Cea mai bună Mașină de Paste & Tăiței cu Lățime Ajustabilă

Cea mai bună mașină de paste și tăiței cu lațime ajustabilă

Modificat la 26 iulie 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o mașină de paste cu lățime ajustabilă?

Pastele sunt un tip de mâncare extrem de versatil și îți oferă o varietate întreagă de modalități de pregătire. Iar dacă ești un consumator regulat de paste, te vei bucura să ai la tine acasă propria mașină de paste cu lățime ajustabilă. De multe ori pastele făinoase din comerț conțin conservanți, ori nu se prepară conform așteptărilor, se lipesc sau nu au gust, de aceea cu ajutorul acestor ucenici în bucătărie îți poți face singur pastele preferate, sănătoase, proaspete și după propria rețetă, chiar la tine acasă.

Poți întinde și tăia aluatul în diverse forme și lungimi, pentru a prepara atât paste cât și tăiței, cu ajutorul accesoriilor versatile pe care le conține. În plus, majoritatea vin și cu o serie de rețete pentru ca tu să fii sigur că ai totul la îndemână. Cu această mașină poți include și copiii în procesul de fabricare al pastelor, aceasta putând fi o tradiție pe care o puteți implementa in casă ca activitate de familie, ori puteți organiza cine reușite cu prietenii care vor fi cu siguranță fericiți să vină la masă.

Cea mai bună mașină de paste și tăiței

Cel mai bun

Siena Rossa Pasta Maker accesoriu pentru paste

 • Facil de utilizat
 • Eficient
 • Rezistent
 • Preț bun
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Descoperă accesoriul pentru pasta maker de la Siena Rossa, cu 3 eseuri, o varietate de creații pentru paste, o lamă reglabilă și dublă, potrivită pentru orice formă sau tip de paste. Cu acest accesoriu, pastele tale vor arată impecabil, și, cel mai important, vei putea beneficia de imaginația și dorința ta la maxim de a face forma și lungimea dorită. De asemenea, acest accesoriu este ușor de montat, de curățat sau spălat și de utilizat, vânzătorul punând la dispoziție un manual de utilizare benefic.

la buget

Masina de facut paste Laica PM2000, otel inoxidabil

 • Prezintă 7 reglaje pentru aluat.
 • Manivelă inclusă în pachet.
 • Ușor de utilizat.
 • Dotată cu menghină
 • Pot fi realizate mai multe tipuri de paste.
Verifică prețul

Mașina de făcut paste Laica PM2000, oțel inoxidabil. Cu ajutorul mașinii de paste Laica, puteți prepara paste delicioase în confortul bucătăriei dumneavoastră. Cu ajutorul rolelor de tăiere incorporate în mașina de paste Laica PM0200, puteți prepara urmatoarele tipuri de paste: lasagne; fettuccine (6 mm); tagliatelle (2 mm). Mașina este prevăzută cu 7 reglaje pentru aluat cu grosimi între 0,3 - 3 mm; Aceste role de tăiere se pot schimba. Acționarea rolelor se face manual cu ajutorul manivelei incluse în pachet. Aceasta este dotată cu menghină de prindere pentru o utilizare mai ușoară.

Premium

Pastamania mașină de făcut paste

 • Rezistentă
 • Utilă
 • Uşor de folosit
 • Modernă
 • Design plăcut
Verifică prețul

Iubitorii de paste să se oprească aici! Tocmai ați descoperit o mașinărie minune care vă ajută să vă faceți propriile paste. Cele mai delicioase mâncăruri pot fi făcute în totalitate acasă. Este o mașina puternică de făcut paste, puterea sa fiind de 260 W și nu face zgomot mare la doar 60 dB. Are un volum mare, adică o capacitate de 500 grame de făină. Mai mult, poți avea o imagine de ansamblu a tuturor datorită afișajului LED cu butoane, extrem de elegant și modern. Este foarte ușor de folosit de către oricine.

Masina Pentru Paste Heinner

 • Fabricată din inox rezistent
 • Greutate redusă
 • Simplu de depozitat
 • Ușor de curățat
 • Accesoriu dublu de tăiere
Verifică prețul

Aparatul cu role pentru întinderea aluatului de paste are un regulator de grosime cu 9 poziții ( de la 0.3 mm pana la 2.5 mm). Are un accesoriu dublu de tăiere detașabil, pentru două tipuri de paste: 1.5 mm pentru Tagliolini/spaghetti si 6 mm pentru Fettuccine. Aparatul este prevăzut și cu un mâner de acționare și o clamă de fixare pe blatul de lucru. Înainte de prima utilizare, spălați produsul cu apă caldă și detergent lichid non abraziv. După folosire spălați exteriorul produsului cu apă caldă, detergent lichid și cu burete de vase, ștergeți produsul până la uscare înainte de a fi depozitat.

Masina automata pentru paste Zass, 180 W, design practic, 7 accesorii

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Consum redus de energie
 • Funcție de extrudare și malaxare
 • Simplu de instalat
 • Design practic
Verifică prețul

Paste proaspete și rapid de preparat, așa cum îți plac. Adaugă ingredientele și aparatul face automat restul. Frământă automat aluatul și produce o varietate de tipuri de paste. Mașina de paste și tăiței amestecă și frământă aluatul și produce paste în mod rapid și automat. În plus, garantează o textură bună și un gust delicios al pastelor și al tăițeilor. Pentru a crea formele preferate de paste, atașează unul dintre discurile de modelare a pastelor la mașina de făcut paste. Masina include 4 discuri de modelare clasice pentru spaghete, penne, fettuccini și lasagna. Discurile speciale de modelare permit un proces de extrudare dublă pentru a asigura constant paste și tăiței fini.

Masina automata pentru paste DomoClip DOP101, 10 forme de paste,

 • Se pot obține până la 10 tipuri de paste
 • Folosirea este sigură datorită piciorușele anti-alunecare
 • Conține funcția de amestecare a aluatului
 • Schimbarea funcțiilor este simplă: aparatul dispune de un comutator
 • Sistem automat de funcționare
Verifică prețul

Mașina automată pentru paste este un aparat pentru uz casnic care îți va ușura viața ca iubitor de paste. Datorită motorului electric tu nu trebuie decât să pui ingredientele dorite în aparat și acesta își va face treaba. Funcția principală a produsului este cea de mixare a aluatului și acceptă până la 400 g făină. În cazul în care dorești să știi care este consistenț aluatului, acest lucru este posibil deoarece cuva în care este amestecat este transparentă. Pachetul conține 10 discuri de extrudare pentru 10 forme diferite de paste. Folosirea sa este sigură deoarece este dotat cu piciorușe anti-alunecare.

Întrebări despre mașinile de paste cu lățime ajustabilă

Ce fel de paste poți modela?

În funcție de modelul de mașină ales, poți modela de la spaghete, lasgane, fettuccine, tagliatelle ori chiar tăiței. Ajustezi lățimea, grosimea și te pui pe treabă. Trebuie însă să te asiguri că ai accesoriile potrivite pentru tipul de paste pe care vrei să îl pregătești.

Câte mărimi poți ajusta?

Aparatele pentru paste pot fi utilizate cu o serie întreagă de accesorii, comercializate separat, care te vor ajuta să realizezi o mulțime de tipuri și forme de paste de casă. În funcție de modelul aparatului poți face paste cu lățime de până la 12 cm și grosime 6 mm.

Ce fel de accesorii are?

O mașină de făcut paste este prevăzută în momentul în care o cumperi, doar cu accesoriile standard, necesare bunei funcționări a acesteia și realizării pastelor pentru care e destinată. Insă, dacă vrei să schimbi forma pastelor, îi poti adăuga ulterior și alte accesorii.

Cum se montează pe masă?

O mașină de fâcut paste manuală are nevoie de o suprafață plată, dreaptă și suficient de stabilă, precum marginea mesei din bucătărie de care se va atașa mașina cu ajutorul unei cleme, suficient de late pentru a cuprinde o porțiune considerabilă a mesei. Mașina electrică nu are nevoie de prindere de masă.

Se poate spăla la mașina de spălat vase?

Nu se curăță cu apă și nici nu se spală în mașina de spălat vase. Se curăță cu ajutorul unei perii, dacă nu ai una specială poți folosi o perie mică pentru vopsit pe care să o dedici acestei operațiuni. Zonele mai greu accesibile se pot curăța cu ajutorul unui bețișor din lemn.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel Mai Bun Dispenser cu Senzor pentru Dezinfectant
Dispenser cu senzor pentru dezinfectant / săpun pentru acasă

Un dispenser instalat la intrarea în casă te poate ajuta să-ți păstrezi mâinile curate fără a depune mare efort. Află cât costă un astfel de aparat.

Cel Mai Bun Set de Oale de Bucătărie Complet
Cel mai bun set de oale de bucătărie complet

Un set de oale complet te scapă de bătaia de cap cu alegerea mărimilor și a formelor necesare. Un set de oale conține tot ce ai nevoie în bucătărie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe