Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor

Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 116 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un cort de camping de 4 persoane?

Timpul liber petrecut cu familia sau prietenii este foarte important atunci când vorbim de calitatea vieții noastre. Iar dacă îți place să petreci timp în natură, în drumeții la munte sau să simți marea aproape atunci cu siguranță ai nevoie de un cort de camping. O variantă optimă este un cort pentru 4 persoane, chiar dacă îl folosești în doi. Cu atât mai mult cu cât greutatea cortului nu reprezintă o problemă, indicat ar fi să iei un cort cu o persoană în plus faţă de câţi vor fi găzduiţi în el, astfel va fi mai mult loc pentru mişcare dar şi pentru bagaje.

La ce mai trebuie să fii atent când cumperi un cort este anotimpul în care vrei să îl folosești, dar și nivelul de impermeabilitate. Utilitatea unui cort de camping mai este dată și de numărul de intrări, dar și tipul de aerisire. Studiind modelele disponibile pe piață vei descoperi că un cort de camping poate oferi confort și chiar o economie subtanțială în orice călătorie. Majoritatea destinațiilor au soluții pentru cei care preferă experiența cortului în detrimentul spațiilor de cazare.

Modele bune de corturi de 4 persoane cu montaj ușor

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Arpenaz 4.2

 • Camere: 140 x 210 cm
 • Living înalt: 3,5 m² cu folie de sol cu margini înalte
 • Montare simplă datorită bețelor cu repere colorate
 • Permite luminii să pătrundă
 • Filtrează razele uv
Verifică prețul

Cortul Quechua de 4 persoane cu 2 camere spaţioase sufiiciente pentru 2 saltele de maximum 70 cm lățime. Supratenta de deasupra livingului permite ventilarea și reduce condensul. Trape de ventilare înalte, în față și în spate, plase de insecte la ușă și în spatele camerei. Living de 3,5 m², cu o înălțime de 1,90 m. Folia de la sol cu margini înălțate, din material ce poate fi spălat cu ușurință. Buzunare pe exteriorul camerelor. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h (forța 6). Supratentă din poliester, cu strat protector din poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșe, folie de sol din polietilenă de 140 g/m².

la buget

Cort Trespass Caterthun, 4 persoane, dublu strat, Deep Teal/Citron

 • Înveliș impermeabil
 • Material interior respirabil
 • Bețe din fibră de sticlă rezistente
 • Design simplu și compact
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Odihna în aer liber presupune echipament serios și sigur. De aceea, îți propunem spre utilizare cortul “Trespass Caterthun” pentru 4 persoane, cu mult spațiu și material impermeabil, perfect chiar și pe timp de ploaie, ninsoare sau alte precipitații. Deține bețe din fibră de sticlă rezistente, pentru o asamblare facilă și material interior respirabil, inofensiv, care conferă calitate și siguranță. Totodată, cortul posedă un design simplu și unic, ideal pentru munte sau oricare alt loc din natură.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cort cu structură gonflabilă Air Seconds F&B 6.3 6 Persoane 3 Camere QUECHUA

 • Montare si demontare rapidă
 • Reglează temperatura din interior
 • Material impermeabil
 • Produs de înaltă calitate
 • Rezistență la vânt
Verifică prețul

Cortul cu 3 camere separate și living spațios este un produs conceput pentru 6 persoane. Capacitatea de locuire-camere: 140 x 210 cm. Living înalt: 7,1 m² cu folie de sol cu margini înălțate. Montarea este una rapidă: Structură gonflabilă, de tip întreg, cu camere premontate. Materialul Fresh: reduce temperatura din interior, chiar și în plin soare. Material Black: garantează 99 % obscuritate în camere. Impermeabilitate- Test în laborator (ploaie tropicală). Sub duș : 200L de apă/ h/ m². Acesta rezistă la vânt de forța 7 - aproximativ 60 km/h. Testat în tunel cu vânt. De asemenea poate fi transportat foarte ușor.


* Prezentare video mai jos

Cort cu structură gonflabilă AIR SECONDS 4.1 Fresh

 • Living generos cu margini înălțate
 • Montaj rapid, structură gonflabilă
 • 99% obscuritate în camere
 • Rezistent la vânt puternic
 • Reduce căldura în interior chiar și vara
Verifică prețul

Campingul sau trekking reprezintă activități imperios necesare unor zile de vară toridă. Fie că alegi să mergi cu familia, colegii sau prietenii, confortul personal reprezintă o prioritate chiar și în activități de tip drumeții pe munte sau excursii la mare. O soluție accesibilă și simplă este optarea pentru un cort cu structură gonflabilă. Air seconds 4.1 fresh&black este format dintr-o cameră fiind destinat pentru 4 persoane. Materialul este impermeabil, fresh și garantează o obscuritate de 99% în camere.

CORT CU BEȚE ARPENAZ 4 - 4 PERSOANE 1 CAMERĂ QUECHUA QUECHUA

 • Montare și demontare simplă
 • Material impermeabil
 • Rezistență la vânt și ploi
 • Funcție de diminuare a căldurii din interior
 • Transportare și depozitare facilă
Verifică prețul

Odihna în natură este un motiv pentru distracție și relaxare completă, fie cu familia sau cu prietenii. De aceea, îți propunem cortul cu bețe “ARPENAZ”, pentru 4 persoane, cu spațiu generos. Acest cort este confecționat din material impermeabil, perfect împotriva ploii sau altor factori externi. De-asemenea, acesta poate fi montat sau demontat foarte simplu, datorită bețelor cu repere colorate, având și protecție solară parțială. Acest cort este foarte rezistent la vânt, fiind testat într-un mod foarte sigur.

High Peak ANCONA 4.0

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Impermeabil
 • Simplu de instalat
 • Ușor de transportat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Cortul High Peak ANCONA este potrivit pentru întreaga ta familie, fiind suficient de mare pentru 4 persoane. Conține două prelate și dispune de o fereastră mai mare și una mai mică, cu mecanism de umbrire. Deoarece aceste dispune de ventilație constantă, șederea în interiorul său va fi mereu confortabilă. Cusăturile sale sunt lipite cu bandă specială impermeabilă, iar intrarea este protejată cu plasă antiinsecte. Pentru un somn perfect și un cadru intim, cortul este întunecos. Se strânge rapid și ușor.

Întrebări despre corturile pentru camping

În ce anotimp poți folosi corturile pentru camping?

Corturile pentru camping reprezintă cazarea ideală pentru o categorie importantă de turiști care adoră libertatea și natura. Acestea pot fi folosite atât vara, în vacanțele pline de aventură de la malul mării, cât și în sezonul rece, cu saci de dormit și soluțiile de încălzire aferente.

Ce tip de intrare pot avea?

Dacă ești în perioada de informare cu privire la achiziționarea unui cort, trebuie să știi că cele mai multe corturi disponibile în magazinele online de specialitate au intrare disponibilă prin fermuar. În funcție de modelul dorit, corturile pot avea una sau mai multe intrări.

Care este nivelul de impermeabilitate?

Corturile pentru camping sunt ideale pentru cei care își doresc să petreacă timp în natură, departe de agitația orașului.
Chiar dacă vremea nu este caldă și însorită, cortul de camping îți asigură confort și căldură atât în timpul zilei, cât și pe tot parcursul zilei.

Cum se aerisește?

După o noapte odihnitoare într-un cort de calitate, dimineața trebuie să înceapă cu o cafea bună ți o aerisire corespunzătoare a locului de dormit. Pentru a împrospăta aerului din cort trebuie doar să deschideți fermuarul de la toate intrările. Pentru e evita colectarea insectelor în cort puteți folosi plasa de țâmțari.

Cât este de greu?

Un astfel de cort cântărește cam 1.5 kg - 2 kg. Adunat cum trebuie, este și extrem de compact și poate fi prins de rucsacul de munte cu o frânghie potrivită, sau chiar cu elasticele care fac parte din capacul exterior al rucsacului, dacă dispuneți de un asemenea model.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Baterie Externă Solară
Cea mai bună baterie externă solară

Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.

Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cea Mai Bună Pătură Pentru Picnic
Cea mai bună pătură pentru picnic

Eficientizează-ți ieșirile la picnic cu ajutorul unei pături speciale. Este impermeabilă, se strânge rapid și poate fi strânsă și cărata cu ușurință.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel Mai Bun Cuțit/Briceag de Supraviețuire. Ghid / Păreri
Cuțite și bricege pentru supraviețuire utile în pădure

Îți dorești un cuțit de calitate cu care să cioplești, despici sau chiar să pornești un foc? Cuțitele militare de tip supraviețuire îți sunt de ajutor pentru orice ieșire în natură.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe