Cel Mai Bun Skateboard Electric cu Telecomandă

Cel mai bun skateboard electric cu telecomandă

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 130 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi un skateboard electric?

Dacă ești deja un pasionat de skateboard, este posibil să cauți o nouă provocare. Cu un skateboard electric, nu mai trebuie să pierzi timp și energie urcând. Pur și simplu utilizezi telecomanda portabilă și mergi în sus și în jos pe acele pante după bunul plac. Pentru cei care pot fi relativ noi în skateboarding, aceasta este o introducere perfectă. Poți învăța fără a fi nevoie să te împingi. Cu o telecomandă portabilă, poți naviga cu ușurință în oraș la viteze reduse.

Pe măsură ce îți vei crește abilitățile, vei putea crește viteza și vei încerca manevre mai avansate. Aproape nimic nu bate sentimentul vântului în părul tău în timp ce te plimbi pe stradă pe bord. Cu un skateboard electric, poți face acest lucru fără efort! Cu roțile off-road, poți chiar explora căi mai dificile pe care nici nu te-ai gândi să le calci cu plăcile nemotorizate. În timp ce skateboard-urile non-electrice și longboard-urile normale te vor face transpirat la serviciu sau la curs, un skateboard electric îți va oferi o plimbare plăcută, relaxantă fără a depune prea mult efort.

Din ce în ce mai mulți rideri se adună și investesc în skateboard-uri electrice.

Skateboard electric cu telecomandă

Premium

* Prezentare video mai jos

Nilox DOC

 • Atinge o viteză maxima de 12km/h, fiind un mijloc de transportor inovator.
 • Controlul vitezei se face cu ajutorul unei telecomenzi/joystick.
 • Are un motor de 200W și o baterie cu o capacitate de 4400 mAh.
 • Poți folosi skateboard-ul și în stilul clasic.
 • Are dimensiuni compacte și este ușor de depozitat.
Verifică prețul

Nilox introduce DOC Skate, skateboardul electric de la marca italiană de tehnologie sportivă a Grupului Esprinet. DOC Skate este cel mai recent accesoriu obligatoriu, după marele succes al DOC Hoverboard, care a obținut locul de top pe piața Balance Scooters din Italia. Și datorită unui giroscop, accelerometru și algoritm pentru utilizarea lor combinată, DOC SKATE oferă o impresie de „plutire” la suprafață, de „surfing” pe o undă electrică. Complet controlat de o mică telecomandă, DOC Skate atinge o viteză maximă de 15 Km/h în 5 secunde, se reîncarcă în doar 2,5 ore și garantează o durată de viață a bateriei de 25 Km.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Skateboard RCB

 • Tip motor electric
 • Număr motoare 2
 • Putere motor 400 W
 • Greutate suportată 120 kg
 • Capacitate acumulator 4 Ah
Verifică prețul

Skateboardul electric RCB ilustrează cu succes raportul calitate-preț, întrunind caracteristici uimitoare. Fiecare dispozitiv este dotat cu o telecomandă wireless care este utilizată pentru o porni sau a opri skateboard-ul, cât și pentru a reglarea vitezei sau verificarea capacității bateriei. De asemenea, orice risc asociat conducerii unor dispozitive precum acesta este înlăturat datorită roților din PU moi de 90×52mm, ce asigură o experiență plăcută și lină. Materialul solid din care este fabricat( 11 straturi de arțar și fibră de sticlă) conferă, de asemenea, stabilitate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Quer Skater

 • Motor puternic.
 • Utilitate distractivă pentru orice vârstă.
 • Greutatea suportată de 120 kg.
 • Are 3 viteze.
 • Prezintă și telecomandă.
Verifică prețul

Skateul de la Quer este o combinație între clasic și modern. Combinând design-ul unui skaterboard clasic cu un motor de 150 W, produsul îți garantează doza de distracție, indiferent de vârsta. Încearcă-l chiar azi și vei vedea ce ușor te vei deplasa dintr-un loc în altul. Greutatea maximă suportata este de 120 kg. Avantajul unui skateboard electric față de cel clasic îl reprezintă funcțiile suplimentare pe care le are. Pe lângă cele 3 moduri de viteză, skateboard-ul îți permite să accelerezi până la 15 km/h. Atât dispozitivul cât și telecomanda au fost echipate cu indicator ce îți arată mereu nivelul de încărcare al bateriei.


* Prezentare video mai jos

Skateboard Electric Ninco

 • Autonomie a bateriei de până la 15 cm
 • Timp încărcare: 1.5 ore
 • Baterie de tip Li-Ion de 36 V
 • Viteză reglabilă de până la 15 km/ oră
 • Greutate maximă admisă de 100 kg
Verifică prețul

Skateboard-ul electric de la Nino oferă un mod plăcut de relaxare, fiind ideal pentru diverse deplasări pe distanțe scurte, pentru divertisment sau chiar pentru activități de relaxare. Cu o autonomie a bateriei de până la 15 km și cu un timp de încărcare de o oră și jumătate, skateboard-ul este ușor de utilizat, având o viteză reglabilă de până la 15 km/h. Greutatea maximă admisă este de 100 kg, iar materialul din care este realizat este bambusul, fiind astfel nu doar ușor de transportat, ci și extrem de rezistent.


* Prezentare video mai jos

Skateboard electric 125W RazorX Cruiser Negru

 • Motor de 125W
 • Viteză maximă de 16 km/h
 • Autonomie de 40 min
 • Platformă lungă de 754 mm
 • Telecomandă fără fir
Verifică prețul

Acest skateboard electric 125W Razor, face parte din categoria cruiser versatil, pentru că are un motor de 125 de wați, oferind putere electrică Li-ion pentru viteze de până la 16 km/h și până la 40 de minute de folosire continuă. Platforma lunga de 754 mm, din lemn de arțar stratificat, oferă un control rapid, ideal pentru plimbare. Acest skate Include și o telecomandă fără fir (2.4 GHz) cu prindere de mână pentru a controla viteza în timpul plimbării. Roțile sunt din poliuretan cu reverse kingpin trucks pentru o stabilitate marită, grip tape perforat.


* Prezentare video mai jos

Skateboard Electric Koowheel 2nd Generation

 • Viteza maximă este de 35-40 km/ oră.
 • Ușor de transportat.
 • Ușor de utilizat.
 • Rezistență antiderapare.
 • Manevrare ușoară cu ajutorul telecomenzii.
Verifică prețul

O placă de skateboard nu este potrivită numai pentru exerciții și antrenamente în timpul liber, ci poate constitui chiar și o modalitate ușoară, sănătoasă și economică de a te deplasa dintr-un punct în altul, atâta timp cât configurația urbană o permite. Noul skateboard electric Koowheel pur și simplu "levitează" deasupra pământului cu o viteză maximă de 35-40 km/ oră. Cu o greutate de numai 7.3kg și cele două motoare cu puterea totală de 700W asigură o autonomie între 25-35 de km. Efect puternic de aderență și rezistență antiderapare datorită roților.

Întrebări despre skateboard-urile electrice

Merită să achiziționez un skateboard electric?

Spre deosebire de alte variante electrice cum este bicicleta sau trotineta, skateboard-ul electric este mai compact și mai ușor, deci mai facil de depozitat la birou și de purtat după cu tine în mijloacele de transport în comun. Deci da, merită să achiziționezi un astfel de produs.

Skate-urile electrice sunt bune pentru începători?

Da, însă ar fi bine să îți alegi unul care să nu prindă 40 km/h. De regulă, skateboard-urile electrice mai ușoare nu au atâtea funcții și nu sunt la fel de flexibile. Alege unul care îți oferă siguranță și mai ales unul de pe care poți evolua în echilibru și control.

Au skateboard-urile electrice frâne?

Indiferent de producător, pentru a putea folosi un skateboard electric, vei avea mereu nevoie de o telecomandă. Aceasta îți va permite să pornești motorul, să frânezi, iar, în cazul modelelor mai noi, chiar să dai cu spatele. Bineînțeles, tot din telecomandă vei putea să controlezi și viteza.

Care este durata de viață a unui skateboard electric?

Dacă placa și bateria sunt întreținute corespunzător, atunci o baterie Li-Ion (baterie standard) va dura 300-1000 de cicluri de încărcare înainte de a atinge 80% din capacitatea sa (standardul internațional pentru evaluarea duratei de viață a ciclului). Asta înseamnă că, dacă te folosești zilnic de skateboard-ul electric, bateria va dura aproximativ 1-3 ani.

Poți merge normal cu un skateboard electric?

Da, dacă deja ești un utilizator experimentat de skateboard, te bucuri în mare parte de avantajele acestuia. Ei bine, un skateboard electric este doar o variantă îmbunătățită cu un motor și baterie, care îți permite să te deplasezi cu o viteză și mai mare, în rest, totul este normal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Brichetă Zippo. Cadoul ideal.
Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel Mai Bun Portofel Cu Protecție Carduri RFID
Cel mai bun portofel cu protecție carduri RFID

Protejează-ți cardurile contactless împotriva hacking-ului păstrându-le într-un portofel cu protecție sporită la scanare în zonele aglomerate precum piețe sau mijloace de transport în comun.

Cel Mai Bun Ceas Tissot pentru Bărbați
Ceasuri de lux Tissot pentru domnii rafinați

Vrei să faci un cadou memorabil și de calitate? Ceasurile Tissot sunt ceasuri de lux fabricate din materiale de calitate și recunoscute drept ceasuri de colecție.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Seturi de Pahare de Lux pentru Servire Whisky
Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe