Cea Mai Bună Priză Încorporabilă în Blatul de Bucătărie

Cea mai bună priză încorporabilă de blat

Modificat la 06 martie 2022
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o multipriză încorporabilă în blatul de bucătărie?

Cine este mereu la curent cu tot ce este nou în materie de tehnologie sau design interior, a auzit cel puțin o dată de muliprizele încorporabile în blatul de bucătărie. Acestea sunt nu doar extrem de utile, ci de-a dreptul salvatoare în situațiile în care nevoia unei prize noi în zona de preparare a mâncării apare atunci când nu mai pot fi făcute intervenții asupra pereților și instalației electrice existente.

Dacă nu ti-ai calculat foarte bine necesarul de prize din bucătărie în timpul renovării sau amenajării acesteia, mai târziu, când toate sunt la locurile lor (finisaje, mobilă, electrocasnice etc), adăugarea unei prize noi pe peretele placat cu faianță de deasupra blatului de lucru presupune intervenții și cheltuieli majore.

O multipriză încorporabilă în blat te poate salva într-o situație de acest gen. De altfel, dacă nu-ți place ideea de a perfora din loc în loc faianța de pe peretele din zona blatului de lucru tot prizele încorporabile sunt soluția, oferindu-ți posibilitatea de a folosi electrocasnicele necesare și de a păstra aspectul continuu al peretelui de deasupra blatului.

Prize încorporabile în blat

Cel mai bun

Stâlp cu prize pentru masă 2x230V 2xUSB

 • Material: plastic
 • Culoare: negru/argintiu
 • Greutate: 0,81 kg
 • Alimentare: 230V
 • Conține 2 USB-uri
Verifică prețul

Este puțin probabil ca în locuința ta să ai mereu o priză la îndemână indiferent unde te afli. Acest stâlp cu priză pentru masă poate fi folosit atât pentru dulapuri de bucătărie, suprafețe de lucru în birou cât și în atelier. Vei beneficia de o mai bună manipulare a cablurilor decât cu blocurile verticale înalte și nu se va ajunge la răsturnări nedorite sau ruperea cablurilor din tub. Are o construcție robustă și este etanș, lucru care previne intrarea lichidului sub placă. Este prevăzut cu protecție pentru copii.

la buget

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru

 • Practică
 • Economisești spațiu
 • Instalare rapidă
 • Calitate ridicată
 • Rezistență în timp
Verifică prețul

Coloană 3 prize Schuko și două USB încorporabilă în blat Lift Box, finisaj negru. Această coloană cu prize și USB o poți folosi oriunde ai nevoie, fie la bucătărie, în living, în camera de birou sau chiar în dormitorul tău, deoarece în ea vei putea pune la încărcat telefonul, ceasul căștile etc doar prin USB, sau în priză diferite obiecte de care ai nevoie (frigider, microundă, lampă etc.). Este o coloană cu prize impecabilă, dar și cu un design extrem de atrăgător și modern, accentuat de culoarea neagră.

Premium

Priză blat 2x230V/2xUSB/1xRJ45

 • Calitate crescută
 • Rezistentă
 • Simplu de instalat
 • Design modern
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o priză, te invităm să descoperi priza blat destinată pentru încastrarea în mobilier. Aceasta deține înclinare automată după apăsarea butonului. Mecanismul de încorporare este foarte ușor de înțeles și aceasta se instalează facil, având un mod de utilizare extrem de benefic. Aceasta posedă două prize practice EU, având intrare și pentru două cabluri USB și un conector LAN. De asemenea, aceasta are ca dimensiuni de montare: 225 x 110 x 65 mm. Cu această priză îți vei putea încarcă extrem de rapid orice dispozitiv.

Multipriza incorporabila pentru blat de bucatarie Bachmann Elevator 1xSchuko 2xEuro, cordon 2m fisa Schuko montabila

 • 3 prize
 • Pentru casă
 • Suprafață aplicare mobilă
 • Material aluminiu
 • Utilizare interior
Verifică prețul

Multipriza încorporabilă pentru blatul de bucătărie Bachman Elevator are diametrul de 79mm și a fost creată pentru cerințele deosebite regăsite în bucătării. Designul modern și funcționalitatea excepțională te vor convinge să îți achiziționezi acest produs. Se ridică printr-o simplă apăsare cu degetul și vei regăsi pe o suprafață extrem de restrânsă 3 prize. După utilizare, unitatea de prize se introduce la fel de ușor înapoi. Montajul este simplu și există și posibilitatea unei montări ulterioare în alte structuri existente.

Priza incorporabila in blat dreptunghiulara Kombibox tripla, finisaj negru

 • Protecții capac metalic
 • Clasa de protecție IP 20
 • Tensiune alimentare 220 V
 • Lungime cablu 3 m
 • Diametru exterior 266 x 133 mm
Verifică prețul

Această priză încorporabilă modernă este potrivită pentru orice suprafață. Poate fi încorporată în blatul de bucătărie sau plasată într-un birou, pentru a oferi acces rapid și confortabil la prize. Este echipată cu trei prize Schuko și cablu de alimentare cu lungime de 3 m. Panoul de acces la prize se deschide printr-o simplă apăsare pe buton. Marginile delicate și atent finisate aderă perfect la blatul mobilierului. Face parte din clasa de protecție IP20, are un design elegant ce se integrează ușor în orice decor.

Priza incorporabila in blat dreptunghiulara Kombibox finisaj alb 2 prize Schuko + 2 USB si incarcator incorporat 266x133 cm

 • Design modern
 • Fabricată din materiale rezistente
 • Simplu de instalat
 • Compactă
 • Ocupă puțin spațiu
Verifică prețul

Priză încorporabilă în blat dreptunghiulară Kombibox finisaj alb 2 prize Schuko 2 USB și încărcător încorporat 266x133 cm. Această priză încorporabilă ultramodernă este potrivită pentru orice fel de suprafață. Poate fi încorporată în blatul de bucătărie sau plasată într-un birou, pentru a oferi acces rapid și confortabil la prize. Cu astfel de priză poți încăcra 2 telefoane concomitent, atât și să mai pui în prize 2 lucruri de care ai nevoie, este una multifuncțională și comodă pentru tine, dar și o poți plasa unde ai nevoie.

Multipriza incorporabila Bachmann Elevator 2xSchuko, 2 prize, cordon 2 m fisa Schuko montabila

 • Marca: Bachmann Elevator
 • Material: plastic
 • Culoare: negru
 • Utilizare: casă / birou
 • Alimentare: 230 V
Verifică prețul

Multipriza încorporabilă Bachman Elevator are un design modern și elegant care se adaptează perfect în bucătăria ta, dar și într-o sală de conferințe. Printr-o singură apăsare, o unitate cu două prize se ridică și îți stă la dispoziție, iar după utilizare, este la fel de simplu să o introduci la locul ei. Se poate monta foarte ușor, însă la nevoie, poate fi remontată în cadrul unui alt ansamblu. Cordonul are o lungime generoasă de 2 metri. Are un diametru de 79mm, ceea ce o face extrem de practică.

Priză încorporabilă în blat de bucătărie, masă sau birou LanKATT, 2 prize Schuko și 2 prize USB cu încărcător încorporat, incastrabilă, lungime cablu 3m, finisaj negru. Este o inovație care te va ajuta la bucătărie, în această priză încorporabilă ai putea plasa la încărcat telefonul tău, căștile, ceasul etc., dar și tehnica din bucătărie. Este o priză încorporabilă care nu va ocupa loc suplimentar, dar și se va încadra perfect în mobilierul și stilul bucătăriei tale, și care mereu va fi la îndemână.

Întrebări despre prizele încorporabile în blat

În ce moment al renovării se poate monta o priză încorporabilă în blat?

Avand ca punct de plecare mobilierul nou achiziționat în cadrul lucrării de renovare a bucătăriei, va trebui să asigurăm montarea unei prize incorporabile în momentul în care urmează asamblarea mobilierului, ocupându-ne de decupaj, deoarece ar fi foarte dificil după ce totul este montat.

Cum se folosește priza încorporabilă în blat?

Priza încorporabilă în blat este un accesoriu extrem de util pentru bucătăria ta, deoarece îți poți conecta mult mai ușor aparatele electrocasnice care se află pe blat și nu au un fir atât de lung. Astfel, poți introduce în priză și prelungitoare, în cazul în care ai nevoie să conectezi mai multe dispozitive.

Câte aparate poți conecta la priza încorporabilă din blat?

Prizele incorporabile în blatul din bucătărie nu sunt doar extrem de utile, ci de-a dreptul salvatoare în situațiile în care nevoia unei prize în zona de preparare a mâncării apare atunci când nu mai pot fi facute intervenții asupra pereților și instalației electrice existente. Acestea permit conectarea mai multor aparate în funcție de câte intrări au.

Ce tipuri de prize încorporabile există?

Aceste sisteme de prize incoporabile elimină necesitatea montarii unor prize normale pe pereți îmbunătățind estetica spațiului și permițând renunțarea la cabluri inestetice întinse prin ambient. Totodată aceste prize permit, pe lângă transferul de energie electrică, personalizarea în funcție de nevoile utilizatorului: transfer de date.

Prizele încorporabile se pot monta și în alte locuri decât blatul din bucătărie?

Prizele încorporabile sunt versatile și se pot monta în funcție de necesitățile tale. Astfel, fie că lucrezi într-un atelier și ai nevoie de o modalitate pentru a-ți conecta dispozitivele de lucru la electricitate sau ai nevoie în bucătărie pentru aparatele de pe blat, alegerea este a ta.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cea mai bună Mașină de Paste & Tăiței cu Lățime Ajustabilă
Cea mai bună mașină de paste și tăiței cu lațime ajustabilă

Îți dorești să-ți poți face acasă propriile paste sau tăiței de lătimea care-ți place ție? Există pe piață mașini automate care transformă aluatul în fâșii bune de pus direct la fiert. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Foarfecă De Bucătărie
Cea mai bună foarfecă de bucătărie

O bucătărie echipată este una din care nu lipsește o foarfecă de bucătărie. Utilă atât pentru desfacerea ambalajelor cât și tăierea anumitor alimente.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe