Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă

Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Modificat la 21 decembrie 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o trusă de reparații pentru bicicletă?

De-a lungul drumurile noastre pe bicicletă se pot întâmpla multe. De la o simplă pană la o problemă hidraulică aflată la frână sau suspensie. Dacă unele nu pot fi reparate pe loc, folosind scule tradiţionale, majoritatea le poţi rezolva folosind o simplă cheie pe care o regăseşti într-o trusă de bicicletă.

Din fericire de cele mai multe ori plimbarea în natură alături de prieteni sau concursul de ciclism se încheie fără aventuri însă mai sunt şi momente când este bine să avem şi un minimum de scule. Setul de chei specializate, oferă câte o cheie de care ai nevoie vreodată, pentru reparațiile de zi cu zi ale bicicletei, fie că vorbim de cheile Torx sau de cele de tip Allen.

Ba chiar mai mult, acest set de chei pentru reparat, grupează într-un singur set toate aceste elemente și include și o spită ascuțită pentru diverse situații ce pot apărea într-un atelier de reparații biciclete. Ca să fie completă acestă trusă de reparat biciclete trebuie șă aibe de la şurubelniţe plate și cu cap în cruce la cele mai uzuale hexagonale pe care le poţi folosi la strângerea tijei de şa sau a ghidonului.

Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Cel mai bun

Kit de reparatie bicicleta, pentru 12 reparatii

Kit de reparație bicicletă, pentru 12 reparații este ceea de ce ai la sigur nevoie, deoarece conține: 1 - tub de soluție de vulcanizare Simson 10 ml, 3 - pârghii pentru anvelope, 1 - furtun de supapă, 2 - tencuieli cu patru benzi, 1 - plasture oval, 1 - patch pentru carcasa anvelopei de 35 mm și 1 - hârtie smirghel. Este impecabilă pentru repararea a oricărei anvelope tradiționale pentru biciletă pe care o poți utiliza atunci când ai nevoie, fie acasă, fie dacă se întâmplă ceva în mers cu bicicleta.
Verifică prețul

la buget

Set Reparare Bicicletă și Geantă sub Șa 100 BTWIN

Se prinde ușor de toate tipurile de șa cu ajutorul unei benzi cu arici, dispune de un fermoar pentru deschidere și se curăță cu apă fără a fi nevoie să îl introduceți în mașina de spălat. Poate transporta o cameră pentru biciclete de șosea alături de 3 leviere, un multitool și 2 cartușe de CO2 care nu sunt incluse în set. În cazul în care interiorul se udă, este necesar să îl lași la uscat pentru ca în timp să nu se uzeze.
Verifică prețul

Geanta sub șa are un volum de 0,5 litri, conține un multitool și 3 leviere.

Premium

Trusa scule M-Wave pentru reparatii biciclete, Fischer, 43 de piese

Trusă conține chei fixe și reglabile, un kit de reparații, șurubelnițe drepte și în cruce, chei speciale pentru bicicletă, o cheie cu lanț, chei imbus, un set de 3 leviere și un dispozitiv de nituit zala lanțului. Toate aceste elemente sunt aranjate între o trusă de plastic și cântăresc împreună 2,8 kg.
Verifică prețul

Indiferent dacă îți place ciclismul la nivel de amator sau cu asta te ocupi, trusa cu scule M-Wave pentru reparații biciclete de la Fischer, cu de 43 de piese nu trebuie să lipsească din atelierul tău.

Trusa scule bicicleta, 44 piese

Atunci când te plimbi ți se poate întâmpla orice sittuație neplăcută, pentru minimizarea acestor situații e bine să ai o trusă cu scule pentru bicicletă compusă din 44 de piese, această trusă îți garantează repararea celor mai mari defecțiuni ale bicicletei. Cu ajutorul acestei truse cu scule pentru bicicletă poți repara orice bicicletă : biciclete de oraș (city bike), biciclete de munte (mountain bike), biciclete de curse sau alte tipuri de biciclete. Astfel, pentru o plimbare cât mai plăcută cu bicicleta ai nevoie de un astfel de set.
Verifică prețul

Set reparatii biciclete 18 buc tip bidon, Vorel

Ce ar fi dacă acesta suficient de compact, încât să ocupe spațiul mic de depozitare prevăzut pentru bidonul cu apă de pe cadrul bicicletei? Iată că acest set îndeplinește cu succes această funcție, astfel încât sigur îți va deveni indispensabil. Setul conține 18 instrumente practice, iar un coș pentru fixarea sticlei de apă este inclus în acest set, pentru a-ți ușura cu totul munca.
Verifică prețul

Orice pasionat de ciclism trebuie să aibă la îndemână un kit minim pentru reparații urgente și necesare ale bicicletei sale.

Kit reparare pana bicicleta - Bicycle Puncture Repair Kit

Dacă ți s-a întâmplat să ți se strice bicicleta în mers, atunci la sigur ai nevoie de un Kit reparare pană bicicleta - Bicycle Puncture Repair Kit, este un set de unelte destinate reparației unei biciclete, precum: unealtă multifuncțională, cheie, plasturi autoadezivi pentru astuparea găurilor din anvelope, astfel cu ajutorul acestui kir vei putea ușor repara orice defect al bicicletei oriunde ai fi, acest set de va salva de orice eventualitate neplăcută. Un beneficiu mare al acestuia este forma compactă și ușoară.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre trusele de reparație a bicicletelor

Din ce materiale sunt realizate cheile din trusă de reparat biciclete ?

Cheile trebuie să fie realizate din oțel și să aibă mânerele izolate cu materiale anti-alunecare, oferind deopotrivă protecție și evitând scăparea din mână.

Ce tipuri de chei găsim în trusă de reparat biciclete ?

Există mini-truse, modele convenționale și kituri voluminoase, cu 70 – 90 de piese și accesorii. Pentru persoanele care au nevoie doar de strictul necesar alegerea unei variante cât mai reduse ca dimensiuni, cu un număr de 20 modele de chei, este ideală.

Ce utilitate au trusele de reparat biciclete ?

Nu se știe când poti avea nevoie de o trusă de reparat biciclete, deci este bine să o porți tot timpul la tine, mai ales dacă pleci la un drum lung, sau pe un traseu care nu-ți este cunoscut.

Cât de complexă este o trusă de reparat biciclete ?

Te gândești în primul rând pentru ce îți trebuie un astfel de trusă, dacă îți cumperi trusa să o ai doar pentru casă, iar asta în reparații de rutină, atunci nu trebuie să faci o investiție exagerată.

Ce anume poți repara cu o astfel de trusă de reparat biciclete ?

Cu șurubelniţele clasice cu cap în cruce şi cea plată, sau cheia Torx sunt pentru discurile de frână, iar cheile hexagonale pentru diferitele şuruburi de pe bicicletă. În plus un imbus mai mare, îl poţi folosi inclusiv la demontarea sau instalarea pedalelor și să nu uităm de situaţie în care se întâmplă să ţi se rupă lanţul, mulţumită presei de lanț, îl poţi repara înapoi chiar în 5 minute .

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe