Cea mai bună Mașină de Paste & Tăiței cu Lățime Ajustabilă

Cea mai bună mașină de paste și tăiței cu lațime ajustabilă

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o mașină de paste cu lățime ajustabilă?

Pastele sunt un tip de mâncare extrem de versatil și îți oferă o varietate întreagă de modalități de pregătire. Iar dacă ești un consumator regulat de paste, te vei bucura să ai la tine acasă propria mașină de paste cu lățime ajustabilă. De multe ori pastele făinoase din comerț conțin conservanți, ori nu se prepară conform așteptărilor, se lipesc sau nu au gust, de aceea cu ajutorul acestor ucenici în bucătărie îți poți face singur pastele preferate, sănătoase, proaspete și după propria rețetă, chiar la tine acasă.

Poți întinde și tăia aluatul în diverse forme și lungimi, pentru a prepara atât paste cât și tăiței, cu ajutorul accesoriilor versatile pe care le conține. În plus, majoritatea vin și cu o serie de rețete pentru ca tu să fii sigur că ai totul la îndemână. Cu această mașină poți include și copiii în procesul de fabricare al pastelor, aceasta putând fi o tradiție pe care o puteți implementa in casă ca activitate de familie, ori puteți organiza cine reușite cu prietenii care vor fi cu siguranță fericiți să vină la masă.

Cea mai bună mașină de paste și tăiței

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips

 • Frământă automat aluatul
 • Se pot obține 4 tipuri de paste
 • Tubul lung de frământare asigură un aluat fin și elastic
 • Sertar de depozitare pentru discuri și cablu de alimentare
 • Design unitar și compact : nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Mașina automată de paste îți va ușura viața datorită faptului că nu va mai fi nevoie să depui multă muncă pentru a obține paste proaspete acasă : aparatul mixează aluatul, în întinde și îl taie așa cum îți dorești tu. Poți sta liniștit și când vine vorba despre textura aluatului fiindcă tubul lung de frământare asigură un aluat fin și elastic. Pentru că se dorește mulțumirea oricărui iubitor de paste, în pachet s-au inclus 4 discuri de modelare clasice pentru următoarele tipuri de paste : spaghete, penne, fettuccini și lasagna. Productivitatea produsului este ridicată : acesta poate produce 450 g de paste sau tăieței fini în 18 minute.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Klarstein

 • Material : oțel inoxidabil
 • Se pot obține până la 5 tipuri de paste
 • Curățarea este ușoară : se realizează cu un prosop uscat
 • Lamele și tamburii de frânare sunt reglabili
 • 3 atașamente diferite
Verifică prețul

Faptul că produsul este confecționat din oțel inoxidabil face ca procesul de curățare să fie foarte simplu : tot ce trebuie să faci este să îl ștergi cu o cârpă moale, uscată. Instrumentul de tăiere constă într-o lamă dublă care, împreună cu șinele reglabile ale tamburului de frânare, conduc la obținerea a până la cinci tipuri diferite de paste. Datorită clemei de masă care asigură siguranța folosirii, vei putea fi sigur că aparatul nu va aluneca sau cădea în timp ce tu produci pastele tale preferate.

Cel mai bun

Masina de facut paste Laica PM2000, otel inoxidabil

 • Prezintă 7 reglaje pentru aluat.
 • Manivelă inclusă în pachet.
 • Ușor de utilizat.
 • Dotată cu menghină
 • Pot fi realizate mai multe tipuri de paste.
Verifică prețul

Mașina de făcut paste Laica PM2000, oțel inoxidabil. Cu ajutorul mașinii de paste Laica, puteți prepara paste delicioase în confortul bucătăriei dumneavoastră. Cu ajutorul rolelor de tăiere incorporate în mașina de paste Laica PM0200, puteți prepara urmatoarele tipuri de paste: lasagne; fettuccine (6 mm); tagliatelle (2 mm). Mașina este prevăzută cu 7 reglaje pentru aluat cu grosimi între 0,3 - 3 mm; Aceste role de tăiere se pot schimba. Acționarea rolelor se face manual cu ajutorul manivelei incluse în pachet. Aceasta este dotată cu menghină de prindere pentru o utilizare mai ușoară.

Masina automata pentru paste DomoClip DOP101, 10 forme de paste,

 • Se pot obține până la 10 tipuri de paste
 • Folosirea este sigură datorită piciorușele anti-alunecare
 • Conține funcția de amestecare a aluatului
 • Schimbarea funcțiilor este simplă: aparatul dispune de un comutator
 • Sistem automat de funcționare
Verifică prețul

Mașina automată pentru paste este un aparat pentru uz casnic care îți va ușura viața ca iubitor de paste. Datorită motorului electric tu nu trebuie decât să pui ingredientele dorite în aparat și acesta își va face treaba. Funcția principală a produsului este cea de mixare a aluatului și acceptă până la 400 g făină. În cazul în care dorești să știi care este consistenț aluatului, acest lucru este posibil deoarece cuva în care este amestecat este transparentă. Pachetul conține 10 discuri de extrudare pentru 10 forme diferite de paste. Folosirea sa este sigură deoarece este dotat cu piciorușe anti-alunecare.

Masina Pentru Paste Heinner

 • Fabricată din inox rezistent
 • Greutate redusă
 • Simplu de depozitat
 • Ușor de curățat
 • Accesoriu dublu de tăiere
Verifică prețul

Aparatul cu role pentru întinderea aluatului de paste are un regulator de grosime cu 9 poziții ( de la 0.3 mm pana la 2.5 mm). Are un accesoriu dublu de tăiere detașabil, pentru două tipuri de paste: 1.5 mm pentru Tagliolini/spaghetti si 6 mm pentru Fettuccine. Aparatul este prevăzut și cu un mâner de acționare și o clamă de fixare pe blatul de lucru. Înainte de prima utilizare, spălați produsul cu apă caldă și detergent lichid non abraziv. După folosire spălați exteriorul produsului cu apă caldă, detergent lichid și cu burete de vase, ștergeți produsul până la uscare înainte de a fi depozitat.

Masina automata pentru paste Zass, 180 W, design practic, 7 accesorii

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Consum redus de energie
 • Funcție de extrudare și malaxare
 • Simplu de instalat
 • Design practic
Verifică prețul

Paste proaspete și rapid de preparat, așa cum îți plac. Adaugă ingredientele și aparatul face automat restul. Frământă automat aluatul și produce o varietate de tipuri de paste. Mașina de paste și tăiței amestecă și frământă aluatul și produce paste în mod rapid și automat. În plus, garantează o textură bună și un gust delicios al pastelor și al tăițeilor. Pentru a crea formele preferate de paste, atașează unul dintre discurile de modelare a pastelor la mașina de făcut paste. Masina include 4 discuri de modelare clasice pentru spaghete, penne, fettuccini și lasagna. Discurile speciale de modelare permit un proces de extrudare dublă pentru a asigura constant paste și tăiței fini.

Întrebări despre mașinile de paste cu lățime ajustabilă

Ce fel de paste poți modela?

În funcție de modelul de mașină ales, poți modela de la spaghete, lasgane, fettuccine, tagliatelle ori chiar tăiței. Ajustezi lățimea, grosimea și te pui pe treabă. Trebuie însă să te asiguri că ai accesoriile potrivite pentru tipul de paste pe care vrei să îl pregătești.

Câte mărimi poți ajusta?

Aparatele pentru paste pot fi utilizate cu o serie întreagă de accesorii, comercializate separat, care te vor ajuta să realizezi o mulțime de tipuri și forme de paste de casă. În funcție de modelul aparatului poți face paste cu lățime de până la 12 cm și grosime 6 mm.

Ce fel de accesorii are?

O mașină de făcut paste este prevăzută în momentul în care o cumperi, doar cu accesoriile standard, necesare bunei funcționări a acesteia și realizării pastelor pentru care e destinată. Insă, dacă vrei să schimbi forma pastelor, îi poti adăuga ulterior și alte accesorii.

Cum se montează pe masă?

O mașină de fâcut paste manuală are nevoie de o suprafață plată, dreaptă și suficient de stabilă, precum marginea mesei din bucătărie de care se va atașa mașina cu ajutorul unei cleme, suficient de late pentru a cuprinde o porțiune considerabilă a mesei. Mașina electrică nu are nevoie de prindere de masă.

Se poate spăla la mașina de spălat vase?

Nu se curăță cu apă și nici nu se spală în mașina de spălat vase. Se curăță cu ajutorul unei perii, dacă nu ai una specială poți folosi o perie mică pentru vopsit pe care să o dedici acestei operațiuni. Zonele mai greu accesibile se pot curăța cu ajutorul unui bețișor din lemn.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe