Cel Mai Bun Pat Pliabil De Camping

Cel mai bun pat pliabil de camping

Modificat la 11 ianuarie 2022
Articol evaluat de 12 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de un pat pliabil de camping?

Pasiunea pentru călătorii sau ieșiri în natură de cele mai multe ori implică și dormitul în natură pe timpul nopții. Și după cum știți, dormitul în natură poate fi destul de neplăcut atunci când nu ai echipamentul potrivit. Pe lângă faptul că ai nevoie de un cort care să te protejeze de condițiile meteo nefavorabile sau de insectele care deseori sunt enervante, mai ai nevoie și de un pat pe care să dormi.

Un astfel de pat pliabil de camping îți poate asigura un somn odihnitor și lipsit de grija insectelor care mișună pe pământ. Spre deosebire de sacul de dormit clasic, patul te ajută să eviți contactul cu solul, care de multe ori este rece sau cu denivelări greu de suportat.

Este destul de simplu de instalat și de transportat, mai ales datorită faptului că este pliabil și are o greutate redusă. Vine la pachet cu o saltea confortabilă și spațioasă. Cadrul este fabricat din oțel inoxidabil, ce poate susține cu ușurință greutatea unui adult. Așadar ai totul pregătit pentru un camping reușit!

Cel mai bun pat pliabil de camping

Cel mai bun

Sezlong Pliabil pentru Camping, Pat Pliant, cu Saltea, Cadru Aluminiu, 65 x 30 x 190 cm, 5 Pozitii Reglabile, 120 kg Max, Dittom™

Șezlongul pliabil are 5 poziții reglabile, astfel încât să îți poți alege unghiul de înclinare în funcție de momentul tău de relaxare. Cadrul șezlongului este realizat din aluminiu de 2,8 cm în diametru, iar șezutul este fabricat din poliester. Un mare avantaj îl constituie faptul că salteaua este detașabilă, ceea ce permite o curățare optimă.
Verifică prețul

Acest șezlong pliabil minunat va arăta foarte bine în grădina ta, în curte sau pe terasă. De asemenea este nemaipomenit pentru plimbările lungi cu ședere în camping, astfel te poți bucura de vacanță la maxim.

la buget

Pat camping Basic 60 cm 1 persoană Albastru

Este foarte ușor de transportat și ocupă un spațiu de numai 17l când este strâns. Patul are o structură rezistentă, datorită cadrului robust care este realizat din oțel și poliamidă. Dacă vrei să beneficiezi de un confort sporit, îți recomandăm să îți achiziționezi separat o saltea cu lățimea maximă de 60 de cm.
Verifică prețul

Patul pentru camping Basic, are o lățime de 60 de cm și a fost conceput pentru a adormi confortabil în aer liber. Patul se poate monta și demonta ușor, de către o singură persoană și cântărește numai 5,5 kg.

Premium

Mivardi Comfort XL8 Pat

Nu te vei simți amorțit după folosire, ci complet relaxat. Marginile saltelei sunt acoperite cu un material puternic și lavabil care are o durată de viață lungă. Cadrul este și el extrem de rezistent și durabil și oferă siguranță sporită. Încuietorile de picioare asigură ajustare rapidă și fiabilitate maximă.
Verifică prețul

Ce ar fi să duci ideea de confort, bună dispoziție și odihnă la un alt nivel cu acest pat pliabil excelent care te va însoți oriunde? Perna sa moale, precum și salteaua bine căptușită își vor oferi suportul de care ai nevoie.

vidaXL Pat de camping, negru, 210 x 80 x 48 cm, XXL

Vei dori să îl iei cu tine peste tot, mai ales când vei descoperi cât de confortabil este materialul textil oxford de înaltă calitate, din care acesta este confecționat. Cadrul său din oțel vopsit electrostatic îi va asigura stabilitatea și durabilitatea de care ai nevoie. Greutatea maximă suportată este de 120 kg. Bucură-te și tu de sesiuni de odihnă binemeritată în cadrul ales de tine!.
Verifică prețul

Ce metodă mai bună de relaxare în grădină sau la plajă găsești, în afara acestui pat de camping minunat și practic? Patul este extrem de ușor de transportat și depozitat.

Mivardi CamoCODE Express 6 Pat

Scaunul pat este echipat cu picioare auto extensibile și picioare de noroi oscilante, lucruri care te vor ajuta foarte mult dacă îl iei cu tine la sesiunile de pescuit. Picioarele individuale din față și din spate sunt echipate cu un sistem de blocare automată. De asemenea înălțimea patului este reglabilă cu până la 13 cm.
Verifică prețul

Patul Mivardi CamoCODE Express 6 este compact și complet plat și are o saltea confortabilă și rigidă. Patul îți oferă o stabilitate excelentă cu ajutorul celor opt picioare, deși are o greutate redusă.

Pat pliabil camping 103jm Action One 190x71x35cm, picioare rectangulare si buzunar depozitare, gri

Rezistența sa este sporită datorită cadrului din tuburi de oțel carbon cu formă rectangulară, care asigură înaltă rezistență, stabilitate și confort. Patul poate suporta până la 150 kg. Un mare avantaj, îl reprezintă buzunarul de depozitare din lateral în care îți poți lăsa o carte, telefonul sau alte obiecte personale. Patul este confecționat din poliester Oxford 600D, care este foarte rezistent.
Verifică prețul

Patul pliabil camping Action One este perfect pentru orice activități în aer liber sau călătorii, ușor și rezistent, dar compact în același timp.

Pat CAMPING second 65 cm 1 persoană

De aceea, cel mai potrivit pentru tine este patul pliabil de camping de la SECOND, care este dotat cu un cadru solid din oțel inoxidabil, ce poate susține cu ușurință greutatea unui adult. Mai mult de atât, acesta te ferește de insectele care circulă pe pământ și de contactul cu solul rece. Este îmbrăcat cu un material extrem de rezistent și ușor de curățat.
Verifică prețul

Dacă ești fascinat de ieșirile în natură și chiar mai mult, de focul de tabără cu prietenii și de dormitul în cort, atunci ai nevoie de spațiu pentru dormit.

Sezlong pliabil, 189 x 70 x 37 cm, tesut textil, cadru metal, Albastru

Poți aduce marea mai aproape de tine cu ajutorul acestui șezlong pliabil care te face să uiți de grijile și stresul acumulat, prin simpla așezare pe el. Îl poți instala în propria curte și te poți bucura de razele soarelui, care te vor ajuta să obții un bronz natural perfect. Cadrul acestuia este fabricat din metal de înaltă calitate, ce poate susține cu ușurință greutatea unui adult. Șezutul este fabricat din material textil cu o rezistență crescută.
Verifică prețul

Oferă-ți clipe de răsfăț și de relaxare deplină direct din confortul curții tale.

Întrebări frecvente despre paturile pliabile de camping

Cât de confortabile sunt paturile pliabile de camping?

Paturile pliabile de camping sunt extrem de confortabile deoarece au fost fabricate pentru a te ajuta să dormi confortabil în orice locație, pe orice tip de teren. Rolul lor este să substituie patul de acasă și să te ajute să dormi mai bine.

Cât de grele sunt paturile pliabile de camping?

Paturile pliabile de camping au o greutate redusă care poate ajunge până la 1-2 kilograme. Scopul este să fie cât mai ușoare pentru a fi transportate cât mai ușor pe orice tip de teren.

Cât de rezistente sunt paturile pliabile de camping?

Paturile pliabile de camping sunt extrem de rezistente deoarece au fost create pentru a fi utilizate de persoane cu greutăți din cele mai variate. De multe ori, pot susține o greutate și de până la 100 kilograme. De aceea, te poți baza complet pe acestea în orice situație.

Din ce materiale sunt realizate paturile pliabile de camping?

Paturile pliabile de camping sunt de obicei realizate din metal pentru a fi cât mai rezistente, dar se va folosi un metal cu o greutate redusă pentru a fi cât mai ușor de transportat pe distanțe lungi.

Din ce material este confecționată salteaua?

De regulă salteaua este realizată dintr-un material poliuretanic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Toaletă Portabilă (Camping, Rulotă)
Cea mai bună toaletă portabilă

Ai nevoie de o toaleta curată și ecologică în camping, în autorulotă sau pe un teren viran? Nu necesita instalare, este ușor de curățat și cel mai important, este portabilă.

Cea mai Bună Saltea Gonflabilă de 2 persoane Camping
Saltele gonflabile de 2 persoane pentru camping

Cu saltelele gonflabile pentru camping poți dormi în cort aproape la fel de confortabil ca în patul de acasă. Accesibile și ușor de întreținut, sunt indispenabile dormitului în cort.

Cel Mai Bun Coș de Picnic pentru 2-4 Persoane
Cel mai bun coș de picnic pentru 2-4 persoane

Îți place să ieși cu prietenii în natură și vrei sa te poți organiza mai bine cu picnic-ul? Ai nevoie de un coș de picnic în care ai compartimente dedicate pentru fiecare lucru de care ai nevoie pentru o gustare la apus.

Cel Mai Bun Duș Pentru Camping
Cel mai bun duș pentru camping

Îți place să petreci vara timpul în aer liber în camping sau la pădure? Cu ajutorul unui duș de camping poți avea apă caldă destulă cât pentru dușul a 3-4 persoane și asta fără ajutorul curentului electric.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe