Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă

Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 12 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un dozator de bere pentru acasă?

Dacă îți place mult berea dar ești și o persoană sociabilă, ce se întâlnește des cu prietenii atunci e o idee bună să îți cumperi un dozator de bere pentru acasă. Ar fi mult mai comod să savurezi berea la draft cu spumă proaspătă, la tine acasă, în confortul bucătăriei tale sau, mai bine, în gradină la o mică petrecere sau chiar la un grătar cu prietenii.

În plus un dozator de bere pentru acasă va oferi mereu un produs mai gustos, beneficiu pe care berea îmbuteliată sau la doză nu îl garantează. Mai mult, dozatoarele de bere păstrează băutura proaspătă pentru perioade mai lungi de timp. Cât privește investiția, aceasta poate fi profitabiă în timp, întrucât, în funcție de tipul de bere pe care îl preferi, poți economisi destul de mulți bani.

Pe lângă asta, un astfel de aparat este prietenos cu mediul dar și cu timpul tău, deoarece vei renunța la peturi sau doze de bere și nici nu vei fi nevoit să strângi prea multă mizerie din grădină după petrecere. Pe piață sunt disponibile modele care întrunesc toate nevoile, de la dimensiuni, portabilitate sau design care să impresioneze, așadar nici nu trebuie să cauți prea mult modelul potrivit pentru tine.

Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Cel mai bun

Skal dozator

 • Dozator ușor de utilizat
 • Durată lungă de viață
 • Perfect pentru bucătăria personală
 • Format din materiale rezistente
 • Răcește berea foarte rapid
Verifică prețul

Acest dozator de bere este mai complex în ceea ce privește funcțiile și sigur va fi de folos la întâlnirile cu prietenii. Băutura este păstrată în cele mai bune condiții cu ajutorul acestui dozator profesional. Este compatibil cu butoiașe de 5 litri de bere, indiferent de tipul ei. Termostatul este una dintre funcțiile principale, care îți va permite să setezi temperatura în functțe de băutura aleasă. Pentru bere brună, o temperatură de 9-11 grade C ar fi ideală, pe când pentru berea cu arome este mai potrivita o temperatură de 5 grade C.

la buget

Dozator pentru bere, capacitate 3 lt, Hendi, gradat, 100x(H)815 mm

 • Material plastic
 • Capacitate 3 l
 • Diametru 10 cm
 • Lungime 81.5 cm
 • Greutate 3.867 Kg
Verifică prețul

Pentru că nu este o petrecere reușită sau un grătar între prieteni dacă nu ai și bere rece, mai ales în zilele însorite de vară. Chiar dacă poți alege să bei bere la sticlă sau la doză, ca berea draft nu e nimic. Pe lângă faptul că este mult mai răcoritoare, asigură și atmosfera de care ai nevoie. Dozatorul pentru bere Hendi are o capacitate destul de mare, de 3 litri, dimensiuni reduse, de 100×815 mm și un robinet anti-picurare. De asemenea, compartimentul este gradat, astfel vei ști în orice moment câtă bere mai este disponibilă.

Premium

Beerkules dozator de bere

 • Conexiune universală
 • Afișaj LCD pentru afișarea temperaturii
 • Indicator de nivel cu leduri
 • Potrivit pentru toate butoaiele de petrecere de 5 litri
 • Adaptor inclus
Verifică prețul

Acest dozator de bere oferă o plăcere glaciară deoarece dispune de temperaturi de răcire reglabile de la 2 la 12 grade iar cu ajutorul unui compresor cu tehnologia UltraFast Cooling, răcirea se produce super rapid, până la 4 ore. Este prevăzut cu o conexiune universală, potrivită pentru toate butoaiele de petrecere de 5 litri cu sistem de dozare încorporat. Datorită sistemului de presiune a cartușului CO2, berea cu spumă își va găsi locul în paharele de bere, pub-uri sau ulcioare. Are un design modern ce îl face să se potrivească în diferite locuri.

Tap2Go dispozitiv mobil de distribuire 2 în 1 cu frigider pentru băuturi

 • Funcționează cu mufa de alimentare și la bricheta mașinii
 • Butoi de 5 litri plus frigider de 13 litri
 • Conexiune universală
 • Sistem de răcire termoelectric integrat
 • Afișaj LED pentru afișare temperatură
Verifică prețul

Berea proaspătă și rece la halbă este cea mai bună. Distribuitorul mobil în 2 în 1 cu un frigider pentru băuturi, Klarstein Tap2Go, asigură o plăcere constantă a berii de la butoaiele de 5 litri răcite. Dispozitivul este conceput pentru toate keg-urile cu CO2 integrat și keg-urile Heineken de 5 litri. În pachet sunt incluse adaptoare adecvate pentru a putea servi berea cu spumă frumoasă. Dacă în rezervorul de răcire nu există niciun butoi, sticlele de băutură, cum ar fi vin alb, vin spumant, șampanie sau conserve de băutură pot fi răcite în mod fiabil în compartimentul lui.

Dozator de bere H.Koenig, BW1890, capacitate butoi universal 5L, temperatura reglabila 2-12 grade, ecran digital, 3 cartuse de CO2, usor de folosit, compact, model 2020

 • Compatibilitate butoaie universale 5L
 • Reglare electronică a temperaturii continului
 • Păstrează băuturile proaspete până la 30 de zile
 • Unitate de răcire încorporată
 • Tăviță colectare surplus spumă detașabilă
Verifică prețul

Dozatorul de bere H.Koenig BW1890 oferă o capacitate de 5L, reglare a temperaturii pentru băuturi și panou de control digital. Acesta este compatibil cu butoaie de bere la 5L și alte butoaie universale fără presiune ce pot fi găsite cu ușurință în orice hypermarket la departamentul de băuturi. Calitatea băuturii este asigurată pe o durata de 30 de zile în condiții optime, iar unitatea de răcire încorporată permite setarea temperaturii băuturilor după preferințele dumneavoastră. Compartimentul de colectare a surplusului de spumă oferă o experiență sigură și un mediu curat de preparare al băuturilor mulțumită tăviței detașabile și a stratului anti-alunecare pentru pahar.

Întrebări frecvente despre dozatoarele de bere pentru acasă

Ce capacitate are un dozator de bere pentru acasă?

Capacitatea este unul dintre cele mai importante criterii de selecție, de aceea vei putea alege în funcție de nevoile tale dintre modele cu un volum cuprins între 2 litri, 3 litri, 5 litri, 6 litri sau mai mare, 12 litri, de exemplu. Tu poți alege modelul dorit în funcție de câtă bere consumi sau câți musafiri primești acasă.

Ce funcții are un dozator de bere pentru acasă?

Toate modelele disponibile pe piață au sistem de răcire, ce va ține berea rece însă multe dintre acestea oferă inclusiv gestionarea temperaturii, pentru anumite modele de bere care se răcesc la diferite temperaturi. Altele oferă inclusiv indicatorare de volum sau temperatură și astfel știi câtă bere mai ai și la ce temperatură a ajuns.

Cum se curăță un dozator de bere pentru acasă?

Curățarea întregului sistem de dozare a berii trebuie făcută o dată la 10-15 zile sau dupa înlocuirea butoiului. De aceea este important ca dozatorul de bere să aibă piese usor de dezasamblat pentru a asigura curățarea minuțioasă a dispozitivului. Astfel se pot respecta regulile minime de igienă pentru folosirea dozatorului de bere.

Ce accesorii include un dozator de bere pentru acasă?

De regulă un dozator de bere include și accesorii importante precum tava de scurgere detașabilă și ușor de curățat, tampoane de curățare a sistemului de dozare, cartușe de CO2, adaptoare și manual de funcționare.

Din ce material este construit un dozator de bere pentru acasă?

Ideal este să alegi un aparat robust de bere care să reziste la manipulare și la testul timpului. Mulți spun că materialele din care este realizat corpul dozatorului nu trebuie să fie neaparat foarte solide, putând fi și plastic, mânerul și intregul sistem care îi asigură funcționalitatea trebuie să fie cât mai rezistente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Electric Pentru Mini Tarte
Cel mai bun aparat electric pentru mini tarte

Îți plac mini tartele și vrei să le gătești acasă oricând ai poftă? Un aparat electric pentru mini tarte îți poate ușura efortul și te ajută să le prepari cât mai repede.

Cel Mai Bun Aparat Pentru Smoothie
Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Îți plac atât de mult smoothie-urile încât vrei să-ți faci acasă în orice combinație dorești? Aparatele de făcut smoothie se găsesc la prețuri accesibile și îți recomandăm cele mai bune modele.

Cauți un Aparat Bun de Vidat? Vezi 8 recomandări
Aparate bune de vidat carne și legume

Îți dorești să poți face rezerve de carne și legume care să-și păstreze savoarea chiar și pentru câteva luni? Atunci ai nevoie de un aparat bun de vidat. Află care e cel mai bun.

Cel Mai Bun Uscător Electric de Rufe
Cel mai bun uscător de rufe electric

Durează prea mult uscarea naturală a hainelor pe uscător? Uscătorul electric are aceeași formă (de grilaj) doar că barele sunt încălzire electric și procesul de uscare devine unul foarte scurt.

Cel Mai Bun Aparat Vertical de Călcat cu Aburi
Aparate verticale cu abur pentru călcarea hainelor

Soluția perfectă pentru călcarea hainelor fără efort, direct de pe umeraș. Nu trebuie să mai întinzi masa de călcat și nu trebuie să mai aștepți să se încălzească fierul de călcat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe