Cel Mai Bun Grătar Electric Raclette

Cel mai bun grătar electric raclette

Modificat la 31 decembrie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi un grătar electric tip raclette?

Cu toții știm ce implică grătarele pe lemn și cele pe gaz. Pe lângă faptul că trebuie să te chinui să aprinzi focul și să aștepți să ardă lemnele, pentru a face jar, cele din urmă mai sunt și periculoase. Așadar, cu ajutorul grătarului electric tip raclette, nu o să mai fie cazul să pierzi timp prețios cu pregătirea jarului sau schimbarea buteliei, pur și simplu îl instalezi și îl conectezi la priză, acesta funcționând cu 220V.

Îl poți instala cu ușurință oriunde, datorită dimensiunilor sale reduse și poate fi demontat și depozitat în siguranță, fără să ocupe prea mult spațiu. În cazul în care vremea nu este favorabilă afară, nu e nicio problemă, îl poți instala pe terasă.

Mai mult decât atât, acesta se curăță extrem de ușor după fiecare utilizare, fără a fi nevoie să folosești peria de sârmă. În plus, este dotat cu diverse compartimente pentru a găti tot ce îți dorești, separat, fără a amesteca aromele de la diverse alimente. Încă un atu important este faptul că are un consum redus de energie.

Cel mai bun grătar electric raclette

Cel mai bun

Prime-Rib racletta grill

 • Design plăcut;
 • Accesibil ca preț;
 • Simplu de folosit;
 • Util;
 • Accesorii incluse.
Verifică prețul

Dacă ți-ai dorit mereu să prepari mâncarea preferată într-un mod cât mai sănătos, acesta este cel mai bun moment pentru a face pasul cel mare. Prime-Rib racletta grill este un dispozitiv 2 în1 care te va ajuta să pregătești bucate gustoase pentru până la 8 persoane. De la pește, carne, legume și cartofi până la umpluturi cu brânză, acest produs este ideal pentru o masă sănătoasă. Piatra de granit distribuie căldura în mod egal și îndelungat. Controlul termic variabil continuu cu termostat asigură o gătire uniformă a alimentelor.

la buget

Gratar raclette pentru 4 persoane DO9147G, 600 W

 • Design plăcut;
 • Util;
 • Practic;
 • Ușor de folosit;
 • Esențial în gospodărie.
Verifică prețul

Dacă ai mereu poftă de grătar sau dacă vrei să mănânci ceva delicios, ai nevoie de echipamentul necesar pentru a prepara alimente fripte oricând. De aceea, dar mai ales ales dacă stai la bloc, ai nevoie de un grătar de tip racletă pe care să îl poți folosi la orice oră. Acesta este foarte mic, compact, ocupă puțin spațiu și este foarte ușor de folosit, dar mai ales de curățat. Are un design modern și te va face să te îndrăgostești de el. Funcționează pe electricitate și este extrem de rezistent.

Premium

Când ai poftă de un picnic sau un aperitiv rapid pe care să-l împarți cu prietenii, te poți baza pe plita electrică Raclette, marca Princess. Plita dispune de 2 plăci de gătire reversibile, având câte o fațetă netedă și una grill, fiind confecționate din aluminiu turnat. Plăcile sunt îmbrăcate într-un strat anti-adeziv, ceea ce facilitează atât întreg procesul de gătire, cât și curățarea plăcilor. Mai dispune de un termostat ajustabil, ce îți permite să setezi temperatura de gătire dorită (până la 215°C).

Plita Grill / Raclette electrica H.Koenig, WOD12, suprafata de gatit 38 x 19.5 cm, design modern, piatra granit, 8 raclette incluse, pentru 8 persoane,1200 W

 • Design modern
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de utilizat
 • Curățare rapidă
Verifică prețul

Dacă ai nevoie să găteşti rapid şi cu minim de efort, ai nevoie de cel mai modern echipament de gătit. De aceea, îţi recomandăm o plită de gătit din cele mai moderne. Aceasta te va ajuta să ai mâncare delicioasă gata în doi timpi și trei mișcări. Cu ajutorul acesteia poți găti ușor pentru 8 persoane cu ajutorul celor 8 raclette incluse. Funcționează la 1200 w și are o suprafață de gătit de 38x 19.5 cm. Este foarte ușor de folosit chiar și de către persoanele neavizate și lipsite de experiență.

Bistecca raclette grill

 • Potrivit pentru carne, legume sau brânză
 • Termostat reglabil continuu
 • Construcție rezistentă la căldură
 • Tigăi raclette cu strat antiaderent (PTFE)
 • Placă metalică antiaderentă și placă pentru grătar din piatră naturală
Verifică prețul

Indiferent dacă este vorba de pește, carne, cartofi, legume sau brânză: cu grillul raclette Klarstein Bistecca, toate mesele pot fi preparate individual în funcție de dispoziție și gust. Grillul raclette Klarstein Bistecca de 1200 W topește brânza și gătește legume sau ciuperci într-un timp record. Temperatura este ușor de reglat cu ajutorul unui termostat. Datorită construcției pe două niveluri, coacerea se face de sus și de jos. În timp ce jos, în 8 tigăi cu o suprafață antiaderentă, coci mâncarea cu brânză, plăcile superioare pentru grătar sunt foarte fierbinți.

Gratar electric metal si piatra, raclette, SOGO 1200W, 8 tigai pentru raclette, termostat temperatura

 • Element de încălzire de înaltă putere de 1200 W
 • 8 plăci Raclette potrivite pentru până la 8 persoane
 • Indicator luminos LED pentru siguranță
 • Picioare din cauciuc rezistente la încovoiere
 • Temperatură reglabilă și termostat
Verifică prețul

Grătarul electric cu metal și piatră reprezintă cu adevărat experiența perfectă de gătit pentru tine, familia ta, prietenii și oaspeții invitați la mesele tale. Grătarul are un element de încălzire de înaltă putere, de 1200 W și 8 plăci Raclette potrivite pentru până la 8 persoane. Controlul temperaturii se realizează termostatic, pentru o flexibilitate maximă. Pe acest grătar poți pregăti mici bucăți de carne, fructe de mare, legume și multe altele, iar toate vor fi la fel de gustoase ca la un restaurant de renume.

Gratar raclette 6 persoane Livoo DOC207

 • Practic;
 • Ușor de folosit;
 • Eficient;
 • Util;
 • Performant.
Verifică prețul

Grătarul raclette, pentru 6 persoane, Livoo DOC207 este perfect de avut în casă când ai o familie numeroasă sau dacă ești genul de persoană care socializează la un grătar cu prietenii. Suprafața anti-aderentă a grătarului este detașabilă, iar acest lucru te va ajuta foarte mult când vine vorba despre curățare. De asemenea, butonul ON/OFF asigură un plus de siguranță. Grătarul vine la pachet cu 6 recipiente cu mânere colorate și 6 spatule din lemn incluse și are o greutate de numai 1.45 kg. Este realizat din plastic și are o putere de 800W.

Întrebări frecvente despre grătarele de tip raclette

Din ce material este realizată placa unui grătar tip raclette ?

Fiind un accesoriu modern în bucătărie, pllaca de grătar este realizaată din granit, pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii.

Grătarul tip raclette este ușor de curățat ?

Placa din granit este detasâșabilă,deci este perfect gândită pentru o curățare ușoară și rapidă.

Grătarul tip raclette este ușor de depozitat sau transportat ?

Având mânere laterale și dimeniuni mici ca accesoriu, de doar aproximativ 38 pe 20 cm, dar cu suprafață mare de coacere, el este ușor de manevrat și mutat, după bunul plac al bucătarului.

Ce elemente de protecție au grătarele de tip raclette ?

FIind un accesori modern în bucătărie, ele sunt prevăute cu protecție la supraîncâlzire, funcția de auto-oprire și cea mai importantă protecție la alunecare.

Care este puterea de coacere a unui grătar tip raclette ?

Aceste modele de grătare au o putere între 1000 - 1400 W, fiind un dispozitiv excelent pentru a realiza o cină perfectă, cu familia sau cu prietenii, mai ales în serile de iarnă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe