Cea Mai Bună Geantă Frigorifică - La Grătar / Camping

Genți frigorifice bune pentru mers la pădure / grătar

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți iei o geantă frigorifică pentru mersul la pădure / grătar?

Când temperaturile de afară cresc, o ladă frigorifică portabilă este un accesori de nelipsit pentru atunci când dorim să menținem alimentele proaspete sau sucurile ori băuturile alcoolice reci ca gheața! Fie că vorbim de mersul la pădure, camping, pescuit sau chiar un grătar în curte, este mult mai ușor și versatil să ai o ladă frigorifică lângă tine. Lada frigorifică portabilă este de fapt un frigider de mici dimensiuni, ce poate fi transportat cu ușurință, nu ocupă mult spațiu și oferă siguranța că alimentele se vor păstra proaspete, indiferent de locul în care vă veți deplasa.

Majoritatea lăzilor au minim 10L volum/capacitate, iar modelele mai mari pot avea între 30-50L. Aceste lăzi au o structură izotermă solidă și rezistentă, mâner cu sistem de blocare al capacului, pentru a crea vid și a menține temperatura constantă, fiind indicate pentru atunci când dorești să păstrezi orice tip de aliment sau băutură rece ca gheața! Lada frigorifică în sine poate păstra produsele reci, însă este indicat să folosiți pastile/tablete cu gel care se bagă la congelator, iar după în ladă, pentru a păstra alimentele ori băuturile reci pentru o perioadă și mai lungă (chiar de câteva zile).

Cele mai bune genți frigorifice pentru camping

Premium

Quechua

GEANTĂ FRIGORIFICĂ PENTRU CAMPING ŞI DRUMEŢIE COMPACT FRESH 35L QUECHUA - A fost concepută pentru a menține alimentele și băuturile la rece, timp de 1 zi, pentru acele zile când mergeți la mare, camping, grătar ori alt loc unde aveți nevoie de alimente păstrate reci. Geanta este compactă și se pliează ușor, putând fi depozitată rapid și facil. Are o bandulieră reglabilă și protecție din spumă, 2 mânere, deschidere mare cu fermoare, 3 buzunare pentru depozitare, o plasă exterioară și un separator.  .
Verifică prețul

Cel mai bun

Geantă frigorifică Compact 30L

Astfel această geantă menține alimentele la rece timp de 7 ore, fără acumulatori speciali (Normă: EN 12546-2). Are o bandulieră reglabilă, din spumă, pentru transportarea ușoară pe umăr. Fiind un produs compact, se poate plia și depozita foarte ușor. Are o capacitate de 30 litrii și este recomandată pentru 4-6 persoane. Dimensiuni nepliată: 35 cm înălțime, 33 cm adâncime și 36 cm lățime. Pliată, măsoară 19 cm înălțime, 33 cm adâncime și 36 cm lățime.
Verifică prețul

GEANTĂ FRIGORIFICĂ COMPACT CAMPING/DRUMEȚIE 30 LITRI QUECHUA - Acest produs este ideal pentru atunci când mergi la mare, campaing ori la un grătar și vrei ca alimentele să fie păstrate reci ori înghețate.

la buget

Geanta termoizolanta Campingaz MiniMaxi, 19 L, roz

Geanta dispune de un compartiment principal izolat, un buzunar tip plasă ,pe partea frontală și curea de umăr ajustabilă, fiind , ideală ,pentru ,zilele petrecute pe plaja, la picnic, grătar sau în călătorii, pentru a păstra alimentele și băuturile la o temperatura potrivită. Material exterior din nylon este ușor de îngrijit și prezintă izolație flexibilă cu spumă de 5mm și folie interioară sigilată pentru alimente, sigură și impermeabilă. Este rezistentă la apă și la temperaturi între -10 si 100 grade Celsius. .
Verifică prețul

Geanta Frigorifica Caprice Square 17 Litri Verde

Interiorul gentii frigorifice este din PEVA (biodegradabil), material potrivit pentru alimente. Izolația este de înaltă densitate: 6 mm grosime spumă PE. Spuma polietilenă menține orice produse reci, până la 11 ore (în funcție de temperatura ambientală), dacă se folosesc 2 pastile frigorifice de 400 grame (acestea nefiind incluse în pachet).
Verifică prețul

Geanta frigorifică Caprice Square 17 L de culoare verde, este complet fabricată din poliester, iar ambele părți (externe și interne) sunt realizate din materiale non-PVC.

Geanta termoizolanta Connabride, 17 L, albastra

Geanta dispune de un compartiment principal izolat, un buzunar tip plasă ,pe partea frontală și curea de umăr ajustabilă, fiind , ideală ,pentru ,zilele petrecute pe plaja, la picnic, grătar sau în călătorii, pentru a păstra alimentele și băuturile la o temperatura potrivită. Material exterior din nylon este ușor de îngrijit și prezintă izolație flexibilă cu spumă de 5mm și folie interioară sigilată pentru alimente, sigură și impermeabilă. Este rezistentă la apă și la temperaturi între -10 si 100 grade Celsius.
Verifică prețul

Geanta Frigorifica 26 Litri Albastru Artic

Pentru protecția alimentelor, le poți pune în recipiente adecvate înainte de a utiliza geanta frigorifică. Materialul exterior al genții este realizat din poliester Jacquard, iar partea interioară este căptușită cu folie de aluminiu. Geanta are o izolalație termică ridicată de 6 mm (grosime spumă PE) ceea ce asigură performanțe maxime.
Verifică prețul

Geanta frigorifica de 26 de litri din gama Artic de culoare albastru celestru are o deschidere generoasă în formă de U pentru acces ușor și un buzunar frontal practic care poate fi inchis cu fermoar.

Întrebări despre gențile friogorice pentru mersul la pădure

Care este capacitatea unei genți frigorice?

În funcție de necesitate pe piață găsești genți frigorifice mici cu capacitate de 6-10 l, medie cu o capacitate de 20 l sau mai mari de până la 30 l. Așadar pot fi folosite atât pentru a păstra reci sandwich-uri delicioase, dar și provizii pentru grătarul cu prietenii.

Produsul vine la pachet cu pastilele/gelurile care păstrează lada frigorifică rece?

Geanta frigorifică dispune de compartiment principal izolat, un buzunar tip plasă pe partea frontala și curea de umăr ajustabilă, fiind  ideală pentru  zilele petrecute pe plajă, la picnic, grătar sau în calatorii. Vine la pachet cu pastile de răcire.
Pastilele de răcire se pot folosit atât în geanta frigorifica cât și în lada frigorifică, astfel încât să vă păstrați produsele reci mai mult timp.

Cât timp se păstrează alimentele reci?

Gențile au părțile externe realizate din materiale non-PVC și interiorul este căptușit cu folie aluminiu de aceea împreună cu 2 pastile de răcire de 400g, geanta de 20 litri are o performanță termică de 10 ore de a menține o temperatură de la 5°C la 15°C, în functie de temperatura exterioară.

Care este greutatea unei genți frigorifice?

Geanta frigorifică este utilă în orice excursie, fie ea de doua, trei sau mai multe zile. Îți poate menține băuturile reci in sezonul cald si este ușor de transportat. În funcție de capacitatea genții, greutatea ei diferă de la 500 de grame, la un kg.

În ce condiții este bună o geantă frigorifică?

O geantă frigorifică este ideală pentru orice tip de călătorie. Fie că vorbim de un drum mai lung cu mașina în vacanță, de un grătar cu prietenii la iarbă verde ori pur și simplu vrei să dezgheți frigiderul și ai nevoie să păstrezi temporar la rece mâncarea din el.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei mai buni Saci de Dormit în Cort pentru Vară
Saci de dormit confortabil în cort pentru vară

Vrei ca somnul în cort să fie unul confortabil atunci când temperatura scade sub 10 grade? Te ajutăm să alegi cel mai bun sac de dormit, confortabil, ușor de transportat și de curățat.

Cea Mai Bună Masă cu Scaune pentru Camping
Cea mai bună masă cu scaune pentru camping

Îți place să petreci mult timp în natură, la camping sau în locuri izolate? Mesele de camping sunt foarte utile și practice la ieșirile în natură. Sunt realizate din materiale ușoare și ocupă foarte puțin spațiu.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cea Mai Bună Toaletă Portabilă (Camping, Rulotă)
Cea mai bună toaletă portabilă

Ai nevoie de o toaleta curată și ecologică în camping, în autorulotă sau pe un teren viran? Nu necesita instalare, este ușor de curățat și cel mai important, este portabilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe