Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă

Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 117 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un espressor cu capsule pentru acasă?

Puține persoane își încep ziua fără a bea o cafea, în timp ce altele își oferă un moment de răgaz la mijlocul zilei, alegând să bea o cafea pentru un plus de energie care să contribuie la desfășurarea eficientă a activităților și sarcinilor zilnice. Așa cum știm cu toții, există numeroase variante de a prepara cafeaua, pe lângă posibilitatea de a cumpăra rapid o cafea bună de la cafenele și pub-urile tip Coffee to go. Însă ce opțiuni ai pentru a bea o cafea bună acasă, cu preparare rapidă, economisind în același timp din când în când?

Espressoarele cu capsule îndeplinesc condițiile esențiale când vine vorba de cafea: raport excelent calitate-preț, rapiditatea preparării, economie, gust aromat și diversitatea băuturilor, în funcție de brandul pe care îl alegi și tipologia de arome, tipuri de cafea și băuturi oferite (ceai, ciocolată caldă). Sunt facil de utilizat: sunt alimentate la priză, ca toate electrocasnicele de bucătărie pe care le folosești, iar prepararea cafelei este extrem de rapidă: plasezi capsula în locul semnalat, te asiguri că este apă în recipient și apeși pe un buton.

Capsulele compatibile se găsesc atât în magazinele fizice, cât și în cele online, așa că nu îți va fi greu să te asiguri că ai constant acasă sortimentele preferate. Recomandările de întreținere sunt minime, curățarea recipientului de colectare, ștergerea suprafeței și periodic adăugarea unei soluții de curățare (verifică recomandarea fiecărui producător), care se găsește la fel de ușor.

Cele mai bune espressoare cu capsule

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips Senseo Original

 • Închidere automată după 30 de minute;
 • Tehnologia Senseo Boost;
 • Pregătire o ceașcă de cafea în 30 secunde;
 • Dimensiuni reduse;
 • Compatibil cu capsulele Senseo.
Verifică prețul

Espressorul Philips Senseo Original este destinat unei serii de funcții, după cum urmează: sistem anti-picurare, oprire automată, indicator led, sistem pentru economisirea energiei electrice, curățare automată. Rezervorul de apă are o capacitate de 1 litru și este detașabil, ceea ce face posibilă curățarea acestuia la robinet oricând este necesar. Presiunea pompei este de 15 bar iar puterea esspresorului măsoară 1100 W. Băuturile preparate sunt în principal cafeaua, ciocolata caldă, espresso și cappuccino.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch Tassimo

 • Rezervor de apă de 0,7l cu reumplere ușoară;
 • Dimensiuni mici, economisește eficient spațiul din bucătarie;
 • Funcționare complet automată;
 • Timp rapid de încălzire;
 • Curățare și decalcifiere simple.
Verifică prețul

Esspresorul Bosch Tassimo este gândit pentru o reumplere ușoară deoarece rezervorul de apă practic este ușor de îndepărtat. Îl poți umple direct de la robinet având o capacitate de până la 0,7 litri. Băutura ta favorită este la doar o atingere de buton. Încălzitorul instant face ca timpul pentru încălzire să fie extrem de scurt, apa nu trebuie încălzită între băuturi diferite. După fiecare preparare, modul stand-by te ajută să economisești energie iar curățarea și decalcifierea este simplă. La acest aparat se potrivesc toate tipurile de căni și cești.

la buget

* Prezentare video mai jos

Espressor Krups Dolce Gusto Lumio KP130531, 1600 W, 1 L, 15 bar, Rosu

 • Design elegant
 • Util la bar
 • Eficient
 • Profesional
 • Peste 30 de tipuri de băuturi
Verifică prețul

Dacă îți doreai de mult timp să ai în casă un expresor profesional care să îți ofere cafea ca la restaurant, acum ai ocazia să îți îndeplinești un vis. Cu un design modern și plăcut, își va găsi locul în orice bucătărie și va fascina prin cafeaua profesională pe care o poate prepara. Funcționează la o presiune de 15 bari și 1600W. Are o capacitate de 1 litru și are culoarea roșie. Vine la un preț accesibil pentru valoarea și calitatea pe care o oferă. Odată încercat te vei îndrăgosti de el.

Espressor Tchibo Cafissimo easy Rose, 1250 W, 3 presiuni, 650 ml, Espresso, Caffe Crema, sertar capsule, Roz

 • Alimentare capsule
 • Putere 1250 W
 • Presiune pompă 15 bar
 • Capacitate rezervor apă 650 ml
 • Incorporabil
Verifică prețul

Espressorul are un panou de control cu ​​butoane în diferite culori, cărora li se pot atribui apoi capsulele. Poți alege între espresso, cafe crema și cafea la filtru. Atunci când cantitatea prestabilită de cafea este prea mare, o poți reprograma. Pentru utilizatorii începători, instrucțiunile de utilizare anexate sunt suficient de detaliate. Rezervorul de apă este încăpător și, deoarece este închis de un capac, poți adăuga mai multă apă fără a scoate rezervorul din aparat. Poți folosi și capsule de ceai.

Espressor Nespresso Pixie C61, 1260 W, 0.7 L, 19 bar, Rosu

 • Profesional
 • Ergonomic
 • Presiune de 19 bari
 • Încălzire rapidă
 • Funcționează cu capsule
Verifică prețul

Având lățimea de doar 11 cm, espressorul Nespresso Pixie își găsește locul cu ușurință în orice bucătărie, oricât de mică. Disponibil în doua variante coloristică elegante, cu panouri laterale realizate din aluminiu anodizat - inspirit de stilul minimalist industrial extrem de apreciat la nivel internațional - espressorul va fi favoritul persoanelor dinamice, cu un stil de viață alert. Acesta prepară impecabil cafeaua de fiecare dată, aidoma unui Barista experimentat și vă propune 2 modalități de preparare a cafelei – espresso si lungo.

Întrebări despre espressoarele cu capsule

În cât timp se prepară cafeaua?

Partea foarte bună la cafeaua din capsule este faptul că are mereu același gust. Aparatele cu capsule au o marjă de eroare zero din moment ce sunt dotate cu programe presetate la o temperatură și o cantitate de apă precise. Drept rezultat, te vei bucura mereu de aceeași cafea pe care o iubești în maxim 1 minut.

Se pot prepara și alte băuturi în afară de cafea?

Aceste aparate de cafea sunt mici, ceea ce le face foarte practice. Prepararea durează doar câteva secunde și zero efort, chiar și atunci când îți vei dori un cappuccino sau latte macchiato. Printr-o simplă apăsare de buton, laptele se transformă în spumă de lapte.

Necesită instalare specială sau funcționează cu alimentare la priză?

Un espressor de cafea cu capsule este un aparat care folosește cafea măcinată încapsulată într-un recipient mic. De îndată ce ai inserat capsula în aparat, acesta va perfora în mod automat capsula și va permite apei să treacă prin aceasta, extrăgând astfel cafeaua, direct în ceașca ta. Nu necesită instalare specială, este suficient o priză de 220 V.

Se găsesc ușor capsule compatibile în magazinele online și fizice?

Capsulele compatibile pentru espressoare se găsesc în magazinele fizice dar mai ales în magazinele online. Când le cauți pentru a le comanda sau atunci când ești în magazin, ai grijă să se potrivească firma sau denumirea cutiei cu acele capsule să fie compatibilă cu aparatul tău.

Ce recomandări/indicații de curățare și întreținere este nevoie să urmez?

Apeși unul sau două butoane după ce ai umplut rezervorul cu apă și ai inserat capsula, iar aparatul se va pune pe treabă. În plus, întreg procesul este foarte rapid. Cât despre întreținere, decalcifierea și spălarea rapidă a părților detașabile, sunt tot ce trebuie să faci, procedee la fel de ușor de executat, tot prin apăsarea unui buton.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste
Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Adori pastele și îți dorești să le poți pregăti precum un chef italian? Alege cea mai bună oala cu capac dedicată pastelor și ești cu un pas mai aproape de pastele perfecte.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe