De ce să-ți iei o geantă frigorifică pentru mersul la pădure / grătar?

Când temperaturile de afară cresc, o ladă frigorifică portabilă este un accesori de nelipsit pentru atunci când dorim să menținem alimentele proaspete sau sucurile ori băuturile alcoolice reci ca gheața! Fie că vorbim de mersul la pădure, camping, pescuit sau chiar un grătar în curte, este mult mai ușor și versatil să ai o ladă frigorifică lângă tine. Lada frigorifică portabilă este de fapt un frigider de mici dimensiuni, ce poate fi transportat cu ușurință, nu ocupă mult spațiu și oferă siguranța că alimentele se vor păstra proaspete, indiferent de locul în care vă veți deplasa.

Majoritatea lăzilor au minim 10L volum/capacitate, iar modelele mai mari pot avea între 30-50L. Aceste lăzi au o structură izotermă solidă și rezistentă, mâner cu sistem de blocare al capacului, pentru a crea vid și a menține temperatura constantă, fiind indicate pentru atunci când dorești să păstrezi orice tip de aliment sau băutură rece ca gheața! Lada frigorifică în sine poate păstra produsele reci, însă este indicat să folosiți pastile/tablete cu gel care se bagă la congelator, iar după în ladă, pentru a păstra alimentele ori băuturile reci pentru o perioadă și mai lungă (chiar de câteva zile).

Cele mai bune genți frigorifice pentru camping

1. Quechua PREMIUM

GEANTĂ FRIGORIFICĂ PENTRU CAMPING ŞI DRUMEŢIE COMPACT FRESH 35L QUECHUA - A fost concepută pentru a menține alimentele și băuturile la rece, timp de 1 zi, pentru acele zile când mergeți la mare, camping, grătar ori alt loc unde aveți nevoie de alimente păstrate reci. Geanta este compactă și se pliează ușor, putând fi depozitată rapid și facil. Are o bandulieră reglabilă și protecție din spumă, 2 mânere, deschidere mare cu fermoare, 3 buzunare pentru depozitare, o plasă exterioară și un separator.
 

2. Geantă termos BEST CHOICE

Geantă termos în dungi Navigate Stripe, 20 L. Cel mai important pas în pregătirea unui picnic reușit este alegerea accesoriilor potrivite. De aceea, o geantă frigorifică este accesoriul de nelipsit pe timp de vară! Brandul Navigate este specializat în toate activitățile în aer liber, producând piese stilate și practice, perfecte pentru oricine vrea să trăiască... afară. Filozofia brandului se axează pe funcționalitate, design atractiv și soluții inovatoare. Dimensiuni geantă: 12 cm lungime / 35 cm lățime / 12 cm înălțime.

3. Sacoşă frigorifică LA BUGET

Sacoşă frigorifică, de culoare verde, accesoriul perfect pentru vară! Această sacoşă se închide cu fermoar, astfel încât temperatura interioară este izolată de mediul înconjurător. Are două mânere mai mari, pentru a fi purtată în mână sau pe umăr. Buzunarul din faţă este cu scai şi are un buzunar lateral pentru obiecte mărunte. Curea detaşabilă şi reglabilă. În interior este un strat cauciucat gros, care nu permite pătrunderea apei. Geanta este realizată din poliester și are o sarcină de 7 KG (volum 15 L).
 

4. Geantă termică - Coleman

Geantă termică Coleman cu recipient detașabil din plastic cu volum de 8,5 litri. Acest produs este potrivit pentru picnic, excursii sau la plajă. Prezintă un buzunar frontal cu fermoar, un buzunar tip plasă sub capac și două buzunare din plasă pe lateral. Centură ajustabilă de umăr cu inserție pentru purtare confortabilă este extrem de utilă și face geanta să fie foarte versatilă. Datorită recipientului din plastic puteți utiliza gheață, fără a uda geanta. Dimensiuni: 30 x 27 x 28 cm

 

5. Geantă frigorifică Compact 30L

GEANTĂ FRIGORIFICĂ COMPACT CAMPING/DRUMEȚIE 30 LITRI QUECHUA - Acest produs este ideal pentru atunci când mergi la mare, campaing ori la un grătar și vrei ca alimentele să fie păstrate reci ori înghețate. Astfel această geantă menține alimentele la rece timp de 7 ore, fără acumulatori speciali (Normă: EN 12546-2). Are o bandulieră reglabilă, din spumă, pentru transportarea ușoară pe umăr. Fiind un produs compact, se poate plia și depozita foarte ușor. Are o capacitate de 30 litrii și este recomandată pentru 4-6 persoane. Dimensiuni nepliată: 35 cm înălțime, 33 cm adâncime și 36 cm lățime. Pliată, măsoară 19 cm înălțime, 33 cm adâncime și 36 cm lățime.

6. Geanta Frigorifica Vela Extra Large 33 Litri Galben

Geanta Frigorifică Vela Extra + Large 33 Litri Galben are un raport calitate preț special! Este construită din poliester, iar ambele părți, externe și interne, sunt realizate din materiale non-PVC. Interiorul genții frigorifice este din PEVA (biodegradabil), fiind un material potrivit pentru alimente. Închiderea genții se realizează prin fermoare, iar geanta are mânere, curea reglabilă pentru umăr și deschizător de sticle pe partea laterală a genții. Izolația este de înaltă densitate, având 10 mm grosime.

7. Geanta Frigorifica Caprice Square 17 Litri Verde

Geanta frigorifică Caprice Square 17 L de culoare verde, este complet fabricată din poliester, iar ambele părți (externe și interne) sunt realizate din materiale non-PVC. Interiorul gentii frigorifice este din PEVA (biodegradabil), material potrivit pentru alimente. Izolația este de înaltă densitate: 6 mm grosime spumă PE. Spuma polietilenă menține orice produse reci, până la 11 ore (în funcție de temperatura ambientală), dacă se folosesc 2 pastile frigorifice de 400 grame (acestea nefiind incluse în pachet).


Întrebări despre gențile friogorice pentru mersul la pădure

Care este capacitatea unei genți frigorice?

În funcție de necesitate pe piață găsești genți frigorifice mici cu capacitate de 6-10 l, medie cu o capacitate de 20 l sau mai mari de până la 30 l. Așadar pot fi folosite atât pentru a păstra reci sandwich-uri delicioase, dar și provizii pentru grătarul cu prietenii.

Produsul vine la pachet cu pastilele/gelurile care păstrează lada frigorifică rece?

Geanta frigorifică dispune de compartiment principal izolat, un buzunar tip plasă pe partea frontala și curea de umăr ajustabilă, fiind  ideală pentru  zilele petrecute pe plajă, la picnic, grătar sau în calatorii. Vine la pachet cu pastile de răcire.
Pastilele de răcire se pot folosit atât în geanta frigorifica cât și în lada frigorifică, astfel încât să vă păstrați produsele reci mai mult timp.

Cât timp se păstrează alimentele reci?

Gențile au părțile externe realizate din materiale non-PVC și interiorul este căptușit cu folie aluminiu de aceea împreună cu 2 pastile de răcire de 400g, geanta de 20 litri are o performanță termică de 10 ore de a menține o temperatură de la 5°C la 15°C, în functie de temperatura exterioară.

Care este greutatea unei genți frigorifice?

Geanta frigorifică este utilă în orice excursie, fie ea de doua, trei sau mai multe zile. Îți poate menține băuturile reci in sezonul cald si este ușor de transportat. În funcție de capacitatea genții, greutatea ei diferă de la 500 de grame, la un kg.

În ce condiții este bună o geantă frigorifică?

O geantă frigorifică este ideală pentru orice tip de călătorie. Fie că vorbim de un drum mai lung cu mașina în vacanță, de un grătar cu prietenii la iarbă verde ori pur și simplu vrei să dezgheți frigiderul și ai nevoie să păstrezi temporar la rece mâncarea din el.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe