Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică

Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Modificat la 22 octombrie 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei o bicicletă mountain bike electrică?

Popularitatea în creștere a bicicletelor electrice reprezintă cel mai mare eveniment din lumea ciclismului care a apărut în ultimii ani. Dacă nu ai urcat niciodată pe una, ar trebui, indiferent dacă ești un navetist urban, un motociclist avid sau pur și simplu dorești să experimentezi o formă complet nouă de libertate pe care doar o bicicletă, asistată electric, o poate furniza.

Poți călători cu viteze mai mari în timp ce folosești mai puțină energie decât ai depune pe o bicicletă montană obișnuită. Senzația de viteză este unul dintre cele mai importante aspecte ale mersului pe bicicletă. Majoritatea bicicletelor e-mountain au motoare electrice cu acționare centrală, care se află în partea inferioară a bicicletei, în timp ce bateriile sunt de obicei situate de-a lungul tubului descendent.

Aceasta înseamnă că o bicicletă e-mountain poate fi mai grea decât o bicicletă standard, dar greutatea sa este situată central și poziționată foarte jos pe cadru, oferind astfel bicicletei un centru de greutate foarte scăzut. Acest lucru adaugă o cantitate extraordinară de stabilitate, în special atunci când cobori, ceea ce asigură o manevrabilitate foarte previzibilă și care inspiră încredere.

Cea mai bună bicicletă electrică mountain bike

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bicicletă electrică MTB E-ST 100 27,5 Albastru ROCKRIDER

 • Putere de până la 250W
 • Autonomie de minim 2 ore și 15 minute
 • Pedalare fluidă
 • Confortul în timpul pilotajului
 • Controlul traiectoriei
Verifică prețul

Această bicicletă electrică dispune de un motor care vă ajută să depășiți obstacolele dar pentru a avansa, trebuie să pedalați. Puterea pe care o înregistrează motorul este de 250 W iar bateria are o autonomie de până la 2 h și în unele cazuri, chiar mai mult. Cadrul bicicletei MTB ROCKRIDER E-ST100 a fost conceput din aluminiu 6061, cu tuburi hidroformate, pentru a garanta o perioadă lungă de viață. Ecran LCD este discret și plasat în partea stângă, alături de mâner, nu este nevoie să iei mâna de pe ghidon pentru a alege între tipurile de asistență: dezactivat, economic, standard și boost.

la buget

Bicicleta electrica, Samebike, Samebike, 500 W, 30 km/h

 • Rapidă;
 • Materiale de calitate;
 • Usor de folosit;
 • Simplu de transportat;
 • Ușoară și practică.
Verifică prețul

Dacă ai decis să achiziționezi o bicicletă, dar încă nu te-ai decis care, atunci bicicleta electrică Samebike este o alegere potrivită pentru tine. Aceasta îți va oferi emoții pozitive în timpul unei plimbări în aer liber și totodată vei putea ajunge rapid la orice destinație cu bateria capabilă să ofere o distanță de 40 km. Bicicleta este dotată cu 21 de viteze, motor puternic, lumină LED pentru timp de noapte, construcție rigidă și durabilă, fiind o soluție potrivită atât pentru adolescenți cât și pentru maturi.

Premium

Bicicleta electrica Cannondale Habit Neo 1 Gri/Turcoaz/Portocaliu 2021

 • Rapidă;
 • Șezut confortabil;
 • Simplu de folosit;
 • Ușor de transportat;
 • Sigură și stabilă.
Verifică prețul

Sportul este a parte importantă a vieții noastre în care ne recreem și prindem la puteri. Bicicleta electrica Cannondale Habit Neo 1 este un produs performant cu 12 viteze și cadru de carbon. Bicicleta a fost concepută dintr-un material rezistent și durabil, perfectă pentru o cursă de munte care împreună cu acumulatorul Bosch PowerTube de 625Wh îți vor oferi o performanță cu adevărat nouă și deosebită. Aceasta este prezentată într-un design modern și progresiv potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Bicicletă electrică MTB E-ST 520 27,5 Gri-Galben ROCKRIDER

 • Control traiectorie
 • Pedală fluidă
 • Putere 250 W
 • Autonomie 2h30min
 • Confort
Verifică prețul

Plimbări fără efort! Asta îți va aduce bicicleta electrică MTB E-ST 520. Asistenţa electrică completează pedalarea cu până la 150%, pentru a te ajuta să depăşești obstacolele şi să profiţi de deplasare. Motorul oprește asistența electrică îndată ce te oprești din pedalare și a fost conceput special pentru practicarea de MTB la munte punându-ți la dispoziție un cuplu de 70 Nm, pentru a depăși toate obstacolele. Bicicleta are și modul pieton, care compensează greutatea MTB-ului, când dorești să pui picioarele pe pământ.

Bicicleta electrica Evolio, X-Bike TX3, autonomie asistata 70 km, 27.5, 10.4 Ah 36V, alb

 • Autonomie mare;
 • Rezistentă;
 • De calitate;
 • Ușoară și practică;
 • Simplu de folosit.
Verifică prețul

Având o formă dinamică, roți de 27.5\" și suspensii hidraulice pe partea din față și spate, această bicicletă electrică conferă siguranță și performanțe pentru orice tip de teren! Este echipată cu un schimbător de viteze Shimano în 7 trepte, iar ecranul LCD mare și complex oferă informații despre distanța parcursă, viteza de deplasare, nivelul bateriei, nivelul de asistare motor sau indicatorul de iluminare. Este ușoară, dar rezistentă în același timp și suportă o sarcină maximă de 120kg. Atinge viteza maximă de 25km/h.

Bicicletele electrice au devenit un trend pe piața contemporană oferind senzații noi și devenind din ce în ce mai accesibile. Bicicleta electrica Omega Kerwin 29 este un model cu cadru din aluminiu, ușor și rigid. Aceasta este dotată cu baterie detașabilă cu autonomie de 70-120 km, 27 de viteze și frâne hidraulice care permit o deplasare rapidă și sigură. Poate fi utilizată atât pentru plimbări cât și ca unitate de transport fiind o bicicletă potrivită pentru orice vârstă, cu display pentru informații și design inovativ.

Întrebări frecvente despre bicicletele mountain bike electrice

Cum funcționează o bicicletă mountain bike electrică?

În general vorbind, bicicletele electrice sunt biciclete cu un „asist” alimentat de la baterie, care vine prin pedalare și, în unele cazuri, prin accelerație. Când împingi pedalele pe o bicicletă electronică, un motor mic pornește și îți oferă un impuls, astfel încât să poți parcurge dealurile și să străbați ușor terenuri dificile, fără a te osteni.

Merită să achiziționez o bicicletă mountain bike electrică?

Autonomia mărită este unul dintre cele mai mari beneficii ale unei biciclete e-mountain. Îți permite să parcurgi mai mult drum într-o anumită perioadă de timp față de bicicleta standard. Dar asistența suplimentară a motorului electric înseamnă, de asemenea, că poți parcurge distanța normală de deplasare cu mult mai puțină energie.

Cât timp funcționează o bicicletă mountain bike electrică?

De obicei, te poți aștepta undeva între 25 și 70 de mile de călătorie cu o singură încărcare a bicicletei. Dacă vrei să mergi la putere maximă, așteaptă-te la mai puțin; gestionează-ți bine durata de viață a bateriei și poți obține mai mult timp.

Ar trebui să-mi încarc ebike-ul după fiecare călătorie?

Bateriilor cu litiu (și într-adevăr orice tip de baterie reîncărcabilă) nu le place să fie lăsate descărcate. Este o bună practică să reîncărci cât mai curând posibil în mod rezonabil după ce bateria se descarcă. E recomandat să încarci după fiecare călătorie, astfel bicicleta ta electrică este întotdeauna pregătită pentru următoarea ieșire.

O bicicletă mountain bike electrică te poate menține în formă?

Un studiu recent norvegian a constatat că utilizatorii de biciclete electronice depun eforturi la fel de mari ca și bicicliștii obișnuiți atunci când circulă pe aceeași rută. Și conform studiilor norvegiene și olandeze, ai putea fi mai în formă decât ar fi pe o bicicletă obișnuită, deoarece bicicletele electronice te încurajează să mergi mai departe decât ai fi făcut-o în mod normal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cei mai buni Saci de Dormit în Cort pentru Vară
Saci de dormit confortabil în cort pentru vară

Vrei ca somnul în cort să fie unul confortabil atunci când temperatura scade sub 10 grade? Te ajutăm să alegi cel mai bun sac de dormit, confortabil, ușor de transportat și de curățat.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe