Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă

Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 86 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce sa-ți iei un răcitor de vinuri pentru acasă?

România se află în primii 10 producători de vinuri la nivel European, dar și în primii 5 ca volum de import, ceea ce înseamnă că avem o cultură a vinului și ne pricepem la ea. Așadar înțelegem că vinurile bune sunt băuturi pretențioase care trebuiesc păstrate și savurate la anumite temperaturi. Chiar dacă bei vin regulat, în timpul mesei sau ocazional ca plăcere personală trebuie să răcești băutura în mod corespunzător. Acum acest lucru este și ușor de făcut acasă, întrucât există răcitoare de vinuri pentru uz casnic, la un raport foare bun calitate/preț. Principalele funcții la care trebuie să fii atent sunt felul în care reglează temperatura (digital sau manual) și metoda de răcire, respectiv cu lichid de răcire termoelectric sau compresor, sisteme similare cu cele întâlnite la majoritatea frigiderelor de bucătărie.

Producătorii vin cu soluții pentru volume mici, până în 10 sticle dar și volume mai mari de peste 100 de sticle. Toate răcitoarele de uz casnic sunt gândite să nu consume mult curent, să nu fie gălăgioase și să reziste în timp, iar asta face ca o astfel de vitrină să fie o bună investiție dar și un cadou inedit de casă nouă.

Modele bune de vitrine de vinuri pentru acasă

Cel mai bun

Shiraz

 • Clasă de eficiență energetică A
 • Spațiu pentru 16 sticle
 • Utilizarea conținutului: 42 de litri
 • Înălțime reglabilă
 • Iluminat interior cu LED-uri
Verifică prețul

Pentru dezvoltarea completă a gustului său, vinul trebuie răcit la temperatura potrivită. Cu frigiderul de vin Klarstein Shiraz, acest lucru este foarte ușor - într-o ambianță elegantă. În zona sa de temperatură conține până la 16 de sticle de vin și o răcește la o temperatură de 5 până la 18 ° C, un panou tactil intuitiv care poate fi setat în niveluri de un grad. Ușa din față, realizată din sticlă de siguranță, asigură o prezentare captivantă a vinurilor fine, în timp ce iluminarea interioară cu LED-uri fixează sticlele depozitate în lumina reflectoarelor. Astfel, frigiderul de vin Shiraz nu este numai în zona internă, ci și în baruri și restaurante, un punct de atracție elegant. Datorită dimensiunilor sale compacte și designului sofisticat, și-a găsit rapid locul în orice mediu și este deosebit de eficient din punct de vedere energetic cu clasa A.

la buget

Vitrina de vinuri Candy CWC 150EM/N, 41 sticle, Clasa G, MonoZone, Iluminare LED, Negru

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Simplu de instalat
 • Nivel redus de zgomot
 • Consum redus de energie
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Băutorii de vin se vor bucura să vadă acest produs. Vitrina de vinuri de la Candy este produsul ideal în care îți poți păstra vinurile preferate la temperatura dorită. Nu numai că arată bine, dar această vitrină este extrem de utilă mai ales când ai mai multe vinuri decât spațiu în frigier. Poți păstra la rece 41 de sticle de vin în vitrina neagră care beneficiază de iluminare LED. Poți regla temperatura foarte ușor, nu ai nevoie de cunoștințe tehnice. Ai de ales între 7 litere drept trepte de temperatură.

Premium

Hoover HWCB 45

 • Panou LED digital
 • Capacitate mare de răcire
 • Tehnologie de răcire cu ventilator
 • Două zone de răcire diferită
 • Clasă energetică A
Verifică prețul

Vitrina pentru vinuri, Hoover HWCB 45 este o piesă de mobilier practică, dar și atrăgătoare pentru iubitorii de vin. Ușa dublă cu LED oferă o vedere spectaculoasă a interiorului. Oferă posibilitatea introducerii a 18 sticle de vin pe doua rafturi din lemn și o răcire corespunzătoare cu ajutorul sistemului de răcire și ventilare. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii. Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate. Din exterior, vă va convinge de calitățile sale, în special designul său compact. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie modernă, dar, de asemenea, arată frumos că un element contrastant în fiecare cameră.

Reserva Piccola vinoteca

 • Design elegant
 • Modern
 • Rezistent
 • Preț competitiv
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Îți iubești sticlele de vin? Le vrei știute în siguranță? Avem soluția ideală pentru tine. Ai în față vinoteca de la cei mai buni furnizori în domeniu. La un preț mai mult decât corect, vei avea parte de vinuri reci și nopți spumoase. Cu ajutoru acestui produs poți ține vinurile la rece pe orice perioadă a anului și la orice oră. Nu vei regreta achiziția făcută! Cu un design modern și elegant, se va potrivi oricărei camere și îți va fi alături la bine și la rău să te binedispună! Alege calitatea!

Racitor vin termoelectric pentru 18 sticle, Hyundai, HYU VIN 18, 48L, negru

 • Capacitate mare
 • Ușă tip vitrină
 • Geam securizat fumuriu
 • Consum mic de energie
 • Nivel scăzut de zgomot
Verifică prețul

Din exterior, răcitorul de vinuri te va convinge de calitățile sale, în special designul său compact din sticlă frontală neagră fumurie. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie modernă, dar, de asemenea, arată frumos ca un element contrastant în fiecare cameră. Racitor de vinuri are o capacitate de 18 sticle de vin oferă o răcire corespunzătoare în intervalul de temperatură de 12 - 18 ° C. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii, iar Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate.

Barossa 34 Duo vinoteca

 • Design modern
 • Eficient
 • Elegant
 • Rezistent
 • Practic
Verifică prețul

Vinul este bun atunci când este rece. Dacă ai o colecție de vinuri la care ții ca la ochii din cap, ai nevoie de cel mai bun mediu de răcire și nu este o idee bună să le ții în frigiderul normal. Ai la dispoziție un frigider de vin negru luxos care se potrivește tuturor ambianțelor vii. Este potrivit atât pentru iubitorii de vin, cât și pentru colecționari deoarece poți răci 26 de sticle de vin pe 4 sertare detașabile din lemn. Poți regla temperatura de la 5 la 18 grade Celsius. Ai două zone de răcire diferite.

Reserva vinoteca

 • Design simplu
 • Ușă dublă cu geam transparent
 • Două zone de răcire
 • Afișaj LCD
 • Iluminare LED
Verifică prețul

Frigiderul de vinuri Klarstein Reserva este o piesă de mobilier practică, dar și atrăgătoare pentru iubitorii de vin. Ușa dublă oferă o vedere spectaculoasă a interiorului. Oferă posibilitatea introducerii a 12 sticle de vin pe patru rafturi din lemn și o răcire corespunzătoare în intervalul de temperatură de 7 - 18 ° C. Aveți două zone de răcire cu setări de temperatură separate. Secțiunea de comandă cu afișaj LCD asigură o ajustare simplă a temperaturii. Led-ul de iluminare comutativ oferă o imagine de ansamblu impresionantă a vinurilor depozitate. Din exterior, vă va convinge de calitățile sale, în special designul său compact din sticlă frontală în alb. Frigiderul de vinuri se potrivește perfect într-o bucătărie albă, modernă, dar, de asemenea, arată frumos ca un element contrastant în fiecare cameră.

Întrebări despre răcitoarele de vinuri de uz rezidențial

Ce metodă de răcire folosește un răcitor de vinuri?

Metoda de răcire este una graduală. Dacă dispozitivul este operat la o temperatură a camerei de 25 de grade Celsius, se poate răci la temperatura de 8-18 grade Celsius. Când frigiderul de vin este gol e necesar să se răcească la 15 ° C in timp de aproximativ 1,5 ore pentru a ajunge la temperatura setată in 2-2.25 ore.

Ce capacitate de stocare are o vitrină de vinuri?

În funcție de brandul / modelul ales și dimensiunile produsului, spațiul de stocare poate să difere. În general, volumul net al compartimentului de păstrare a vinului este de 25 litri / 8 sticle - expresii "bottle" se referă la numărul de sticle standard de 0,75 litri, care pot fi stocate în dispozitiv.

Cât curent consumă un răcitor de vinuri pentru acasă?

Un răcitor de vinuri, poate fi încadrat în una din următoarele clase de eficiență energetică: A +++ (cel mai eficient) până la la G (cel mai puțin eficient). Consumul de energie în kWh / an (în baza rezultatelor testelor standard), pentru categoria B, este de 155 kWh / an.

Care este temperatura la care păstrează vinul?

Temperaturile de depozitare trebuie să fie constante, acestea se pot ajusta începând de la 12 până la 23° C în partea superioară și 12 până la 18° C în partea de inferioară. Unele modele pot avea temperaturi diferite, de aceea trebuie consultat modul de folosire al produsului.

Ce fel de vinuri răcește un răcitor de uz rezidențial?

Un răcitor de vin de uz rezidențial este construit în așa fel încât să poată răci orice tip de vin. Nu există o împărțire, de genul, se pot răci doar vinuri albe ori roșii, acest produs fiind univeral și se poate folosi pentru a răci orice tip / brand de vinuri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cel Mai Bun Aparat Electric Pentru Mini Tarte
Cel mai bun aparat electric pentru mini tarte

Îți plac mini tartele și vrei să le gătești acasă oricând ai poftă? Un aparat electric pentru mini tarte îți poate ușura efortul și te ajută să le prepari cât mai repede.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cel Mai Bun Decantor de Vin
Cel mai bun decantor de vin

Savurează vinul acasă în mod corect cu ajutorul unui decantor. Acesta permite aerisirea vinului în timpul scurgerii în pahare și în acest fel vei putea simți gustul și aroma originală.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe