De ce ai nevoie de un cort de plajă cu protecție UV?

Vacanțele cu copiii pot fi cele mai frumoase perioade atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Mai ales când totul este bine, toată lumea se distrează și nu apar situații neprevăzute. Vacanțele la mare sunt printre cele mai așteptate de cei mici, întrucât copiii sunt fascinați de valurile mării dar și de joaca în nisip. Și pentru ca totul să fie bine și copiii să petreacă cât mai mut timp la joacă e bine să ai cu tine un cort de plajă cu protecție contra UV. Știm cât de periculoase sunt aceste raze pentru piele așa că nu vrem să scurtăm vacanța pentru că cei mici au făcut insolație sau arsuri ale pielii.

Aceste corturi pot fi folosite începând cu vârsta de 6 luni până chiar la 4 ani. Sunt însă și modele destinate adulților, pentru zona capului. Sunt foarte ușor de curățat dar și de instalat, majoritatea fiind de tip pop up. Sunt foarte ușoare și compacte așa că nu vor ocupa mult loc în bagaj, și pot fi folosite la munte, sau chiar în curte. Designul este și el atractiv așa că nu vei avea probleme în a-l convinge pe cel mic să stea în cort.

Cele mai bune corturi de plajă cu protecție UV

1. Coleman Sundome PREMIUM

Corlut de plajă Coleman Sundome este accesoriul perfect atunci când este vară și vreți să mergeți la camping! Cortul dispune de un sistem ingenios de protecție UV care previne nu numai degradarea materialului, ci asigura protecție și impotriva razelor nocive UV care pot afecta pielea. Baza se prinde cu fermoare de foaia cortului, facilitând astfel închiderea rapidă. Buzunarele de nisip permit utilizatorului ancorarea cortului pe plaje și pe teren moale. Bețele sunt din fibra de carbon, foaia de bază este din PE cu folie de aluminiu (nu se încinge), iar geanta de transport este de tip tubulară cu cordon de deschidere fermoar.

2. Loap BEACH SHELTER BEST CHOICE

Loap BEACH SHELTER este perfect dacă vă pregătiți pentru vacanța de vară sau pentru mare? Atunci știți cum vântul vă poate strica momentele de relaxare. Pentru astfel de probleme avem o soluție, asta este acest adăpost Loap BEACH SHELTER, excelent pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Acest tip de cort este favorit de familiile cu copii. Cortul oferă protecție împotriva vântului, ține de umbră în zilele însorite de vară și este ușor de adunat, fiind creat din fibră de sticlă este și foarte ușor, având o greutate de doar 1.5 KG.

3. Adapost de plaja Easy Camp Bay

Adăpostul de plajă Easy Camp Bay, te va ține ferit de razele soarelui, având un factor de protecție UV +50! Materialul folosit este Poliester 180T cu peliculă de PU și oferă protecție împotriva vântului și ploilor ușoare, având o impermeabilitate de 500 mm (acesta fiind nivelul de impermeabilitate pe care îl au și umbrelele de ploaie). Acest produs este ideal pentru utilizarea pe plajă, în grădină sau la festivaluri, fiind ușor de instalat dar și de transportat, având o greutate de doar 1 KG!

4. Cort de plaja LA BUGET

Cort de plajă în 3 culori care poate fi luat oriunde, fie că mergeți cu familia la ștrand, într-o vacanță sau doriți să instalați cortul în grădină. Este comod și ține umbră chiar și pentru două persoane. Este recomandat în special pentru familii cu copii mici, asigurând un loc perfect pentru odihna de după amiază în aer liber. Poate fi transportat cu ușurință în geanta de transport, cortul având doar 490 grame și poate fi instalat dintr-o singură mișcare. Poate fi pliat și pus în geanta de transport în câteva minute! Dimensiuni: 180x60x70 cm

5. Cort pentru Plaja cu Protectie UV 50 Compact

Cort pentru Plajă cu Protecție UV 50 Compact - este extrem de ușor și de rezistent, fiind ideal pentru plajă sau parc. Este simplu de instalat, ușor de depozitat (datorită husei de transport), iar design-ul semi-geodezic asigură stabilitate și confort. Are buzunare pentru nisip, în partea exterioară a cortului, pentru o mai bună stabilitate, iar spațiul interior oferă intimitatea necesară pentru activitățile copilului din timpul zilei. Dimensiuni strâns: 50 x 12 x 12 / asamblat: 150 x 130 x 88 cm.

6. Bestway RAMBLE X2 TENT

Bestway RAMBLE X2 TENT - pentru o drumeție reușită sau un concediu de neuitat, cortul Bestway Ramble este ideal pentru două persoane, fiind atât încăpător dar și ușor din punct de vedere al greutății dar și cu privire la modul de asamblare al acestuia. Deoarece un cort trebuie să fie ușor de cărat, acest model are o greutate de doar 1.3 KG. Are inclusiv câteva buzunare pentru stocarea lucrurilor personale, fiind și mai practic pentru perioadele în care mergeți la campaing cu prietenii sau familia.

7. ADĂPOST CAMPING FRESH MULTIFUNCȚIONAL QUECHUA

ADĂPOST CAMPING FRESH MULTIFUNCȚIONAL QUECHUA - Aveți nevoie de mai mult spațiu de locuit? Acest produs a fost conceput pentru a avea la dispoziție mai mult spațiu, pe lângă cel din cort. Câștigați spațiu de locuit în plus, folosind acest adăpost! Util și pentru a proteja de ploaie, dar și de soare. Material Fresh exclusiv, ce reduce căldura resimțită în interior. Cortul este construit din material care oferă protecție solară (UPF de 50+), este impermeabil, montarea și demontarea se face rapid, iar capacitatea de locuire este de 8 m².

8. Loap BEACH SHADE M

Loap BEACH SHADE M este un cort ideal pentru orice situație! Vă pregătiți pentru vacanța de vară sau pentru mare? Atunci știți cum vântul vă poate strica momentele de relaxare. Pentru astfel de probleme avem o soluție, prin noul adăpost Loap BEACH SHADE M, excelent pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Acest tip de cort este perfect inclusiv pentru familiile cu copii. Este construit din fibră de sticlă, ține de umbră în zilele însorite de vară și are o greutate de doar 1.23 KG. Dimensiuni: 220 cm x 115 x 115 cm.


Întrebări despre corturile de plajă cu protecție UV

Ce factor de protecție are un astfel de cort?

Există o mare varietate de corturi de plajă disponibile cu factor de protecție solară. Producătorii au realizat că multe familii cu copii mici vor să se bucure de plajă. Din acest motiv, au creat corturi care oferă o protecție UV ridicată de 50+ sau 80+.

Este impermeabil?

Fabricate din țesătură de poliester rezistentă, corturile de plajă sunt prevăzute cu protecție UV SPF 50+ împotriva razelor solare, iar materialul este impermeabil cu un grad de PU3000, ceea ce face din acestea un adăpost perfect de ploaie, vânt și soare.

Cum se fixează?

Când vine vorba de fixarea corturilor pe plajă, aveți câteva opțiuni, unele pur și simplu sunt deja construite și pot fi ușor de asamblat, însă altele pot semăna unui cort robust de camping. Cele din urmă necesită un ciocan mic și cârlige de prindere.

Poate fi folosit pentru copii dar și pentru adulți?

Corturile de plajă cu protecție UV sunt disponibile în diferite modele, cu dimensiuni diferite. Vei găsi corturi de plajă cu protecție contra razelor ultraviolete dedicate exclusiv copiilor, în design colorat, cu funcții extra incluse - mini piscină pentru copii. Astfel, corturile de dimensiuni mai mari, pentru adulți, pot fi utilizate de întreaga familie, inclusiv copii, însă modelele pentru cei mici pot fi utilizate doar de ei.

Are geantă pentru transport?

Majoritatea corturilor de plajă cu protecție UV au inclus în pachet și o geantă care are scopul de a depozita cortul + a-l face ușor transportabil. Este indicat de citit cu atenție specificațiile produsului pentru a vă asigura dacă este inclusă o geantă de transport.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe