Cea Mai Bună Stație de Tip Walkie Talkie

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Modificat la 21 aprilie 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un set de stații walkie talkie?

Stațiile tip walkie-talkie sunt mici, drăguțe, captivante și interactive pentru copiii de toate vârstele. Vor permite crearea unui joc neîntrerupt și extrem de interesant timp îndelungat, iar cei mici nu vor simți deloc nevoia ecranelor. Cu ajutorul acestor stații, se desfășoară comunicarea pe distanțe lungi de până la 4km. Această distanță poate varia în funcție de zona în care te afli sau obstacolele existente între cele două echipamente comunicante.

Astfel de stații au funcții multiple cum ar fi apelare, roger beep, monitorizare canale sau blocare taste. Alimentarea este pe bază de baterii, iar autonomia acestora ține până la 18 ore. De cele mai multe ori, stațiile funcționează pe frecvența PMR446, care este standardul Uniunii Europene pentru radiouri și este aprobată pentru utilizare în Marea Britanie și în Uniunea Europeană. Achiziționează unul sau mai multe astfel de seturi pentru a petrece timp de calitate în familie, împreună cu copii tăi, dar și cu prietenii lor, și vei intra rapid în rolul de explorator.

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Set 2 statii walkie-talkie Cobra AM645, 8 km + casti cu microfon Cobra PMR

 • 2 căști cu microfon
 • Cablu Micro USB
 • 6 ACUMULATORI AA NIMH
 • 2 x Clemă de Prindere
 • Distanță de lucru 8 km
Verifică prețul

Comunicare este posibilă pe distanțe de până la 8 km, în călătorii sau în drumeții. Se poate folosi cu încredere stațiile Cobra AM645 în timp real, fără costuri, chiar și în zonele fără semnal GSM. Stațiile Cobra sunt dotate cu un amplificator de semnal și funcția de auto-filtrare care oprește automat transmisiile foarte slabe sau bruiajul indus de condițiile de teren. Pentru alimentarea stației poți folosi cei 6 acumulatori NiMH tip AA inclusi, câte 3 per stație. De asemenea, ai în pachet și un cablu micro USB.

la buget

Statie radio PMR portabila Stabo Freecomm 200 0.5W 8CH 550mAh set cu 2 bucati

 • Portabilitate datorită dimensiunilor reduse
 • Scanare automată a canalelor
 • Battery warning
 • Putere de emisie comutabilă LO/Hi
 • Acumulator inclus
Verifică prețul

Stațiile radio PMR portabile Stabo Freecomm 200 pot reprezenta primul pas spre comunicarea de tip walkie-talkie. Deși este o stație de mici dimensiuni, aceasta are o serie de funcții care îți vor permite o comunicare foarte bună, și anume: Scan (scanarea automată a canalelor), Battery warning (avertizarea acumulatorilor descărcați), Monitor (permite recepționarea și a semnalului slab). Acumulatorul inclus iți va permite să utilizezi stația o perioadă îndelungată datorită capacității sale de 550 mAh sau se pot utiliza separat 3 baterii/acumulatori AAA (LR3).

Premium

* Prezentare video mai jos

Statie radio PMR portabila Motorola TALKABOUT T82 Extreme, set cu 2 buc

 • Ecran ascuns pentru momentele când stația nu e folosită
 • Setare ușoară cu ajutorul butonului de împerechiere
 • Lanternă LED încorporată
 • Distanță de comunicare de pînă la 10 km
 • Conexiune hands free
Verifică prețul

TALKABOUT T82 este partenerul perfect pentru următoarea ta aventură. Noul ecran ascuns face apelul mai ușor și devine vizibil atunci când ai nevoie de el. Butonul de împerechere face setarea ușor de realizat. O lanterna LED încorporată îți oferă lumină de urgență atunci când este necesar, astfel încât să poți citi harta, dacă este nevoie, în întuneric. Cu o distanță de comunicare de pana la 10 km, T82 te va tine conectat oriunde te-ai afla. Produsul permite conectarea unor caști cu microfon cu 1 pin 2.5mm facilitând utilizarea stației radio în sistem hands-free.

Statie radio PMRLPD portabila Midland XT70 2 buc-set Gri metalic c1180

 • 5 tonuri de apel
 • Economizor automat de energie
 • Indicator de baterie descărcată
 • Putere emisie: 500mW PMR / 10mW LPD
 • Tonuri tastatură
Verifică prețul

Acest produs permite comunicarea în banda LPD pe 69 canale și în cea PMR pe 8 canale standard + 16 canale pre-programate. În plus poți codifica atât emisia cât și recepția cu 38 de coduri CTCSS și 83 DCS, funcție ce îți va permite să păstrezi intimitatea conversațiilor. Stațiile PMR XT70 vin la pachet cu câte 1 acumulator de 1000mAh ce poate fi reîncărcat prin conectarea stației în încărcătorul de birou din pachet sau direct la un calculator sau un adaptor de 220V prin intermediul unui cablu USB.

Set 2 statii radio emisie-receptie Cobra PU880, raza de actiune pana la 10 km , comunicare pana la 16 ore, casti ergonomice incluse

 • Raza de acțiune până la 10 km
 • Comunicare până la 16 ore
 • Acces permanent la 1936 de coduri, pentru siguranță
 • Funcție VOX cu detectare a vocii
 • Mod economic
Verifică prețul

Ce reprezintă stațiile radio emisie-recepție Cobra PU880? Comunicare la distanță, fără costuri suplimentare. Pentru distanțe de până la 10 km sau pentru suprafețe de circa 15.000 metri pătrați, pentru comunicare în interior sau în exterior în timpul activităților profesionale, poți folosi cu încredere stațiile Cobra PU880. Afli informații în timp real chiar și in zonele fără semnal GSM. Cât despre intimitatea conversațiilor, stai liniștit, ai acces permanent la 1936 de coduri, combinații personale între cele 16 canale și 121 coduri private.

Statie radio PMR portabila Stabo Freecomm 850, 8CH Scan, Dual watch, 950mAh, IPx7, set 2 buc

 • Rezistentă la apă
 • Potrivită pentru pasionații de sport în aer liber
 • Rezistent la șocuri și vreme capricioasă
 • 8 canale de comunicare și 5 nivele de sensibilitate
 • Iluminare automată a ecranului
Verifică prețul

Setul radio PMR Stabo Freecomm 850 rezistent la apă poate fi scufundat în apă timp de maxim 30 de minute la o adâncime de maxim 1 metru, lucru care îl face ideal de folosit pentru împătimiții de rafting. Este format din două stații, baterii și încărcător dual. Stabo Freecomm 850 permite comunicarea gratuită pe o raza restrânsă pentru pasionații sporturilor acvatice și în general a sporturilor în aer liber. Datorită carcasei IPX7, setul este rezistent la condiții climatice extreme, precum vânt și ploaie.

Set 2 statii emisie-receptie, RF 4 km, 8 canale, autonomie 16 h, Motorola

 • Proiectate pentru durabilitate extinsă
 • Rtază de acțiune până la 4km
 • Semnalizare stare baterie
 • Ecran LCD
 • Blocare tastatură
Verifică prețul

Aceste stații de emisie și recepție produse de Motorola sunt benefice mai ales pentru cei care abia acum încep să conducă și să cunoască noi metode de siguranță, deoarece dispun de 8 canale, distanță de comunicare de 4 km și o baterie ce măsoară autonomia de 16 ore. Au fost proiectate pentru durabilitate și totodată cu protocolul radio PMR446 ceea ce face ca ele să nu necesite licență pentru deținere și utilizare. Sunt dotate cu ecran LCD, semnalizare pentru starea bateriei și au un design plăcut.

Întrebări frecvente despre stațiile walkie talkie

Ce rază de acțiune au?

Raza de acțiune trebuie să depășească cel putin 1.5 Km pentru o utilizare adecvată. În funcție de mărimea acesteia, categorisim dispozitivele în modele pentru distanțe mici și medii și aparate pentru distanțe extinse. Pentru divertisment sau alte utilități în gospodărie, o variantă convențională cu o rază de transmisie a semnalului între 1.5 și 3 Km este suficient de bună.

Cum sunt alimentate stațiile?

Alimentarea se poate face cu baterii alkaline sau pe bază de acumulatori reîncărcabili. Dacă intenționezi să folosești dispozitivele în zone în care accesul la rețeaua electrică este problematic, împiedicând reîncărcarea optimă a acumulatorilor, cel mai bine este să optezi pentru baterii convenționale și să îți faci provizii adecvate, pentru câteva zile.

Stațiile sunt rezistente la apă?

Fiind folosite în exterior, marea majoritate a stațiilor sunt rezistente la apă astfel încât să nu le duci grija dacă te prinde ploaia pe drumeția ta. Verifică totuși specificațiile produsului pentru a nu avea surprize neplăcute.

Ce funcții suplimentare pot avea stațiile?

Există o multitudine de stații disponibile pe piață cu tot atât de multe funcții suplimentare. De la ecran LCD, posibilitatea de a codifica semnalul, atenționări cu privire la baterie, funcție radio sau lanternă, toate sunt disponibile în funcție de modelul ales.

Stațiile se pot folosi în scop profesional?

Stațiile de transmisie pot fi utilizate atât în scop personal, cât și de către angajații unei întreprinderi, pentru a putea comunica ușor, atunci când se află la distanță. Utilizarea mini-statiilor radio de tip walkie talkie continuă să fie o metodă foarte populară de a comunica, mai ales în cadrul firmelor de pază și protecție sau pentru angajații unei întreprinderi, cum ar fi în cazul supermarketurilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rucsac pentru Drumeții de O Zi pe Munte (30L)
Rucsaci buni pentru drumeții pe munte de o zi

Vrei să faci o drumeție rapidă și nu ai încă rucsacul potrivit? Materialul, mărimea și compartimentarea sunt niște criterii importante și noi te ajutăm să iei decizia cea mai bună.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Cel Mai Bun Binoclu Profesional
Cel mai bun binoclu profesional

Ești pasionat de vânătoare, bird-watching sau pur și simplu vrei să supraveghezi de la distanță anumite locații? Un binoclu profesional te poate ajuta în acest sens.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional
Cel mai bun briceag multifuncțional

Briceagul multifuncțional este accesoriul indispensabil unei persoane care are obiceiul să iasă la plimbări pe munte sau prin păduri. Acesta te poate scoate din situații limită și-ți face călătoria mai sigură.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe