Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă

Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Modificat la 11 aprilie 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o trusă de reparații pentru bicicletă?

De-a lungul drumurile noastre pe bicicletă se pot întâmpla multe. De la o simplă pană la o problemă hidraulică aflată la frână sau suspensie. Dacă unele nu pot fi reparate pe loc, folosind scule tradiţionale, majoritatea le poţi rezolva folosind o simplă cheie pe care o regăseşti într-o trusă de bicicletă.

Din fericire de cele mai multe ori plimbarea în natură alături de prieteni sau concursul de ciclism se încheie fără aventuri însă mai sunt şi momente când este bine să avem şi un minimum de scule. Setul de chei specializate, oferă câte o cheie de care ai nevoie vreodată, pentru reparațiile de zi cu zi ale bicicletei, fie că vorbim de cheile Torx sau de cele de tip Allen.

Ba chiar mai mult, acest set de chei pentru reparat, grupează într-un singur set toate aceste elemente și include și o spită ascuțită pentru diverse situații ce pot apărea într-un atelier de reparații biciclete. Ca să fie completă acestă trusă de reparat biciclete trebuie șă aibe de la şurubelniţe plate și cu cap în cruce la cele mai uzuale hexagonale pe care le poţi folosi la strângerea tijei de şa sau a ghidonului.

Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Cel mai bun

Kit instrumente pentru biciclete - Bicycle Repair

Acest kit excepțional și util pentru repararea bicicletei conține o cheie fixă, petice pentru vulcanizarea camerei, soliție pentru lipit, un dispozitiv abraziv și bineînțeles un set de trei leviere pentru a te ajuta să desfaci anvelopa de pe jantă. Trusa, de mici dimensiuni poate fi introdusă și într-un buzunar plasat pe cadrul bicicletei.
Verifică prețul

Pentru a nu risca să rămai pe drumuri cu bicicleta atunci când faci pană, acest kit nu trebuie să îți lipsească din rucsac când pleci la plimbare. Fii pregătit pentru orice situație și poartă-l cu tine la fiecare plimbare.

la buget

Set Reparare Bicicletă și Geantă sub Șa 100 BTWIN

Se prinde ușor de toate tipurile de șa cu ajutorul unei benzi cu arici, dispune de un fermoar pentru deschidere și se curăță cu apă fără a fi nevoie să îl introduceți în mașina de spălat. Poate transporta o cameră pentru biciclete de șosea alături de 3 leviere, un multitool și 2 cartușe de CO2 care nu sunt incluse în set. În cazul în care interiorul se udă, este necesar să îl lași la uscat pentru ca în timp să nu se uzeze.
Verifică prețul

Geanta sub șa are un volum de 0,5 litri, conține un multitool și 3 leviere.

Premium

Trusa scule pentru reparatii biciclete 44 piese

Cu această trusă vei putea lucra mai ușor la butucul roții, la frâne, la spițe, pedale, cat și la lanțul bicicletei. Trusa este foarte binevenită în orice atelier putând fi folosită și pentru alte lucrări casnice. Cele 44 de piese vin aranjate într-o cutie de plastic cu mâner având o greutate totală de 3 kg. Acest lucru o face ușor de manevrat și pentru cei mai tineri dintre pasionați.
Verifică prețul

Dacă îți place să meșterești singur la bicicleta ta, atunci această trusă de scule cu 44 de piese este ideală pentru tine.

Set 5 piese SlowTon multifunctional pentru reparat bicicleta

Cele cinci chei hexagonale, șurubelnița pentru șuruburi cu fantă, șurubelnița normală, tija de extensie, cheia telescopică, cheia franceză, cele trei dispozitive din nailon de tip parghie pentru cauciucuri și cheile tip Allen sunt suficiente pentru a te ajuta să repari aproape orice problemă pe care o întâmpini la bicicletă.
Verifică prețul

Dacă îți place să ieși cu bicicleta la plimbare atunci trebuie să fii pregătit și pentru evenimente neplăcute. Setul de cinci piese SlowTon pentru reparat bicicleta îți va face munca mai ușoară.

Unealtă multifuncțională cu scule pentru bicicletă Rex London Le Bicycle

Este ușor de manevrat ocupă puțin loc în bagaj și câtărește numai 264 g. Este concepută din materiale durabile, asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji pentru înlocuirea acesteia. În plus, poate fi o idee bună de cadou pentru cineva drag, întrucât poate fi folosită la majoritatea modelelor de bicicletă.
Verifică prețul

Această ustensilă va fi de ajutor oricărui biciclist profesionist sau începător în ale pedalatului. Cu ajutorul acesteia poți face reglaje, ajustări sau mici reparații bicicletei tale, oriunde te afli.

Set de scule pentru bicicleta FOREVER

Kit-ul este compus din: trusa de transport echipata cu benzi din elastic pentru fixarea uneltelor, 1 set de leviere pentru demontarea cauciucurilor, 1 set de chei pentru spițe, 1 surubelniță cruciformă, 1 surubelniță plată, 3 chei Allen (4, 5 și 6mm), 1 cheie reglabilă, 1 cheie pentru butucul de pedaliere și 6 chei pentru piulițe (8, 9, 10 și 11, 13, 14).
Verifică prețul

Acest set complex de la Forever este perfect pentru lucrările domestice de reparare a bicicletei. Este furnizat într-un suport textil suficient de mic pentru a intra în rucsac sau în geanta de voiaj în timpul vacanțelor tale.

Întrebări frecvente despre trusele de reparație a bicicletelor

Din ce materiale sunt realizate cheile din trusă de reparat biciclete ?

Cheile trebuie să fie realizate din oțel și să aibă mânerele izolate cu materiale anti-alunecare, oferind deopotrivă protecție și evitând scăparea din mână.

Ce tipuri de chei găsim în trusă de reparat biciclete ?

Există mini-truse, modele convenționale și kituri voluminoase, cu 70 – 90 de piese și accesorii. Pentru persoanele care au nevoie doar de strictul necesar alegerea unei variante cât mai reduse ca dimensiuni, cu un număr de 20 modele de chei, este ideală.

Ce utilitate au trusele de reparat biciclete ?

Nu se știe când poti avea nevoie de o trusă de reparat biciclete, deci este bine să o porți tot timpul la tine, mai ales dacă pleci la un drum lung, sau pe un traseu care nu-ți este cunoscut.

Cât de complexă este o trusă de reparat biciclete ?

Te gândești în primul rând pentru ce îți trebuie un astfel de trusă, dacă îți cumperi trusa să o ai doar pentru casă, iar asta în reparații de rutină, atunci nu trebuie să faci o investiție exagerată.

Ce anume poți repara cu o astfel de trusă de reparat biciclete ?

Cu șurubelniţele clasice cu cap în cruce şi cea plată, sau cheia Torx sunt pentru discurile de frână, iar cheile hexagonale pentru diferitele şuruburi de pe bicicletă. În plus un imbus mai mare, îl poţi folosi inclusiv la demontarea sau instalarea pedalelor și să nu uităm de situaţie în care se întâmplă să ţi se rupă lanţul, mulţumită presei de lanț, îl poţi repara înapoi chiar în 5 minute .

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe