Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă

Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 86 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce sa-ți iei un răcitor de vinuri pentru acasă?

România se află în primii 10 producători de vinuri la nivel European, dar și în primii 5 ca volum de import, ceea ce înseamnă că avem o cultură a vinului și ne pricepem la ea. Așadar înțelegem că vinurile bune sunt băuturi pretențioase care trebuiesc păstrate și savurate la anumite temperaturi. Chiar dacă bei vin regulat, în timpul mesei sau ocazional ca plăcere personală trebuie să răcești băutura în mod corespunzător. Acum acest lucru este și ușor de făcut acasă, întrucât există răcitoare de vinuri pentru uz casnic, la un raport foare bun calitate/preț. Principalele funcții la care trebuie să fii atent sunt felul în care reglează temperatura (digital sau manual) și metoda de răcire, respectiv cu lichid de răcire termoelectric sau compresor, sisteme similare cu cele întâlnite la majoritatea frigiderelor de bucătărie.

Producătorii vin cu soluții pentru volume mici, până în 10 sticle dar și volume mai mari de peste 100 de sticle. Toate răcitoarele de uz casnic sunt gândite să nu consume mult curent, să nu fie gălăgioase și să reziste în timp, iar asta face ca o astfel de vitrină să fie o bună investiție dar și un cadou inedit de casă nouă.

Modele bune de vitrine de vinuri pentru acasă

Cel mai bun

Shiraz

 • Clasă de eficiență energetică A
 • Spațiu pentru 16 sticle
 • Utilizarea conținutului: 42 de litri
 • Înălțime reglabilă
 • Iluminat interior cu LED-uri
Verifică prețul

Pentru dezvoltarea completă a gustului său, vinul trebuie răcit la temperatura potrivită. Cu frigiderul de vin Klarstein Shiraz, acest lucru este foarte ușor - într-o ambianță elegantă. În zona sa de temperatură conține până la 16 de sticle de vin și o răcește la o temperatură de 5 până la 18 ° C, un panou tactil intuitiv care poate fi setat în niveluri de un grad. Ușa din față, realizată din sticlă de siguranță, asigură o prezentare captivantă a vinurilor fine, în timp ce iluminarea interioară cu LED-uri fixează sticlele depozitate în lumina reflectoarelor. Astfel, frigiderul de vin Shiraz nu este numai în zona internă, ci și în baruri și restaurante, un punct de atracție elegant. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului sofisticat, și-a găsit rapid locul în orice mediu și este deosebit de eficient din punct de vedere energetic cu clasa A.

la buget

Vitrina de vinuri Candy CWC 150EM/N, 41 sticle, Clasa G, MonoZone, Iluminare LED, Negru

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Simplu de instalat
 • Nivel redus de zgomot
 • Consum redus de energie
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Băutorii de vin se vor bucura să vadă acest produs. Vitrina de vinuri de la Candy este produsul ideal în care îți poți păstra vinurile preferate la temperatura dorită. Nu numai că arată bine, dar această vitrină este extrem de utilă mai ales când ai mai multe vinuri decât spațiu în frigier. Poți păstra la rece 41 de sticle de vin în vitrina neagră care beneficiază de iluminare LED. Poți regla temperatura foarte ușor, nu ai nevoie de cunoștințe tehnice. Ai de ales între 7 litere drept trepte de temperatură.

Premium

Liebherr Vitrina de vin incorporabila WKEes 553, 46 L, Clasa A, Iluminare LED

 • Iluminare LED
 • Afișaj digital al temperaturii
 • Nivel scăzut de vibrații
 • Incorporabilă
 • Sistem de încășlzire integrat
Verifică prețul

Vitrina de vin încorporabilă Liebherr îmbină utilitatea și designul perfect, având numeroase avantaje. Deține un sistem electronic precis, dotat cu un afișaj digital al temperaturii și informează despre valorile setate. În cazul ușilor deschise prea mult timp, de exemplu, alarma ușii detectează optic și acustic despre neregularități. Dispozitivul de siguranță pentru copii protejează împotriva reglării neintenționate a panoului de control. Este foarte ușor de folosit, dispune de iluminare LED și de funcția PowerCooling.

Barossa 34 Duo vinoteca

 • Design modern
 • Eficient
 • Elegant
 • Rezistent
 • Practic
Verifică prețul

Vinul este bun atunci când este rece. Dacă ai o colecție de vinuri la care ții ca la ochii din cap, ai nevoie de cel mai bun mediu de răcire și nu este o idee bună să le ții în frigiderul normal. Ai la dispoziție un frigider de vin negru luxos care se potrivește tuturor ambianțelor vii. Este potrivit atât pentru iubitorii de vin, cât și pentru colecționari deoarece poți răci 26 de sticle de vin pe 4 sertare detașabile din lemn. Poți regla temperatura de la 5 la 18 grade Celsius. Ai două zone de răcire diferite.

Reserva vinoteca

 • Design simplu
 • Ușă dublă cu geam transparent
 • Două zone de răcire
 • Afișaj LCD
 • Iluminare LED
Verifică prețul

Frigiderul de vinuri Klarstein Reserva este o piesă de mobilier practică, dar și atrăgătoare pentru iubitorii de vin. Ușa dublă oferă o vedere spectaculoasă a interiorului. Oferă posibilitatea introducerii a 12 sticle de vin pe patru rafturi din lemn și o răcire corespunzătoare în intervalul de temperatură de 7 - 18 ° C. Aveți două zone de răcire cu setări de temperatură separate. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii. Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate. Din exterior, vă va convinge de calitățile sale, în special designul său compact din sticlă frontală în alb. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie albă, modernă, dar, de asemenea, arată frumos ca un element contrastant în fiecare cameră.

Frigider Racitor Camry pentru Sticle Vin, Capacitate 12 Sticle sau 33L, Iluminare Interioara, Touch, 50W

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Pentru a savura un vin bun toată lumea știe faptul că acesta trebuie să fie la temperatura potrivită, iar pentru acest lucru îți recomandăm să îți achiziționezi în cazul în care nu ai deja, răcitorul de vin Camry care se va dovedi întotdeauna util, menținând temperatura și umiditatea adecvate. Deși compact și elegant, răcitorul este suficient de spațios pentru nu mai puțin de 12 sticle de vin, care vor putea fi servite la temperatura perfectă ce poate fi reglată în funcție de tipul ales de vin. Este foarte silențios și consumă puțin.

Racitor de vin Cavist, 8 sticle, Silentios, ThermoElectric, 8-18 C, control digital, Sistem anti-vibratii, usa anti-UV

 • Control digital
 • Ușă anti-UV
 • Sistem anti-vibrații
 • Sistem termoelectric economic
 • Sistem de iluminat interior cu LED
Verifică prețul

Furnizat cu o tehnologie de vârf, răcitorul de vin Cavist8 îți va permite să îți păstrezi și să te bucuri de vinul tău la temperatura ideală. Pentru a identifica toate aromele în timpul degustării, vinul necesită o temperatură exactă pe care o poți ajusta între 8 și 18 grade Celsius datorită ecranului cu afișaj digital. Sistemul anti-vibrații și temperatura sa stabilă, permite vinului să ajungă la maturitate în cele mai bune condiții. Tehnologia cu care este dotat acest răcitor de vin este silențioasă și îți oferă un confort suplimentar.

Întrebări despre răcitoarele de vinuri de uz rezidențial

Ce metodă de răcire folosește un răcitor de vinuri?

Metoda de răcire este una graduală. Dacă dispozitivul este operat la o temperatură a camerei de 25 de grade Celsius, se poate răci la temperatura de 8-18 grade Celsius. Când frigiderul de vin este gol e necesar să se răcească la 15 ° C in timp de aproximativ 1,5 ore pentru a ajunge la temperatura setată in 2-2.25 ore.

Ce capacitate de stocare are o vitrină de vinuri?

În funcție de brandul / modelul ales și dimensiunile produsului, spațiul de stocare poate să difere. În general, volumul net al compartimentului de păstrare a vinului este de 25 litri / 8 sticle - expresii "bottle" se referă la numărul de sticle standard de 0,75 litri, care pot fi stocate în dispozitiv.

Cât curent consumă un răcitor de vinuri pentru acasă?

Un răcitor de vinuri, poate fi încadrat în una din următoarele clase de eficiență energetică: A +++ (cel mai eficient) până la la G (cel mai puțin eficient). Consumul de energie în kWh / an (în baza rezultatelor testelor standard), pentru categoria B, este de 155 kWh / an.

Care este temperatura la care păstrează vinul?

Temperaturile de depozitare trebuie să fie constante, acestea se pot ajusta începând de la 12 până la 23° C în partea superioară și 12 până la 18° C în partea de inferioară. Unele modele pot avea temperaturi diferite, de aceea trebuie consultat modul de folosire al produsului.

Ce fel de vinuri răcește un răcitor de uz rezidențial?

Un răcitor de vin de uz rezidențial este construit în așa fel încât să poată răci orice tip de vin. Nu există o împărțire, de genul, se pot răci doar vinuri albe ori roșii, acest produs fiind univeral și se poate folosi pentru a răci orice tip / brand de vinuri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stilou Parker (Stilouri Premium)
Stilouri și pixuri Premium (marca Parker)

Dă valoare gândurilor tale cu un stilou de lux marca Parker. Cu cristale, penițe de aur și alte pietre prețioane, stilourile Parker sunt etalon printre instrumentele de scris premium.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil
Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Ai nevoie de un aer condiționat care nu necesită instalare și poate fi mutat unde vrei în locuință? Eficiența este identică cu a unui aparat convențional. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Roaste cu Interior Teflonat
Cel mai bun roaster cu interior teflonat

Cauți un vas termorezistent potrivit pentru fripturile la cuptor? Atunci ai nevoie de un roaster. Varianta cu interior teflonat este cea mai bună.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe