Cea Mai Bună Priză Încorporabilă în Blatul de Bucătărie

Cea mai bună priză încorporabilă de blat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o multipriză încorporabilă în blatul de bucătărie?

Cine este mereu la curent cu tot ce este nou în materie de tehnologie sau design interior, a auzit cel puțin o dată de muliprizele încorporabile în blatul de bucătărie. Acestea sunt nu doar extrem de utile, ci de-a dreptul salvatoare în situațiile în care nevoia unei prize noi în zona de preparare a mâncării apare atunci când nu mai pot fi făcute intervenții asupra pereților și instalației electrice existente.

Dacă nu ti-ai calculat foarte bine necesarul de prize din bucătărie în timpul renovării sau amenajării acesteia, mai târziu, când toate sunt la locurile lor (finisaje, mobilă, electrocasnice etc), adăugarea unei prize noi pe peretele placat cu faianță de deasupra blatului de lucru presupune intervenții și cheltuieli majore.

O multipriză încorporabilă în blat te poate salva într-o situație de acest gen. De altfel, dacă nu-ți place ideea de a perfora din loc în loc faianța de pe peretele din zona blatului de lucru tot prizele încorporabile sunt soluția, oferindu-ți posibilitatea de a folosi electrocasnicele necesare și de a păstra aspectul continuu al peretelui de deasupra blatului.

Prize încorporabile în blat

Premium

Stâlp prize pentru blatul mesei 3x230V

 • Material: plastic și metal
 • Culoare: argintiu / negru
 • Greutate: 1,07 kg
 • Alimentare: 230 V
 • Conține 3 prize și 2 USB-uri
Verifică prețul

Acest model de stâlp pentru prize se montează pe blatul mesei de lucru din bucătărie, iar dimensiunile orificiului de montare din blatul mesei sunt: 25x6,5 cm. Produsul include 3 prize încorporate pentru blaturi și mese, dar și două adaptoare de încărcare USB. Poți alege două poziții de evacuare respectiv numai USB sau toate prizele. Este un produs extrem de util în orice bucătărie în care se folosesc multiple soluții ajutătoare precum aparate electrocasnice mici. În plus include element de siguranță pentru copii.

Cel mai bun

Stâlp priză pentru blatul mesei 3x230V

 • Material: plastic
 • Culoare: negru / argintiu
 • Greutate: 0,62 kg
 • Alimentare: 230 V
 • Conține 3 prize și 2 USB-uri
Verifică prețul

Acest model de stâlp priză pentru blatul mesei include 3 prize încorporate cu alimentare de 230 V. În plus, include două adaptoare de încărcare USB. Diametrul necesar găurii din blatul mesei pentru montare este de 6 cm, iar lungimea cablului de alimentare este de 1,5 metri. include element de siguranță pentru copii. Este de un real ajutor atunci când în bucătăria ta apar noi electrocasnice dar nu mai poți modifica rețeaua electrică sau designul interior astfel încât să mai incluzi câteva prize de perete.

la buget

Multipriza incorporabila Strohm, 4 prize, cablu 1.5 m, Negru/Argintiu

 • Materiale de calitate superioară
 • Design ergonomic
 • Lungime cablu 1.5m
 • Design modern
 • Siguranță în utilizare
Verifică prețul

Acest accesoriu va fi cu adevărat salvator în bucătăria ta, dacă ai nevoie de alimentarea mai multor aparate electrocasnice. Multipriza este un model încorporabil, negru cu un design ce se va integra ușor oricărui stil de amenajare interioară. Aceasta oferă 4 prize verticale, un cablu de 1,5 m suficient de permisiv dar și un design ergonomic. În plus, conține element de siguranță pentru cei mici, astfel că nu va reprezenta un stres faptul că aceasta poate fi la îndemână. materialele sunt de calitate superioară, ceea ce va asigura durabilitate.

Multipriza incorporabila pentru blat de bucatarie Bachmann Elevator 1xSchuko 2xEuro, cordon 2m fisa Schuko montabila

 • 3 prize
 • Pentru casă
 • Suprafață aplicare mobilă
 • Material aluminiu
 • Utilizare interior
Verifică prețul

Multipriza încorporabilă pentru blatul de bucătărie Bachman Elevator are diametrul de 79mm și a fost creată pentru cerințele deosebite regăsite în bucătării. Designul modern și funcționalitatea excepțională te vor convinge să îți achiziționezi acest produs. Se ridică printr-o simplă apăsare cu degetul și vei regăsi pe o suprafață extrem de restrânsă 3 prize. După utilizare, unitatea de prize se introduce la fel de ușor înapoi. Montajul este simplu și există și posibilitatea unei montări ulterioare în alte structuri existente.

Priza incorporabila in blat 2 Schuko HDMI cablu 1.5 m Aluminiu

 • Intrare HDMI
 • 2 prize
 • Cablu 1,5 m
 • Greutate redusă
 • Culoare neagră
Verifică prețul

Priza argintie încorporabilă în blat de la Schuko este alegerea ideală pentru sălile de conferință sau chiar pentru bucătăria ta, în momentul în care îți dorești un design practic, dar și modern și elegant. Se poate monta foarte ușor și permite remontarea la nevoie, în cadrul altei suprafețe. O unitate de două prize se ridică și îți stă la dispoziție printr-o singură apăsare, iar după utilizare este la fel de ușor de introdus înapoi în blat. Lungimea cablului este generoasă, respectiv de 1,5 m.

Priza incorporabila in blat dreptunghiulara Kombibox tripla, finisaj negru

 • Protecții capac metalic
 • Clasa de protecție IP 20
 • Tensiune alimentare 220 V
 • Lungime cablu 3 m
 • Diametru exterior 266 x 133 mm
Verifică prețul

Această priză încorporabilă modernă este potrivită pentru orice suprafață. Poate fi încorporată în blatul de bucătărie sau plasată într-un birou, pentru a oferi acces rapid și confortabil la prize. Este echipată cu trei prize Schuko și cablu de alimentare cu lungime de 3 m. Panoul de acces la prize se deschide printr-o simplă apăsare pe buton. Marginile delicate și atent finisate aderă perfect la blatul mobilierului. Face parte din clasa de protecție IP20, are un design elegant ce se integrează ușor în orice decor.

Multipriza incorporabila Bachmann Elevator 2xSchuko, 2 prize, cordon 2 m fisa Schuko montabila

 • Marca: Bachmann Elevator
 • Material: plastic
 • Culoare: negru
 • Utilizare: casă / birou
 • Alimentare: 230 V
Verifică prețul

Multipriza încorporabilă Bachman Elevator are un design modern și elegant care se adaptează perfect în bucătăria ta, dar și într-o sală de conferințe. Printr-o singură apăsare, o unitate cu două prize se ridică și îți stă la dispoziție, iar după utilizare, este la fel de simplu să o introduci la locul ei. Se poate monta foarte ușor, însă la nevoie, poate fi remontată în cadrul unui alt ansamblu. Cordonul are o lungime generoasă de 2 metri. Are un diametru de 79mm, ceea ce o face extrem de practică.

Stâlp cu prize pentru masă 2x230V 2xUSB

 • Material: plastic
 • Culoare: negru/argintiu
 • Greutate: 0,81 kg
 • Alimentare: 230V
 • Conține 2 USB-uri
Verifică prețul

Este puțin probabil ca în locuința ta să ai mereu o priză la îndemână indiferent unde te afli. Acest stâlp cu priză pentru masă poate fi folosit atât pentru dulapuri de bucătărie, suprafețe de lucru în birou cât și în atelier. Vei beneficia de o mai bună manipulare a cablurilor decât cu blocurile verticale înalte și nu se va ajunge la răsturnări nedorite sau ruperea cablurilor din tub. Are o construcție robustă și este etanș, lucru care previne intrarea lichidului sub placă. Este prevăzut cu protecție pentru copii.

Întrebări despre prizele încorporabile în blat

În ce moment al renovării se poate monta o priză încorporabilă în blat?

Avand ca punct de plecare mobilierul nou achiziționat în cadrul lucrării de renovare a bucătăriei, va trebui să asigurăm montarea unei prize incorporabile în momentul în care urmează asamblarea mobilierului, ocupându-ne de decupaj, deoarece ar fi foarte dificil după ce totul este montat.

Cum se folosește priza încorporabilă în blat?

Priza încorporabilă în blat este un accesoriu extrem de util pentru bucătăria ta, deoarece îți poți conecta mult mai ușor aparatele electrocasnice care se află pe blat și nu au un fir atât de lung. Astfel, poți introduce în priză și prelungitoare, în cazul în care ai nevoie să conectezi mai multe dispozitive.

Câte aparate poți conecta la priza încorporabilă din blat?

Prizele incorporabile în blatul din bucătărie nu sunt doar extrem de utile, ci de-a dreptul salvatoare în situațiile în care nevoia unei prize în zona de preparare a mâncării apare atunci când nu mai pot fi facute intervenții asupra pereților și instalației electrice existente. Acestea permit conectarea mai multor aparate în funcție de câte intrări au.

Ce tipuri de prize încorporabile există?

Aceste sisteme de prize incoporabile elimină necesitatea montarii unor prize normale pe pereți îmbunătățind estetica spațiului și permițând renunțarea la cabluri inestetice întinse prin ambient. Totodată aceste prize permit, pe lângă transferul de energie electrică, personalizarea în funcție de nevoile utilizatorului: transfer de date.

Prizele încorporabile se pot monta și în alte locuri decât blatul din bucătărie?

Prizele încorporabile sunt versatile și se pot monta în funcție de necesitățile tale. Astfel, fie că lucrezi într-un atelier și ai nevoie de o modalitate pentru a-ți conecta dispozitivele de lucru la electricitate sau ai nevoie în bucătărie pentru aparatele de pe blat, alegerea este a ta.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal
Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Vrei să-ți diversifici rețetele și modul de a găti? Oalele sub presiune de la Tefal sunt cele mai recunoscute în rândul gospodinelor. Te ajutăm să o alegi pe cea mai bună.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe