De ce să-ți cumperi o brățară cu citire nivel de oxigen?

Ești mereu în mișcare, contra cronometru, ocupat zi de zi cu grijile și sarcinile cotidiene iar asta pune cu siguranță presiune pe tine și pe corpul tău. Chiar dacă nu ești o fire sportivă, e important să ai o viziune de ansamblu asupra sănătății tale fizice, mentale dar și a stării de bine. Pentru asta poți apela la tehnologie, care poate fi de un real folos în fiecare zi. De exemplu, poți folosi o brățară pentru fitness, cu funcție de citire a nivelului de oxigen.

Pe lângă faptul că poți monitoriza activitatea fizică de fiecare zi, poți crea antrenamente cu obiective clare, poți face chiar comparații, o astfel de brățară poate măsura procentul de oxigen pe care celulele roșii ale sângelui îl transportă de la plămâni către restul corpului. Cu ce te ajută asta? Cunoașterea nivelului de oxigenare a sângelui te ajută să evaluezi starea generală de sănătate și de bine. Brătara se conectează la smartphone și astfel ai informațiile precise în orice moment. Designul este unul actual și ușor de asortat cu majoritatea outfit-urilor.

Cele mai bune ceasuri / brățări cu SpO2

1. Apple Watch 6 PREMIUM

Viitorul sănătății este pe încheietura mâinii. Măsoară nivelul de oxigen din sânge, fii cu ochii pe inima ta și trăiește o viață mai sănătoasă, mai activă, mai conectată. Alege dintre alergare, înot, yoga, ciclism, dans sau aproape orice altceva te interesează și începi să îți măsori fiecare mișcare. Celularul încorporat îți permite să preiei apeluri, să trimiți mesaje text și să vorbești cu Siri, totul fără telefon. Iar Apple Pay este întotdeauna la îndemână. Afișajul Always-On Retina este acum de 2,5 ori mai luminos în aer liber când încheietura mâinii este jos, astfel încât să poți vedea ceasul fără să deblochezi ecranul.

Video Apple Watch 6
Opțiuni cheie
 • Disponibil în 4 culori: roșu, gri, argintiu, albastru
 • Carcasă gri din aluminiu
 • Brățară neagră sport
 • Măsoară oxigenul din sânge
 • Afișaj retină

2. Fitbit Versa 3 BEST CHOICE

Cu smartwatch-ul Versa stochează și redă 300 de melodii, poți urmări activitatea pe tot parcursul zilei, ritmul cardiac 24/7 și etapele de somn, toate cu o durată de viață a bateriei de 4 sau mai multe zile (variază în funcție de utilizare și de alți factori), timpul de încărcare fiind de 2 ore. Design subțire, confortabil, cu corp de ceas ușor, din aluminiu anodizat. Primești notificări de apeluri, mesaje text, calendar și aplicații când telefonul este în apropiere. În plus, poți trimite răspunsuri rapide numai pe Android. Temperatura de funcționare de la 10 la 60 de grade Celsius, e compatibil cu telefoane iPhone, Android și Windows.

Video Fitbit Versa 3
Opțiuni cheie
 • Monitorizează ritmul cardiac 24/7;
 • Monitorizează durata și calitatea somnului;
 • Aplicația și tracker-ul sunt disponibile și în limba română;
 • Bateria are o autonomie de + 6 zile și are funcție de încărcare rapidă;
 • Are GPS integrat.

3. Huawei Honor 5i LA BUGET

Huawei Honor lansează o nouă brățară fitness, Honor Brand 5i. Această brățară are un display LCD color, de 0.96 inchi, cu o rezuluție de 160x80 pixeli. Ecranul are integrat un display de tip tactil, astfel, fiecare comandă va fi realizată cu ușurință. O brățară cu funcții de fitness este potrivită persoanele cu un stil de viață activ, dar și pentru persoanele care doresc să știe mai multe detalii despre ceea ce fac: câte calorii ard atunci când merg pe jos, care este pulsul, monitorizarea somnului, SpO2 Monitor, dar și alte funcții!

Video Huawei Honor 5i
Opțiuni cheie
 • Se poate încărca direct, prin USB;
 • Funcție de monitorizare a saturației oxigenului din sânge;
 • Funcție de control a muzicii (Play/Pause și Volum);
 • Funcție de monitorizare a somnului;
 • Autonomie baterie 10-15 zile.

4. Garmin Vivosmart 4

Monitorizaţi activităţile de wellness şi fitness cu stil cu brățara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Gray/Silver. Tracker-ul de activitate inteligent şi subţire combină designul modern cu accente metalice elegante cu un afişaj luminos uşor de citit. Include monitorizare avansată a somnului în faze REM şi poate măsura nivelurile de saturaţie a oxigenului din sânge pe durata nopţii cu senzorul la încheietura mâinii Pulse Ox2. Instrumentele de monitorizare a sănătăţii şi de fitness includ pulsul măsurat la încheietura mâinii, monitorizarea stresului pe durata întregii zile, cronometrul exerciţiilor de relaxare prin respiraţie, VO2 max, monitorul de energie Body Battery şi altele.

Video Garmin Vivosmart 4
Opțiuni cheie
 • Brățară fitness
 • Mărime small/medium
 • Culoare gri/argintiu
 • Firmă Garmin
 • Preț accesibil

5. SmartWatch Polar IGNITE

Ceasul multisport Polar IGNITE va deveni partenerul tău de antrenament pentru doborârea tuturor recordurilor personale. Te va ajuta prin controlul pulsului direct de la ceas sau prin GPS-ul integrat care îți va ghida pașii spre orice alergare de succes. Îl poți purta mereu în timpul zilei de lucru, deci nu doar pe perioada antrenamentului, datorită aspectului său elegant. Ecranul tactil color și interfața cu 1 buton facilitează operarea simplă, dar de efect! Ceasul oferă conectivitate cu accesoriile Polar: H10, H10+, OH1, OH1+, suport pentru ghidon.

Video SmartWatch Polar IGNITE
Opțiuni cheie
 • Funcție de monitorizare somn;
 • Are profiluri de alergare preîncărcate;
 • Este rezistent la apă - 3 atm;
 • Funcție de identificare a tipului de înot;
 • Autonomie baterie până la 5 zile în modul GPS și ritm cardiac.

6. Garmin Venu Smartwach Black/Slate

Garmin Venu Smartwach Black/Slate este un ceas inteligent cu GPS. Acesta oferă funcții multiple, precum un afişaj luminos, și este conceput pentru un stil de viaţă activ. Afişaj AMOLED şi o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul ceas inteligent (până la 6 în modul GPS cu muzică). Supravegheaţi-vă sănătatea 24/7 cu cea mai extinsă gamă disponibilă de funcţii de monitorizare a sănătăţii pe parcursul zilei. Descărcaţi cu uşurinţă muzică pe ceasul dvs. pentru o ascultare fără utilizarea telefonului.

Video Garmin Venu Smartwach Black/Slate
Opțiuni cheie
 • Afișaj color tactil;
 • Ecran Corning Gorilla Glass 3;
 • Rezistență la apă - 5 atm;
 • Funcție de monitorizare a nivelului de hidratare;
 • Afișarea animațiilor în timpul antrenamentelor.

7. Bratara fitness Huawei Honor Band 4 Midnight Navy, senzor SpO2 ce estimeaza gradul de oxigenare a sangelui

Honor Band 4 Midnight Navy este o brățară de fitness frumos realizată de care te vei îndrăgosti. Datorită designului său ușor, va fi un partener potrivit pentru toate activitățile sportive și de agrement, inclusiv somnul. Brățara este echipată cu un ecran AMOLED de 0,96 ", care excelează prin lizibilitate în orice condiții și, de asemenea, are un consum redus de energie. Afișajul poate arăta, de asemenea, notificări de pe telefonul smartphone pe care l-ai sincronizat asociat cu brățara. Poți urmări e-mailurile sau apelurile primite chiar pe încheietura mâinii.

Video Bratara fitness Huawei Honor Band 4 Midnight Navy, senzor SpO2 ce estimeaza gradul de oxigenare a sangelui
Opțiuni cheie
 • Funcție de monitorizare a somnului;
 • Rezistență la apă - 50m;
 • Funcție de monitorizare a înotului;
 • Funcție de monitorizare a ritmului cardiac în timp real;
 • Recunoaște în mod automat activitățile de înot, înregistrează viteza, distanța, caloriile și determină media SWOLF.

Întrebări despre ceasurile/brățările cu citire nivel oxigen

Este rezistent la apă?

Brățările și ceasurile fitness sunt create în special pentru persoanele active, care fac sport și au nevoie să monitorizeze activitatea la antrenamente, în drumeții sau chiar în timpul somnului. De aceea sunt proiectate să reziste la apă sau transpirație.

Cu ce sistem de operare este compatibil?

În funcție de modelul ales un astfel de ceas ori brățară poate fi compatibil cu sisteme de operare precum iOS, Android sau Google. Ele se conectează la smartphone prin aplicația dedicată, dezvoltată și pusă la dispoziție de producătorul respectivului gadget.

Cât ține bateria?

În funcție de modelul ales, un ceas sau brățară cu funcție de citire a nivelului de oxigen poate avea o autonomie de 4 până la 8 sau chiar 12 zile. Asta desigur și în funcție de nevoile tale, de cât de mult le butonezi sau folosești pentru apeluri telefonice.

Are localizare GPS?

Cele mai multe dintre brățările fitness și ceasurile smart produse mai nou au GPS încorporat, însă nu toate. Există modele, mai ieftine, care nu au GPS. De aceea înainte de achiziția unui astfel de gadget ar fi bine să ai în vedere care sunt nevoile tale în raport cu produsul.

Poți introduce cartela SIM pentru apeluri?

Aceste dispozitive sunt inteligente, se conectează într-o clipă cu telefonul mobil în baza tehnologiei Bluetooth, însă în unele modele poți introduce cartelă SIM. Astfel poți primi sau efectua apeluri fără să mai atingi telefonul, ceea ce e chiar util mai ales dacă ești la volan de exemplu.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe