Cel Mai Bun Binoclu Profesional

Cel mai bun binoclu profesional

Modificat la 08 aprilie 2021
Articol evaluat de 26 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un binoclu profesional?

Indiferent la ce activități dorești să îl folosești, un lucru trebuie stabilit de la început: trebuie să alegi un binoclu de bună calitate dacă vrei să fie eficient și util. De asemenea, în funcție de activitatea la care dorești să îl utilizezi, trebuie să ai în vedere anumite criterii și specificații tehnice astfel încât să fii sigur ca alegi un binoclu potrivit nevoilor tale.

Vei găsi pe piață mai multe tipuri de binocluri, și anume: binocluri cu utilizare generală pentru drumeții, natură, sporturi, binocluri pentru vânătoare, binocluri pentru urmărit păsări, binocluri pentru bărci sau marine, binocluri pentru concerte și teatru și nu în ultimul rând binocluri astrale. În funcție de importanța pe care o va avea pentru tine și pentru activitatea ta vei stabili bugetul pe care trebuie să îl aloci pentru noul binoclu.

De asemenea, dacă alegi un binoclu profesional, pe care să îl folosești în scopuri profesionale și job-ul solicită un binoclu foarte bun, precis și de calitate trebuie să fii dispus să aloci un buget pe măsură.

Cel mai bun binoclu profesional

Cel mai bun

BINOCLU 8X42 WATERPROOF BLACK

 • Greutate: 660 g
 • Câmp vizual: 105 m / 1000 m
 • Mărire: de 8 ori
 • Carcasă impermeabilă
 • Reglare fină a dioptriilor
Verifică prețul

Acest model este unul waterproof, extrem de compact și ușor de manevrat ce cântărește puțin peste 600 grame. Are câmp vizual de 105 m / 1000 m, pupila de ieșire 5,25 mm și poate mări de până la 8 ori. Carcasa este ezistenta la apă, poți face cu ușurință reglarea fină a dispotriillor. Produsul vine cu capac pentru obiectiv, capac ocular dar și husă din 100% nylon precum și curea pentru transportul și utilizarea cât mai ușoare în expedițiile din natură. Ideal pentru începători dar și pentru pasionați.

la buget

* Prezentare video mai jos

Binoclu Beileshi 20x50 Profesional

 • Greutate redusă
 • Material rezistent
 • Design modern
 • Carcasă cauciucată
 • Focalizare oculară
Verifică prețul

Binoclurile sunt foarte utile atunci când vine vorba de a te bucura de natură sau când vrei să îți identifici prada de la distanță într-o partidă de vânătoare. Acest binoclu Beileshi Profesional dispune de focalizare oculară, câmp vizual de la 56 până la 1000 metri și ca material are la bază corpul metalic și carcasa din cauciuc. Este prevăzut cu un obiectiv ce măsoară 50 mm și care mărește până la 20 de ori imaginea. Are dimensiuni reduse, este ușor de utilizat și de cărat, cântărind numai 802 grame.

Premium

* Prezentare video mai jos

Binoclu Meopta Optika HD 10x42 rezistent la apă MEOPTA

 • Poți observa fauna chiar și la sfârșitul apusului de soare.
 • Rezistent la ploaie.
 • Binoclu compact și ușor. Greutate: 650gr.
 • Carcasă din magneziu și orificii din metal pentru o rezistență îndelungată.
 • Câmp vizual mare: de la 105 m la 1000 m.
Verifică prețul

Binoclul de la Meopta Optika este destinat pasionaților de natură și drumeții, precum și celor care vor să exploreze și să observe mediul înconjurător în detaliu printr-un dispozitiv de calitate. Este extrem de performant, conceput capturării exacte și măririi imaginilor, fără a pierde din calitatea lor. Este fabricat din materiale de înaștă calitate , prevăzut cu lentile HD, iar astfel poți fi sigur că este o investiție rezistentă și durabilă. Permite observarea naturii de la răsăritul până la apusul soarelui.

BINOCLU 10X25 COMPACT HUMVEE

 • Câmp vizual mare
 • Confecționat din materiale rezistente
 • Design portabil și comod
 • Durată lungă de viață
 • Oferă imagini foarte clare
Verifică prețul

Indiferent daca ești un observator al păsărilor, un vânător, navigator sau îți place să privești stelele, un binoclu de calitate este foarte folositor. Potențialul binoclului nu este limitat doar la aceste activități, dar ele sunt cele mai întâlnite. Acest binoclu compact Humvee dispune de un strat cauciucat care îl face ușor de ținut în mâini, vine cu husă de transport și curea de purtare la gât. Are capacitatea de a mări de până la 10 ori imaginea, dispune de lentile din sticlă ruby red și are o greutate redusă.

Nikon Monarch 5 8x42 Binoclu de câmp

 • Design modern și plăcut
 • Imagine foarte clară
 • Durată lungă de viață
 • Materiale rezistente
 • Câmp vizual mare
Verifică prețul

Acest binoclu de câmp Nikon Monarch a fost conceput pentru a oferi iubitorilor de ședere în aer, șansa de a observa natura în toată gloria ei spectaculoasă. Poți vedea cu ușurință chiar și atunci când lumina nu este una chiar favorabilă. Obiectivul binoclului măsoară un diametru de 44 mm iar pupila de ieșire 5,25 mm, având capacitatea de a mări de 8 ori. Cu o carcasă robustă, binoclul este rezistent la apă până la 1 metru timp de 10 minute și este ușor de transportat deoarece cântărește numai 590 de grame.

Binoclu Olympus 8x21 RC II WP (Verde)

 • Calitate înaltă a imaginii
 • Durabilitate
 • Câmp vizual mare
 • Design portabil și comod
 • Compact și ușor de transportat
Verifică prețul

Olympus 8x21 RC II WP Verde V501013EE000 este un binoclu elegant, destinat nu doar admirării peisajelor sau a evenimentelor culturale, dar și pentru activități în aer liber. Binoclul este ultracompact și oferă strălucire maximă, contrast și culori naturale pentru imagini extrem de clare. În plus, este rezistent la apă. Are un strat acoperitor din cauciuc pentru o susținere convenabilă, inel mare, central pentru focalizare facilă, lentile tratate multistrat pentru maxim de stralucire și contrast al imaginii dar și corector dioptric integrat pentru ajustare individuală.

Binoclu Profesional 60x60 pentru Sport/Drumetii/Vanatoare , Protectie pentru ochi , Usor de operat, Material Cauciuc , Lentile Multi-Coated - Phuture®

 • Diametrul obiectiv: 35 mm
 • Material: corp PVC, sticlă optică
 • Oglinda: K9
 • Diametru obiectiv 35mm
 • Teaca: piele de cauciuc
Verifică prețul

Binoclu Profesional 60x60 pentru Sport/Drumetii/Vânătoare , sunt fabricați cu o lentilă specială pentru ați proteja ochii când îl folosești la soare. Sunt foarte ușor de folosit, ideali pentru a merge la concert, călătorii, drumeții, camping, vizionarea de pasari. Se poate observa chiar si cele mai mici detalii ale obiectelor indepartate, datorită lentilelor Multi-Coated - Phuture®. Priza este foarte bună datorită suprafeței aderente a corpului cu forme pentru degete. firme de protectie si paza.

Binoclu Vânătoare 100 10X42 Verde SOLOGNAC

 • Accesorii incluse
 • Material rezistent și camuflator
 • Câmp vizual mare
 • Imagini clare
 • Transportare ușoară
Verifică prețul

Acest binoclu excepțional este conceput pentru vânătoarea animalelor mari, dar este de asemenea o investiție bună și pentru exploratorii pasionați de observarea naturii și explorarea mediului înconjurător. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și dotat cu lentile speciale ce permit imaginii să rămână perfect clară în ciuda măririi. Este rezistent la apă și foarte ușor de depozitat și de transportat. Nu necesită întreținere specială sau constantă și îți va deveni cu siguranță cel mai bun prieten în drumețiile pe care le vei face.

Întrebări frecvente despre binoclurile profesionale

Care este cea mai bună mărire recomandată a binoclului?

Pentru majoritatea situațiilor, utilizatorii ar trebui să caute binocluri de la 7x la 10x putere. Spectatorii ar trebui să aleagă ceva în intervalul 3-5x, în funcție de locurile de situare; fanii sportului vor fi mulțumiți de un model 7x; în timp ce vânătorii de pradă mare ar avea nevoie de 10 ori sau mai mult pentru observații la distanță mare.

Cum îmi desfac binoclul pentru a-l curăța?

Răspunsul simplu: nu îl desfaci. Multe binocluri, lunete de observare, monoculare și lunete pentru puști sunt umplute cu un gaz special de azot pentru a preveni apariția ceții, așa că ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să le deschizi și să pierzi această caracteristică specială anti-aburire. Contactează profesioniștii pentru a-l curăța.

Trebuie să folosesc un trepied cu binoclul meu?

Majoritatea binoclurilor foarte puternice vor trebui utilizate cu un trepied, altfel chiar și cele mai mici mișcări ale mâinilor vor face imaginea prea tremurată pentru a fi vizualizată corect. Acest lucru este deosebit de vizibil dacă ai binocluri de mare putere pe timp de noapte pentru astronomie, așa că este recomandat întotdeauna utilizarea unui trepied dacă utilizezi binocluri pentru vizualizarea cerească.

Vreau să cumpăr un binoclu profesional. Care ar fi recomandat?

Depinde de scopul cumpărării și de bugetul tău. Binoclurile multifuncționale nu există. Pentru uz general, pentru teatru, evenimente sportive, pentru observații astronomice. Binoclurile scumpe sunt întotdeauna superioare opticii ieftine în ceea ce privește calitatea generală și în special calitatea imaginii produse de binoclu.

Acoperirea lentilelor este un factor important atunci când alegi un binoclu profesional?

Da, este un factor important. Există diferite tipuri de acoperiri de lentile utilizate în optică. Complet acoperit, multi-acoperit, complet multi-acoperit. Complet acoperit este cel mai bun și îți oferă cea mai bună calitate a imaginii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pătură Pentru Picnic
Cea mai bună pătură pentru picnic

Eficientizează-ți ieșirile la picnic cu ajutorul unei pături speciale. Este impermeabilă, se strânge rapid și poate fi strânsă și cărata cu ușurință.

Cel Mai Bun Set de Trollere de Călătorie
Cel mai bun set de trollere de călătorie

Ți s-a întâmplat să-ți rămână spațiu în bagaj sau să nu-ți încapă tot ce ai vrut să iei cu tine? Seturile de trollere îți oferă multiple variante din care poți alege.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Briceag Multifuncțional
Cel mai bun briceag multifuncțional

Briceagul multifuncțional este accesoriul indispensabil unei persoane care are obiceiul să iasă la plimbări pe munte sau prin păduri. Acesta te poate scoate din situații limită și-ți face călătoria mai sigură.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe