Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu

Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi o mătură electrică fără cablu?

Mai rapidă decât un aspirator, mătura electrică fără fir este utilizată oriunde aspirarea este mai puțin adecvată și măturarea convențională este dificilă. Ideală pentru curățarea ocazională a covoarelor, parchetului sau a faianță. Ori de câte ori aspirarea este mai puțin comodă din cauza lipsei de prize electrice și măturarea tradițională este obositoare, mătura electrică fără fir funcționează cel mai bine pentru a menține curat fiecare colț al locuinței.

Cu inovația sa avansată, mătura electrică fără fir prezintă performanțe remarcabile de curățare chiar și în cele mai mici spații dintre scaune și sub mobilier. Sistemul de curățare adaptiv o face versatilă și capabilă să îndepărteze praful și murdăria de oriunde, de la pardoseli dure la covoare. Eficientă și rapidă, peria universală montată pe mătura electrică fără fir oferă cea mai înaltă calitate. În timp ce curăță firele de păr și mizeriile mici ale animalelor de companie, preia murdăria de pe covoare sau faianță complet și fără efort.

Mătură electrică

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Black Decker

 • Colectare eficientă a prafului;
 • Cap rotativ;
 • Depozitare ușoară;
 • Golirea rezervorului este simplificată;
 • Greutate mică.
Verifică prețul

Mătura electrică marca Black Decker este o mătură ideală pentru a menține curățenia în casa dumneavoastră. Astfel, datorită celor 3 perii, acest produs oferă o colectare eficientă a prafului de pe mochetă și de pe pardoseli. Aceasta dispune de un cap rotativ de până la 360°, ce facilitează manevrarea ușoară și curată chiar și în locuri greu accesibile, cum ar fi: sub dulapuri, sub măsuțele joase, sub scaune. Există posibilitatea de a depozita aparatul în poziție verticală, iar golirea rezervorului se realizează ușor.

la buget

Camry

 • Cap triunghiular rotativ pentru colțuri;
 • 4 perii puternice;
 • Funcționare silențioasă;
 • Golire ușoară a rezervorului;
 • Ușoară și facil de depozitat.
Verifică prețul

Curățenia casei tale reprezintă un factor cu un puternic impact asupra sănătății tale, dar și a familiei tale. Astfel, pentru ca procesul de curățare a locuinței tale să devină cât mai comod și eficient, s-a creat mătura rotativă triunghiulară “Camry”. Acest produs este specific prin faptul că colectează praful și murdăria, în mod rapid, ajungând chiar și in cele mai inaccesibile locuri, având 4 perii și funcționând la mod silențios. Totodată, această perie este fără fir, lucrând până la 45 minute pe bateriile complete.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kaercher

 • Produs ușor de folosit
 • Produs wireless
 • Funcționare pe bază de acumulatori
 • Produs eficient și eficace
 • Produs ușor de depozitat
Verifică prețul

Curățenia este, în prezent, o soluție simplă pentru a te simți confortabil și minunat în propria casă. Deoarece considerăm acest lucru necesar, te invităm să descoperi mătura electrică, cu acumulator “Kaercher”, care reprezintă instrumentul ideal pentru experiența ta de curățenie. Faptul că aceasta este fără fir, oferă comoditate în utilizare și o curățare mai eficientă decât un aspirator obișnuit, fiind perfectă pentru trepte și unele locurile mai inaccesibile. Totodată, acest produs este ușor de depozitat, având greutate și gabarit mic.

Matura electrica rotativa Swivel Sweeper MAX

 • Dotată cu sistem de rotație la 360 grade
 • Posedă o coadă rezistentă
 • Mătură fără fir
 • Oferă manevrare mai ușoară și comoditate în utilizare
 • Deține un recipient încorporat pentru depozitarea murdăriei
Verifică prețul

Curățenia reprezintă lucrul esențial pentru bunăstarea ta, dar și a întregii familii. Așadar, pentru a beneficia la maxim de experiența curățeniei, îți propunem mătura electrică rotativă “Swivel Sweeper MAX”, care, datorită proprietăților sale, curată uniform praful și murdăria din casa ta, ajungând chiar și in cele mai inaccesibile locuri, lăsând, în urmă, prospețime. Totodată, aceasta este dotată cu mâner rezistent și stabil, care oferă o manevrare mai ușoară și un control mai eficient asupra procesului de curățare.

Matura electrica Ariete, 8 W, 800 mAh, 400 ml, cap pivotant

 • Comodă, rapidă și ușor de utilizat;
 • Colectare eficientă a prafului;
 • Ușor de depozitat;
 • Timp de încărcare scurt;
 • Autonomie mare.
Verifică prețul

Matura fără fir este o matură electrică comodă, rapidă și ușor de utilizat, ideală pentru curățarea podelelor și a covoarelor. Mătura fără fir are o autonomie de peste 40 de minute și este capabilă să ajungă la colțurile ascunse datorită unui cap pivotant. Aceasta este ideală pentru utilizare casnică pe covor și podea tare, eficiența de curățare fiind de 99%, ideală pentru cenușă și praf . Aceasta este ușor de golit, apăsând butonul de eliberare, iar cutia de praf fiind detașabilă transparentă. Timpul de încărcare este de 6-8 ore, iar cel de lucru de 40 minute.

Matura Electrica cu Acumulator 1 Acumulator de rezerva, Rotatie 360 ,Dreptunghiulara , Model G77 profesional , Culoare rosu, Coada detasabila , Autonomie 250 minute

 • Colectare eficientă a prafului;
 • Design modern și funcțional;
 • Ușor de depozitat;
 • Baterie reîncărcabilă;
 • Autonomie mare.
Verifică prețul

Curățenia reprezintă un aspect important ce influențează atmosfera din casa ta. De aceea, propunem să-ți îmbunătățești experiența cu mătura electrică cu 2 acumulatoare, care-i oferă și mai multă rezistentă și eficiență. Acest produs este destinat curățării în profunzime, neafectând calitatea lucrurilor care sunt curățate. Totodată, aceasta, fiind fără fir și rotativă, îți permite să ajungi chiar și in cele mai inaccesibile locuri, pentru a elimina complet murdăria și a te bucura de prospețimea lăsată în urmă.

Întrebări despre măturile electrice

Cât durează încărcarea unei mături electrice fără fir?

În mod surprinzător, nu durează mult timp pentru a reîncărca o mătură electrică fără fir. În medie, te poți aștepta ca o baterie descărcată să se reîncarce în aproximativ 3 ore. Bateriile litiu-ion tind să dureze atâta timp cât mătura însăși. Unele au un indicator iluminat pe spate care arătă nivelul bateriei.

Sunt măturile electrice suficient de puternice pentru părul animalelor de companie?

Acest lucru depinde de mătura electrică pe care o cumperi și de câtă murdărie și păr lasă animalul tău de companie în casă. Măturile electrice mai puțin puternice pot fi capabile să se ocupe de părul scurt. Măturile electrice ieftine sunt cele mai bune pentru gospodăriile fără animale de companie.

Pot folosi o mătură electrică pentru a curăța deversările umede?

Măturile electrice pot curăța numai mizeriile uscate. Dacă încerci să utilizezi o mătură electrică fără fir pentru a curăța o mică deversare, este posibil să scurtcircuitezi mătura. Încercarea de a folosi o mătură electrică cu cablu pentru a curăța lichidul este categoric nerecomandată, deoarece există un risc real de electrocutare.

Există un filtru în interiorul unei mături electrice?

Unele mături electrice nu conțin filtru, dar există altele care au. Similare cu aspiratoarele, măturile electrice care au un accesoriu filtrant pot captura particulele fine, cum ar fi praful. Multe dintre aceste filtre pot fi spălate în mașină și reutilizabile.

Măturile electrice sunt puternice?

Fie că bebelușul tău trage un pui de somn după-amiaza sau dacă trebuie să cureți o gustare vărsată la miezul nopții, nu ezita să folosești o mătură electrică fără griji. Măturile electrice sunt puternice, dar și silențioase. Singurul sunet pe care îl vei auzi este motorașul mecanic care întoarce mătura.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Pentru Smoothie
Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Îți plac atât de mult smoothie-urile încât vrei să-ți faci acasă în orice combinație dorești? Aparatele de făcut smoothie se găsesc la prețuri accesibile și îți recomandăm cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Aparat pentru Fructe Confiate Acasă
Aparate bune pentru fructe confiate acasă

Știai că îți poți face singur acasă fructe confiate? Aparatele de uscat fructele există pe piață de câțiva ani la prețuri accesibile.

Cea Mai Bună Răzătoare Electrică Pentru Brânză
Răzătoare electrică pentru brânzeturi

Îți plac cartofii prăjiți cu brânză rasă? Cu ajutorul acestei răzători pentru brânzeturi în doar câteva secunde îți poți pregăti o porție sănătoasă de brânză rasă.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe