Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice

Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți iei o bicicletă de munte full-suspension?

În cazul în care ești o persoană sportivă și vrei să îți cumperi o bicicletă ca să te aventurezi pe trasee montane sau pe drumuri accidentate, înseamnă că deja ai depăşit stadiul de ciclist amator. Știi așadar că ai nevoie de o bicicletă bine echipată pentru drumuri denivelate, cu roţi groase, crampoane, frâne straşnice şi număr mare de viteze, care să îţi facă drumul mai uşor indiferent de dificultatea acestuia. O bicicletă de munte full-suspension are suspensii atât pe față cât și pe spate, fiind alegerea cea mai bună pentru cicliştii experimentaţi.

Modelele full suspension dau un plus de confort la coborâre, chiar dacă la urcare vei depune ceva mai mult efort. Suspensiile ajută la preluarea șocului ce acționează asupra ciclistului atunci când pedalează pe teren dificil sau rezultat în urma săriturilor. Fără suspensii, un stil de plimbare agresiv ar avea un efect destul de puternic asupra fizicului tău și ai obosi foarte rapid. Totodată, fără un sistem bun de suspensii, cauciucurile, jențile și chiar cadrul se pot îndoi, crăpa sau rupe din cauza impactului puternic.

Cele mai bune biciclete MTB full-suspension hidraulice

la buget

Bicicletă MTB ST 500

 • Concepută pentru practicare consecventă;
 • Potrivită pentru 9-12 ani;
 • Stabilă și sigură;
 • Utilă și practică;
 • Roți 26inch.
Verifică prețul

Produsul este conceput pentru coborări de munți, cu o practicare consecventă. Este Idelă pentru copiii cu vârsta între 9-12 ani, având o înălțimea cuprinsă între 135-150 cm. Bicicletă este eficientă și ușor de folosit, datorită roților mai mari și a angrenajelor de calitate. Această bicicletă MTB o să-i ajute pe ai tăi copii să înfrunte trasee cu denivelări mici, fiind confortabiă pe distanțe mai mici, sau trasee care să cuprindă mai multe opriri,ori la tururi de ciucuite pentru un antrenament ușor.

la buget

Bicicleta Mountain Bike, RICH CSR24/49A, roata 24, dubla suspensie, frana V-Brake, 18 viteze, negru/albastru

 • Creată pentru munte
 • Dotată cu 18 viteze
 • Extrem de rezistentă
 • Susține până la 100 kg
 • Suspensii comode
Verifică prețul

Această bicicletă mountain bike cu o roată de dimensiunea 24" este ideală pentru drumețiile prin munți. Ai la dispoziție 18 viteze și este de culoarea neagră/albastră. Are o frână V-Brake pe care te poți baza în orice situație. Cu ajutorul acestei biciclete ai parte de aventură în excursiile tale într-o zonă departe de agitația orașului și te vei îndrăgosti de ea pentru totdeauna. Îți oferă comfort, stabilitate, dar și un nivel ridicat de siguranță. O poți folosi în scop recreațional, adică pe poteci de pădure sau parcuri.

Premium

* Prezentare video mai jos

X-Fact MTB PRO

 • Design plăcut
 • Ergonomică
 • Versatilă
 • Calitate ridicată
 • Rezistentă
Verifică prețul

Dacă îți place să mergi cu bicicleta, ai la dispoziție produsul ideal. Nu mai căuta mai departe pentru că aceasta este bicicleta ideală! Acest produs este unul ideal pentru adulți și are un preț accesibil pentru calitatea pe care o oferă. Roțile sale au fost create pentru o manevrare cât mai ușoară. Nu numai că este rezistentă, dar frânele pe discuri hidraulice sunt perfecte pentru o frânare ușoară și eficientă. De asemenea, schimbătoarele te ajută să faci o schimbare cât mai facilă a vitezelor în timpul mersului.

X-Fact MTB Adventure Men

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Cadru rezistent
 • Simplu de utilizat
 • Sistem de frânare eficient
Verifică prețul

Sunt sigură că ți-e dor să faci sport și pandemia nu te oprește să mergi cu bicicleta. Dacă vrei să schimbi bicicleta veche cu una nouă mult mai eficientă și mai performantă, acum ai ocazia. Această bicicletă de la X-Fact este un mountainbike pentru adulți ideal pentru plimbările cu prietenii pe drumuri de munte. Datorită roții de 29\" te vei bucura de o viteză ridicată chiar și pe cel mai accidentat drum. Totuși, doar tu ești responsabil de siguranța ta. Ai grijă cum o folosești! Este fabricată din materiale de calitate care vor fi rezistente pe termen lung.

Bicicletă MTB E-ST 900 27,5 PLUS Gri ROCKRIDER

 • Puternic
 • Autonom
 • Pedalare fluidă
 • Confortabil
 • Protecție
Verifică prețul

Acest produs este partenerul tău la drumuri lungi și accidentate. Ai parte de putere datorită unui motor cu un cuplu de 70 Nm-250W. Autonomia este de 3h în medie la o putere de 500 Wh. Mai mult, vei avea o pedalare fluidă datorită motorului central integrat și este ideal pentru MTB. Ai parte de confort în timpul pilotajului datorită posturii ridicate, suspensiei de 200 mm și o șa Ergofit. De asemenea, îți controlezi ușor traiectoria datorită furcii RockShox Judy și a cauciucurilor Hutchinson late.

Bicicleta pentru barbati KTM Myroon Elite, Albastru, marime 48

 • Destinată bărbaților;
 • Număr de viteze: 12;
 • Materiale de calitate;
 • Sigură și fiabilă;
 • Stabilă și rezistentă.
Verifică prețul

Acest model de bicicletă KTM, vine cu componente de înaltă fiabilitate, ale unor firme de renume precum RockShox sau Shimano. Cadrul acestei biciclete este fabricat din aluminiu 6061, acesta reprezintă un aliaj de aluminiu, magneziu și siliciu care cu toate că este un material obținut la un cost destul de micFurca RockShox XC 30 a celor de la Sram este una performantă, cu toate că nu depășește nivelul mid-level. Întreaga transmisie poartă sigla Shimano și toate componentele sunt din gama Deor, deci rezervată segmentului pro entry level, dedicată sportivilor profesioniști ce au un buget de achiziție ceva mai redus Per total o biclă entry spre mid level cu produse de calitate.

Bicicletă MTB ST 540 V2 27,5 Albastru ROCKRIDER

 • Cadru solid
 • Greutate redusă
 • Frâne performante
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Bicicleta MTB ST 540 V2 27,5 de la ROCKRIDER este perfectă pentru plimbările în aer liber alături de prieteni sau familie, fie după lucru, fie în week-end. Cadrul său din aluminiu rezistent și cu o greutate redusă facilitează deplasarea și te ajută să pedalezi mai lejer, iar sistemul de suspensie al furcii te ajută să treci mai ușor peste obstacolele de pe traseu. Este dotată cu 10 viteze diferite pentru a putea fi ajustată în funcție de teren și înclinația acestuia, pentru a te putea deplasa cu ușurință.

Întrebări despre bicicletele MTB full-suspension

Din ce fel de material este realizată?

Bicicletele de tip MTB Full-suspension pot fi realizate din aluminiu, oțel, fibră de carbon și titan. Dacă bugetul tău este limitat, te vei orienta către soluția cea mai la îndemână respectiv o bicicletă concepută din aluminiu, care se încadrează la cele mai ieftine.

Ce tip de frâne are?

Bicicletele MTB Full-suspension au suspensii pe ambele roți, iar în funcție de traseul și nevoile proprietarului acestea pot fi cu arc, cartuș sau pernă cu aer. Diferența se vede în manevrabilitate. De exemplu cele cu aer ușurează traseele pentru acrobații.

Furca ce cursă are?

Bicicletele de tip MTBFull-suspension pot avea cursa redusă, moderată și mare adică între 120 și 200 mm. Cu cât cursa este mai mare cu atât te va ajuta pe trasee mai abrupte parcurse cu viteze mari. Cele mai mici valori corespund bicicletelor all mountain.

Pentru ce tip de trasee este recomandată?

Bicicletele MTB Full-Suspension sunt recomandate în special bicicliștilor destul de experimentați care se aventurează pe trasee montane abrupte sau cu denivelări serioase. Asta pentru că au suspensii pe ambele roți, ce preiau foarte mult din șocurile resimțite pe un astfel de traseu dificil de parcurs.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U
Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă
Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Vrei să te poți deplasa mai ușor și mai eficient prin oraș? Alege o bicicletă electrică pliabilă care-ți permite să faci efort de până la 90% mai puțin decât o bicicletă clasică.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe