Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Citire Nivel Oxigen (SpO2)

Ceasuri și brățări fitness cu citire nivel oxigen (SpO2)

Modificat la 11 aprilie 2022
Articol evaluat de 90 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi o brățară cu citire nivel de oxigen?

Ești mereu în mișcare, contra cronometru, ocupat zi de zi cu grijile și sarcinile cotidiene iar asta pune cu siguranță presiune pe tine și pe corpul tău. Chiar dacă nu ești o fire sportivă, e important să ai o viziune de ansamblu asupra sănătății tale fizice, mentale dar și a stării de bine. Pentru asta poți apela la tehnologie, care poate fi de un real folos în fiecare zi. De exemplu, poți folosi o brățară pentru fitness, cu funcție de citire a nivelului de oxigen.

Pe lângă faptul că poți monitoriza activitatea fizică de fiecare zi, poți crea antrenamente cu obiective clare, poți face chiar comparații, o astfel de brățară poate măsura procentul de oxigen pe care celulele roșii ale sângelui îl transportă de la plămâni către restul corpului. Cu ce te ajută asta? Cunoașterea nivelului de oxigenare a sângelui te ajută să evaluezi starea generală de sănătate și de bine. Brătara se conectează la smartphone și astfel ai informațiile precise în orice moment. Designul este unul actual și ușor de asortat cu majoritatea outfit-urilor.

Cele mai bune ceasuri / brățări cu SpO2

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Fitbit Versa 3

 • Monitorizează ritmul cardiac 24/7;
 • Monitorizează durata și calitatea somnului;
 • Aplicația și tracker-ul sunt disponibile și în limba română;
 • Bateria are o autonomie de + 6 zile și are funcție de încărcare rapidă;
 • Are GPS integrat.
Verifică prețul

Cu smartwatch-ul Versa stochează și redă 300 de melodii, poți urmări activitatea pe tot parcursul zilei, ritmul cardiac 24/7 și etapele de somn, toate cu o durată de viață a bateriei de 4 sau mai multe zile (variază în funcție de utilizare și de alți factori), timpul de încărcare fiind de 2 ore. Design subțire, confortabil, cu corp de ceas ușor, din aluminiu anodizat. Primești notificări de apeluri, mesaje text, calendar și aplicații când telefonul este în apropiere. În plus, poți trimite răspunsuri rapide numai pe Android. Temperatura de funcționare de la 10 la 60 de grade Celsius, e compatibil cu telefoane iPhone, Android și Windows.

la buget

* Prezentare video mai jos

Smartband fitness Honor Band 5, Coral Pink

 • Design plăcut;
 • Funcții multiple;
 • Conexiune bună;
 • Rezistență sporită;
 • Ajută la un somn odihnitor.
Verifică prețul

Această brățară fitness dă clasă celorlalte produse competitoare, întrucât precizia sa ridicată în citire este bazată pe utilizarea algoritmilor inteligenței artificiale. Are funcție de monitorizare a ritmului cardiac, dar și a nivelurilor de saturație a oxigenului din sânge. Așa vei afla în timp real cum corpul se adaptează tipului de efort pe care îl practici. În timul antrenamentelor, pot fi afișate atât viteza și distanța parcursă, dar și numărul de calorii arse. Este rezistentă la apă așa că o poți purta inclusiv atunci când înoți.

Premium

* Prezentare video mai jos

Apple Watch 7, GPS, Cellular, Carcasa Midnight Aluminium 45mm, Midnight Sport Band

 • Design plăcut;
 • Ecran mare;
 • Luminozitate ridicată;
 • Rezistență;
 • Conectivitate bună.
Verifică prețul

Apple Watch 7, GPS, Cellular se bazează foarte mult pe ecranul lui nou, care are o suprafăță de aproape 20% mai mare și margini cu 40% mai subțiri decât modelul anteior Apple Watch Series 6. Suprafața mai mare a ecranului și interfața optimizată cu utilizatorul fac totul mai ușor de văzut și de utilizat. În plus acum poți sa-ți măsori nivelul de oxigen din sânge, pe lângă monitorizarea somnului. Apelează și schimbă mesaje fără telefon, mult mai rapid, chiar și prin funcția de dicatere, dacă ai acoperire celulară și un eSIM în smartwatch.


* Prezentare video mai jos

SmartWatch Polar IGNITE

 • Funcție de monitorizare somn;
 • Are profiluri de alergare preîncărcate;
 • Este rezistent la apă - 3 atm;
 • Funcție de identificare a tipului de înot;
 • Autonomie baterie până la 5 zile în modul GPS și ritm cardiac.
Verifică prețul

Ceasul multisport Polar IGNITE va deveni partenerul tău de antrenament pentru doborârea tuturor recordurilor personale. Te va ajuta prin controlul pulsului direct de la ceas sau prin GPS-ul integrat care îți va ghida pașii spre orice alergare de succes. Îl poți purta mereu în timpul zilei de lucru, deci nu doar pe perioada antrenamentului, datorită aspectului său elegant. Ecranul tactil color și interfața cu 1 buton facilitează operarea simplă, dar de efect! Ceasul oferă conectivitate cu accesoriile Polar: H10, H10+, OH1, OH1+, suport pentru ghidon.


* Prezentare video mai jos

Garmin Venu Smartwach Black/Slate

 • Afișaj color tactil;
 • Ecran Corning Gorilla Glass 3;
 • Rezistență la apă - 5 atm;
 • Funcție de monitorizare a nivelului de hidratare;
 • Afișarea animațiilor în timpul antrenamentelor.
Verifică prețul

Garmin Venu Smartwach Black/Slate este un ceas inteligent cu GPS. Acesta oferă funcții multiple, precum un afişaj luminos, și este conceput pentru un stil de viaţă activ. Afişaj AMOLED şi o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul ceas inteligent (până la 6 în modul GPS cu muzică). Supravegheaţi-vă sănătatea 24/7 cu cea mai extinsă gamă disponibilă de funcţii de monitorizare a sănătăţii pe parcursul zilei. Descărcaţi cu uşurinţă muzică pe ceasul dvs. pentru o ascultare fără utilizarea telefonului.


* Prezentare video mai jos

Garmin Vivosmart 4

 • Brățară fitness
 • Mărime small/medium
 • Culoare gri/argintiu
 • Firmă Garmin
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Monitorizaţi activităţile de wellness şi fitness cu stil cu brățara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Gray/Silver. Tracker-ul de activitate inteligent şi subţire combină designul modern cu accente metalice elegante cu un afişaj luminos uşor de citit. Include monitorizare avansată a somnului în faze REM şi poate măsura nivelurile de saturaţie a oxigenului din sânge pe durata nopţii cu senzorul la încheietura mâinii Pulse Ox2. Instrumentele de monitorizare a sănătăţii şi de fitness includ pulsul măsurat la încheietura mâinii, monitorizarea stresului pe durata întregii zile, cronometrul exerciţiilor de relaxare prin respiraţie, VO2 max, monitorul de energie Body Battery şi altele.

Întrebări despre ceasurile/brățările cu citire nivel oxigen

Este rezistent la apă?

Brățările și ceasurile fitness sunt create în special pentru persoanele active, care fac sport și au nevoie să monitorizeze activitatea la antrenamente, în drumeții sau chiar în timpul somnului. De aceea sunt proiectate să reziste la apă sau transpirație.

Cu ce sistem de operare este compatibil?

În funcție de modelul ales un astfel de ceas ori brățară poate fi compatibil cu sisteme de operare precum iOS, Android sau Google. Ele se conectează la smartphone prin aplicația dedicată, dezvoltată și pusă la dispoziție de producătorul respectivului gadget.

Cât ține bateria?

În funcție de modelul ales, un ceas sau brățară cu funcție de citire a nivelului de oxigen poate avea o autonomie de 4 până la 8 sau chiar 12 zile. Asta desigur și în funcție de nevoile tale, de cât de mult le butonezi sau folosești pentru apeluri telefonice.

Are localizare GPS?

Cele mai multe dintre brățările fitness și ceasurile smart produse mai nou au GPS încorporat, însă nu toate. Există modele, mai ieftine, care nu au GPS. De aceea înainte de achiziția unui astfel de gadget ar fi bine să ai în vedere care sunt nevoile tale în raport cu produsul.

Poți introduce cartela SIM pentru apeluri?

Aceste dispozitive sunt inteligente, se conectează într-o clipă cu telefonul mobil în baza tehnologiei Bluetooth, însă în unele modele poți introduce cartelă SIM. Astfel poți primi sau efectua apeluri fără să mai atingi telefonul, ceea ce e chiar util mai ales dacă ești la volan de exemplu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Monitorizare Puls
Ceasuri fitness cu monitorizarea pulsului

Pentru a-ți doza energia cât mai bine în timpul antrenamentului ai nevoie de un ceas sau o brățară fitness cu funcție de monitorizare a pulsului. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Geantă De Sală
Cea mai bună geantă de sală

Organizează-ți hainele și accesoriile de mers la sală într-o geantă special destinată acestei activități. Pentru băieți și fete.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe