Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice

Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți iei o bicicletă de munte full-suspension?

În cazul în care ești o persoană sportivă și vrei să îți cumperi o bicicletă ca să te aventurezi pe trasee montane sau pe drumuri accidentate, înseamnă că deja ai depăşit stadiul de ciclist amator. Știi așadar că ai nevoie de o bicicletă bine echipată pentru drumuri denivelate, cu roţi groase, crampoane, frâne straşnice şi număr mare de viteze, care să îţi facă drumul mai uşor indiferent de dificultatea acestuia. O bicicletă de munte full-suspension are suspensii atât pe față cât și pe spate, fiind alegerea cea mai bună pentru cicliştii experimentaţi.

Modelele full suspension dau un plus de confort la coborâre, chiar dacă la urcare vei depune ceva mai mult efort. Suspensiile ajută la preluarea șocului ce acționează asupra ciclistului atunci când pedalează pe teren dificil sau rezultat în urma săriturilor. Fără suspensii, un stil de plimbare agresiv ar avea un efect destul de puternic asupra fizicului tău și ai obosi foarte rapid. Totodată, fără un sistem bun de suspensii, cauciucurile, jențile și chiar cadrul se pot îndoi, crăpa sau rupe din cauza impactului puternic.

Cele mai bune biciclete MTB full-suspension hidraulice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bicicletă MTB ST530 S 27,5 Ngeru-Roșu ROCKRIDER

 • Cadru din aluminiu rezistent
 • Greutate redusă
 • Frâne hidraulice pe discuri
 • Susține până la 120 kg
 • Suspensii comode
Verifică prețul

Această bicicletă îți oferă mai multe avantaje cum ar fi confortul în timpul pilotajului, utilizare ușoară sau controlul traiectoriei. Ai parte de o postură ridicată, o pipă reglabilă și o suspensie de 120 mm, dar și de o adaptare rapidă vitezei printr-o transmisie cu o foaie și 9 viteze. Poți controla traiectoria datorită unei frâne hidraulice, cauciucurilor și ghidonului lat. Ai parte de un randament ridicat datorită cadrului de aluminiu ușor și roților de 27.5". Mai mult, Rockrider îți oferă o garanție pe viață pentru cadru, pipă, dar și pentru ghidon.

la buget

Bicicleta Mountain Bike, RICH CSR24/49A, roata 24, dubla suspensie, frana V-Brake, 18 viteze, negru/albastru

 • Creată pentru munte
 • Dotată cu 18 viteze
 • Extrem de rezistentă
 • Susține până la 100 kg
 • Suspensii comode
Verifică prețul

Această bicicletă mountain bike cu o roată de dimensiunea 24" este ideală pentru drumețiile prin munți. Ai la dispoziție 18 viteze și este de culoarea neagră/albastră. Are o frână V-Brake pe care te poți baza în orice situație. Cu ajutorul acestei biciclete ai parte de aventură în excursiile tale într-o zonă departe de agitația orașului și te vei îndrăgosti de ea pentru totdeauna. Îți oferă comfort, stabilitate, dar și un nivel ridicat de siguranță. O poți folosi în scop recreațional, adică pe poteci de pădure sau parcuri.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bicicleta de munte full-suspension Cannondale Scalpel Carbon 2 Negru/Portocaliu 2021

 • Cadru din carbon
 • Extrem de uşoară
 • Suspenii moi și comode
 • Frâne pe discuri
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Ai nevoie de o bicicletă de munte pe care te poți baza în orice moment? Această bicicletă de munte full-suspension este partenerul tău ideal pe drumuri șerpuite de munte. Bicicleta a fost construită pentru competiții mountainbike XC. Datorită suspensiei coborâte către sol, geometria agresivă, greutatea redusă îți va permite să pleci extrem de rapid. Ai o suspensie pentru viteză care te va ajuta enorm. De asemenea, ai unghiuri diferite, ceea ce face bicicleta agresivă, ușoară, dar și rapidă. Este distractivă și stabilă.

X-Fact MTB LTD XT

 • Cadru din aluminiu
 • Extrem de uşoară
 • Frâne hidraulice pe disc
 • Conține 20 de viteze
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Acest produs este o bicicletă MTB pentru adulți. Un produs modern și ușor de manevrat chiar și în cele mai aride regiuni. Datorită roților de 29" poți prinde o viteză sporită cu această dimensiune mare. Frânele pe discurile hidraulice îți oferă o frânare ușoară și eficientă. Ai parte de o schimbare mai facilă a vitezelor în timpul mersului datorită schimbătorului modern și eficient. Ai de ales între 20 viteze și un raport calitate - preț destul de bun pentru caracteristicile ce îți sunt oferite.

Bicicletă MTB E-ST 900 27,5 PLUS Gri ROCKRIDER

 • Puternic
 • Autonom
 • Pedalare fluidă
 • Confortabil
 • Protecție
Verifică prețul

Acest produs este partenerul tău la drumuri lungi și accidentate. Ai parte de putere datorită unui motor cu un cuplu de 70 Nm-250W. Autonomia este de 3h în medie la o putere de 500 Wh. Mai mult, vei avea o pedalare fluidă datorită motorului central integrat și este ideal pentru MTB. Ai parte de confort în timpul pilotajului datorită posturii ridicate, suspensiei de 200 mm și o șa Ergofit. De asemenea, îți controlezi ușor traiectoria datorită furcii RockShox Judy și a cauciucurilor Hutchinson late.

Bicicleta MTB Velors 27.5 V2760D FS, Negru/Albastru

 • Unisex
 • Cadru rezistent
 • Amortizor spate pentru experiență plăcută
 • Jante durabile
 • Schimbător de viteze eficient
Verifică prețul

Această bicicletă este ideală pentru agrement și excursii pe munți, departe de agitația urbană. Gama largă de bicicletă din care face parte vine cu diferite variante de cadru, dimensiuni ale roții și accesorii. Acest model a fost conceput pentru a asigura comfort, stabilitate, dar și un nivel de siguranță sporită. A fost echipată entry-level pentru utilizare în scop recreațional și anume pe poteci de pădure, parcuri sau macadam. Poate fi folosită de ambele sexe și este extrem de rezistentă.

X-Fact MTB Sport

 • Cadru din aluminiu rezistent
 • Deține 24 de viteze
 • Suspensii comode
 • Frâne hidraulice pe discuri
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Această bicicletă pentru adulți este ideală dacă vrei un partener de excursii pe care te poți baza. Datorită roților de 27.5" vei avea parte de o manevrare ușoară. Schimbătorul vine de la o firma japoneză, deci vei avea parte de calitate. Poți frâna ușor și eficient datorită frânelor pe discurile hidraulice. Ai parte de o schimbare mai facilă a vitezelor în timpul mersului datorita schimbătoarelor calitative. Mai mult, ai un raport calitate - preț destul de bun pentru un utilizator experimentat și pasionat.

Întrebări despre bicicletele MTB full-suspension

Din ce fel de material este realizată?

Bicicletele de tip MTB Full-suspension pot fi realizate din aluminiu, oțel, fibră de carbon și titan. Dacă bugetul tău este limitat, te vei orienta către soluția cea mai la îndemână respectiv o bicicletă concepută din aluminiu, care se încadrează la cele mai ieftine.

Ce tip de frâne are?

Bicicletele MTB Full-suspension au suspensii pe ambele roți, iar în funcție de traseul și nevoile proprietarului acestea pot fi cu arc, cartuș sau pernă cu aer. Diferența se vede în manevrabilitate. De exemplu cele cu aer ușurează traseele pentru acrobații.

Furca ce cursă are?

Bicicletele de tip MTBFull-suspension pot avea cursa redusă, moderată și mare adică între 120 și 200 mm. Cu cât cursa este mai mare cu atât te va ajuta pe trasee mai abrupte parcurse cu viteze mari. Cele mai mici valori corespund bicicletelor all mountain.

Pentru ce tip de trasee este recomandată?

Bicicletele MTB Full-Suspension sunt recomandate în special bicicliștilor destul de experimentați care se aventurează pe trasee montane abrupte sau cu denivelări serioase. Asta pentru că au suspensii pe ambele roți, ce preiau foarte mult din șocurile resimțite pe un astfel de traseu dificil de parcurs.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Monociclul electric este una dintre cele mai practice metode prin care poți ajunge la birou, merge la plimbare sau chiar vizita orașe noi în călătoriile tale. Cu o autonomie de până la 100km, sunt o alegere mai bună chiar și decât o trotinetă electrică.

Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe