Cel Mai Bun Aparat de Fitness Multifuncțional

Cel mai bun aparat fitness multifuncțional

Modificat la 02 martie 2022
Articol evaluat de 98 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un aparat fitness multifuncțional?

Aparatele de fitness multifuncționale sunt potrivite pentru antrenarea tuturor grupelor majore de mușchi: spate, piept, brațe, picioare.
Dacă doriți să aveți parte de un antrenament eficient și sigur precum cele de la sălile de fitness, dar în confortul căminului dumneavoastră, fără restricții de timp, aceste aparate sunt perfecte.

Poți antrena o multitudine de zone cu ajutorul unui singur aparat. Astfel, prin achiziția aparatului vei beneficia de toate utilitățile pentru o sumă medie, dar care în timp se va dovedi a fi cu mult mai mică decât abonamentele lunare de la sălile de forță.

Unele dintre cele mai utilizate aparate sunt cele provenite de la firma Orion sau Zoco Body pentru care raportul calitate-preț și asigurarea unui antrenament eficient sunt aspecte definitorii.

Pot fi executate exerciții precum: flotări, extensii cu un braț, abducția piciorului la cablu și multe altele. De asemenea, majoritatea aparatelor sunt dotate și cu un sac de box. Astfel, vor fi oferite nenumărate posibilități de antrenament, potrivite pentru orice sport. Confortul este asigurat de bureți si manșoane din cauciuc, transformând un antrenament extenuant într-o adevărată plăcere.

Aparate fitness multifuncționale

Cel mai bun

Aparat multifunctional FitTronic HG800, 4 posturi de lucru, sac de box, manusi, banca de exercitii, 73 kg greutati incluse.

 • Acesta este potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de mușchi.
 • Poate fi folosit în confortul propriei case.
 • Greutatea maxima a unui sportiv: 150 kg
 • Oferă posibilitatea de a efectua exercitii variate.
 • Prezintă legături ferme între toți scripeții.
Verifică prețul

Aparatul multifuncțional FitTronic HG800 este potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de mușchi: spate, piept, brațe, picioare. Acest produs reprezintă cea mai eficientă cale de a face mișcare în confortul propriului cămin și vă oferă posibilitatea de a efectua exerciții variate. Construcția este din oțel rezistent suportând utilizatori până la 150 kg. Toate accesoriile sunt incluse. Acesta se poate regla în înălțime pentru executarea abdomenelor, pentru a oferi un confort sporit în timpul exercițiilor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Powertec

 • Încărcare manuală
 • Cadru metalic
 • Destinat cluburilor
 • Tip aparat tracțiuni
 • Greutatea suportată 181 kg
Verifică prețul

Aparatul multifuncțional PowerTec P-LM16 este conceput pentru antrenarea unor grupe de mușchi precum: spate, biceps și triceps. Cu ajutorul acestui aparat vei avea parte de un antrenament eficient, precum cele de la sălile de forță, însă în propria locuință, fără să existe restricții de timp sau alți factori perturbatori. Deși produsul are o greutate de doar 75 de kilograme, fiind astfel usor de transportat, acesta poate avea o capacitate de încărcare a discurilor olimpice de peste 200 de kilograme. Este considerat unul dintre aparatele de top din industrie, fiind utilizat atât de profesioniști, cât și de începătorii pasionați care doresc o tonifiere rapidă.

la buget

Aparat multifunctional FitTronic HG400

 • Rezistență crescută
 • Materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Compact
 • Multifuncțional
Verifică prețul

Aparatul multifuncțional FitTronic HG400 este aparatul ideal pentru cei care vor să revină în formă. Acesta dispune de greutăți incluse de 65 kg, de un sistem de selectare rapidă a funcționalității presei pentru piept, o plasă de protecție în jurul greutăților și un sistem de selecție rapidă a greutăților. Este confecționat din cabluri de oțel împletit acoperite cu cauciuc având diametrul de 5 mm, șezutul și spătarul confecționate din materiale confortabile și moi, dispune de extensii pentru picioare și bureți și manșoane din cauciuc pentru un plus de confort. Are o combinație de culori plăcute: roșu și negru și este destul de compact măsurând 194 x 87 x 206 cm.

Ultimate Gym 9000

 • Antrenament intensiv
 • Ușor de instalat
 • All in one
 • MultiGym: 7 stații diferite într-un singur dispozitiv
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Centrul multifuncțional KLARFIT Ultimate Gym 9000 vă ajută să vă antrenați zilnic și vă permite să efectuați în mod obișnuit exerciții fizice la domiciliu. Rama robustă din oțel de calitate acoperită cu pulbere permite efectuarea a peste 100 de exerciții diferite pentru întregul corp. Pentru a începe imediat, aparatul Ultimate Gym 9000 vine cu greutăți de 100 kg care pot fi stivuite în creșteri de 7 kg. Cablurile care rulează neted vă asigură o mișcare uniformă, cu transmisie optimizată a puterii în orice moment.

Aparat multifunctional Fittronic HG500 - 4 posturi de lucru

 • Produs multifuncțional
 • 4 posturi într-un singur aparat
 • Ideal atât pentru femei cât și pentur bărbați
 • Utilizare atât acasă, cât și la pensiune sau hotel
 • Banca de abdomene este reglabilă pe mai multe înălțimi
Verifică prețul

Aparatul multifuncțional Fittronic HG500 este soluția perfectă atât pentru bărbați dar și pentru femei, atât acasă dar poate fi folosit și în pensiuni sau hoteluri. Este dotat cu 4 posturi de lucru la care puteți atinge o gamă foarte largă de exerciții ce cuprinde toate grupele de mușchi. Pe lângă un aparat multifuncțional clasic aceasta are suportul pentru tras la piept, unde se poate folosi și bara separat dar și bara inclusa a aparatului. Al doilea post, banca de abdomene, este reglabilă pe mai multe înălțimi. Al treilea post este deasupra băncii de abdomen unde aveți un alt aparat la care se poate lucra în special musculatura abdomenului, dar nu numai. Al patrulea post de lucru este destinat musculaturii pieptului în special prin exerciții de flotări.

Aparat multifunctional FitTronic HG500, 4 posturi de lucru

 • Mutifuncțional
 • 4 posturi de lucru
 • Bancă suport pentru tras la piept inclusă
 • Greutăți incluse 65 kg
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Puteți realiza nenumărate exerciții la primul post de lucru unde aveți și banca suport pentru tras la piept. Postul al doilea de lucru este compus din banca de abdomene, bara, și gantere, pe când postul al treilea de lucru este suport pentru lucrarea abdomenului, iar postul al patrulea de lucru este special destinat flotărilor. Greutățile incluse sunt de 65 kg. Banca de biceps se poate regla pe înălțime în funcție de utilizator și are incluse 2 greutăți de 1,5 kg. Acesta lucrează întreaga musculatură. Pachetul conține 3 accesorii pentru a adăuga și alte exerciții posibile de lucrat. Construcția este solidă din oțel, iar cablurile tot din oțel, izolate cu material plastic pentru a împiedica uzura și ruperea.

Întrebări despre aparatele fitness multifuncționale

Cum poate fi asigurat confortul?

În timpul unui antrenament cu un aparat de fitness, unul dintre cele mai importante aspecte este constituit de confortul utilizatorului. Pentru a asigura o experiență relaxantă, aparatele au șezut și spătar confecționate din materiale confortabile. Un plus de confort este oferit de bureții și mansoanele din cauciuc.

Ce grupe de mușchi pot fi antrenate?

Aparatele fitness multifuncționale te ajută să ai o siluetă de invidiat în orice împrejurare, antrenamentele desfășurate cu ajutorul lor fiind complete. Ai astfel posibilitatea de a-ți întări toate grupele musculare, de la picioare, fese, și până la membrele superioare.

Care este greutatea maximă admisă?

În funcție de cât de performant este aparatul de fitness multifuncțional și de necesitatea ta, greutatea maximă pe care o suportă pentru a funcționa optim diferă. Astfel, aparatul admite o greutate a utilizatorului începând cu 90 de kg, și ajungând chiar până la 180 kg.

Câte tipuri de exerciții sunt posibile?

Aparatele de Fitness multifuncționale permit o mulțime de tipuri de exerciții. Acestea antrenează grupele majore ale corpului: spate, piept, brate, picioare, în funcție de antrenamentele pe care îți dorești să le abordezi și oferă stimularea de care ai nevoie.

Ce fel de scripeți folosește aparatul?

În funcție de aparatul fitness multifuncțional pe care îl achiziționezi, fiecare se caracterizează atât printr-un mod de folosire propriu, cât și prin o tehnologie specifică. Astfel, el poate să funcționeze pe baza unor scripeți inferiori, dar și superiori, putând veni și cu adaptoare pentru scripeți

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea de Yoga
Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă
Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe