Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă

Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi un filtru de apă cu montare sub chiuvetă?

Sistemele de filtrare a apei potabile, cum ar fi filtrele de apă montate sub chiuvetă, reduc foarte mult cantitatea de impurități pe care le poate conține apa de la robinet. Aceste sisteme de filtrare a apei se montează direct la rețeaua de apă potabilă a locuinței tale. Deși aceste sisteme probabil nu vor reduce 100% din impuritățile apei potabile, vor reduce un număr considerabil, ceea ce va oferi o apă de calitate superioară, mai gustoasă și deci, mai sănătoasă.

Majoritatea sistemelor de filtrare a apei vor folosi mai multe etape de filtrare. Fiecare etapă va folosi un filtru specializat ce va reține anumite particule sau germeni prezenți în apa de la robinet. Unele mai multe, altele mai puține tipuri de contaminanți.

Majoritatea sistemelor de filtrare a apei nu necesită ajutor de specialitate pentru instalare, ceea ce reprezintă încă un avantaj. De obicei acestea pot fi instalate în numai câteva minute chiar de tine. Totuși, unele sisteme de filtrare a apei de la robinet pot fi voluminoase și pot ocupa mult spațiu sub chiuvetă.

Filtre de apă cu montare sub chiuvetă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Brita 1200l

 • Sistemul de filtrare este dotat cu un regulator al debitului.
 • Capacitatea filtrului P1000 depinde de nivelul de consum individual.
 • Filtrul P1000 reduce nivelul de calcar și al substanțelor cum ar fi clorul.
 • Aparatul este presetat la nivelul de duritate “B” - 3 benzi active.
 • Indicatorul statusului filtrului îți reamintește când să schimbi filtrul.
Verifică prețul

Apa este elementul vital pentru viața și sănătatea corpului. Pentru că calitatea apei diferă considerabil, s-a creat sistemul de filtrare pentru apă potabilă “Brita My Pure P1”, care îți va purifica apa pentru tine și familia ta. Opțiunea de a fi portabil oferă avantajul flexibilității la utilizare, iar filtrul profesional va reda, în final, apa proaspătă și sănătoasă. Produsul, în sine, posedă capacitatea mare de filtrare, având rezistență, iar filtrul este necesar a fi schimbat tocmai odată la 12 luni, ceea ce oferă comoditate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aquaphor 8000l

 • Durată de viață: 8000 de l
 • Elimină impuritățile
 • Tehnologie cu fibră de schimb de ioni Aqualen cu bloc de carbon
 • Rată de filtrare de 4 ori mai mare
 • Ușor de montat
Verifică prețul

AQUAFOR Crystal Eco H elimină clorul, metalele grele, pesticidele, produsele petroliere și alte toxine comune, precum și alergeni. Modulul de înmuiere KH este eficient pentru apa cu salinitate moderată și este potrivit pentru recuperarea repetată. Modulele de absorbție sunt realizate cu ajutorul tehnologiei cu fibre de schimb de ioni Aqualen ™ cu bloc de carbon, astfel, prin urmare, zona de contact a apei cu sorbitori este de 42 de ori mai mare decât cea a modulelor în vrac standard, iar rata de filtrare este de 4 ori mai mare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aquphor 4000l

 • Presiunea maximă a jetului de apă este de 6.5 bar
 • Temperatura de exploatare este de la 5 grd C până la 40 grd C
 • Îndepărtează 100% clor activ
 • Îndepărtează 99% din substanțele organice
 • Are 3 module cu cartușe
Verifică prețul

Filtrul de rețea pentru apă cu trei module cu cartușe tip EFG 63/250, B510-04, B510-07 este de înaltă calitate și foarte ușor de utilizat. Temperatura de exploatare este de la 5 grade Celsius până la 40 grade Celsius. Acesta îndepărtează 100 % clor activ și aproximativ 99 % din substanțele organice precum fenolul, benzolul, pesticidele, cloroformul, dar îndepărtează și metale grele precum plumbul, cuprul, cadmiul. Debitul de filtrare este de 1.5 l/min, iar presiunea maximă a jetului de apă este de 6.5 bar.

Filtru de apa potabila Aquaphor Crystal (K3/K2/K7), montare sub chiuveta, 2 l/min

 • Tip filtru
 • Apă caldă
 • Apă rece
 • Număr trepte filtrare 3
 • Capacitate filtrare 8000 l
Verifică prețul

Filtru cu trei etape de filtrare este dotat cu robinet separat pentru apa pură cu ventil din ceramică, de cea mia bună calitate. Cartușele sunt confecționate din cărbune activ de cocos, argint si Aqualen după o tehnologia “carbon-bloc” brevetată. Este foarte eficient, pentru că elimină din apă clorul, metale grele, fenol, benzol, substantele organice, bacteriile, microorganismele. Kitul conține filtru cu toate cele trei cartușe, robinet separat pentru apa pură cu ventil din ceramică, teu din alamă și furtunașe.

Osmoza inversa, FILTRO STANDARD 5S, statie economica in 5 stadii

 • Polipropilenă extrudată
 • Cărbune activ
 • Rășină cationică
 • Pentru chiuvetă
 • 5 trepte filtrare
Verifică prețul

Sistem de filtrare a apei prin osmoza inversă FILTRO Standard 5S îți oferă apă pură direct la tine în bucătărie. Acest sistem este format din 5 stadii de filtrare și are inclusă bateria și vasul de stocare. Vasul de stocare a apei filtrate este de 12 litri. Acest tip de apartat cu cinci filtre cu osmoză inversă este destinat atât pentru uz casnic, cât și pentru cabinete medicale, El este realizat din materiale de calitate foarte bună, iar toate componentele au fost testate. Sistemul vine la pachet cu racord de conectare de 1/2″, cu robinet de alimentare și cu toate accesoriile necesare instalării.

Filtru de apa potabila Aquaphor Favorit,montare sub chiuveta, 12000 litri, filtrare 2.5 litri/minut, carcasa inox

 • Capacitate filtrare: 12000l
 • Dimensiuni; 180 x 200 mm (lungime x înălțime)
 • Destinat pentru chiuvetă
 • Poate fi folosit atât pentru apa rece, cât și pentru apa caldă
 • Debit maxim: 2.5l/min
Verifică prețul

Filtrul de apă potabilă Aquaphor Favorit este opțiunea perfectă pentru purificarea apei, atât din incinta casei, cât și în cadrul cafenelelor sau chiar la birou. Acesta se monteaza cu ușurință sub chiuvetă și are o capacitate de 12000 de litri, fiind capabil să filtreze 2,5 litri/minut. Carcasa sa din oțel inoxidabil asigură o rezistență sporită, fără riscul scrugerilor sau a unei crăpături. Efectul de purificare este puternic, acesta eliminând din apă clorul, metalele grele, fenolul, bacteriiile, etc. Astfel, apa pe care o consumi va avea o calitate superioară.

Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon Block Argintat (carbune activ bacteriostatic, 4000 litri capacitate purificator)

 • Metodă filtrare: microfiltrare
 • Număr trepte filtrare: 3
 • Capacitate filtrare: 4000 l
 • Pentru chiuvetă
 • Lungime 20 cm
Verifică prețul

Apa este factorul important și vital de care depinde viața fiecărui om. De aceea, calitatea acesteia are un mare impact asupra organismului. Tocmai din această cauză, s-a creat filtrul de apă potabilă “Aqua-Pure Complet”, care îți va purifica apa și va contribui la bunăstarea ta și a familiei tale. Ceea ce este specific acestui produs este că deține o tehnologie avansată, care separă apa de impurificările, care afectează negativ sănătatea, dar, totodată, păstrează mineralele naturale esențiale pentru om.

Întrebări despre filtrele de apă cu montare sub chiuvetă

Sunt voluminoase?

Nu toate sunt voluminoase. Înainte de a achiziționa sistemul de filtrare dorit, asigura-te că încape cu ușurință sub chiuveta ta. În plus, majoritatea sistemelor de filtrare nu necesita un instalator profesionist pentru montaj, ci le poți cupla chiar tu.

Ce tip de contaminanți pot filtra?

Apa de la robinet poate conține impurități care nu numai că îți pot afecta sănătatea, dar modifică și gustul, culoarea și mirosul apei potabile. Astfel, sistemele de filtrare cu montare sub chiuvetă folosesc un filtru specializat care reține anumite particule sau germeni prezenți în apa de la robinet. Unele sisteme de filtrare pot reține până la 50 de tipuri de contaminanți, în timp ce altele mai simple doar câteva.

Necesită montaj specializat?

Nu. De obicei acestea pot fi instalate în numai câteva minute chiar de către cumpărător. Totuși, unele sisteme de filtrare a apei de la robinet pot fi voluminoase și pot ocupa mult spațiu în dulapul de sub chiuvetă, măsoară spațiul înainte de a achiziționa produsul.

Ce durată de viață are?

În general, o baterie de filtre ar trebui să nu necesite înlocuire mai devreme de 6 luni în condiții de utilizare normală a apei. Dacă folosiți mult mai frecvent apă filtrată, termenul de schimbare va fi mai scurt, în funcție de volumul de apă filtrata utilizat.

Câte etape de filtrare au?

Filtrele de apă potabilă reduc particulele nedorite din apă în câteva etape. Caută un sistem de filtrare care oferă minim 3 etape de filtrare pentru reducerea poluanților din apă. Fiecare etapă de filtrare elimină un anumit tip de particule cum ar fi sedimentele nesolubile, chimicalele și reziduurile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Cel Mai Bună Tavă Adâncă Pentru Cuptor
Cel mai bună tavă adâncă pentru cuptor

Îți ies de obicei fripturile prea uscate? Cel mai probabil este din cauza tăvii care nu este îndeajuns de înaltă. Cumpără-ți o tavă înaltă și vei putea găti în ea atât deserturi cât și fripturi.

Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe