Cel Mai Bun Binoclu Profesional

Cel mai bun binoclu profesional

Modificat la 05 aprilie 2022
Articol evaluat de 27 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un binoclu profesional?

Indiferent la ce activități dorești să îl folosești, un lucru trebuie stabilit de la început: trebuie să alegi un binoclu de bună calitate dacă vrei să fie eficient și util. De asemenea, în funcție de activitatea la care dorești să îl utilizezi, trebuie să ai în vedere anumite criterii și specificații tehnice astfel încât să fii sigur ca alegi un binoclu potrivit nevoilor tale.

Vei găsi pe piață mai multe tipuri de binocluri, și anume: binocluri cu utilizare generală pentru drumeții, natură, sporturi, binocluri pentru vânătoare, binocluri pentru urmărit păsări, binocluri pentru bărci sau marine, binocluri pentru concerte și teatru și nu în ultimul rând binocluri astrale. În funcție de importanța pe care o va avea pentru tine și pentru activitatea ta vei stabili bugetul pe care trebuie să îl aloci pentru noul binoclu.

De asemenea, dacă alegi un binoclu profesional, pe care să îl folosești în scopuri profesionale și job-ul solicită un binoclu foarte bun, precis și de calitate trebuie să fii dispus să aloci un buget pe măsură.

Cel mai bun binoclu profesional

Cel mai bun

Binoclu Etanș 100 10x42

 • Imagine clară la mare depărtare;
 • Greutate ușoară;
 • Rezistent la ploaie și la scufundarea în apă;
 • Rezistent și durabil;
 • Capacitate de amplificare.
Verifică prețul

Binoclul Etanș este potrivit pentru toți exploratorii și iubitorii de natură și frumos. Veți putea observa fauna și mediul înconjurător de la răsărit și până la apus, nestingheriți de nimeni. Imaginile sunt foarte clare. Binoclul este foarte ușor de transportat și depozitat, fiind compact și cântărind sub 700g. Permite vizulaizarea imaginii de la mare depărtare și este rezistent la ploaie, dar și la scufundarea în apă. Include husă de protecție și șnur și amplifică de 10 ori imaginile. Câmpul vizual se întinde până la 1000m depărtare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Binoclu Beileshi 20x50 Profesional

 • Greutate redusă
 • Material rezistent
 • Design modern
 • Carcasă cauciucată
 • Focalizare oculară
Verifică prețul

Binoclurile sunt foarte utile atunci când vine vorba de a te bucura de natură sau când vrei să îți identifici prada de la distanță într-o partidă de vânătoare. Acest binoclu Beileshi Profesional dispune de focalizare oculară, câmp vizual de la 56 până la 1000 metri și ca material are la bază corpul metalic și carcasa din cauciuc. Este prevăzut cu un obiectiv ce măsoară 50 mm și care mărește până la 20 de ori imaginea. Are dimensiuni reduse, este ușor de utilizat și de cărat, cântărind numai 802 grame.

Premium

* Prezentare video mai jos

Binoclu Meopta Optika HD 10x42 rezistent la apă MEOPTA

 • Poți observa fauna chiar și la sfârșitul apusului de soare.
 • Rezistent la ploaie.
 • Binoclu compact și ușor. Greutate: 650gr.
 • Carcasă din magneziu și orificii din metal pentru o rezistență îndelungată.
 • Câmp vizual mare: de la 105 m la 1000 m.
Verifică prețul

Binoclul de la Meopta Optika este destinat pasionaților de natură și drumeții, precum și celor care vor să exploreze și să observe mediul înconjurător în detaliu printr-un dispozitiv de calitate. Este extrem de performant, conceput capturării exacte și măririi imaginilor, fără a pierde din calitatea lor. Este fabricat din materiale de înaștă calitate , prevăzut cu lentile HD, iar astfel poți fi sigur că este o investiție rezistentă și durabilă. Permite observarea naturii de la răsăritul până la apusul soarelui.

Nikon Sportstar EX 10x25 Binocluri Charcoal

 • Performant;
 • Eficient;
 • Util;
 • Intuitiv;
 • Accesibil.
Verifică prețul

Binoclul Nikon Sportstar EX 10X25 este un binoclu fabricat din materiale de înaltă calitate, fiind ușor de utilizat datorită reglajelor simple cu care este dotat. Acesta este dotat cu lentilă ce poate mări imaginea de 10 ori și oferă o claritate deosebită a imaginii. Are un design compact și este simplu de luat cu tine peste tot, datorită greutății sale reduse. Binoclul este rezistent la apă, praf și raze UV, iar în interior este umplut cu azot, ceea ce împiedică procesul de încețoșare a lentilelor.

Nikon Prostaff 7S 8x30 Binocluri

 • Util;
 • Design modern;
 • Performant;
 • Eficient;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Dacă ai ca hobby ieșitul în natură și îți place să privești mai în de aproape animalele sălbatice, atunci binoclul NIKON PROSTAFF este accesoriul ideal pentru tine și pentru pasiunea ta. Are un design modern, este deosebit de elegant și are o înaltă calitate optică. Lentila sa cu un diametru de 30mm te ajută să mărești imaginea de până la 8 ori. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și are o greutate redusă, ceea ce îl face simplu de manevrat și utilizat. Este rezistent la apă, iar corpul acestuia este umput cu azot pentru a evita încețoșarea.

Binoclu Olympus 8x21 RC II WP (Verde)

 • Calitate înaltă a imaginii
 • Durabilitate
 • Câmp vizual mare
 • Design portabil și comod
 • Compact și ușor de transportat
Verifică prețul

Olympus 8x21 RC II WP Verde V501013EE000 este un binoclu elegant, destinat nu doar admirării peisajelor sau a evenimentelor culturale, dar și pentru activități în aer liber. Binoclul este ultracompact și oferă strălucire maximă, contrast și culori naturale pentru imagini extrem de clare. În plus, este rezistent la apă. Are un strat acoperitor din cauciuc pentru o susținere convenabilă, inel mare, central pentru focalizare facilă, lentile tratate multistrat pentru maxim de stralucire și contrast al imaginii dar și corector dioptric integrat pentru ajustare individuală.

Binoclu 500 Etanș KAKI 8x42

 • Lejer și compact
 • Ușor de transportat
 • Câmp vizual mare
 • Rezistent la ploaie
 • Lentile rezistente
Verifică prețul

Fie că îl alegi pentru tine, fie că dorești să faci un cadou special, acest binoclu va fi partenerul ideal pentru orice călătorie. Vei putea observa natura pe îndelete, în toată splendoarea sa, de la răsărit și până la apus. Fiind etanș, este rezistent la ploaie, dar și la scufundarea în apă. Lejer și compact, acest binoclu cântărește mai puțin de 700 de grame, ajunge cu husă de protecție și șnur, toate aceste caracteristici făcându-l extrem de simplu de transportat. Câmpul vizual detectează imagini aflate chiar și la 1000m distanță.

Binoclu Profesional 60x60 pentru Sport/Drumetii/Vanatoare , Protectie pentru ochi , Usor de operat, Material Cauciuc , Lentile Multi-Coated - Phuture®

 • Diametrul obiectiv: 35 mm
 • Material: corp PVC, sticlă optică
 • Oglinda: K9
 • Diametru obiectiv 35mm
 • Teaca: piele de cauciuc
Verifică prețul

Binoclu Profesional 60x60 pentru Sport/Drumetii/Vânătoare , sunt fabricați cu o lentilă specială pentru ați proteja ochii când îl folosești la soare. Sunt foarte ușor de folosit, ideali pentru a merge la concert, călătorii, drumeții, camping, vizionarea de pasari. Se poate observa chiar si cele mai mici detalii ale obiectelor indepartate, datorită lentilelor Multi-Coated - Phuture®. Priza este foarte bună datorită suprafeței aderente a corpului cu forme pentru degete. firme de protectie si paza.

Întrebări frecvente despre binoclurile profesionale

Care este cea mai bună mărire recomandată a binoclului?

Pentru majoritatea situațiilor, utilizatorii ar trebui să caute binocluri de la 7x la 10x putere. Spectatorii ar trebui să aleagă ceva în intervalul 3-5x, în funcție de locurile de situare; fanii sportului vor fi mulțumiți de un model 7x; în timp ce vânătorii de pradă mare ar avea nevoie de 10 ori sau mai mult pentru observații la distanță mare.

Cum îmi desfac binoclul pentru a-l curăța?

Răspunsul simplu: nu îl desfaci. Multe binocluri, lunete de observare, monoculare și lunete pentru puști sunt umplute cu un gaz special de azot pentru a preveni apariția ceții, așa că ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să le deschizi și să pierzi această caracteristică specială anti-aburire. Contactează profesioniștii pentru a-l curăța.

Trebuie să folosesc un trepied cu binoclul meu?

Majoritatea binoclurilor foarte puternice vor trebui utilizate cu un trepied, altfel chiar și cele mai mici mișcări ale mâinilor vor face imaginea prea tremurată pentru a fi vizualizată corect. Acest lucru este deosebit de vizibil dacă ai binocluri de mare putere pe timp de noapte pentru astronomie, așa că este recomandat întotdeauna utilizarea unui trepied dacă utilizezi binocluri pentru vizualizarea cerească.

Vreau să cumpăr un binoclu profesional. Care ar fi recomandat?

Depinde de scopul cumpărării și de bugetul tău. Binoclurile multifuncționale nu există. Pentru uz general, pentru teatru, evenimente sportive, pentru observații astronomice. Binoclurile scumpe sunt întotdeauna superioare opticii ieftine în ceea ce privește calitatea generală și în special calitatea imaginii produse de binoclu.

Acoperirea lentilelor este un factor important atunci când alegi un binoclu profesional?

Da, este un factor important. Există diferite tipuri de acoperiri de lentile utilizate în optică. Complet acoperit, multi-acoperit, complet multi-acoperit. Complet acoperit este cel mai bun și îți oferă cea mai bună calitate a imaginii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Cea Mai Bună Stație de Tip Walkie Talkie
Cea mai bună stație de tip Walkie Talkie

Stațiile walkie talkie te ajută să comunici gratuit în zonele greu accesibile fără semnal mobil. Cu o rază de funcționare de până la 5km sunt utile la plimbările pe munte sau la vânătoare.

Cea Mai Bună Pătură Pentru Picnic
Cea mai bună pătură pentru picnic

Eficientizează-ți ieșirile la picnic cu ajutorul unei pături speciale. Este impermeabilă, se strânge rapid și poate fi strânsă și cărata cu ușurință.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe