Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori

Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 102 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce este utilă o bicicletă de recuperare pentru seniori?

Să-ți pierzi mobilitatea este posibil la orice vârstă, cu atât mai mult la vârsta a treia. Seniorii au cel mai mult de suferit și asta pentru că durerile cuprind articulațiile, precizia pașilor scade iar accidentele casnice pot surveni imediat. O bicicletă de recuperare pentru seniori este un aparat extrem de eficient, care te ajută să previi pierderea mușchilor dar și să te recuperezi după intervenții chirurgicale, accidente sau perioade în care ai fost inactiv.

Pe piață sunt o mulțime de modele, potrivite pentru toate grupele musculare. Și asta pentru că la majoritatea dintre ele poți face exerciții și cu brațele. Unele vor fi mai masive dar avantajul acestora este faptul că se pot extinde și poți face multiple mișcări cu ea, dar altele sunt pliabile și foarte ușoare tocmai pentru a fi ușor de depozitat sau chiar de mutat. Ca dificultate poți seta exercițiile după nivelul la care te afli dar poți să o împarți și cu alte persoane din familie care au nevoie de asemenea de recuperare sau exerciții de mobilitate.

Biciclete de recuperare pentru persoane în vârstă

Cel mai bun

BeProgressive XF1000

 • Fabricat din metal rezistent
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Ideal pentru toate vârstele
 • Dotat cu senzori de puls
Verifică prețul

Acest tip de produs este ideal dacă vrei să faci sport acasă pe modul silențios fără să-ți trezești familia din somn. Are o șa confortabilă și o poți folosi ore în șir fără dureri și disconfort. Nu mai vorbim că are un design plăcut și modern. Această bicicletă a fost proiectată pentru a te ajuta la recuperare. Șaua are un suport pentru spate care te va ajuta și volanta de greutate redusă fac din produs unul perfect pentru a face sport în siguranță și într-un mod cât mai plăcut. Este ușor să te menții în formă.

Premium

Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 505R, 110 kg greutate suportata, volanta 5 kg, 8 trepte de rezistenta la pedalare

 • Greutate suportată maxim 110 kg
 • Design orizontal
 • Volantă 5 kg
 • 8 trepte de rezistență
 • Brand ExpertFitness
Verifică prețul

Bicicleta magnetică orizontală FitTronic 505R este o bicicletă foarte confortabilă ce vă permite un antrenament stabil datorită scaunului ce se poate regla în funcție de înălțimea utilizatorului. Aceasta este dotată cu un ecran LCD mare unde puteți ține sub control : timpul, viteza, distanța parcursă, caloriile consumate și, de asemenea și pulsul. În plus, având picioarele reglabile , oferă o stabilitate și o siguranță mărită. Prin reglarea intensității la pedalare puteți efectua exerciții ușoare sau mai grele.

la buget

Bicicleta exercitii recuperare, reabilitare TECHFIT, Pedale cu forma ergonomica, Alb, Calculator antrenament, Senior

 • Formă ergonomică
 • Culoare alb
 • Include calculator antrenament
 • Special pentru seniori
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Bicicleta de recuperare de la TECHFIT este recomandată exercițiilor de recuperare având un design ergonomic pentru o utilizare optimă. Dimensiunea acesteia este compactă, iar greutatea redusă a bicicletei facilitează manevrarea și depozitarea acesteia. De asemenea, prezintă un control manual al dificultății și pedale cu forma ergonomică. Au un pedalier cu frânare ajustabilă, afișaj digital pentru timp, repetări, calorii, RPM și SCAN. În plus are un sistem de pliere pentru economisire spațiu și transport.

Bicicleta exercitii recuperare TOORX

 • Folosită în exerciții de recuperare
 • Culoare alb
 • Ușor de folosit
 • Special pentru începători
 • Brand Toorx
Verifică prețul

Bicicleta de recuperare de la TOORX este recomandată pentru exercițiile de recuperare având un design ergonomic pentru o utilizare optimă. Dimensiunea acesteia este compactă, iar greutatea redusă a bicicletei facilitează manevrarea și depozitarea acesteia. Prezintă un control manual al dificultății, așadar intensitatea pedalării poate fi reglată. Pedalele au o formă ergonomică și prezintă și o curele pentru acestea. Bicicleta este compactă și portabilă, fiind și potrivită pentru a vă tonifia și a vă întări mușchii brațelor și picioarele, la domiciliu.

Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar

 • Afișaj digital: timp, repetări, calorii, RPM și SCAN;
 • Control manual al dificultății;
 • Pedale cu formă ergonomică;
 • Dimensiune compactă;
 • Greutate redusă.
Verifică prețul

Această bicicletă este recomandată pentru exercițiile de recuperare și are un design ergonomic pentru o utilizare optimă. Dispune de control manual al dificultății, pedale cu formă ergonomică care împiedică piciorul să alunece și curea pentru pedale pentru o siguranță sporită. Este dotată cu afișaj digital ce arată informații despre timp, repetări și calorii. Distanța între pedale măsoară 50 cm, greutatea bicicletei cântărește numai 2,4 kg iar pentru a economisi spațiu, este gândită cu sistem de pliere.

Bicicleta recuperare Kinetika Fit

 • Prezintă display pentru contorizare pași.
 • Intensitatea pedalării poate fi reglată.
 • Ideală pentru recuperare.
 • Poate fi folosită atât pentru mâini cât și pentru picioare.
 • Ușor de utilizat.
Verifică prețul

Bicicleta de recuperare este un model mai bun și mai eficient față de modele anterioare. Aceasta bicicleta permite efectuarea de exerciții de gimnastică pasiva. Pentru membrele inferioare se poate utiliza stând așezat pe un scaun sau fotoliu, iar pentru cele superioare se poate utiliza așezând aparatul pe o masă. Aceasta este pliabilă pentru a ocupa mai puțin spațiu. Se poate folosi atât pentru antrenarea picioarelor, cât și pentru antrenarea brațelor. Pedalele sunt antiderapante cu siguranță. Intensitatea pedalării se poate regla. Prezintă și un display ce afișează: timpul, caloriile, contorizator număr pași.

Bicicleta pentru recuperare/reabilitare de la Techfit cu pedalier dublu ajustabil este alegerea perfectă pentru un stil de viață sănătos, din confortul casei tale. În mai puțin de o oră pe zi, în timp ce urmărești emisiunea sau filmul preferat, te poți ocupa de corpul tău și de sănătatea inimii tale, în cel mai ușor mod, efectuând exerciții atât la membrele inferioare, cât și la cele superioare, în mod simultan. Este prevăzută cu un computer pe care sunt afișate distanța, timpul, caloriile și pașii/minut.


* Prezentare video mai jos

Vitarid-r, bicicletă de cameră pentru mâini și picioare, portabilă

 • Produs portabil
 • Specială pentru exerciții ale mâinilor și picioarelor
 • Simplu de folosit
 • Ușoară și compactă
 • Pliabilă și ușor de depozitat
Verifică prețul

Bicicleta de cameră Vitarid-r pentru mâini și picioare este o bicicletă fără șa pe care se poate pedala acasă. 15 minute de pedalat zilnic pune sângele în mișcare, dezmorțește mușchii, spatele, gâtul și încheieturile și ajută treptat la recăpătarea energiei și a tonusului! Este o bicicletă statică la care se pedalează stând pe scaun, fotoliu sau canapea, care antrenează simultan mâinile și picioarele și ajută la recuperarea condiției fizice. Special concepută pentru vârstnici dar și pentru persoanele care au probleme de deplasare și doresc să își recapete mobilitatea! Ușor pliabilă și portabilă.

Întrebări despre bicicletele de recuperare pentru seniori

Care este greutatea maximă pe care o suportă?

Bicicletele de recuperare pentru seniori sunt o alegere extrem de potrivită pentru menținerea unui stil de viață sănătos, din confortul casei proprii. Cele mai multe dintre acestea suportă o greutate de 100kg, însă sunt și modele care suportă până la 130 kg.

Poți face recuperare și pentru mâini?

În funcția de bicicleta de recuperare pentru seniori pe care o achiziționezi, aceasta poate fi dotată cu un set de pedale care se află la nivelul pieptului, pentru a facilita, alături de opțiunea de antrenare a picioarelor, și mișcarea mușchilor brațelor.

Bicicleta de recuperare este pliabilă?

Bicicleta este recomandată pentru antrenament de recuperare, cu ajutorul ei poți antrena atât mușchii picioarelor cât și cei ai brațelor. Bicicleta este pliabilă, o poți strânge și desface în 2 pași. Datorită funcției de pliere, ocupă și mai puțin spatiu.

Poți atașa greutăți?

Bicicleta este recomandată pentru antrenament de recuperare. Această bicicletă permite efectuarea de exerciții de gimnastică pasivă. Pentru membrele inferioare se poate utiliza stând așezat pe un scaun sau fotoliu, iar pentru cele superioare se poate utiliza așezând aparatul pe o masă.

Câte programe de dificultate are?

Bicicleta de recuperare cu telecomandă este perfectă pentru exerciții fie pentru brațe, fie pentru picioare. Este recomandată pentru reabilitare post-traumatică și fizioterapie. Intensitatea poate fi reglată atât înainte cât și înapoi, cu o viteză care variază de la 28 la 76 rotații pe minut, la 12 nivele diferite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Coardă De Sărit Digitală
Cea mai bună coardă de sărit digitală

Știai că săritul corzii este printre cele mai solicitante exerciții tip cardio? Cumpără o coardă de sărit inteligentă pentru a-ți putea măsura antrenamentele și a te motiva.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe