Cel Mai Bun Duș Pentru Camping

Cel mai bun duș pentru camping

Modificat la 09 mai 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de un duș de camping?

Campingul este o variantă potrivită de a-ți petrece vacanța cât mai relaxant și mai departe de oameni și zgomotele orașului, permițându-ți să te deconectezi de la stresanta viață cotidiană pentru a te lăsa fermecat de frumusețea naturii. Dar faptul că renunți temporar la viața ta obișnuită nu înseamnă automat că ar trebui să renunți la civilizație și la confort.

Cel mai mult într-un camping de lungă durată ne lipsește confortul băii, și anume a dușului. Dușul portabil de camping este o alternativă excelentă, având un design simplu, dar funcțional. Este echipat cu un rezervor care împinge apa într-un duș constant și plăcut pentru baia ta. Acest echipament de camping este multifuncțional, compact și portabil.

Dușul de camping este făcut din materialele potrivite care va dura mult. Pungile de duș cu PVC multistrat pot servi mulți ani. Desigur, dacă ai o sursă de apă în apropiere poți să faci baie în ea, dar de ce să te scufunzi în apă rece, dacă te poți bucura de un duș cald și reconfortant în sânul naturii?

Cel mai bun duș pentru camping

Cel mai bun

MFH Deluxe Duș solar cu termometru, 20l

Dușul solar este un accesoriu de nelipsit atunci când mergi în camping sau la cabană, precum și în alte locuri unde nu ai posibilitatea de a te spăla. Dușul este ușor de folosit, și ajunge să îl umpli cu apă și să îl lași într-un loc însorit, pentru ca apa să se încălzească. Materialul din care este realizat este de culoare închisă, lucru care grăbește încălzirea apei. În condiții ideale și direct în soare, apa ajunge la temperatura de aproximativ de 20°C în circa 3 ore.
Verifică prețul

Duș foarte practic de exterior cu încălzire solară, cu capacitatea de 20 litri de apă.

la buget

Dus Solar Portabil, FAINTEC, Pentru Camping,Drumetii, Capacitate Mare 20 litri

Este dotat cu o duză de duș și este fabricat dintr-un material pliabil (ocupă puțin loc în bagaj). Un mare avantaj îl constituie faptul că debitul de apă se poate regla (pornit/oprit) cu ajutorul rozetei de duș de culoare roșie. Pentru a-l folosi, dușul se umple cu apă, apoi se agață într-un loc în care razele soarelui pot ajunge ușor la el (după contactul de circa 30 de minute apa din interior, se va încălzi).
Verifică prețul

Dușul solar portabil FAINTEC este ideal pentru camping sau drumeții. Având o capacitate mare, de 20 litri, reprezintă ajutorul tău de nădejde. Dușul este ușor de instalat și simplu de folosit.

Premium

* Prezentare video mai jos

Duș Solar cu presiune 10L QUECHUA

Având o greutate de numai 870 g cu tot cu husa de transport, dușul solar este foarte ușor de transportat. De asemenea este și foarte compact, având doar 22 x 39 x 12 cm și ușor de pliat. Un mare avantaj îl constituie faprul că are încorporat un buton pornit/oprit care te ajută foarte mult în a economisi apa. Dușul are o deschidere largă pentru a putea fi alimentat ușor și a se usca rapid.
Verifică prețul

Dușul Solar cu presiune, de 10L, de la QUECHUA poate fi companionul tău dacă îți place să îți petreci timpul liber pe munte, cu cortul.

Dus portabil camping 40 litri

Dacă te-ai gândit până acum la ideea unui duș portabil, iată că îl ai aici și acum. Cu o capacitate de 40 litri te ajută să te bucuri de un duș lung și răcoritor. Când vrei să scapi de agitația orașului, fugi la camping în natură, dar nu uita acasă dușul portabil. Te va ajuta să te răcorești.
Verifică prețul

Verile lungi și secetoase au devenit o regulă deși nu prea le agreăm. În orașe temperaturile sunt parcă și mai mari, iar oamenii simt pur și simplu că se sufocă. De aceea, dușurile reci și dese, cheia marilor succese.

Duș Solar Compact 10L QUECHUA

Dușul funcționează prin gravitație și are 2 posibilități de utilizare, suspendat de exemplu pe o creangă rezistentă sau pe o suprafață plană cum ar fi acoperișul unei rulote. Sistemul cu pompă dă presiune apei, este foarte ușor de utilizat și foarte compact după pliere. Capacitatea măsoară un volum de 10m, cu umplere din partea de sus și buton off/on pe mâner. În plus, rezistă la o temperatură maximă de 50 grade Celsius.
Verifică prețul

Produsul este conceput pentru a te bucura de un duș exact ca acasă, chiar în natură.

Întrebări frecvente despre dușurile de camping

Există mai multe tipuri de dușuri de camping?

Da, există 3 tipuri de dușuri de camping: cele care se alimentează cu energie solară, pe baterii și cu pompe de picior.

Cum folosesc un duș de camping?

În dependență de tipul dușului, utilizarea este un pic diferită. Astfel, dușurile solare de camping trebuie să fie plasate sub lumina directă a soarelui pentru încălzirea apei, cele ce funcționează pe baterii, trag apă printr-o pompă amplasată într-o găleată de apă, iar cele cu pompă de picior permit umflarea rezervorului pentru a crea presiune în sistem.

Cum să alegi cel mai bun duș de camping?

Trebuie să ții cont de câteva aspecte: durabilitate (să fie din materiale rezistente), design compact, sistemul de încălzire a apei, tipul pompei, mărimea rezervorului de apă, lungimea furtunului.

Câți oameni pot folosi dușul de camping?

Depinde de capacitatea rezervorului și puterea acestuia de reținere a apei. Majoritatea dușurilor de camping au o capacitate cuprinsă între cinci și zece galoane. Dacă faceți cumpărături pentru un grup mare, luați în considerare achiziționarea unui duș cu o capacitate mai mare.

Sunt eficiente dușurile de camping cu alimentare de la energia solară?

Da, dușurile de camping cu încălzire solară sunt eficiente, dar nu la fel ca încălzitoarele pe care le folosești acasă. Un încălzitor solar trebuie să fie plasat sub lumina directă a soarelui pentru a încălzi apa.Eficiența acestor dușuri depinde de lumina disponibilă în zona dvs. de camping.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Generator de Curent Pentru Camping
Cel mai bun generator de curent pentru camping

Vrei să te asiguri că ai curent electric 220v atunci când pleci în camping sau cu cortul? Un power station portabil cu acumulatori sau care se poate încărca la soare este soluția cea mai eficientă oferindu-ți ore bune de energie.

Cea Mai Bună Masă cu Scaune pentru Camping
Cea mai bună masă cu scaune pentru camping

Îți place să petreci mult timp în natură, la camping sau în locuri izolate? Mesele de camping sunt foarte utile și practice la ieșirile în natură. Sunt realizate din materiale ușoare și ocupă foarte puțin spațiu.

Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cel mai bun Cort de Plajă cu Protecție UV
Corturi bune de plajă cu protecție UV

Vrei să stai la plajă toată ziua fără să-ți faci griji de radiațiile solare puternice de la prânz? Corturile de plajă cu protecție UV sunt făcute special pentru a te proteja de temperaturile mari de la amiază.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe