Cel Mai Bun Grătar de Camping

Cel mai bun grătar pentru camping (camping grill)

Modificat la 10 martie 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai să-ți cumperi grătar de camping?

Grătarul de camping este un obiect destul de util atunci când ai de gând să faci grătar departe de casă. Este util în camping, dar și în excursii în orice locație. Diferența dintre un grătar de grădină și unul portabil este faptul că grătarul portabil nu este dependent de o locație, ci îl poți pune în mașină și poți pleca cu el oriunde. Grătarul portabil este unul ușor de transportat și de depozitat deoarece este confecționat dintr-un material ușor, dar rezistent, în timp ce este pliabil.

Dacă nu vrei să fii dependent de un loc și vrei să poți muta grătarul, un grătar portabil este o opțiune bună chiar și pentru folosirea în propria curte sau grădină. Îl poți monta unde ai nevoie, chiar și pe o terasă dacă afară plouă sau bate vântul. Este important să îl poți monta într-un loc unde poate fi folosit în siguranță și unde să fie destul de confortabil de folosit pentru tine. Grătarul portabil are dimensiuni mai mici decât cel tradițional și poate fi ușor pus în portbagajul mașinii tale înainte de plecarea în excursie.

Cel mai bun camping grill

Cel mai bun

Gratar Outsunny Negru 34x28.5x22

Nu contează dacă vrei să faci grătar la interior într-o terasă sau în curte sau grădină pentru că acest grătar este ideal oriunde. Este dotat cu un capac modern cu un mâner ușor de folosit și care te ține în siguranță oricât de fierbinte ar fi interiorul grătarului. Destul de mare pentru a hrăni mai mult de 4 persoane, este suficient de mic pentru a încăpea în portbagajul mașinii.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un grătar de camping mic și compact, tocmai ai găsit produsul ideal. Ai aici un produs modern foarte ușor de utilizat pe orice timp și oriunde.

la buget

Gratar pentru picnic

Acest produs este pliabil și ușor de manevrat. De-asemenea, vei regăsi în acest grătar facilitatea de utilizare și de transportare oriunde și în orice condiție. Totodată, materialul sau metalul inoxidabil, din care acesta este confecționat redă durabilitatea, în timp, a acestui produs.
Verifică prețul

De acum poți să te bucuri de picnicul în familie sau cu prietenii altfel, descoperind grătarul perfect, care îți va oferi flexibilitate în prepararea bucatelor preferate, în aer liber sau în orice alt loc pitoresc.

Premium

Grătar portabil Gentlemens Hardware

Picioarele de care dispune sunt ușor de pliat și astfel îl poți transporta în orice locație cu minim de efort. Grătarul este ușor de folosit și se încălzește rapid pentru a te ajuta să ajungi să te bucuri de fripturi mai rapid decât ai crede. Este ușor de pus în portbagajul mașinii și dus în camping.
Verifică prețul

Acest grătar portabil are un design modern de care te vei îndrăgosti iremediabil. Dacă îl privești de la depărtare ai zice că este o cutie albastră de metal care se deschide pentru a deveni un grătar.

Gratar carbuni Grillchef Wagon, 80x80x40cm, suprafata de gatit 47 x 24cm

Este fabricat din oțel extrem de rezistent și este dotat cu roți, fiind ușor de transportat oriunde ai nevoie de el. Are o greutate redusă, ceea ce îl face ușor de depozitat, fără să ocupe prea mult spațiu. Se alimentează cu lemne și cărbuni, având o suprafață de gătit destul de spațioasă, ce te ajută să îți pregătești carnea pentru grătar.
Verifică prețul

Fie că vrei să te aduni cu familia și prietenii la un grătar în timpul liber, ori vrei să ieși la un grătar în natură, grătarul portabil de la Grillchef este ideal pentru această activitate.

Gratar cu carbuni Landman, demontabil, diametru 35 cm

Acest model de grătar, brand Grill Chef, este un grătar pe bază de cărbuni, care poate fi utilizat atât drept grătar, dar și ca o sobă, grație proprietăților deosebite de păstrare a căldurii. Materialul din care este construit este fontă, un material termic bine cunoscut pentru durabilitate sa, dar și calitatea termică. Suprafața pentru gătire este de 962 cmp, dimensiunea totală este de 50x37x41 CM, iar greutatea este de doar 6,53 KG.
Verifică prețul

Grătar cu cărbuni Landman, demontabil, cu diametru de 35 cm.

Grătar portabil Versa BBQ

Descoperă un produs calitativ și rezistent, care îți va oferi flexibilitatea de a face o masă și de a petrece timpul, în mod plăcut, în aer liber, în orice loc. Nu doar că este ușor de asamblat, dar și este facil de utilizat, având o greutate normală. Dimensiunile sunt perfecte pentru a-l transporta în orice condiție, iar materialele din care acesta este confecționat redă durabilitate.
Verifică prețul

Ieșirile cu prietenii sau cu familia se pot transforma într-un cadru plăcut, cu bucate alese, preparate cu grătarul portabil “Versa BBQ”.

Micro-Q 3131 gril pe cărbune

Acum ieșirile sau petrecerile cu prietenii sau familia pot deveni mult mai interesante și relaxante doar cu grătarul pe cărbune “Micro-Q 3131”, care îți va oferi bucatele tale preferate în orice loc în aer liber sau chiar acasă la tine. Produsul, în sine, redă multiple avantaje, dintre care enumerăm suprafața mobilă și spațioasă de care dispune, material durabil și puțin fum, în timpul procesului de preparare. De-asemenea, acest grătar posedă ca accesoriu, o geantă, pentru facilitarea transportului acestuia.
Verifică prețul

Criterii de alegere a unui grătar de camping

Portabilitatea

Portabilitatea este un criteriu extrem de important atunci când vine vorba de grătarele de camping pe care le vom folosi în diverse locații. Dacă vrem să mergem la grătar în diverse locații cum ar fi la munte, la iarbă verde, în grădină sau lângă un râu, ar fi util ca un grătar de camping să fie ușor de transportat și apoi de montat.

Materialul

Materialul grătarului de camping este un indicator clar și sigur al rezistenței acestuia. Cu cât materialul este mai rezistent și mai solid, cu atât te vei putea bucura mai mult de grătarul de camping. Un grătar rezistent ar trebui să facă față bine temperaturilor ridicate, contactului cu apa, soarele, dar si cu sarea care va fi presărată pe carne. Cele mai bune opțiuni sunt oțelul și fonta.

Dimensiunile

Dimensiunea unui grătar portabil este importantă și ar trebui să fie cât mai mic față de un grătar de grădină. Ai nevoie de un diametru de 30-40 cm, dimensiune suficientă pentru 4-5 porții.

Combustibilul

Poți folosi lemne, cărbune sau chiar gaz. Aici tu alegi în funcție de preferințele personale.

Accesibilitatea

Cu cât este mai portabil, cu atât va fi mai ușor de folosit și mai accesibil de luat cu tine peste tot.

Întrebări frecvente despre grătarele de camping

De ce să cumperi un grătar de camping?

Grătarul de camping este ideal pentru acele momente când vrei să mănânci în natură și ai nevoie de un grătar ușor de transportat și de montat, dar mai ales mic și eficient.

Din ce material este confecționat grătarul de camping?

Grătarele de camping sunt confecționate din mai multe materiale, toate rezistente la temperaturi ridicate. De departe cele mai rezistente materiale sunt oțelul și fonta care sunt cunoscute pentru faptul că rezistă bine la acțiunea apei, frigului, focului sau ninsorii.

Ce dimensiuni are un grătar de camping?

Grătarele de camping au dimensiuni diferite în funcție de câte persoane vrei să hrănești cu ajutorul lor. Cele mai mici au un diametru de 30-40 cm și sunt potrivite pentru a hrăni un număr de 4-5 persoane fără să mai aștepte următorul rând de fripturi.

Ce tip de combustibil folosește grătarul de camping?

Un grătar de camping folosește gaz, lemne sau cărbuni.

Unde poate fi folosit grătarul de camping?

Grătarul de camping poate fi folosit atât în interior dacă funcționează pe gaz, cât și în exterior.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Ladă Frigorifică Auto cu Încălzire
Cea mai bună ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire

Pleci des cu mașina în călătorii și ai nevoie de un mini frigider în care poți păstra reci alimente și băuturi? Alege unul și cu funcție de încălzire, nu se știe când vei avea nevoie.

Cel Mai Bun Aragaz Pentru Camping
Cel mai bun aragaz pentru camping

Dacă ai de gând să petreci mai mult timp la cort în acest an, cu siguranță vei avea nevoie de un aragaz pentru camping. Află cum să alegi modelul potrivit.

Cel Mai Bun Termos Pentru Călătorii
Cel mai bun termos pentru călătorii

Un termos pentru lichide reci și calde te ajută să economisești bani și să rămâi hidratat în vacanțele alături de cei dragi.

Cel Mai Bun Coș de Picnic pentru 2-4 Persoane
Cel mai bun coș de picnic pentru 2-4 persoane

Îți place să ieși cu prietenii în natură și vrei sa te poți organiza mai bine cu picnic-ul? Ai nevoie de un coș de picnic în care ai compartimente dedicate pentru fiecare lucru de care ai nevoie pentru o gustare la apus.

Cei mai buni Saci de Dormit în Cort pentru Vară
Saci de dormit confortabil în cort pentru vară

Vrei ca somnul în cort să fie unul confortabil atunci când temperatura scade sub 10 grade? Te ajutăm să alegi cel mai bun sac de dormit, confortabil, ușor de transportat și de curățat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe