Cel Mai Bun Aragaz Pentru Camping

Cel mai bun aragaz pentru camping

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 102 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un aragaz pentru camping?

Pentru a prepara mâncare, când te afli cu cortul, ai nevoie de un aragaz pentru camping.
Aragazurile pentru camping sunt proiectate să ofere o experiență de gătit cât mai comodă, în același timp ocupând cât mai puțin spațiu și fiind cât mai ușoare pentru a putea fi transportate cu ușurință în rucsacul oricărui iubitor de natură.

Aceste mici aragazuri portabile oferă o modalitate rapidă și comodă de fierbere a apei pentru ceai sau cafea și pentru încălzirea alimentelor în timpul expedițiilor de camping, drumeție sau pescuit, precum și pentru orice altă activitate în aer liber.Aragazele de camping se pot împărții în două categorii: cele compacte și cele individuale. Variantele compacte nu au picioare și trebuie așezate pe masă sau direct pe pământ, pentru a le putea folosi.

Acestea sunt mai ușor de transportat, deoarece au dimensiuni reduse. Modele individuale pot fi folosite în rulote, dar și în camping, însă din cauza că sunt voluminoase, nu pot fi transportate în rucsac. Un aragaz de camping poate funcționa cu ajutorul benzinei, a gazului propan sau cu lemne.

Aragaze pentru camping

Cel mai bun

ARAGAZ CAMPING PENTRU BUTAN GAZ

 • Consumul de gaz este de 138 de grame pe oră
 • Gazul este butan lichid
 • Aragaz practic pentru camping
 • Ușor de transportat
 • Dimensiuni 33 x 28,5 x 8,8 cm
Verifică prețul

Aragazul ideal de calitate pentru camping este foarte util la pregătirea alimentelor. Prin rotirea controlerului de gaz, contactul poate fi activat. Este foarte ușor de transportat și oferă o cutie portabilă. Greutatea (fără cartuș de gaz) este de 2,200g și are o aprindere piezoelectrică. Butonul de aprindere este conceput pentru a regla dimensiunea flacării prin rotire și în sensul acelor de ceasornic. Aragazul poate fi utilizat la o arie extinsă: pădure, camping, cort, pescuit, vânătoare etc.

la buget

Aragaz portabil camping Sapir , 2.1kW, aprindere automata, Negru

 • Putere de 2,1 kW
 • Prezintă o protecție la suprapresiune
 • Supapa are etanșare dublă
 • Arzătorul este realizat din aliaj de aluminiu
 • Sticla cu gaz inclusă
Verifică prețul

Aragazul SAPIR Tourist GPL este soluție ideală pentru picnicuri, vacanțe și excursii și include o butelie de gaz de 227g/410ml. Stabil, robust, eficient și util - acesta este aragazul cu gaz SAPIR. Este alegerea perfectă pentru toți pasionații de camping care caută o bucătărie fiabilă, simplă și eficientă în aer liber. SP 1445 TGB poate fi utilizat cu butelii cu propan butan (numai cu rezervoare cu butan certificat UL1478 sau EN417) în siguranță. Aragazul vine cu o cutie de plastic și poate fi plasat în siguranță oriunde.

Premium

Aragaz pe lemne pentru camping, drumeție MH500 QUECHUA

 • Materialul este 100% oțel inoxidabil
 • Ușor de depozitat
 • Utilizare facilă
 • Compatibilitate cu toate tipurile de lemne de la maxim 15 cm
 • Funcționează pe bază de lemn
Verifică prețul

Îți plac drumețiile în aer liber? Atunci nu ar trebui să îți lipsească aragazul pe lemne MH500 QUECHUA. Odată ce este aprins, îl poți folosi ca foc de tabără și poți încărca lemnele de sus. De asemenea, poți încălzi sau găti pe el, încărcătura fiind apoi făcută lateral și deschizând trapa. Ai grijă ca niciodată să nu manevrezi aragazul sau trapele cu mâinile goale. Folosește mânerul rece (bagheta metalică) furnizat pentru a gestiona toate funcțiile. De asemenea, utilizează vase compatibile cu focul.

Aragaz cu 4 ochiuri pentru camping GS 2004 BK

 • Greutate de 5.1 kg
 • Prezintă 4 ochiuri
 • Ușor de transportat
 • Utilizare accesibilă
 • Încălzire rapidă
Verifică prețul

Aragazul cu 4 ochiuri pentru campind GS 2004 BK este ideal atât pentru ieșirile în familie cu natura, cât și pentru drumeții sau pentru camping, atunci când sunteți alături de prieteni sau de cei dragi. Datorită faptului că este extrem de ușor de transporat și este pliabil, puteți găti numeroase preparate într-un mod eficient și lipsit de efort, având un confort asemănător cu cel al unui aragaz. Astfel, indiferent de circumstanțele în care vă aflați, aveți posibilitatea realizării mâncărurilor calde sau încălzirii unor preparate.

Arzător Camp Bistro 2 CAMPINGAZ

 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
 • Practic
 • Funcționează la temperatură crescută
Verifică prețul

Dacă ești o persoană căreia îi plac ieșirile în natură cu cortul cu cei dragi, ai nevoie de o metodă să gătești. De aceea, noi îți oferim un arzător de camp potrivit pentru orice ieșire în natură. Are o putere de 2200 W ceea ce înseamnă că ai nevoie de aproximativ 5 minute pentru a fierbe 1 litru de apă. Are o greutate de 1.43 kg și este ușor de transportat. Autonomia sa este de 1 oră și 15 minute la puterea maximă cu un cartuș CP 250. Are nevoie de un cartuș valvă CP 250 pentru a funcționa. Se aprinde automat.

ARAGAZ CAMPING

 • Ușor de transportat
 • Realizat din oțel.
 • Stabil, rezistent
 • Prindere păianjen
 • Control flacără
Verifică prețul

Aragazul cu un ochi pentru camping este excelent din punct de vedere calitativ, fiind realizat exclusiv din oțel inoxidabil, pentru o durabilitate și rezistență ieșite din comun. Datorită faptului că este ușor de transportat, aveți posibilitatea de a încălzi orice fel de preparat sau de băutură, indiferent dacă vă duceți într-o excursie alături de familie sau într-o expediție de tip camping alături de prieteni. De aceea, atâta timp cât aveți o butelie cu dumneavoastră, puteți găti într-un mod rapid și eficient.

Întrebări despre aragazele pentru camping

Cum se alimentează ?

Vrei să gătești o masă caldă atunci când mergi într-o excursie în camping? Trebuie să ai în permanență la tine un aragaz pentru camping și o butelie pe gaz. Aceste două accesorii te vor ajuta să gătești cele mai delicioase mese chiar în mijlocul naturii.

Este ușor de transportat ?

Aragazele pentru camping au dimensiuni reduse și sunt construite din materiale rezistente, dar care nu cântăresc mult. S-a ținut cont de aceste aspecte de fabricare tocmai pentru ca acestea să fie ușor de transportat și depozitat. Chiar dacă dimensiunile și greutatea sunt reduse, eficiența unui aragaz pentru camping este incontestabilă.

Cât de ușor se curăță ?

Aragazele pentru camping sunt accesoriile care nu trebuie să lipsească unui turist îndrăgostit de natură. În timpul gătirii, cele mai multe ustensile se murdăresc, iar producătorii țin cont de acest aspect. Astfel, aragazul pentru camping este ușor de curățat fiind din metal. Nu trebuie decât să frecați cu atenție cu puțină soluție de curățat și puțină apă caldă.

Are mai multe ochiuri de gătit ?

Aragazul pentru camping este ideal pentu ieșirile în natură, atunci când vrei să îți pregătești ceva de mâncare, rapid și simplu.
Este simplu de instalat şi de folosit, fabricat din materiale de înaltă calitate, are o greutate redusă și este dotat cu un ochi pentru gătit.

Din ce material este realizat ?

Ieșirile la munte sau la mare nu sunt de fiecare dată în cele mai bune condiții de siguranță, de aceea aragazele pentru camping sunt fabricate dintr-un material durabil, rezistent la șocuri mecanice. Cele mai apreciate aragaze de acest fel au la bază metalul, fiind un material apreciat pentru rezistența sa și ușurința cu care poate fi curățat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar de Camping
Cel mai bun grătar pentru camping (camping grill)

O ieșire în natură nu este completă fără o friptură preparată pe loc la grill. Află cum să alegi grătarul ideal pentru camping în funcție de opțiunile disponibile pe piață.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Cel Mai Bun Duș Pentru Camping
Cel mai bun duș pentru camping

Îți place să petreci vara timpul în aer liber în camping sau la pădure? Cu ajutorul unui duș de camping poți avea apă caldă destulă cât pentru dușul a 3-4 persoane și asta fără ajutorul curentului electric.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cel Mai Bun Generator de Curent Pentru Camping
Cel mai bun generator de curent pentru camping

Vrei să te asiguri că ai curent electric 220v atunci când pleci în camping sau cu cortul? Un power station portabil cu acumulatori sau care se poate încărca la soare este soluția cea mai eficientă oferindu-ți ore bune de energie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe