Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner

Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o trambulină sport cu mâner?

Trambulina sport, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte. Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii cu vârsta de peste 14 ani, fiind adorată de aceștia. Poate fi ușor depozitată după terminarea antrenamentului. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai că transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu.

Trambulina sport este folosită întotdeauna ca echipament cardio cu eficiență ridicată, ori este folosită pentru distracție. 10 minute de exercițiu de săritură este egal cu o oră de jogging, 30 de minute cu bicicleta sau 20 de minute de înot. Mânerul este reglabil, înălțându-l cât aveți nevoie și se poate demonta complet dacă doriți să lucrați fără acesta. Este prevăzută, în general cu 6 picioare și suportă 100 kg, bineînțeles că sunt și trambuline care suportă mult mai mult.

Cea mai bună trambulină de fitness

Cel mai bun

Trambulină de fitness PowerMaxx

Aceasta are o structură extrem de rezistentă și un sistem special de amortizare a săriturilor, fiind concepută special pentru a putea face exerciții de fitness în confortul propriei tale case. În timp ce o utilizezi îți antrenezi peste 400 de mușchi ai corpului doar într-o singură sesiune de antrenament și vei putea arde până la 1200 calorii. Înălțimea ghidonului pentru mâini poate fi ajustabilă, de la 70 la 106 centimetri.
Verifică prețul

Trambulina de fitness de la PowerMaxx te ajută să te menții în formă cu antrenamente zilnice, dinamice și intense.

Premium

Jumpanatic Pro

Exercițiile de sărit pe trambulină nu sunt doar distractive, ci necesită până la 400 de mușchi și ard mai multe calorii. Mânerul căptușit cu șase niveluri, reglabil în înălțime, asigură o ținută sigură chiar și cu exerciții de săritură mai dificile. Capacitate de încărcare maximă este de 120 kg datorită structurii textile din plasă rezistentă, iar sistemul de atașare cu un singur cablu, cu 48 de curele elastice nu generează zgomot enervant.
Verifică prețul

Cu trambulina fitness Jumpanatic Pro de la Klarfit, caloriile se ard foarte repede. În același timp, rezistența, coordonarea și echilibrul sunt antrenate.

la buget

Trambulina 136 cm

În același timp vă antrenați rezistența, coordonarea și echilibrul, dispuneți de un mâner reglabil cu o înălțime de până la 107 centimetri, pentru o mai bună utilizare însă poate fi demontat complet, după preferințe. Se poate utiliza atât acasă, în grădină cât și la sală iar când nu este utilizată poate fi pliată și depozitată oriunde. Se recomandă adulților și copiilor cu vârsta de peste 14 ani.
Verifică prețul

Această trambulină este produsul care vă determină să faceți cât mai mult sport. Are construcție robustă, prevazuta cu 6 picioare.

TRAMBULINĂ FIT TRAMPO500 FITNESS CARDIO DOMYOS

Această trambulină este potrivită atât pentru copii, căt și pentru adulți, deoarece respectă cele mai stricte standarde internationale de siguranță, fiind realizată din materiale de calitate. foarte rezistente. Având o suprafață elastică rezistentă la UV și toate cele 24 de elastice protejate de un material anti-coroziv, poți plasa această trambulină fitness în propria curte, pentru a te putea antrena și în aer liber oricând dorești. .
Verifică prețul

Trambulina de fitness este un aparat excelent, care îți lucrează mușchii și te ajută să slăbești în timp record.

Trambulina cu maner, greutate maxima utilizator 120 kg, diametru 113cm, Relaxdays

Suprafața de săritură este de aproximativ 69 centimetri iar distanța până la podea este de 26 centimetri. Are efecte pentru îmbunătățirea echilibrului, condiției fizice și coordonării iar după utilizare, acesta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat pentru a economisi spațiu. .
Verifică prețul

Trambulina pliabilă cu mâner detașabil este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi dar și pentru mișcare în aer liber, în curte, chiar și la sală. Este foarte ușoară, cântărind doar 6,8 kilograme.

JUMPANATIC, trambulină fitness, mâner, pliabilă, culoare neagră

Cu această trambulină de fitness cu mâner reglabil cu 6 trepte de înălțime, sportul devine o plăcere pentru adulți și copii, antrenează până la 400 de mușchi în același timp. Pânza de sărire a trambulinei are un diametru de 112 cm, cu un diametru de sărire de 84 cm, suficientă pentru o persoană cu o greutate de până la 120 de kilograme. Dispune de un cadru inovativ stabil din oțel tubular cu corzi de cauciuc. Are protecție împotriva prafului și al ruginii.
Verifică prețul

Antrenamentul de fitness provocator și distractiv pot fi combinate.

Trambulina Sport cu maner reglabil, pentru adulti si copii, rezistenta maxima 120 kg, diametru 102 cm, inaltime maxima maner 100 cm

Cu mânerul detașabil, este recomandată atât pentru adulți, cât și pentru copii, fiind adorată de aceștia. Poate fi șsor depozitată în timpul neutilizării. Fiind foarte stabilă, aceasta nu numai ca transmite un sentiment de securitate, dar extinde și gama de exerciții. După utilizare, aceasta poate fi rabatată și depozitată rapid în camera de depozitare sau sub pat, pentru a economisi spațiu. .
Verifică prețul

Trambulina pliabilă, cu mâner, este un dispozitiv de fitness eficient pentru camera de zi, dar și pentru mișcare în aer liber sau în curte.

Întrebări despre trambulinele fitness cu mâner

Mânerul este reglabil?

Trambulinele fitness cu mâner se diferențiază prin caracteristici, accesorii, dar și prin producător. Astfel, sunt unele care pot avea mâner reglabil pe înălțime, dar și alte modele, la care mânerul este detașabil, toate acestea fiind alese în dependență de preferințe.

Ce greutate suportă?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite din mai multe puncte de vedere. Așadar, acestea pot suporta, de obicei, greutăți de aproximativ 100-120 kg, în dependență de modelul ales, de producător sau de preferințele, pe care le exercită consumatorul.

Este portabilă?

Trambulinele Fitness sunt eficiente atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar în timpul mișcării, sunt implicați mușchii întregului corp.
Manerul de trambulină este reglabil și se poate ajusta cu ușurință, iar aceastea se pot strânge, devenind portabile.

Este recomandată și copiilor?

De obicei, trambulinele fitness cu mâner sunt recomandate atât pentru adulti, cât și pentru copii, aceștia fiind, recomandabil, sub supravieghere permanentă. Aceste aparate, pe lângă faptul că aduc beneficii pentru sănătate, vor fi și o distracție plăcută pentru copii tăi.

Ce dimensiuni măsoară?

Trambulinele fitness cu mâner sunt diferite în funcție de producător și caracteristici. De obicei, dimensiunile acestora sunt redate prin diametru, lățime, înălțime și lungime, dar și distanța până la podea. Așadar, nu există un standard dimensional, trambulina fiind aleasă după preferințele consumatorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Monitorizare Puls
Ceasuri fitness cu monitorizarea pulsului

Pentru a-ți doza energia cât mai bine în timpul antrenamentului ai nevoie de un ceas sau o brățară fitness cu funcție de monitorizare a pulsului. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe