Cea mai Bună Saltea Gonflabilă de 2 persoane Camping

Saltele gonflabile de 2 persoane pentru camping

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi o saltea gonflabilă când mergi cu cortul

Atunci când vrei să te deconectezi câteva zile de la stresul cotidian sau să ieși din rutina zilnică o bună opțiune este să petreci câteva zile în natură, cu cortul. Iar ca experiența să fie cu adevărat relaxantă, atunci ia cu tine o saltea gonflabilă. Pentru ca somnul să fie cu adevărat reconfortant, e important să ai un minim de confort, pe care o astfel de saltea ți-l poate oferi. Salteaua gonflabilă este o variantă mult mai comodă decât sacul de dormit, iar atunci când nu este umflată cu aer, este suficient de compactă pentru a putea fi transportată cu ușurință. În plus va îmbunătăți poziția de somn, te va proteja de frig, umezeală sau denivelări.

De asemenea poate fi o soluție convenabilă și pentru casă, asta pentru că poate deveni un pat pentru musafiri atunci când nu ai o cameră de oaspeți, sau o poți folosi chiar tu pentru somn, atunci când locuiești într-un spațiu mic. De multe ori aceste saltele sunt multifuncționale, putând să devină o canapea sau un pat mai mare. Pe piață există diferite modele de saltele gonflabile care se diferențiază în funcție de scopul pentru care va fi folosită.

Saltele gonflabile de camping bune pentru 2 persoane

la buget

* Prezentare video mai jos

QUECHUA

 • Dimensiuni: 190 x 140 x 16 cm
 • Suprafață fină la atingere
 • Saltea omologată pentru a rezista la 60 de cicluri de umflare/ dezumflare.
 • Se umflă cu pompa, într-un minut și 40 de secunde
 • Greutate: 4 kg
Verifică prețul

Fiind potrivită atât pentru casă, cât și pentru excursii sau ieșiri cu cortul, această saltea gonflabilă s-ar putea să fie răspunsul la nevoia ta de confort și de spațiu. Ideala pentru odihnă la camping sau piscină, se umflă ușor și este special concepută pentru a fi ușor de folosit. Echipată cu supapă de siguranță care permite inflație suplimentară rapidă și chiar dezumflare. Pachetul conține și pompă electrică întrucât trebuie umflată moderat astfel încât, când esști așezat pe sol, să simți solul sub fund.

Cel mai bun

QUEEN SLEEP WELL

 • Pentru 2 persoane
 • Dimensiuni 203 x 152 x 25 cm
 • Accesorizata cu 2 perne + pompă
 • Fabricată din material rezistent din PVC, impermeabil
 • Acoperit cu catifea care va îmbunătăți calitatea somnului
Verifică prețul

Cu această saltea gonflabilă de la Intex nu vei da greș. Poți să o iei cu tine în camping sau să o folosești ca pat pentru oaspeți. Suprafața de dormit plușată împermeabilă îmbunătățește confortul și împiedică alunecarea cearșafurilor, în timp ce tehnologia realizării sale creează o suprafață de dormit uniformă, care îți va asigura un somn odihnitor oriunde te afli. Pompa electrică încorporată va umfla și dezumfla salteaua cu ușurință. Pachetul include 2 perne gonflabile care vor face ca somnul să fie odihnitor.

Premium

Saltea gonflabilă Camping Extra Durabilă 1 Persoană Lățime 82 cm COLEMAN

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de transportat
 • Instalare rapidă
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Îți oferim o saltea gonflabilă ideală pentru mai mult decât o activitate: somnul. Este confortabilă în timpul somnului și are dimensiuni mari, de asemenea vine la pachet cu o husă de transport. Se montează ușor și se demontează la fel de ușor. Se umflă cu pompa într-un minut datorită unei supape speciale \"Double lock\". De asemenea, se transportă foarte ușor datorită greutății de 1.8 litri și husei de transport. Se recomandă să se umfle moderat deoarece atunci când ești așezat pe sol vei simți solul sub fund.


* Prezentare video mai jos

SALTEA GONFLABILĂ CAMPING AIR SECONDS 2 PERSOANE 140 CM LĂȚIME QUECHUA

 • Dimensiuni: 200 x 140 x 18 cm
 • Suprafață fină la atingere
 • Saltea omologată pentru a rezista la 80 de cicluri de umflare/ dezumflare.
 • Se poate umfla cu pompa: 1 minut
 • Greutate: 4,9 kg, spațiu ocupat: 12,2 L
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă de tip AirBed, este mai rezistentă și mai sofisticat concepută. Asta pentru că poate deveni patul permanent din locuință, sau principala saltea pe care te vei odihni atunci când pleci în concediu. Salteaua este construită din materiale rezistente, are un design ergonomic ce se adaptează la forma corpului pentru confort optim. Se poate umfla într-un singur minut datorită valvei anti-retur, cu pompa ce este inclusă și este omologată pentru a rezista la 80 de cicluri de umflare/dezumflare. Greutatea maximă recomandată este 220 kg


* Prezentare video mai jos

Campingaz XTRA QUICKBED DOUBLE

 • Nu permite pierderi de aer
 • Capac dublu
 • Kit de reparație integrat
 • Sistem Airtight
 • 40 inele
Verifică prețul

Saltea gonflabilă Campingaz X'TRA QUICKBED DOUBLE, este foarte confortabilă, ideală pentru turism familia, călătorii realizate cu mașina sau pentru șederi mai lungi în diferite locații. O poți folosi și acasă pentru oaspeți, fiind foarte comfortabilă! Dispune de sistem Airtight, care garantează un ventil sigur cea ce nu permite pierderi de aer. Produsul are capac dublu, kit de reparație integrat, sistem Airtight, 40 inele, greutatea produsului este de 3.3 KG, iar greutatea maximă admisă este de 295 KG.

Saltea gonflabila, Intex, pentru 2 persoane, dimensiune 200x150cm

 • Salteaua gonflabila Intex oferă suficient spațiu de odihnă și relaxare pentru 2 persoane
 • Este confortabilă, egronomică și ideală pentru coloana vertebralală
 • Datorita construcției sale solide, bazată pe tehnologia Fiber Tech, salteaua rămâne stabilă pentru mulți ani
 • Nu se deformează nici măcar la utilizare frecventă
 • Salteaua gonflabila are o supapă incorporată, datorită căreia o puteți umfla și dezumfla în câteva minute cu ajutorul unei pompe
Verifică prețul

Saltea Gonflabila Intex de 200x150cm oferă suficient spațiu de odihnă și relaxare pentru 2 persoane. Este confortabilă, egronomică și ideală pentru coloana vertebrală. Datorită construcției sale solide, bazată pe tehnologia Fiber Tech, salteaua rămâne stabilă pentru mulți ani și nu se deformează nici la utilizare frecventă. Se umflă în doar câteva minute cu ajutorul pompei și se pliază cu ușurință pentru depozitare. Ideală pentru orice interior dar și pentru drumeție sau camping datorită materialului impermeabil.

Goodbreak 5, 5 cm, verde-gri, saltea gonflabilă, autogonflabilă, secțiune pentru cap

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Ușor de împachetat
 • Greutate redusă
 • Umflare rapidă
Verifică prețul

Dacă în timpul camping-ului sau drumețiilor nu vrei să te desparți de salteaua confortabilă de acasa, atunci salteaua Goodbreak 3 de la producătorul Yukatana este soluția potrivită. Descoperă această saltea gonflabilă, autogonflabilă, perfectă pentru serile în natură, având și o secțiune rezervată pentru sprijinirea capului, îmbunătățind și stimulând confortul oriunde. Secretul constă în umplutura de poliester-taft-spumă, a cărei cameră se umflă automat cu aer, asigurând izolare termică excelentă.

Întrebări despre saltele gonflabile pentru dormit în cort

Din ce material este confecționată?

Soluția ideală pentru mai mult confort atunci când dormi în cort este salteaua gonflabilă rezistentă și comodă, cu un înveliș impermeabil sau din velur. Material foarte rezistent si ușor de intreținut, perfect pentru a-ți asigura un somn odihnitor și comod în acele situații limită.

Ce dimensiuni are?

Saltelele de dormit în cort cu formă clasică, rectangulară, au dimensiuni de 183 cm x 51 cm si 3,8 cm grosime, putând fi ușor de integrat în cort.
Sunt recomandate pentru două persoane, confortabile, și ușor de folosit.
Împachetate, salteaua măsoară 20x26 de cm.

Poate fi folosită și în apă?

Saltelele gonflabile sunt ușor de folosit, confortabile si sunt ideale pentru un somn odihnitor în cort, pe plajă și chiar și în apă, atât timp cât materialul este impermeabil. Este recomandată umflarea cu pompa și evitarea zonelor care pot înțepa salteaua.

Cum se curăță?

Folosește o cărpâ umedă pentru a elimina petele simple. Din când în când, vei observa diferite pete pe salteaua ta gonflabilă, cum ar fi murdărie sau mucegai. Pentru a elimina murdăria, nu ai nevoie decât de o carpă umedă. Șterge ușor pata, fără a atinge domeniile in care nu este necesar să intervii. În câteva minute, vei fi capabil să determini dacă acest lucru este suficient pentru a obține o saltea impecabilă.

Este ergonomică pentru dormitul frecvent?

Deși poate fi în regulă să dormi din când în când pe o saltea gonflabilă, utilizarea pe termen lung poate duce la dureri de spate și rigiditate severă. Fără suport adecvat, coloana vertebrală nu va fi aliniată corespunzător, iar calitatea somnului va scade.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș de Picnic pentru 2-4 Persoane
Cel mai bun coș de picnic pentru 2-4 persoane

Îți place să ieși cu prietenii în natură și vrei sa te poți organiza mai bine cu picnic-ul? Ai nevoie de un coș de picnic în care ai compartimente dedicate pentru fiecare lucru de care ai nevoie pentru o gustare la apus.

Cel Mai Bun Generator de Curent Pentru Camping
Cel mai bun generator de curent pentru camping

Vrei să te asiguri că ai curent electric 220v atunci când pleci în camping sau cu cortul? Un power station portabil cu acumulatori sau care se poate încărca la soare este soluția cea mai eficientă oferindu-ți ore bune de energie.

Cel Mai Bun Pat Pliabil De Camping
Cel mai bun pat pliabil de camping

Patul pliabil te ajută în momentele când ieși în natură, sau chiar la tine pe terasă / în grădină. Alege unul ușor de transportat și de montat / strâns.

Cea Mai Bună Geantă Frigorifică - La Grătar / Camping
Genți frigorifice bune pentru mers la pădure / grătar

Ieși des cu prietenii la pădure / grătar sau camping? Cel mai probabil aveți nevoie de un loc unde să țineți mâncarea și băutura la rece. Gențile frigorifice pentru mersul la pădure sunt necesare unei ieșiri reușite.

Cea Mai Bună Baterie Externă Solară
Cea mai bună baterie externă solară

Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe