Cel Mai Bun Decantor de Vin

Cel mai bun decantor de vin

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 13 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de un decantor de vin?

Dacă abia acum ai început să faci primii pași în lumea vinului, probabil că idea de decantor de vin ți se pare fie prea nouă, fie prea sofisticată și extra pentru tine. Decantorul de vin este un obiect asemănător unei carafe. Acesta are un corp rotund și larg, iar gâtul este mai îngust decât corpul, fiind prevăzut uneori și cu un dop care împiedică posibilele accidente din cauza cărora vinul se poate vărsa.

Forma unui decantor de vin este special concepută pentru a permite vinurilor roșii să respire.Vinul alb are proprietăți aparte, îmbinând o cantitate mare de arome și gusturi. Păstrarea și servirea eficientă a acestuia este recomandabil să se facă la rece, motiv pentru care carafa este perfectă pentru vinul alb.

De asemenea, datorită formei gâtului, decantorul poate împiedica și micile bucăți de plută să ajungă în pahar. Folosirea unui decantor pentru servirea vinului, dincolo de aspectul estetic, ajută la îmbunătățirea calității produsului finit. Cu o capacitate de 1,5 - 2 litri, decantorul este perfect pentru mesele în familie sau alături de prieteni.

Cel mai bun decantor de vin

Cel mai bun

Decantor de vin Timeless Tools cu suport, 40 x 18,5 x 16 cm

Prin aerarea sa automată, aromele vinului sunt eliberate într-un timp foarte scurt. Alternativa ar fi să lăsați vinul să se aereze de la sine și să nu îl consumați imediat, lucru de multe ori dificil de realizat și frustrant. Designul sau modern și elegant, precum și dimensiunile reduse, îl vor integra perfect în orice colțișor al bucătăriei sau al casei.
Verifică prețul

Decantorul de vin de la Timeless Tools cu suport arcuit este cadoul perfect pentru persoanele dragi sau chiar și pentru tine, în momentul în care îți dorești să îmbunătățești savoarea vinurilor consumate.

la buget

Decantor de vin

Acest lucru este greu de realizat de cele mai multe ori, astfel că acest decantor de vin îți sare în ajutor, aerând automat băutura, aceasta căpătând un gust minunat de la prima gustare. Este fabricat din sticlă acrilică și are filtrul din oțel inoxidabil. Designul său este incredibil de elegant și modern în același timp, ceea ce îl transformă și într-un cadou ideal pentru persoanele dragi.
Verifică prețul

Este cunoscut faptul că pentru a te putea bucura la maxim de savoarea oferită de vinul preferat, trebuie să îi oferi timp acestuia să se oxideze.

Premium

Decantor vin cu suport arcuit - Mikamax

Cu ajutorul acestui decantor de vin cu suport arcuit de la Mikamax, vei reuși să îmbunătățești considerabil aroma vinurilor pe care îți dorești să le consumi, întrucât scopul acestuia este de a aera rapid și ușor băuturile, pentru a te bucura de savoare maximă. Acest decantor ajunge la tine ambalat într-o cutie de cadou elegantă, neagră, cu un design premium și este astfel ușor de transportat, în cazul în care dorești să îl iei cu tine în vacanțe, însă poate fi și un cadou unic, special și prețios pentru persoanele dragi.
Verifică prețul

Decantor vin pentru gusturi rafinate

Dacă și tu vrei să te respecți, ai nevoie de un astfel de decantor cu care vei turna vinul în pahare ca un adevărat profesionist și într-un mod care va atrage atenția imediat. Îți trebuie doar o sticlă de vin, un pahar și un motiv să bei din licoarea alcoolizată. Este fabricat din ABS, AS și silicon, dispune de o husă moale pentru păstrare și are dimensiuni reduse.
Verifică prețul

Acest decantor de vin pentru gusturi rafinate este destinat în special iubitorilor de vin, simplu de utilizat și nici nu ai nevoie de prea multe instrucțiuni.

Decantor pentru vin Brulo, Certificat FDA, Acryl, Transparent/Negru

În plus, este proiectat astfel încât să producă o creștere a vitezei și o scădere a presiunii în momentul turnării vinului. Această diferență de presiune creează un vid care atrage aerul, aerând perfect vinul. De asemenea, decantorul pentru vin poate fi, cu ușurință, curățat, având o cutie pentru depozitare și un suport.
Verifică prețul

Descoperă decantorul pentru vin de la Brulo, certificat FDA, fabricat din acryl de calitate superioară, cu o capacitate de 750 ml. Acesta îmbogățește și intensifică gustul vinului.

Decantor din sticlă pentru vin WMF

Greutatea acestuia este de 800 g, fiind ușor de utilizat. Vinul curge foarte ușor si comod în pahare, folosind acest decantor. De asemenea, forma acestuia permite curățarea ușoară și facilă. Înălțimea decantorului este de 24 cm și acesta are o formă specifică și originală, arătând superb pe masă.
Verifică prețul

Descoperă decantorul din sticlă pentru vin de la WMF, perfect pentru orice ocazie. Savurează-ți vinul din acest decantor cu un design modern și delicat, confecționat din cea mai rezistentă și gingașă sticlă.

Decantor Per Bacco 1.5 L

Pe măsură ce ajungi să apreciezi complexitatea aromelor pe care un vin bun le oferă, faptul de a folosi un decantor de vin devine o necesitate pentru te bucura de un gust cu adevărat încântător. Acest decantor Per Bacco are o capacitate cilindrică ce măsoară 1,5 litri și este fabricat din sticlă rezistentă. Măsoară 23 cm înălțime și un diametru de 23 cm.
Verifică prețul

Dacă abia acum ai început să faci primii pași în lumea vinului, probabil că idea de decantor de vin ți se pare fie prea nouă, fie prea sofisticată și extra pentru tine.

Întrebări frecvente despre decantoarele de vin

Ce fel de gât au decantoarele ?

Decantor de vin cu gâtul larg este pentru aerarea vinului. Acestea permit unei cantități mai mari de oxigen să rămână înăuntru, astfel că vinul va fi aerat mai rapid și mai eficient. Apoi mai sunt cele cu gâtul îngust este extrem de util pentru separarea vinului de impurități.

Ce volum au decantoarele ?

Majoritatea decantoarelor sunt concepute astfel încât în ele să încapă conținutul unei sticle de vin. Totuși, poți găsi un decantor suficient de mare, în care poți pune o cantitate mai mare de vin sau chiar un decantor de dimensiuni mai mici, suficient pentru un pahar de vin.

Ce forme au decantoarele ?

Decantoarele de vin sunt disponibile in mai multe forme. Multe dintre decantoare sunt concepute astfel încât vinul să se împrăștie în ele, aerul având astfel acces mai usor în interior.

Din ce materiale sunt realizate decantoarele ?

Majoritatea decantoarelor de vin sunt fabricate din sticla, deoarece alt tip de material ar putea schimba gustul vinului. În magazine există și decantoare de foarte bună calitate, fabricate din sticlă cristalină extrem de fină.

Cât de ușor se poate turna vinul ?

Cel mai bun decantor de vin va fi acela din care vinul poate fi turnat în pahar cu ușurință. De fiecare data când vei folosi decantorul, vinul va trebui mutat în pahar, astfel că dacă alegi un decantor de vin greu de mânuit și din cauza căruia vei păta fața de masă albă, vei sfârși prin a renunța să îl folosești.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cutie pentru Ceasuri. Stil și Rafinament.
Cutii de ceasuri de calitate pentru domnii rafinați

Vrei să pastrezi ceasurile tale preferate în siguranță? Cutiile de ceasuri sunt fabricate din materiale premium (piele) și au interior de catifea sau mătase în așa fel încât ceasurile să nu se zgârie.

Cel Mai Bun Humidor pentru Trabucuri
Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Humidorul este necesar pentru a păstra trabucurile proaspete pentru o perioadă mai mare de timp. Un humidor poate fi cadoul ideal pentru un pasionat de trabucuri.

Seturi de Pahare de Lux pentru Servire Whisky
Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Cea mai bună Brichetă Zippo. Cadoul ideal.
Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel Mai Bun Ceas Tissot pentru Bărbați
Ceasuri de lux Tissot pentru domnii rafinați

Vrei să faci un cadou memorabil și de calitate? Ceasurile Tissot sunt ceasuri de lux fabricate din materiale de calitate și recunoscute drept ceasuri de colecție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe