De ce ai nevoie de un termos pentru călătorii?

Termosul este un fel de ulcior sau ploscă de apă din alte vremuri. Încă din Antichitate oamenii au luat cu ei apă în diverse recipiente și au tot perfecționat acest recipient pentru a ține apa rece, pentru a nu o vărsa repede, etc.

În zilele noastre termosul este un obiect de care nu vrei să te desparți atunci când pleci de acasă și ai nevoie de lichide calde. De exemplu, dacă vrei să păstrezi cafeaua caldă atât timp cât mergi cu trenul sau mergi într-o călătorie, ai nevoie de un termos. Termosul te ajută să ții cafeaua sau ceaiul cald pe o perioadă mai lungă.

De ce să iei un termos cu tine în călătorii?
1. Îți menține lichidul favorit, cafea, ceai, lapte, ciocolată caldă, cald sau rece. Termosul menține temperatura pe care o are acel lichid.
2. Capacul este foarte greu de deșurubat de unul singur. Deci nu te teme că se va desface singur.
3. Are dimensiuni reduse, dar capacitate mare. Este ușor de transportat și depozitat.
4. Poți bea cafeaua din capacul termosului care stă pe fond de pahar sau ceașcă.

Termos util în călătorii

1. Termos Tefal Senator, Inox, 1L rosie BEST CHOICE

Termosul Tefal Senator cu capacitate de 1l este perfect pentru drumurile lungi, pentru drumeții sau pur și simplu pentru savurarea bauturilor preferate la birou, păstrând lichidele din interior fierbinți timp îndelungat. Este ușor de utilizat și de spălat, uscat și întreținut. Este prevăzut cu un buton SafeLock pentru 100% siguranță. Este robust și menține alimentele calde până la 12h și reci până la 24 de ore. Nu conține compuși tip BPA, astfel neavând nici un impact negativ asupra sănătății tale.

2. Termos Inox drumeție MH500 0,8L roșu QUECHUA LA BUGET

Termosul din inox este perfect pentru drumeții, păstrând timp foarte îndelungat băuturile calde și oferind un confort și o plăcere desăvârșite în savurarea cafelei sau a ceaiurilor preferate. Atenșie deci, pentru că lichidele vor fi în continuare fierbinți la desfacerea capacului. Ultilizarea sa este extrem de ușoară, deschizându-se rapid, cu o mână, iar capacul este blocabil cu mâner, ușor de transportat și de depozitat, astfel că va deveni în scurt timp indeispensabil vieții tale. Peretele este dublu, din inox. Este foarte ușor de curățat, uscat și întreținut.

3. Termos 1.2 L PREMIUM

Cel mai bun termos îți permite transportarea ușoară a lichidelor și păstrarea temperaturii optime a acestora. Indiferent dacă alegi un termos tradițional sau o cană termos de voiaj, aceste produse inovatoare te ajută să economisești bani eliminând nevoia de cumpărare a băuturilor costisitoare atunci când nu ești acasă. Termosul de la Thermos măsoară o capacitate cilindrică de 1,2 litri, este fabricat din inox, este ușor de utilizat cât și de transportat și are un design plăcut. Capacul acesta se folosește pe post de pahar.

4. Sticla termos, Kitchen Craft, 500 ml, KCLXSSFLSK, inox, Argintiu

5. Termos Peterhof, inox, 700 ml

Sticla termos, Termos Peterhof este soluția pentru ca toate băuturile tale preferate să fie păstrate la temperatura ideală! Sticla din inox îți poate păstra băuturile calde sau reci pentru mai mult timp, datorită peretelui sau izolat dublu. Având o capacitate de 700 ml, se încadrează perfect în orice geantă. Capacul este cu închidere etanș ceea ce face posibilă și sigură transportarea băuturilor, fără ca acestea să se verse. Un avantaj al acestei sticle termos este că se poate curăța în mașina de spălat vase.

6. Termos

Termosul prezentat este alegerea perfectă pentru cafeaua băută în drum spre serviciu sau savurată pe îndelete la birou. Are merele beneficiu de a păstra băutura caldă timp îndelungat. În plus, este compact, are dimensiuni perfecte pentru transport și depozitare. Se spală extrem de ușor și are un design plăcut. Este de asemenea perfect și pentru a fi oferit cadou sau pentru a fi luat în călătorii lungi. Vei vedea cât de confortabilă va deveni viața ta cu această invenție minunată și sigur nu îl vei mai putea lăsa deoparte.

7. Sticla termos Tefal Wego, 430 ml, Mov

Termosul din sticlă Tefal Wego îmbină numeroase avantaje ce îți vor oferi o experiență extrem de plăcută și confortabilă în savurarea băuturii preferate la birou pe parcusul programului sau în timpul drumețiilor și drumurilor lungi pe care le ai de parcurs. Este ingenios și inspirat, astfel că va deveni indispensabil vieții tale de zi cu zi. Este perfect și pentru a fi oferit cadou prietenilor. Este simplu de utilizat și de curățat, uscat, întreținut. Depozitarea și transportul de asemenea se realizează extrem de ușor.


Întrebări despre termosurile utile în călătorii

Ce capacitate să aibă termosul pentru călătorii?

Dacă vrei să te bucuri de cafeaua preferată toată ziua poți alege un termos cu o capacitate de 500-750 ml sau chiar 1l. Dacă vrei un termos pentru o singură cană de ceai sau cafea, poți alege un termos de mică, capacitate de 250 ml.
În funcție de nevoile tale vei alege și termosul.

Care este capacul ideal pentru termosurile pentru călătorii?

Dacă vrei un termos din care să bei puțin câte puțin fără să verși lichidul pe tine sau să depui mult efort pentru a-l desface, cumperi un termos cu un capac de tip fantă care se deschide printr-o simplă apăsare pe buton.
Dacă vrei să bei dintr-un fel de pahar, poți alege un termos cu capac sub formă de mini-pahar.

Care sunt cele mai utile termosuri pentru călătorii?

Cel mai util termos pentru călătorii este cel care îți satisface nevoile. Dacă vrei un termos de mari dimensiuni pentru a duce cu tine cât mai multă cafea sau ceai, alegi un termos cu o capacitate mare.
Dacă vrei un termos pentru cei mici, alegi unul cu design pentru copii, ușor de desfăcut, dar care nu se desface singur și varsă conținutul. Mai mult, poți alege ce tip de capac să aibă: un capac deșurubabil simplu, un capac tip ceașcă sau o mică fantă prin care să poți bea.

Cum alegi cel mai potrivit termos pentru călătorii?

Ai nevoie de un termos util, al cărui capac să țină lichidul înăuntru, dar să mențină și temperatura dorită.
Dacă ai cafea fierbinte, vei vrea să o menții fierbinte. Dacă ai ceai rece, vei vrea să îl menții rece.
Alegi un termos după tipul de capac, design, preț, capacitate și brand.

De ce ai alege să aduci cu tine un termos pentru călătorii?

În orice călătorie te-ai duce ți se va face sete. Fie că ți-e sete de apă, ceai, fie că ți-e sete de cafea, vei avea nevoie de un recipient cu acel lichid favorit. Cum poți duce cu tine cafeaua preferată pe munte într-un recipient atât placut estetic, dar și fără să o verși? Iei un termos.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe