Cele mai bune Biciclete de Fitness pliabile pentru acasă

Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o bicicletă fitness pentru acasă?

Sănătatea corporală este la fel de importantă ca și cea mintală. Starea de spirit pe care o afișezi zilnic este (într-un procent mare) dată de felul în care te simți și arăți. Sportul face (sau ar trebui) să facă parte din rutina zilnică. Timpul a ajuns inamicul numărul 1 în lupta noastră cu lucrurile pe care le avem de rezolvat, iar totul este planificat. Ce faci dacă nu ai timp de mers la sală sau de alte activități sportive? Achiziția unei biciclete fitness pentru acasă este soluția ta! În timpul în care te relaxai seara la un film îți poți face și exercițiile fizice și astfel vei fi mai sănătos, mai fericit și vei avea acel sentiment cum că ai făcut ce e bine!

Totodată, dacă vrei să dai jos câteva kilograme și nu găsești niciodată timpul necesar, acum vei reuși chiar din spațiul comod pe care îl ai acasă. Cu funcționalități diferite și trepte de viteză ce variază (4-8), vei găsi simplu programul cel mai bun pentru tine! Majoritatea bicicletelor sunt realizate pe cadru metalic solid, cu scaun confortabil cu burete astfel încât poți fi sigur că investiția e de lungă durată!

Modele bune de biciclete fitness pliabile

la buget

Bicicleta fitness Progressive XF1000

 • Șa cu suport pentru spate
 • Volantă de greutate redusă
 • 8 niveluri de antrenament
 • Roțile de transport asigură o transportare ușoară
 • Monitor LCD
Verifică prețul

Revino la forța ta maximă. XF1000 a fost proiectată pentru a ajuta la recuperare. Șaua cu suport pentru spate și volanta de greutate redusă sunt perfecte pentru a face sport în siguranță, la tine acasă. Modelul acesta îți oferă 8 niveluri de antrenament pentru a lucra exact cum vrei. Senzorii de puls și monitorul digital te vor ajuta să urmărești în timp real antrenamentul. În plus bicicleta permite plierea fără efort și depozitarea într-o mulțime de spații. Roțile de transport asigură o transportare ușoară.

Bicicleta verticala Techfit XB200, pliabila, Negru

 • Ocupă puțin spațiu datorită opțiunii de pliere
 • Computer cu afișaj
 • Frânare magnetică
 • Stabilă și silențioasă
 • Se montează în 30 minute
Verifică prețul

Bicicleta fitness pliabilă XB200 de la Techfit este aparatul perfect pentru un antrenament eficient acasă. Ocupă puțin spațiu datorită opțunii de pliere. În plus, are computer cu afișaj, cu care poți controla simplu și rapid cele 6 funcții disponibile, respectiv timpul, viteza, pulsul, caloriile, distanța și odometrul. Sistemul de frânare magnetică are 8 nivele de rezistență. Bicicleta este foarte silențioasă și compactă, este rezistentă și este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Premium

Bicicleta orizontala electromagnetica Zipro Glow WM, iConsole, volanta 8Kg, greutate maxima utilizator 100kg

 • Marca: Zipro Glow
 • Culoare: negru
 • Material: oțel
 • Ușor de transportat
 • Capacitate maximă: 100 kg
Verifică prețul

Zipro Glow WM tot ce ai nevoie de la o bicicletă de exerciții bună. Oferă posibilitatea de a efectua antrenamente fără a pleca de acasă, ceea ce aduce multe beneficii. Glow WM Zipro creează condiții perfecte pentru arderea eficientă a caloriilor și pentru a scăpa rapid de excesul de kilograme. Datorită construcției sale cu un scaun și un spătar confortabil, exercițiile pe acesta sunt efectuate într-o poziție înclinată, poziție care este sigură pentru coloana vertebrală și angajează suplimentar mușchii abdominali în timpul pedalării. Bicicleta folosește un sistem de rezistență magnetică gestionat de un computer. Are 32 de nivele de dificultate.

Cel mai bun

Orion Joy F1

 • Ghidon ergonomic cu senzori pentru puls
 • Frânare magnetică
 • 8 trepte de dificultate reglabile
 • Pedalare în ambele sensuri
 • Minicomputer pentru măsurători
Verifică prețul

Bicicletă magnetică pliabilă ORION JOY F1, pentru uz casnic, cu sistem de frânare magnetic, ghidon ergonomic învelit cu manșoane PU și senzori puls și volantă de 3 KG. Nivelul de reglare se poate modifica manual, pe 8 trepte de dificultate. Prin reglarea magnetică a rezistenței la pedalare, se poate opta pentru un exercițiu ușor (în cazul recuperărilor medicale) sau dificil. Calculatorul are funcțiile: timp, viteză, distanță, puls și calorii. Dimensiuni: 81 х 43 х 113cm, greutate maximă suportată: 100 KG.

Bicicleta Fitness Energy Fit KPR61500

 • Pentru uz casnic
 • Sistem de frânare magnetic
 • Rezistență reglabilă
 • Pedale confortabile
 • Pedalarea se poate face în față sau în spate
Verifică prețul

Bicicleta magnetică Energy Fit vine în ajutorul tău fie pentru redefinirea corporală, fie în lupta cu kilogramele. Constați zilnic un deficit de timp? Achiziționează o bicicletă fitness care te poate ajută să îți desfășori activitatea sportivă în timp ce te uiți la un tv. Bicicleta este de uz casnic, prevăzută cu sistem de frânare magnetic cu posibilitatea de a pedala atât în față, cât și în spate. Calculatorul îți va măsura viteză, timpul, numărul de calorii și disanța pentru că tu să fii sigur de eficiența exercițiilor făcute.

KLARFIT Azura Pro bicicleta Trainer suport din partea spătarului cu balamale 100 kg

 • Spătar confortabil
 • Mânere laterale pentru stabilizarea părții superioare a corpului
 • Monitor integrat pentru ritm cardiac
 • Rezistență 8 nivele reglabile
 • Role pentru transport facil
Verifică prețul

Dacă mersul la sală nu este pentru și îți dorești un mijloc de a face mișcare în mod eficient la tine acasă, o bicicletă fitness poate fi soluția ideală. Este pliabilă, și nu necesită mult spațiu de depozitare, ba chiar iți poate oferi antrenamentul dorit într-un spatiu foarte mic și nu afectează suprafețele pe care este poziționată, datorită punctelor de prijin special gândite pentru un zgomot redus. Oferă un antrenament confortabil cu ajutorul spătarului și a mânerelor, ce este monitorizat de calculatorul integrat din bord, trecând prin cele 8 diferite trepte de exerciții.


* Prezentare video mai jos

Bicicletă fitness de apartament auto alimentată

 • Montaj și demontaj facil
 • Bicicleta se autoalimentează, nefiind nevoie de priză
 • Confortul efectuării exercițiilor, grație materialelor de calitate și a funcțiilor de excepție
 • Potrivită pentru începători și utilizatori avansați
 • Întreținere facilă, se poate curăța cu o lavetă umedă
Verifică prețul

Sportul face parte din viața noastră de zi cu zi, iar timpul este extrem de limitat. O bicicletă de apartament reprezintă o soluție simplă, economisitoare de timp și plăcută de a desfășura exerciții fizice. Bicicletă fitness de apartament Bike 500 Domyos are funcția de auto-alimentare, astfel încât cablurile nu vor mai reprezenta o problemă. Pedalajul este fluid (datorită roții de inerție de 6kg) cu 15 niveluri de rezistență. Stabilitatea este realizată de 2 stabilizatori gata pentru a se adapta oricărui tip de sol.

Întrebări frecvente despre bicicletele fitness pliabile

Cât spațiu ocupă o bicicletă de fitness pliabilă?

Dimensiunile și greutatea totală a bicicletei sunt un aspect de luat în considerare, mai ales când spațiul liber este limitat. Avantajul acestui tip de bicicletă - faptul că se poate plia - este întocmai opțiunea de depozitare într-un spațiu dedicat sau pe balcon, fără a ocupa mult loc.

Când nu o folosesc, unde pot depozita o bicicletă de fitness pliabilă?

Organizarea inteligentă a spațiului de care dispui înseamnă să decizi locul fiecărui obiect pe care îl utilizezi. Bicicleta fitness pliabilă poate fi depozitată într-un spațiu deschis, dacă o folosești zilnic sau de câteva ori pe săptămână. Dacă îți dorești eliberarea spațiului, bicicleta se poate plia și depozita în apropierea locului de utilizare sau pe hol, balcon, debara.

Poate o bicicletă de fitness pliabilă să fie folosită și de către copiii?

O bicicletă fitness este în general recomandată pentru adulți, însă și adolescenții o pot folosi cu încredere. Copii de până la aproximativ 14 ani nu pot folosi o astfel de bicicletă deoarece este mult prea mare ca dimensiuni, astfel fiind pasibili de accidentări.

Este o bicicleta de fitness pliabilă mai slab calitativă decât o bicicletă de fitness normală?

Calitatea bicicletelor de fitness se poate urmări cu informații despre materialul din care este făcut, numărul de viteze, sistemul de frânare cu care este concepută. Bicicletele pliabile suportă într-adevăr o greutate mai mică decât cele normale, dar compensează printr-un spațiu mic de depozitiare și posibilitatea de a o muta unde dorim.

Care este greutatea maximă suportată de o bicicletă pliabilă de fitness?

Majoritatea bicicletelor pliabile permit o greutate de 100 kg -120 kg. Este extrem de important de verificat acest aspect, pentru a te asigura că alegi modelul potrivit, conform greutății pe care o au persoanele care vor utiliza aparatul de fitness.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Ceasuri și brățări fitness cu citire nivel oxigen (SpO2)

Vrei să ai la îndemână oricând posibilitatea de a afla nivelul saturației de oxigen? Tehnologia este disponibilă pe numeroase ceasuri și brățări fitness. Uite care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe