Cel mai bun Cort de Plajă cu Protecție UV

Corturi bune de plajă cu protecție UV

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 75 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce ai nevoie de un cort de plajă cu protecție UV?

Vacanțele cu copiii pot fi cele mai frumoase perioade atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Mai ales când totul este bine, toată lumea se distrează și nu apar situații neprevăzute. Vacanțele la mare sunt printre cele mai așteptate de cei mici, întrucât copiii sunt fascinați de valurile mării dar și de joaca în nisip. Și pentru ca totul să fie bine și copiii să petreacă cât mai mut timp la joacă e bine să ai cu tine un cort de plajă cu protecție contra UV. Știm cât de periculoase sunt aceste raze pentru piele așa că nu vrem să scurtăm vacanța pentru că cei mici au făcut insolație sau arsuri ale pielii.

Aceste corturi pot fi folosite începând cu vârsta de 6 luni până chiar la 4 ani. Sunt însă și modele destinate adulților, pentru zona capului. Sunt foarte ușor de curățat dar și de instalat, majoritatea fiind de tip pop up. Sunt foarte ușoare și compacte așa că nu vor ocupa mult loc în bagaj, și pot fi folosite la munte, sau chiar în curte. Designul este și el atractiv așa că nu vei avea probleme în a-l convinge pe cel mic să stea în cort.

Cele mai bune corturi de plajă cu protecție UV

Cel mai bun

Loap BEACH SHELTER

Pentru astfel de probleme avem o soluție, asta este acest adăpost Loap BEACH SHELTER, excelent pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Acest tip de cort este favorit de familiile cu copii. Cortul oferă protecție împotriva vântului, ține de umbră în zilele însorite de vară și este ușor de adunat, fiind creat din fibră de sticlă este și foarte ușor, având o greutate de doar 1. 5 KG. .
Verifică prețul

Loap BEACH SHELTER este perfect dacă vă pregătiți pentru vacanța de vară sau pentru mare? Atunci știți cum vântul vă poate strica momentele de relaxare.

la buget

Ludi - Cort UV50 Sun Set

Are un design simplu și o paletă coloristică vie, fiind realizat dintrun material special, care are protecție UV50. Cortul se poate utiliza atât în casă, cât și afară. Se montează foarte ușor, în pachet găsindu-se și niște acceosrii bine venite, cum ar fii, 4 prinderi în nisip, sau un săculeț de transport tip rucsac. Dimensiunile lui perfecte 105x100x90 cm, pentru a adăpostii 2 copii cu vârstele de 10 luni +.
Verifică prețul

Acest cort tip pop-up este perfect pentru plajă, datorită accesoriilor sale, te poți bucura împreună cu copii tăi de zilele însorite de vară.

Premium

Cort de plaja tip pop-up, 3 persoane, vidaXL, Poliester 180T cu invelis din PA impermeabila, 200 x (220 + 80) x 160 cm, Verde

Cortul are un design modern și este destul de încăpător pentru cele 3 persoane. Poate fi folosit atât la mare, cât și la munte, dat fiind că apa nu intră în el și te poți simți în siguranță. Cortul are formă de cupolă și este dotat cu o anticameră de 80 cm. Are un cadru robust din fibră de sticlă, fapt ce îți asigură durabilitate și utilizarea pe termen lung.
Verifică prețul

Cortul de plajă de tip pop-up este util unui număr de 3 persoane și foarte rezistent datorită materialului de poliester. Învelișul este creat din PA impermeabilă de culoare verde.

Bestway RAMBLE X2 TENT

Bestway RAMBLE X2 TENT - pentru o drumeție reușită sau un concediu de neuitat, cortul Bestway Ramble este ideal pentru două persoane, fiind atât încăpător dar și ușor din punct de vedere al greutății dar și cu privire la modul de asamblare al acestuia. Deoarece un cort trebuie să fie ușor de cărat, acest model are o greutate de doar 1. 3 KG. Are inclusiv câteva buzunare pentru stocarea lucrurilor personale, fiind și mai practic pentru perioadele în care mergeți la campaing cu prietenii sau familia.
Verifică prețul

ADĂPOST CAMPING FRESH MULTIFUNCȚIONAL QUECHUA

Câștigați spațiu de locuit în plus, folosind acest adăpost! Util și pentru a proteja de ploaie, dar și de soare. Material Fresh exclusiv, ce reduce căldura resimțită în interior. Cortul este construit din material care oferă protecție solară (UPF de 50+), este impermeabil, montarea și demontarea se face rapid, iar capacitatea de locuire este de 8 m².
Verifică prețul

ADĂPOST CAMPING FRESH MULTIFUNCȚIONAL QUECHUA - Aveți nevoie de mai mult spațiu de locuit? Acest produs a fost conceput pentru a avea la dispoziție mai mult spațiu, pe lângă cel din cort.

Loap BEACH SHADE M

Pentru astfel de probleme avem o soluție, prin noul adăpost Loap BEACH SHADE M, excelent pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Acest tip de cort este perfect inclusiv pentru familiile cu copii. Este construit din fibră de sticlă, ține de umbră în zilele însorite de vară și are o greutate de doar 1. 23 KG. Dimensiuni: 220 cm x 115 x 115 cm. .
Verifică prețul

Loap BEACH SHADE M este un cort ideal pentru orice situație! Vă pregătiți pentru vacanța de vară sau pentru mare? Atunci știți cum vântul vă poate strica momentele de relaxare.

Întrebări despre corturile de plajă cu protecție UV

Ce factor de protecție are un astfel de cort?

Există o mare varietate de corturi de plajă disponibile cu factor de protecție solară. Producătorii au realizat că multe familii cu copii mici vor să se bucure de plajă. Din acest motiv, au creat corturi care oferă o protecție UV ridicată de 50+ sau 80+.

Este impermeabil?

Fabricate din țesătură de poliester rezistentă, corturile de plajă sunt prevăzute cu protecție UV SPF 50+ împotriva razelor solare, iar materialul este impermeabil cu un grad de PU3000, ceea ce face din acestea un adăpost perfect de ploaie, vânt și soare.

Cum se fixează?

Când vine vorba de fixarea corturilor pe plajă, aveți câteva opțiuni, unele pur și simplu sunt deja construite și pot fi ușor de asamblat, însă altele pot semăna unui cort robust de camping. Cele din urmă necesită un ciocan mic și cârlige de prindere.

Poate fi folosit pentru copii dar și pentru adulți?

Corturile de plajă cu protecție UV sunt disponibile în diferite modele, cu dimensiuni diferite. Vei găsi corturi de plajă cu protecție contra razelor ultraviolete dedicate exclusiv copiilor, în design colorat, cu funcții extra incluse - mini piscină pentru copii. Astfel, corturile de dimensiuni mai mari, pentru adulți, pot fi utilizate de întreaga familie, inclusiv copii, însă modelele pentru cei mici pot fi utilizate doar de ei.

Are geantă pentru transport?

Majoritatea corturilor de plajă cu protecție UV au inclus în pachet și o geantă care are scopul de a depozita cortul + a-l face ușor transportabil. Este indicat de citit cu atenție specificațiile produsului pentru a vă asigura dacă este inclusă o geantă de transport.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Geantă Frigorifică - La Grătar / Camping
Genți frigorifice bune pentru mers la pădure / grătar

Ieși des cu prietenii la pădure / grătar sau camping? Cel mai probabil aveți nevoie de un loc unde să țineți mâncarea și băutura la rece. Gențile frigorifice pentru mersul la pădure sunt necesare unei ieșiri reușite.

Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional
Cel mai bun briceag multifuncțional

Briceagul multifuncțional este accesoriul indispensabil unei persoane care are obiceiul să iasă la plimbări pe munte sau prin păduri. Acesta te poate scoate din situații limită și-ți face călătoria mai sigură.

Cel Mai Bun Termos Pentru Călătorii
Cel mai bun termos pentru călătorii

Un termos pentru lichide reci și calde te ajută să economisești bani și să rămâi hidratat în vacanțele alături de cei dragi.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Cel Mai Bun Generator de Curent Pentru Camping
Cel mai bun generator de curent pentru camping

Vrei să te asiguri că ai curent electric 220v atunci când pleci în camping sau cu cortul? Un power station portabil cu acumulatori sau care se poate încărca la soare este soluția cea mai eficientă oferindu-ți ore bune de energie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe