Cea Mai Bună Toaletă Portabilă (Camping, Rulotă)

Cea mai bună toaletă portabilă

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi o toaletă portabilă?

Toaleta portabilă este un produs care își dovedește utilitatea într-o mulțime de circumstanțe, prin urmare nu ar trebui să o ignori, ca și soluție practică de a rezolva problema toaletei atunci când aceasta fie nu e disponibilă, fie nu e accesibilă. Independența, atunci când vine vorba despre utilizarea toaletei, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care și le dorește oricine.

Dar vârsta, boala sau pur și simplu o invaliditate temporară pot îngreuna deplasarea la baie, caz în care un WC portabil devine o soluție mai bună. De asemenea și dacă îți plac ieșirile la munte sau ești fan pescuit o toaletă portabilă este ideală. Modelele de la Medico Farmaceutic sunt cele mai rezistente modele de pe piață, lucru apreciat de către un număr mare de cumpărători. Iar dacă preferi un model din altă categorie, o opțiune interesantă este și Intellisense.

Pentru ca orice asemenea toaletă portabilă trebuie să fie rezistentă și ușor de igienizat, oferta de materiale nu este foarte generoasă. Cadrul este în general format din metal, aluminiu sau inox. Recipientul colector este din plastic, mai ușor de clătit. Colacul este de multe ori din plastic, dar există și modele în care acesta este îmbrăcat în vinilin, ceea ce îi conferă un plus de confort și totodată îl face la fel de ușor de curățat.

Cea mai bună toaletă portabilă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Toaleta chimica portabila Enders Deluxe, pompa cu piston, indicator nivel de umplere spate, roata de transport incorporata

 • Greutate redusă
 • Ușor de întreținut
 • Capacitate mare
 • Suprafață netedă
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o toaletă chimică portabilă, avem produsul potrivit pentru tine. Această toaletă este foarte ușor de folosit, dar mai ales de instalat în orice mediu sau condiții. Este extrem de sigură și nu vei avea accidente cu ea. Conține o pompă cu piston pentru o experiență sigură și de calitate. Este ideală pentru acele zile și nopți petrecute în camping alături de prieteni sau familie. Raportul calitate-preț este unul foarte bun și te vei bucura de ea pe termen lung fără probleme. Mai mult, se întreține foarte ușor.

la buget

Toaleta portabila (WC) pentru camping, rulote, pescari, cabane, Gri/Gri inchis, Wimed

 • Fabricată din plastic ABS;
 • Ușor de curățat și întreținut;
 • Practică;
 • Potrivită pentru camping, rulote, cabane, pescari etc;
 • Dotată cu capac suplimentar, care se închide etanș.
Verifică prețul

Toaleta portabilă este absolut necesară pentru camping, mersul cu rulota, pescari, cabane etc. Nu vei simți nici o diferență în ceea ce privește confortul, fiind extrem de asemănătoare cu toaleta din propria locuință. Este fabricată din plastic ABS de foarte bună calitate și este o investiție durabilă, rezistentă. Un alt avantaj este faptul că este foarte ușor de curățat și implicit de întreținut. Fiind practică și utilă, o pot folosi cu succes chiar și persoanele cu dizabilități sau vârstnicii. Există un suport pentru hârtia igienică, situat în spatele toaletei, iar capacul se închide etanș, pentru a preveni mirosurile neplăcute.

Premium

* Prezentare video mai jos

Dometic 972 Toaletă chimica

 • Ușor portabilă
 • Confortabilă de utilizat
 • Facil de montat
 • Ideală pentru vehicule
 • Spălare puternică
Verifică prețul

Toaletă ușoară portabilă și confortabilă, ideală pentru vehicule și corturi mai mici datorită formei sale unice de economisire a spațiului. Tehnologia Button este ușor de utilizat și oferă întotdeauna o spălare puternică și igienică cu un număr mai mic de pompe curate, în timp ce indicatorul nivelului rezervorului protejează împotriva supraîncărcării. Capacitate de depozitare mare de 9 litri, capacitate pentru apă curată medie de 8 litri. Dimensiunile o fac ideală pentru spațiile mici 387 x 334 x 318 mm, greutate - 5,44 kg.

Happy Green Toaletă mobilă, 20 l

 • Toaletă mobilă cu o capacitate a rezervorului de apă de 12 l și un rezervor de deșeuri de 20 l
 • Toaleta chimică poate fi foarte ușor împărțită în două rezervoare independente
 • Rezervorul superior este pentru apă, iar cel inferior este pentru deșeuri
 • Ambele rezervoare au mânere pe partea laterală pentru transport ușor
 • Închiderea etanșă a rezervorului pentru deșeuri previne mirosurile neplăcute
 • Potrivit pentru utilizare în campinguri, rulote, cabane sau pe bărci.
 • Toaleta are două duze care permit o spălare mai bună și uniformă a vasului.
Verifică prețul

Toaletă mobilă cu o capacitate a rezervorului de apă de 12 l și un rezervor de deșeuri de 20 l. Toaleta chimică poate fi foarte ușor împărțită în două rezervoare independente. Rezervorul superior este pentru apă, iar cel inferior este pentru deșeuri. Ambele rezervoare au mânere pe partea laterală pentru transport ușor. Închiderea etanșă a rezervorului pentru deșeuri previne mirosurile neplăcute. Potrivit pentru utilizare în campinguri, rulote, cabane sau pe bărci. Toaleta are două duze care permit o spălare mai bună și uniformă a vasului.

vidaXL Toaletă portabilă pentru camping, gri, 20+10 L

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de transportat
 • Capacitate mare
 • Suprafață netedă
 • Ușor de întreținut
Verifică prețul

O toaletă portabilă de dimensiuni pentru întreaga familie, cu un rezervor de mare capacitate de depozitare a deșeurilor și o înălțime naturală de așezare. Caracteristicile cheie sunt multe, spre exemplu, finisaj alb, manevră manuală, pompă cu piston, gură de scurgere integrată, sistem de închidere integrat pentru toate modelele. Este o toaletă cu multe beneficii, cu un sistem îmbunătățit a supapelor, cu mâner de transport al rezervorului de depozitare a deșeurilor și cu confort maxim al scaunelor. Capacitate rezervor de depozitare de 20 litri.


* Prezentare video mai jos

Thetford Porta Potti Qube 345 Toaletă chimica

 • Portieră de toaletă portabilă cu indicator de rezervor plin
 • Pregătirea simplă pentru utilizare și curățarea chiar mai ușoară a rezervorului
 • Conținut de apă curată: 15 litri
 • Conținutul rezervorului de gunoi: 12 litri
 • Dimensiuni: înălțime 330 mm, lățime 383 mm, lungime 427 mm
Verifică prețul

Descoperă toaleta chimică Thetford Porta Potti Qube 345, care fiind portabilă, va putea fi transportată cu ușurintă. Aceasta deține portieră de toaletă portabilă cu indicator de rezervor plin. Totodată, aceasta este ușor de utilizat și montat oriunde, reflectând flexibilitate și confort oriunde ai merge. Are un conținut de apă de o capacitate de 15 litri, iar conținutul coșului de gunoi este de 12 litri. De asemenea, toaleta chimică este compactă și se curăță ușor, fiind potrivită pentru orice ocazie de ieșire sau plimbare.

Toaleta portabila Thetford Porta Potti 165

 • Confortabilă
 • Practică și durabilă
 • Nu trebuie conectată la un sistem de scurgere
 • Confecționată din plastic durabil
 • Ușor de golit
Verifică prețul

Toaleta portabila Thetford Porta Potti prin conceptul său propune o alternativă comodă și practică a toaletei clasice. Avantajul acesteia constă în faptul că nu trebuie conectată la un sistem de scurgere sau apă. Această îți oferă posibilitatea de a o folosi oriunde și oricând, fără incomodități. Toaleta este fabricată din plastic durabil dar și ușor, ce oferă garanția unui produs practic și comod, care poate fi transportat cu ușurință, dar și de calitate, care va servi pentru un timp îndelungat.

Întrebări frecvente despre toaletele portabile

Ce greutate corporală poate susține o toaletă portabilă?

În general, majoritatea modelelor disponibile pe piață pot susține o persoană cu o greutate de până la 120 de kg. Alte modele mai performante pot susține chiar mai mult.

Ce capacitate de colectare are o toaletă portabilă?

În funcție de modelul ales, o toaletă portabilă poate avea un vas de colectare cu un volum de până la 15 l.

Din ce material este construită o toaletă portabilă?

Cadrul este în general format din metal, aluminiu sau inox. Recipientul colector este din plastic, cât mai puțin aderent și, deci, mai ușor de clătit. Colacul este de multe ori din plastic, dar există și modele în care acesta este îmbrăcat în vinilin, pentru un plus de confort și ușurință în de curățare.

Unde poate fi folosită o toaletă portabilă?

Oferta de WC-uri portabile este relativ generoasă, însă gradul de portabilitate al pieselor este și el destul de variat. O astfel de piesă este foarte utilă oriunde ai merge în natură.

Cum se întreține o toaletă portabilă?

Spălarea toaletei portabile trebuie să respecte aceleași rigori ca și cea a WC-ului normal din locuință, fiind obligatorie ștergerea după fiecare utilizare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Duș Pentru Camping
Cel mai bun duș pentru camping

Îți place să petreci vara timpul în aer liber în camping sau la pădure? Cu ajutorul unui duș de camping poți avea apă caldă destulă cât pentru dușul a 3-4 persoane și asta fără ajutorul curentului electric.

Cel Mai Bun Grătar de Camping
Cel mai bun grătar pentru camping (camping grill)

O ieșire în natură nu este completă fără o friptură preparată pe loc la grill. Află cum să alegi grătarul ideal pentru camping în funcție de opțiunile disponibile pe piață.

Cel Mai Bun Termos Pentru Călătorii
Cel mai bun termos pentru călătorii

Un termos pentru lichide reci și calde te ajută să economisești bani și să rămâi hidratat în vacanțele alături de cei dragi.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cei mai buni Saci de Dormit în Cort pentru Vară
Saci de dormit confortabil în cort pentru vară

Vrei ca somnul în cort să fie unul confortabil atunci când temperatura scade sub 10 grade? Te ajutăm să alegi cel mai bun sac de dormit, confortabil, ușor de transportat și de curățat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe