Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice

Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Modificat la 11 mai 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți iei o bicicletă de munte full-suspension?

În cazul în care ești o persoană sportivă și vrei să îți cumperi o bicicletă ca să te aventurezi pe trasee montane sau pe drumuri accidentate, înseamnă că deja ai depăşit stadiul de ciclist amator. Știi așadar că ai nevoie de o bicicletă bine echipată pentru drumuri denivelate, cu roţi groase, crampoane, frâne straşnice şi număr mare de viteze, care să îţi facă drumul mai uşor indiferent de dificultatea acestuia. O bicicletă de munte full-suspension are suspensii atât pe față cât și pe spate, fiind alegerea cea mai bună pentru cicliştii experimentaţi.

Modelele full suspension dau un plus de confort la coborâre, chiar dacă la urcare vei depune ceva mai mult efort. Suspensiile ajută la preluarea șocului ce acționează asupra ciclistului atunci când pedalează pe teren dificil sau rezultat în urma săriturilor. Fără suspensii, un stil de plimbare agresiv ar avea un efect destul de puternic asupra fizicului tău și ai obosi foarte rapid. Totodată, fără un sistem bun de suspensii, cauciucurile, jențile și chiar cadrul se pot îndoi, crăpa sau rupe din cauza impactului puternic.

Cele mai bune biciclete MTB full-suspension hidraulice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

X-Fact MTB PRO

 • Design plăcut
 • Ergonomică
 • Versatilă
 • Calitate ridicată
 • Rezistentă
Verifică prețul

Dacă îți place să mergi cu bicicleta, ai la dispoziție produsul ideal. Nu mai căuta mai departe pentru că aceasta este bicicleta ideală! Acest produs este unul ideal pentru adulți și are un preț accesibil pentru calitatea pe care o oferă. Roțile sale au fost create pentru o manevrare cât mai ușoară. Nu numai că este rezistentă, dar frânele pe discuri hidraulice sunt perfecte pentru o frânare ușoară și eficientă. De asemenea, schimbătoarele te ajută să faci o schimbare cât mai facilă a vitezelor în timpul mersului.

la buget

Bicicleta Mountain Bike, RICH CSR24/49A, roata 24, dubla suspensie, frana V-Brake, 18 viteze, negru/albastru

 • Creată pentru munte
 • Dotată cu 18 viteze
 • Extrem de rezistentă
 • Susține până la 100 kg
 • Suspensii comode
Verifică prețul

Această bicicletă mountain bike cu o roată de dimensiunea 24" este ideală pentru drumețiile prin munți. Ai la dispoziție 18 viteze și este de culoarea neagră/albastră. Are o frână V-Brake pe care te poți baza în orice situație. Cu ajutorul acestei biciclete ai parte de aventură în excursiile tale într-o zonă departe de agitația orașului și te vei îndrăgosti de ea pentru totdeauna. Îți oferă comfort, stabilitate, dar și un nivel ridicat de siguranță. O poți folosi în scop recreațional, adică pe poteci de pădure sau parcuri.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bicicletă MTB XC 900 S 29 CARBON Roșu/Negru ROCKRIDER

 • Cadru rezistent
 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Sistem de frânare eficient
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Bicicleta propusă este un model care te poate ajuta să redescoperi bucuria bikingului. Vei redescoperi bucuria de a merge pe bicicletă. Are un randament foarte mare datorită celor 12 viteze, roților de calitate și a cadrului suspendat. Este foarte ușor de folosit, dar și ușoară datorită cadrului confecționat din carbon și aluminiu. Experiența de biking este una plăcută datorită faptului că amortizează șocurile prin intermediul furcii de la Rockshox. Forța de frânare este ridicată datorită frânelor puternice.

X-Fact MTB Adventure Men

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Cadru rezistent
 • Simplu de utilizat
 • Sistem de frânare eficient
Verifică prețul

Sunt sigură că ți-e dor să faci sport și pandemia nu te oprește să mergi cu bicicleta. Dacă vrei să schimbi bicicleta veche cu una nouă mult mai eficientă și mai performantă, acum ai ocazia. Această bicicletă de la X-Fact este un mountainbike pentru adulți ideal pentru plimbările cu prietenii pe drumuri de munte. Datorită roții de 29\" te vei bucura de o viteză ridicată chiar și pe cel mai accidentat drum. Totuși, doar tu ești responsabil de siguranța ta. Ai grijă cum o folosești! Este fabricată din materiale de calitate care vor fi rezistente pe termen lung.

Bicicletă MTB E-ST 900 27,5 PLUS Gri ROCKRIDER

 • Puternic
 • Autonom
 • Pedalare fluidă
 • Confortabil
 • Protecție
Verifică prețul

Acest produs este partenerul tău la drumuri lungi și accidentate. Ai parte de putere datorită unui motor cu un cuplu de 70 Nm-250W. Autonomia este de 3h în medie la o putere de 500 Wh. Mai mult, vei avea o pedalare fluidă datorită motorului central integrat și este ideal pentru MTB. Ai parte de confort în timpul pilotajului datorită posturii ridicate, suspensiei de 200 mm și o șa Ergofit. De asemenea, îți controlezi ușor traiectoria datorită furcii RockShox Judy și a cauciucurilor Hutchinson late.

Bicicleta de munte MTB RICH ALPIN JSXR2750D este ideală pentru pasionații de evadări în natură pe un teren accidentat plin de adrenalină și distracție. Este dotată cu cadru din oțel rezistent ce face față tuturor provocărilor și siatem de suspensie față/spate ce amortizează fiecare denivelare pentru stabilitate și confort sporit. Suportă o greutate de maxim 120kg , iar frânele pe disc te ajută să oprești în siguranță în orice situație. Deține 18 viteze diferite pentru orice tip de traseu sau înclinație.

Bicicletă MTB ST 120 27,5 Gri-Portocaliu ROCKRIDER

 • Materiale de calitate
 • Design modern
 • Rezistent
 • Ușor de depozitat
 • Facil de folosit
Verifică prețul

Bicicleta MTB ST 120 27,5 ROCKRIDER este o bicicletă pentru teren accidentat, dotată cu un cadru robust și extrem de rezistent, suspensii moi ce te ajută să atenuezi șocurile produse în timpul plimbării în natură. Sistemul de frânare extrem de eficient este un atu principal ce te ajută să eviți o posibilă accidentare la întâmpinarea unui obstacol pe traseu. Este fabricată în mare parte din aluminiu rezistent și ușor, ce o face ușor de transportat oriunde, atât de către bărbați, cât și de către femei.

Bicicletă MTB ST 540 V2 27,5 Albastru ROCKRIDER

 • Cadru solid
 • Greutate redusă
 • Frâne performante
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Bicicleta MTB ST 540 V2 27,5 de la ROCKRIDER este perfectă pentru plimbările în aer liber alături de prieteni sau familie, fie după lucru, fie în week-end. Cadrul său din aluminiu rezistent și cu o greutate redusă facilitează deplasarea și te ajută să pedalezi mai lejer, iar sistemul de suspensie al furcii te ajută să treci mai ușor peste obstacolele de pe traseu. Este dotată cu 10 viteze diferite pentru a putea fi ajustată în funcție de teren și înclinația acestuia, pentru a te putea deplasa cu ușurință.

Întrebări despre bicicletele MTB full-suspension

Din ce fel de material este realizată?

Bicicletele de tip MTB Full-suspension pot fi realizate din aluminiu, oțel, fibră de carbon și titan. Dacă bugetul tău este limitat, te vei orienta către soluția cea mai la îndemână respectiv o bicicletă concepută din aluminiu, care se încadrează la cele mai ieftine.

Ce tip de frâne are?

Bicicletele MTB Full-suspension au suspensii pe ambele roți, iar în funcție de traseul și nevoile proprietarului acestea pot fi cu arc, cartuș sau pernă cu aer. Diferența se vede în manevrabilitate. De exemplu cele cu aer ușurează traseele pentru acrobații.

Furca ce cursă are?

Bicicletele de tip MTBFull-suspension pot avea cursa redusă, moderată și mare adică între 120 și 200 mm. Cu cât cursa este mai mare cu atât te va ajuta pe trasee mai abrupte parcurse cu viteze mari. Cele mai mici valori corespund bicicletelor all mountain.

Pentru ce tip de trasee este recomandată?

Bicicletele MTB Full-Suspension sunt recomandate în special bicicliștilor destul de experimentați care se aventurează pe trasee montane abrupte sau cu denivelări serioase. Asta pentru că au suspensii pe ambele roți, ce preiau foarte mult din șocurile resimțite pe un astfel de traseu dificil de parcurs.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă
Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe