De ce să-ți cumperi o trambulină sport cu mâner?

Trambulina sport, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte. Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de peste 14 ani, fiind adorată de aceștia. Poate fi ușor depozitată după terminarea antrenamentului. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai că transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu.

Trambulina sport este folosită întotdeauna ca echipament cardio cu eficiență ridicată, ori este folosită pentru distracție. 10 minute de exercițiu de săritură este egal cu o oră de jogging, 30 de minute cu bicicleta sau 20 de minute de înot. Mânerul este reglabil, înălțându-l cât aveți nevoie și se poate demonta complet dacă doriți să lucrați fără acesta. Este prevăzută, în general cu 6 picioare și suportă 100 kg, bineînțeles că sunt și trambuline care suportă mult mai mult.

Cea mai bună trambulină de fitness

1. Jumpanatic Pro PREMIUM

Cu trambulina fitness Jumpanatic Pro de la Klarfit, caloriile se ard foarte repede. În același timp, rezistența, coordonarea și echilibrul sunt antrenate. Exercițiile de sărit pe trambulină nu sunt doar distractive, ci necesită până la 400 de mușchi și ard mai multe calorii. Mânerul căptușit cu șase niveluri, reglabil în înălțime, asigură o ținută sigură chiar și cu exerciții de săritură mai dificile. Capacitate de încărcare maximă este de 120 kg datorită structurii textile din plasă rezistentă, iar sistemul de atașare cu un singur cablu, cu 48 de curele elastice nu generează zgomot enervant.

2. Upper Bounce BEST CHOICE

Trambulina cu mâner Upper Bounce este benefică corpului dumneavoastră și totodată un partener de antrenament minunat. Antrenamentul pe această trambulină arde până la 1200 de calorii și totodată îmbunătățește și ritmul cardiac, în doar o oră de folosire, în fiecare zi. Este echipată cu un sistem special cu arc și are un mâner ferm și convenabil, făcând trambulina sigură de utilizat. Când nu este utilizată, poate fi pliată în mijloc și depozitată oriunde doriți dumneavoastră.

3. Trambulina 136 cm LA BUGET

Această trambulină este produsul care vă determină să faceți cât mai mult sport. Are construcție robustă, prevazuta cu 6 picioare. În același timp vă antrenați rezistența, coordonarea și echilibrul, dispuneți de un mâner reglabil cu o înălțime de până la 107 centimetri, pentru o mai bună utilizare însă poate fi demontat complet, după preferințe. Se poate utiliza atât acasă, în grădină cât și la sală iar când nu este utilizată poate fi pliată și depozitată oriunde. Se recomandă adulților și copiilor cu vârsta de peste 14 ani.

4. TRAMBULINĂ FIT TRAMPO500 FITNESS CARDIO DOMYOS

Trambulina de fitness este un aparat excelent, care îți lucrează mușchii și te ajută să slăbești în timp record. Această trambulină este potrivită atât pentru copii, căt și pentru adulți, deoarece respectă cele mai stricte standarde internationale de siguranță, fiind realizată din materiale de calitate. foarte rezistente. Având o suprafață elastică rezistentă la UV și toate cele 24 de elastice protejate de un material anti-coroziv, poți plasa această trambulină fitness în propria curte, pentru a te putea antrena și în aer liber oricând dorești.

5. Trambulina cu maner, greutate maxima utilizator 120 kg, diametru 113cm, Relaxdays

Trambulina pliabilă cu mâner detașabil este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi dar și pentru mișcare în aer liber, în curte, chiar și la sală. Este foarte ușoară, cântărind doar 6,8 kilograme. Suprafața de săritură este de aproximativ 69 centimetri iar distanța până la podea este de 26 centimetri. Are efecte pentru îmbunătățirea echilibrului, condiției fizice și coordonării iar după utilizare, acesta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat pentru a economisi spațiu.

6. JUMPANATIC, trambulină fitness, mâner, pliabilă, culoare neagră

Antrenamentul de fitness provocator și distractiv pot fi combinate. Cu această trambulină de fitness cu mâner reglabil cu 6 trepte de înălțime, sportul devine o plăcere pentru adulți și copii, antrenează până la 400 de mușchi în același timp. Pânza de sărire a trambulinei are un diametru de 112 cm, cu un diametru de sărire de 84 cm, suficientă pentru o persoană cu o greutate de până la 120 de kilograme.. Dispune de un cadru inovativ stabil din oțel tubular cu corzi de cauciuc. Are protecție împotriva prafului și al ruginii.

7. Trambulina Sport cu maner reglabil, pentru adulti si copii, rezistenta maxima 120 kg, diametru 102 cm, inaltime maxima maner 100 cm

Trambulina pliabilă, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte. Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii, fiind adorată de aceștia. Poate fi șsor depozitată în timpul neutilizării. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai ca transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu.


Întrebări despre trambulinele fitness cu mâner

Mânerul este reglabil?

Trambulinele fitness cu mâner se diferențiază prin caracteristici, accesorii, dar și prin producător. Astfel, sunt unele care pot avea mâner reglabil pe înălțime, dar și alte modele, la care mânerul este detașabil, toate acestea fiind alese în dependență de preferințe.

Ce greutate suportă?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite din mai multe puncte de vedere. Așadar, acestea pot suporta, de obicei, greutăți de aproximativ 100-120 kg, în dependență de modelul ales, de producător sau de preferințele, pe care le exercită consumatorul.

Este portabilă?

Trambulinele Fitness sunt eficiente atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar în timpul mișcării, sunt implicați mușchii întregului corp.
Manerul de trambulină este reglabil și se poate ajusta cu ușurință, iar aceastea se pot strânge, devenind portabile.

Este recomandată și copiilor?

De obicei, trambulinele fitness cu mâner sunt recomandate atât pentru adulti, cât și pentru copii, aceștia fiind, recomandabil, sub supravieghere permanentă. Aceste aparate, pe lângă faptul că aduc beneficii pentru sănătate, vor fi și o distracție plăcută pentru copii tăi.

Ce dimensiuni măsoară?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite în funcție de producător și caracteristici. De obicei, dimensiunile acestora sunt redate prin diametru, lățime, înălțime și lungime, dar și distanța până la podea. Așadar, nu există un standard dimensional, trambulina fiind aleasă după preferințele consumatorului.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe