De ce sa-ți iei un răcitor de vinuri pentru acasă?

România se află în primii 10 producători de vinuri la nivel European, dar și în primii 5 ca volum de import, ceea ce înseamnă că avem o cultură a vinului și ne pricepem la ea. Așadar înțelegem că vinurile bune sunt băuturi pretențioase care trebuiesc păstrate și savurate la anumite temperaturi. Chiar dacă bei vin regulat, în timpul mesei sau ocazional ca plăcere personală trebuie să răcești băutura în mod corespunzător. Acum acest lucru este și ușor de făcut acasă, întrucât există răcitoare de vinuri pentru uz casnic, la un raport foare bun calitate/preț. Principalele funcții la care trebuie să fii atent sunt felul în care reglează temperatura (digital sau manual) și metoda de răcire, respectiv cu lichid de răcire termoelectric sau compresor, sisteme similare cu cele întâlnite la majoritatea frigiderelor de bucătărie.

Producătorii vin cu soluții pentru volume mici, până în 10 sticle dar și volume mai mari de peste 100 de sticle. Toate răcitoarele de uz casnic sunt gândite să nu consume mult curent, să nu fie gălăgioase și să reziste în timp, iar asta face ca o astfel de vitrină să fie o bună investiție dar și un cadou inedit de casă nouă.

Modele bune de vitrine de vinuri pentru acasă

1. H.Koenig AGE6WV LA BUGET

Oferă precizie prin adjustarea la grad, cabinetul de vin AGE8WV H.Koenig asigurând conservarea și degustarea optimă a fiecărui tip de vin. Echipat cu tehnologie termoelectrică, AGE8WV este silențios și are un sistem antivibrational care nu compromite îmbătrânirea băuturii. Are dimeniuni reduse și greutatea de 10 kg, astfel fiind ușor de depozitat în casa fiecăruia. Capacitatea de 25 de litri, designul moder și de culoare neagră, ușor de asortat, iar zgomotul redus îl face să fie alegerea potrivită pentru oricare cămin.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie Termoelectrică
 • Sistem antibacterian
 • Foarte silențios
 • Sistem antivibrație
 • Capacitate de 25L

2. Shiraz BEST CHOICE

Pentru dezvoltarea completă a gustului său, vinul trebuie răcit la temperatura potrivită. Cu frigiderul de vin Klarstein Shiraz, acest lucru este foarte ușor - într-o ambianță elegantă. În zona sa de temperatură conține până la 16 de sticle de vin și o răcește la o temperatură de 5 până la 18 ° C, un panou tactil intuitiv care poate fi setat în niveluri de un grad. Ușa din față, realizată din sticlă de siguranță, asigură o prezentare captivantă a vinurilor fine, în timp ce iluminarea interioară cu LED-uri fixează sticlele depozitate în lumina reflectoarelor. Astfel, frigiderul de vin Shiraz nu este numai în zona internă, ci și în baruri și restaurante, un punct de atracție elegant. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului sofisticat, și-a găsit rapid locul în orice mediu și este deosebit de eficient din punct de vedere energetic cu clasa A.

Opțiuni cheie
 • Clasă de eficiență energetică A
 • Spațiu pentru 16 sticle
 • Utilizarea conținutului: 42 de litri
 • Înălțime reglabilă
 • Iluminat interior cu LED-uri

3. Hoover HWCB 45 PREMIUM

Vitrina pentru vinuri, Hoover HWCB 45 este o piesă de mobilier practică, dar și atrăgătoare pentru iubitorii de vin. Ușa dublă cu LED oferă o vedere spectaculoasă a interiorului. Oferă posibilitatea introducerii a 18 sticle de vin pe doua rafturi din lemn și o răcire corespunzătoare cu ajutorul sistemului de răcire și ventilare. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii. Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate. Din exterior, vă va convinge de calitățile sale, în special designul său compact. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie modernă, dar, de asemenea, arată frumos că un element contrastant în fiecare cameră.

Opțiuni cheie
 • Panou LED digital
 • Capacitate mare de răcire
 • Tehnologie de răcire cu ventilator
 • Două zone de răcire diferită
 • Clasă energetică A

4. Racitor de vinuri Candy CWC 150 EU, 41 sticle, iluminare led, clasa B, negru

În vitrina de vinuri Candy vinurile fine nu sunt numai în mâini bune, dar sunt întotdeauna depozitate la temperatura potrivită pentru băut. Exteriorul său elegant, negru, cu ușă cu geam dublu este de asemenea o plăcere pentru ochi. Când vine vorba de depozitarea vinului nimic nu deranjează cu depozitarea corespunzătoare. În zona de răcire spațiu se pot depozita până la 20 sticle de vin pe 5 sertare individuale detașabile. Temperatura de răcire, care poate fi programată între 11 și 18 ° C, se adaptează optim la diferitele cerințe de răcire ale vinurilor roșii sau albe și le stochează la temperatura lor optimă de băut, fără fluctuații. Iluminarea interioară LED comutabilă oferă la cerere o prezentare imediată și o prezentare adecvată a sticlelor de vinuri depozitate

Opțiuni cheie
 • Picioare ajustabile pe înălțime
 • Formă compactă
 • Iluminare puternică cu LED
 • Consum de energie redus
 • Multe rafturi compartimentate

5. Reserva vinoteca

Frigiderul de vinuri Klarstein Reserva este o piesă de mobilier practică, dar și atrăgătoare pentru iubitorii de vin. Ușa dublă oferă o vedere spectaculoasă a interiorului. Oferă posibilitatea introducerii a 12 sticle de vin pe patru rafturi din lemn și o răcire corespunzătoare în intervalul de temperatură de 7 - 18 ° C. Aveți două zone de răcire cu setări de temperatură separate. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii. Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate. Din exterior, vă va convinge de calitățile sale, în special designul său compact din sticlă frontală în alb. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie albă, modernă, dar, de asemenea, arată frumos ca un element contrastant în fiecare cameră.

Opțiuni cheie
 • Design simplu
 • Ușă dublă cu geam transparent
 • Două zone de răcire
 • Afișaj LCD
 • Iluminare LED

6. Racitor vin termoelectric pentru 18 sticle, Hyundai, HYU VIN 18, 48L, negru

Din exterior, răcitorul de vinuri te va convinge de calitățile sale, în special designul său compact din sticlă frontală neagră fumurie. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie modernă, dar, de asemenea, arată frumos ca un element contrastant în fiecare cameră. Racitor de vinuri are o capacitate de 18 sticle de vin oferă o răcire corespunzătoare în intervalul de temperatură de 12 - 18 ° C. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii, iar Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate.

Opțiuni cheie
 • Capacitate mare
 • Ușă tip vitrină
 • Geam securizat fumuriu
 • Consum mic de energie
 • Nivel scăzut de zgomot

7. Reserva Piccola vinoteca

Foarte atractiv frigiderul din seria Reserva Piccola este la fel de practic că o piesă frumoasă de mobilier pentru băutorii de vin. Oferă o adevărată cramă pe trei șipci individuale mobile din lemn pentru opt sticle de vin . Sticlele favorite de vin pot fi întotdeauna păstrate în număr suficient, la temperatura optimă de consum. Dacă dispozitivul este operat la o temperatură a camerei de 25 de grade Celsius, se poate răci la temperatura de 8-18 grade Celsius. Când frigiderul de vin este gol e necesar să se răcească la 15 ° C în timp de aproximativ 1,5 ore pentru a ajunge la temperatura setată în 2-2.25 ore. Un senzor de temperatură asigură că răcitorul de vin funcționează numai atunci când temperatura internă depășește temperatura setată.

Opțiuni cheie
 • 3 rafturi detașabile
 • Iluminare LCD
 • Senzor de temperatură
 • Carcasă din metal și plastic
 • 3 x inserții din lemn pe raft

8. Reserva 16 vinoteca

Când vine vorba de depozitarea vinului și de bucurie, nimic nu vă deranjează cu depozitarea corespunzătoare. Acest lucru este cel mai bine asigurat în cabinetul de temperatură Klastein Reserva 16. În zona de răcire individuală, acesta oferă spațiu pentru până la 16 sticle de vin pe 3 sertare individuale detașabile din lemn. Temperatura de răcire, care poate fi programată între 11 și 18 ° C, se adaptează optim la diferitele cerințe de răcire ale vinurilor roșii sau albe și le stochează la temperatura lor optimă de băut, fără fluctuații și plăcut.

Frigiderul de vin este controlat de o secțiune integrată de touch control în ușa a cărei afișare LED afișează toate setările direct. Iluminarea interioară LED comutabilă oferă la cerere o prezentare imediată și o prezentare adecvată a sticlelor de vinuri depozitate. În plus, crama Klarstein Reserva 16 este echipată cu un sistem de răcire termoelectric, care este deosebit de silențios, cu zgomot de funcționare de numai 34 dB. Convinge în interior și în afară: frigiderul de vin Klarstein Reserva 16 stochează vinurile la o temperatură ideală de băut și își pune accentul în orice ambianță cu carcasa neagră elegantă.

Opțiuni cheie
 • Design elegant
 • Capacitate mare de răcire
 • Afisaj touch cu LED
 • 3 sertare individuale din lemn
 • Răcire Termoelectrică

Întrebări despre răcitoarele de vinuri de uz rezidențial

Ce metodă de răcire folosește un răcitor de vinuri?

Metoda de răcire este una graduală. Dacă dispozitivul este operat la o temperatură a camerei de 25 de grade Celsius, se poate răci la temperatura de 8-18 grade Celsius. Când frigiderul de vin este gol e necesar să se răcească la 15 ° C in timp de aproximativ 1,5 ore pentru a ajunge la temperatura setată in 2-2.25 ore.

Ce capacitate de stocare are o vitrină de vinuri?

În funcție de brandul / modelul ales și dimensiunile produsului, spațiul de stocare poate să difere. În general, volumul net al compartimentului de păstrare a vinului este de 25 litri / 8 sticle - expresii "bottle" se referă la numărul de sticle standard de 0,75 litri, care pot fi stocate în dispozitiv.

Cât curent consumă un răcitor de vinuri pentru acasă?

Un răcitor de vinuri, poate fi încadrat în una din următoarele clase de eficiență energetică: A +++ (cel mai eficient) până la la G (cel mai puțin eficient). Consumul de energie în kWh / an (în baza rezultatelor testelor standard), pentru categoria B, este de 155 kWh / an.

Care este temperatura la care păstrează vinul?

Temperaturile de depozitare trebuie să fie constante, acestea se pot ajusta începând de la 12 până la 23° C în partea superioară și 12 până la 18° C în partea de inferioară. Unele modele pot avea temperaturi diferite, de aceea trebuie consultat modul de folosire al produsului.

Ce fel de vinuri răcește un răcitor de uz rezidențial?

Un răcitor de vin de uz rezidențial este construit în așa fel încât să poată răci orice tip de vin. Nu există o împărțire, de genul, se pot răci doar vinuri albe ori roșii, acest produs fiind univeral și se poate folosi pentru a răci orice tip / brand de vinuri.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe