Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu

Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi o mătură electrică fără cablu?

Mai rapidă decât un aspirator, mătura electrică fără fir este utilizată oriunde aspirarea este mai puțin adecvată și măturarea convențională este dificilă. Ideală pentru curățarea ocazională a covoarelor, parchetului sau a faianță. Ori de câte ori aspirarea este mai puțin comodă din cauza lipsei de prize electrice și măturarea tradițională este obositoare, mătura electrică fără fir funcționează cel mai bine pentru a menține curat fiecare colț al locuinței.

Cu inovația sa avansată, mătura electrică fără fir prezintă performanțe remarcabile de curățare chiar și în cele mai mici spații dintre scaune și sub mobilier. Sistemul de curățare adaptiv o face versatilă și capabilă să îndepărteze praful și murdăria de oriunde, de la pardoseli dure la covoare. Eficientă și rapidă, peria universală montată pe mătura electrică fără fir oferă cea mai înaltă calitate. În timp ce curăță firele de păr și mizeriile mici ale animalelor de companie, preia murdăria de pe covoare sau faianță complet și fără efort.

Mătură electrică

Cel mai bun

Matura electrica rotativa Swivel Sweeper MAX

 • Dotată cu sistem de rotație la 360 grade
 • Posedă o coadă rezistentă
 • Mătură fără fir
 • Oferă manevrare mai ușoară și comoditate în utilizare
 • Deține un recipient încorporat pentru depozitarea murdăriei
Verifică prețul

Curățenia reprezintă lucrul esențial pentru bunăstarea ta, dar și a întregii familii. Așadar, pentru a beneficia la maxim de experiența curățeniei, îți propunem mătura electrică rotativă “Swivel Sweeper MAX”, care, datorită proprietăților sale, curată uniform praful și murdăria din casa ta, ajungând chiar și in cele mai inaccesibile locuri, lăsând, în urmă, prospețime. Totodată, aceasta este dotată cu mâner rezistent și stabil, care oferă o manevrare mai ușoară și un control mai eficient asupra procesului de curățare.

la buget

Matura electrica Bissell Sturdy Sweep 2402N

 • Roți mobile
 • Ușor de depozitat
 • Eficientă
 • Practic
 • Utilă
Verifică prețul

Mătură electrică Bissell Sturdy Sweep 2402N. Dacă dorești să îți ușurezi lucrul pe acasă, atunci la sigur ai nevoie de o mătură electrică, iar această mătură este tocmai potrivită din toate punctele de vedere. Această mătură electrică are roți mobile cauciucate și este ușor de depozitat. Vei observa toată magia și puterea acestei mături dintr-o singură utilizare, ea îți va ușura rutina și o va face cât mai colorată și plină de viață. Un produs care într-adevăr merită atenția ta, în plus, o poți face ca și cadou.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kaercher

 • Produs ușor de folosit
 • Produs wireless
 • Funcționare pe bază de acumulatori
 • Produs eficient și eficace
 • Produs ușor de depozitat
Verifică prețul

Curățenia este, în prezent, o soluție simplă pentru a te simți confortabil și minunat în propria casă. Deoarece considerăm acest lucru necesar, te invităm să descoperi mătura electrică, cu acumulator “Kaercher”, care reprezintă instrumentul ideal pentru experiența ta de curățenie. Faptul că aceasta este fără fir, oferă comoditate în utilizare și o curățare mai eficientă decât un aspirator obișnuit, fiind perfectă pentru trepte și unele locurile mai inaccesibile. Totodată, acest produs este ușor de depozitat, având greutate și gabarit mic.

Mătură Electrică Rotativă, Cap Rotativ 360°, Putere 7.2 V, Accesorii Incluse, Acumulator Reîncarcabil 1500 mAh, Design Modern, Roșu. Mătura rotativă Swivel Sweeper este dotată cu un sistem inovativ cu acumulator, fără a necesita cablu și săculeț. Mătura Rotativă Electrică Swivel Sweeper Se rotește 360 de grade la toate fără a fi nevoie de îndoire. Cu mătura rotativă beneficiezi acum până la 45 de minute de lucru. Dotată cu o tehnologie de ultima oră mătura Swivel Sweeper G6 face ca praful, scamele și murdăria, odată aspirate să fie depozitate în caseta colectoare fără a le împrăștia.

Matura Electrica cu Acumulator 1 Acumulator de rezerva, Rotatie 360 ,Dreptunghiulara , Model G77 profesional , Culoare rosu, Coada detasabila , Autonomie 250 minute

 • Colectare eficientă a prafului;
 • Design modern și funcțional;
 • Ușor de depozitat;
 • Baterie reîncărcabilă;
 • Autonomie mare.
Verifică prețul

Curățenia reprezintă un aspect important ce influențează atmosfera din casa ta. De aceea, propunem să-ți îmbunătățești experiența cu mătura electrică cu 2 acumulatoare, care-i oferă și mai multă rezistentă și eficiență. Acest produs este destinat curățării în profunzime, neafectând calitatea lucrurilor care sunt curățate. Totodată, aceasta, fiind fără fir și rotativă, îți permite să ajungi chiar și in cele mai inaccesibile locuri, pentru a elimina complet murdăria și a te bucura de prospețimea lăsată în urmă.

Mătura electrică fără fir Ariete 2768, reîncarcabilă, autonomie 40 de minute, Roșu. Mătura fără fir este o mătură electrică comodă, rapidă și ușor de utilizat, ideală pentru curățarea podelelor și a covoarelor. Mătura fără fir electrică are o autonomie de 40 de minute și este capabilă să ajungă la colțurile ascunse datorită unui cap pivotant. Ușor de golit apăsând butonul de eliberare, cutie de praf detașabilă transparentă. O mătură excepțională care îți va transforma rutina zilnică într-o plăcere.

Întrebări despre măturile electrice

Cât durează încărcarea unei mături electrice fără fir?

În mod surprinzător, nu durează mult timp pentru a reîncărca o mătură electrică fără fir. În medie, te poți aștepta ca o baterie descărcată să se reîncarce în aproximativ 3 ore. Bateriile litiu-ion tind să dureze atâta timp cât mătura însăși. Unele au un indicator iluminat pe spate care arătă nivelul bateriei.

Sunt măturile electrice suficient de puternice pentru părul animalelor de companie?

Acest lucru depinde de mătura electrică pe care o cumperi și de câtă murdărie și păr lasă animalul tău de companie în casă. Măturile electrice mai puțin puternice pot fi capabile să se ocupe de părul scurt. Măturile electrice ieftine sunt cele mai bune pentru gospodăriile fără animale de companie.

Pot folosi o mătură electrică pentru a curăța deversările umede?

Măturile electrice pot curăța numai mizeriile uscate. Dacă încerci să utilizezi o mătură electrică fără fir pentru a curăța o mică deversare, este posibil să scurtcircuitezi mătura. Încercarea de a folosi o mătură electrică cu cablu pentru a curăța lichidul este categoric nerecomandată, deoarece există un risc real de electrocutare.

Există un filtru în interiorul unei mături electrice?

Unele mături electrice nu conțin filtru, dar există altele care au. Similare cu aspiratoarele, măturile electrice care au un accesoriu filtrant pot captura particulele fine, cum ar fi praful. Multe dintre aceste filtre pot fi spălate în mașină și reutilizabile.

Măturile electrice sunt puternice?

Fie că bebelușul tău trage un pui de somn după-amiaza sau dacă trebuie să cureți o gustare vărsată la miezul nopții, nu ezita să folosești o mătură electrică fără griji. Măturile electrice sunt puternice, dar și silențioase. Singurul sunet pe care îl vei auzi este motorașul mecanic care întoarce mătura.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Friteuză Cu Aer Cald (gătit Fără Ulei)
Cea mai bună friteuză cu aer cald (gătit fără ulei)

Îți dorești o variantă de a găti rapid și sănătos în același timp? Trebuie să încerci friteuzele cu aer cald. Poți face cartofi prăjiți sau grătare fără a folosi ulei.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe