Cea Mai Bună Stație de Tip Walkie Talkie

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Modificat la 10 februarie 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un set de stații walkie talkie?

Stațiile tip walkie-talkie sunt mici, drăguțe, captivante și interactive pentru copiii de toate vârstele. Vor permite crearea unui joc neîntrerupt și extrem de interesant timp îndelungat, iar cei mici nu vor simți deloc nevoia ecranelor. Cu ajutorul acestor stații, se desfășoară comunicarea pe distanțe lungi de până la 4km. Această distanță poate varia în funcție de zona în care te afli sau obstacolele existente între cele două echipamente comunicante.

Astfel de stații au funcții multiple cum ar fi apelare, roger beep, monitorizare canale sau blocare taste. Alimentarea este pe bază de baterii, iar autonomia acestora ține până la 18 ore. De cele mai multe ori, stațiile funcționează pe frecvența PMR446, care este standardul Uniunii Europene pentru radiouri și este aprobată pentru utilizare în Marea Britanie și în Uniunea Europeană. Achiziționează unul sau mai multe astfel de seturi pentru a petrece timp de calitate în familie, împreună cu copii tăi, dar și cu prietenii lor, și vei intra rapid în rolul de explorator.

Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Set 2 statii walkie-talkie Cobra AM645, 8 km + casti cu microfon Cobra PMR

 • 2 căști cu microfon
 • Cablu Micro USB
 • 6 ACUMULATORI AA NIMH
 • 2 x Clemă de Prindere
 • Distanță de lucru 8 km
Verifică prețul

Comunicare este posibilă pe distanțe de până la 8 km, în călătorii sau în drumeții. Se poate folosi cu încredere stațiile Cobra AM645 în timp real, fără costuri, chiar și în zonele fără semnal GSM. Stațiile Cobra sunt dotate cu un amplificator de semnal și funcția de auto-filtrare care oprește automat transmisiile foarte slabe sau bruiajul indus de condițiile de teren. Pentru alimentarea stației poți folosi cei 6 acumulatori NiMH tip AA inclusi, câte 3 per stație. De asemenea, ai în pachet și un cablu micro USB.

la buget

* Prezentare video mai jos

Statie radio PMR portabila Motorola TALKABOUT T62 RED, set cu 2 buc

 • Dotat cu port USB;
 • Afișaj LCD;
 • 16 canale+121 coduri;
 • Utilă și practică;
 • Rezistentă.
Verifică prețul

Dacă te pregătești sa mergi într-o excursie sau într-o călătorie cu prietenii sau familia, alege cea mai ușoară metodă de comunicare pentru astfel de situații, un set de 2 dispozitive walkie-talkie. Stațiile radio portabile Motorola TALKABOUT T62 au o acoperire de 8 km în câmp, 16 canale, 2 acumulatoare incluse care pot fi ușor încărcate prin USB. Aceste dispozitive sunt concepute dupa ultimele tehnologii care permit transmiterea și recepționarea mesajelor fără bruiaje asigurând o comunicare eficientă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Statie radio PMR portabila Motorola TALKABOUT T82 Extreme, set cu 2 buc

 • Ecran ascuns pentru momentele când stația nu e folosită
 • Setare ușoară cu ajutorul butonului de împerechiere
 • Lanternă LED încorporată
 • Distanță de comunicare de pînă la 10 km
 • Conexiune hands free
Verifică prețul

TALKABOUT T82 este partenerul perfect pentru următoarea ta aventură. Noul ecran ascuns face apelul mai ușor și devine vizibil atunci când ai nevoie de el. Butonul de împerechere face setarea ușor de realizat. O lanterna LED încorporată îți oferă lumină de urgență atunci când este necesar, astfel încât să poți citi harta, dacă este nevoie, în întuneric. Cu o distanță de comunicare de pana la 10 km, T82 te va tine conectat oriunde te-ai afla. Produsul permite conectarea unor caști cu microfon cu 1 pin 2.5mm facilitând utilizarea stației radio în sistem hands-free.

Statie radio PMR portabila Stabo Freecomm 150 0.5W Hi/Lo 8CH, set 2buc

 • Design modern
 • Portabilă
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Meniu simplificat
Verifică prețul

O stație radio este un lucru indispensabil dacă planifici o călătorie sau drumeție. Aceasta îți va permite să menții contactul cu prietenii până la 5 km. Cu ajutorul setului de statii radio portabile PMR Stabo Freecomm, cu 8 canale vei putea ușor transmite și primi mesaje rapid. Acestea la fel pot fi folosite în timpul sportului în aer liber sau pentru monitorizarea copilului, iar tehnologia de ultimă generație vă garantează transmiterea și interceptarea mesajelor fără bruiaje și într-o calitate bună.

Statie radio portabila Uniden PMR446-SPL-2CK PMR 8 canale Negru

 • 8 canale
 • Ușoară
 • Portabilă
 • Rezistentă la intemperii
 • Suport centură
Verifică prețul

Cu ajutorul acestei stații poți comunica mai ușor atunci când te afli la locuri de muncă, în timpul drumețiilor sau altor activități outdoor. Utilizarea acestor stații reprezintă o metodă populară de a comunica chiar și în cazul angajaților din cadrul supermarketurilor. Aceste stații au o distanță de lucru în câmp deschis de 10 km și dispun de 8 canale, fiecare. Acumulatoarele de 700 mAh îți vor asigura o autonomie de până la 15 ore și datorită economizorului automat de energie. Antenele au o lungime de 8 cm.

Set 2 statii radio emisie-receptie Cobra AM845, raza de actiune 10km, rezistent la apa, lanterna + Casti

 • Rezistente la apă;
 • Materiale de calitate;
 • Eficiente și utile;
 • Lanternă încorporată;
 • Funcție de economisire a bateriei.
Verifică prețul

Atunci când rețeaua de telefonie mobilă nu este disponibilă, iar necesitatea transmiterii și primirii mesajelor vocale nu a dispărut nicăieri, ai putea să alegi un set de 2 stații radio de emisie-recepție Cobra AM845 cu raza de acțiune de 10 km, funcția de detectare a vocii, rezistent la apă și foarte ușor de folosit. Aceste dispozitive performante îți vor permite să vorbești ușor cu prietenii tăi, prin cele 8 canale de comunicare, atunci cînd ai nevoie în călătorii și vor înlătura sunetele de pe fundal.

SET 2x stație emisie-recepție cu LED 3xAAA distanță 8 km

 • Utile
 • Rezistente
 • 8 canale
 • Funcție VOX
 • Lumină LED
Verifică prețul

Acest set de stații emisie - recepție este excelent pentru drumeții lungi, mers cu cortul sau pentru orice fel de activități atât în interior, cât și în aer liber. Stațiile au distanță de comunicare de până la 8 km și sunt fiabile în zonele deschise și îndepărtate. Stațiile dispun de câte 8 canale și 38 de coduri CTCSS, pentru a împiedica interferențele și a asigura confidențialitatea convorbirilor. Bateriile pot fi încărcate cu ajutorul cablului microUSB, nefiind nevoie să fie scoase din stații.

Statie radio PMR portabila Midland XT30, 2 buc/set, Verde

 • Cablu USB pentru încărcare
 • Blocare tastatură
 • Scanare canale
 • 6km distanță de acoperire
 • 6 baterii reîncărcabile
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unei alternative de comunicare care ar înlocui telefonul mobil ai putea să alegi o stație radio portabilă PMR Moidland XT30, care uste ușor de folosit, cu 16 canale de comunicare, economizor automat de energie, 3 baterii de 300mAh și cablu usb pentru încărcare. Acestea sunt concepute pentru a transmite și a recepționa ușor mesaje la distanțe de până la 6 km și ar deveni o soluție perfectă pentru a comunica cu prietenii în excursie sau pădure, unde nu este disponibilă rețeaua.

Întrebări frecvente despre stațiile walkie talkie

Ce rază de acțiune au?

Raza de acțiune trebuie să depășească cel putin 1.5 Km pentru o utilizare adecvată. În funcție de mărimea acesteia, categorisim dispozitivele în modele pentru distanțe mici și medii și aparate pentru distanțe extinse. Pentru divertisment sau alte utilități în gospodărie, o variantă convențională cu o rază de transmisie a semnalului între 1.5 și 3 Km este suficient de bună.

Cum sunt alimentate stațiile?

Alimentarea se poate face cu baterii alkaline sau pe bază de acumulatori reîncărcabili. Dacă intenționezi să folosești dispozitivele în zone în care accesul la rețeaua electrică este problematic, împiedicând reîncărcarea optimă a acumulatorilor, cel mai bine este să optezi pentru baterii convenționale și să îți faci provizii adecvate, pentru câteva zile.

Stațiile sunt rezistente la apă?

Fiind folosite în exterior, marea majoritate a stațiilor sunt rezistente la apă astfel încât să nu le duci grija dacă te prinde ploaia pe drumeția ta. Verifică totuși specificațiile produsului pentru a nu avea surprize neplăcute.

Ce funcții suplimentare pot avea stațiile?

Există o multitudine de stații disponibile pe piață cu tot atât de multe funcții suplimentare. De la ecran LCD, posibilitatea de a codifica semnalul, atenționări cu privire la baterie, funcție radio sau lanternă, toate sunt disponibile în funcție de modelul ales.

Stațiile se pot folosi în scop profesional?

Stațiile de transmisie pot fi utilizate atât în scop personal, cât și de către angajații unei întreprinderi, pentru a putea comunica ușor, atunci când se află la distanță. Utilizarea mini-statiilor radio de tip walkie talkie continuă să fie o metodă foarte populară de a comunica, mai ales în cadrul firmelor de pază și protecție sau pentru angajații unei întreprinderi, cum ar fi în cazul supermarketurilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bun Binoclu Profesional
Cel mai bun binoclu profesional

Ești pasionat de vânătoare, bird-watching sau pur și simplu vrei să supraveghezi de la distanță anumite locații? Un binoclu profesional te poate ajuta în acest sens.

Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional
Cel mai bun briceag multifuncțional

Briceagul multifuncțional este accesoriul indispensabil unei persoane care are obiceiul să iasă la plimbări pe munte sau prin păduri. Acesta te poate scoate din situații limită și-ți face călătoria mai sigură.

Cel Mai Bun Termos Pentru Călătorii
Cel mai bun termos pentru călătorii

Un termos pentru lichide reci și calde te ajută să economisești bani și să rămâi hidratat în vacanțele alături de cei dragi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe