness, greutate maxima 130 kg

Este fabricată din polipropilenă ce rezistă la o greutate maximă de 130kg și are reglaj pentru ajustarea intensității saltului in orice moment. Aceasta te ajută să arzi caloriile, putând face exerciții pentru întreg corpul, lucrând chiar și peste 400 de mușchi diferiți. Menține-te în formă zilnic.
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de fitness sau gimnastică și vrei să faci mișcare în fiecare zi, atunci trambulina Hammer Cross Jump Fitness este ideală pentru tine, putând fi folosită chiar în grădină sau în spatele casei tale.

Trambulina Sport cu maner reglabil, pentru adulti si copii, rezistenta maxima 120 kg, diametru 102 cm, inaltime maxima maner 100 cm

Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii, fiind adorată de aceștia. Poate fi șsor depozitată în timpul neutilizării. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai ca transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu. .
Verifică prețul

Trambulina pliabilă, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte.

Întrebări despre trambulinele fitness cu mâner

Mânerul este reglabil?

Trambulinele fitness cu mâner se diferențiază prin caracteristici, accesorii, dar și prin producător. Astfel, sunt unele care pot avea mâner reglabil pe înălțime, dar și alte modele, la care mânerul este detașabil, toate acestea fiind alese în dependență de preferințe.

Ce greutate suportă?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite din mai multe puncte de vedere. Așadar, acestea pot suporta, de obicei, greutăți de aproximativ 100-120 kg, în dependență de modelul ales, de producător sau de preferințele, pe care le exercită consumatorul.

Este portabilă?

Trambulinele Fitness sunt eficiente atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar în timpul mișcării, sunt implicați mușchii întregului corp.
Manerul de trambulină este reglabil și se poate ajusta cu ușurință, iar aceastea se pot strânge, devenind portabile.

Este recomandată și copiilor?

De obicei, trambulinele fitness cu mâner sunt recomandate atât pentru adulti, cât și pentru copii, aceștia fiind, recomandabil, sub supravieghere permanentă. Aceste aparate, pe lângă faptul că aduc beneficii pentru sănătate, vor fi și o distracție plăcută pentru copii tăi.

Ce dimensiuni măsoară?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite în funcție de producător și caracteristici. De obicei, dimensiunile acestora sunt redate prin diametru, lățime, înălțime și lungime, dar și distanța până la podea. Așadar, nu există un standard dimensional, trambulina fiind aleasă după preferințele consumatorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea de Yoga
Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă
Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe