Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)

Deschizator de vinuri electric

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 74 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un tirbușon electric?

Un tirbușon de vin este un accesoriu obligatoriu în orice bucătărie bine dotată, însă așa cum există diferite tipuri de vin, există și diferite tipuri de tirbușoane, de la clasicul deschizator prin înfiletare, până la deschizatorul electric. Deși la prima vedere poate părea un produs de care te poți lipsi, în realitate acesta este destul de util, mai ales dacă ești un băutor de vin. Dacă te-ai săturat să îți rupi mâinile cu tirbuşonul clasic, sau să te stropești cu vin când tragi prea tare, ei bine salvarea ta este tirbuşonul electric.

Este foarte simplu te folosit, implică doar apăsarea unui buton, poată să deschidă până la 30 sticle de vin. Ce mai zici că vine la pachet cu un dop special de vidare, care ţine vinul sigilat perfect pentru consum pe o perioadă îndelungată, doar pentru cazurile extreme, în care sticla de vin nu este complet savurată. Și dacă nu ești mulțumit de aparat, sau crezi că nu-l folosești la potențial maxim, poți oricând să-l faci cadou unei persoane pasionată de vinuri.

Cel mai bun tirbușon electric

Cel mai bun

Set accesorii pentru vin cu tirbuson electric, 4 piese - Workshop Brothers It

 • Calitate superioară
 • Dimensiuni reduse
 • Ușor de utilizat
 • Practic
 • Poate fi luat oriunde
Verifică prețul

Alegeti cadoul potrivit, ocaziile speciale întotdeauna au nevoie de instrumente pe măsură! Setul cu accesorii pentru vin poate fi un cadou excepțional. Acesta este format din 4 piese: conține un tirbușon electric și încărcător, un dop vacuum ( care extrage tot aerul din sticlă permițându-vă să păstrați sticlele de vin mai mult timp ), de asemena, prezintă și o pâlnie pentru vin ( care ajută la oxigenarea vinului ) și un cutter sigiliu. În plus, setul cu accesorii pentru vin vine ambalat într-o cutie cadou.

Premium

Ai la dispoziție un tirbușon electric automat care te va scuti de scoaterea dopurilor la sticlele de vin sau de șampanie preferate. Are o autonomie de maxim 50 de sticle și funcționează pe bateria NiMh. Are de asemenea un accesoriu de tăiere de folie și un dop de păstrare. Este un aparat modern și elegant pe care îl vei folosi cu plăcere în orice situație. Tot ce trebuie să faci este să ții sticla pe verticală, să ții tirbușonul strâns, apeși butonul și apoi poți să îți umpli paharele cu vinul tău preferat.

la buget

Heinner

 • Mâner din plastic cu acoperire soft touch;
 • Accesoriu din oțel carbon cu acoperire non-stick pentru tăiat folia;
 • Funcționează cu 4 baterii AA;
 • Conceput pentru desfacerea rapidă și ușoară a sticlelor de vin;
 • Desface un dop în mai puțin de 10 secunde.
Verifică prețul

Tirbusonul electric Heinner este util în orice casă și este conceput pentru a desface sticlele de vin rapid și ușor. Modern, elegant și sofisticat, cu mâner din plastic cu acoperire soft touch, acest tirbuson este o alegere inspirată pentru orice ocazie, cină sau petrecere, pentru serile petrecute cu familia sau cu prietenii, pentru restaurante sau cafenele și, fără îndoială, este cadoul perfect pentru orice iubitor de vinuri. Se alimentează cu 4 baterii de tipul AA și are o durată mare de funcționare.

Tirbuson electric

 • Tirbușonul este ușor de folosit.
 • Acesta prezintă rezistență în timp.
 • Timpul de desfacere a sticlei se reduce.
 • Se potrivește cu toate sticlele tradiționale de vin.
 • Dopul este desfăcut în doar câteva secunde.
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui tirbușon electric poți deschide sticla de vin preferat ușor, fără probleme sau pete! În comparatie cu un tirbușon clasic, acest model electric este foarte comod, practic și arată fantastic. O sticla de vin poate fi deschisă în doar câteva secunde și cu o singură încărcare, poți deschide multiple sticle de vin. fără efort. Profesioniștii care lucrează în industria HORECA folosesc deja acest tirbuson electric. Dacă vrei să faci un cadou de efect, sau să scapi de efortul de a deschide sticle de vin și pete, folosește un tirbușon electric.

Tirbuson vin electric amXea Inox, reincarcabil, accesoriu taiat folie, aerator, dop pompa vid, bonus 4 acumulatori, full automat, cadou ideal

 • Deschiderea unei sticle de vin este sigură și distractivă.
 • Utilizarea este una ușoară și rapidă.
 • Este o alegere inspirată pentru orice ocazie.
 • Timpul de desfacere al unei sticle este redus.
 • Prezintă siguranță la utilizare.
Verifică prețul

Pentru a vă bucura de o cină romantică, pentru a vă relaxa după o zi grea de muncă sau dacă organizați o petrecere ori lucrați la un restaurant, cu siguranță aveți nevoie de un tirbuson electric ca acesta. Având în vedere eficiența sporită, timpul redus de desfacere al unei sticle, rezistența în timp și siguranța la utilizare, fără dar și poate îl va iubi oricine. Vine la pachet și cu un accesoriu de tăiat foliile, rotativ, patru acumulatori, manual de instrucțiuni și un filtru pentru vin. Înainte de prima utilizare este important să încărcați acumulatorii aproximativ 8, 10 ore.

Tirbuson electric Silver Twister

 • Comod, practic și aspect elegant;
 • Fabricat din oțel inoxidabil;
 • Nu necesită baterii;
 • Pachetul mai include: cuțit pentru folie, tirbușon, încărcător.
 • Durată de deschidere de 8 secunde.
Verifică prețul

Cu ajutorul tirbușonului electric Silver Twister poți deschide sticla de vin preferat ușor, fără probleme sau pete. În comparatie cu tirbușonul clasic, este foarte comod, practic și arată fantastic. O sticla de vin poate fi deschisă în 8 secunde și cu o singură încărcare poate deschide 40 de sticle. Profesioniștii care lucrează în industria HORECA folosesc deja acest tirbuson electric Silver Twister modern și elegant. Datorită diodelor LED albastre, tirbușonul este modern și elegant. Pachetul mai include și un cuțit folie, care protejează dopul și încărcătorul.

Tirbuson electric si accesoriu taiat folie BiTec® BO-802 luxury Inox, Negru Mat

 • Culoare negru
 • Electric
 • Material inox
 • Alimentare cu baterii 4 x AA
 • 2 butoane
Verifică prețul

Design compact, fără fir, ușor, deschizătorul electric de sticle de vin poate fi depozitat cu ușurință atunci când nu este utilizat. Poți, de asemenea, să îl pui în dulapul cu vinuri ca pe o operă de artă și să faci o impresie bună oaspeților. Deschizătorul automat de vin este un excelent companion pentru vin. Este un cadou elegant pentru iubitorii și băutorii de vin la ziua de naștere, nuntă, aniversare, absolvire, ziua de Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Halloween etc. E destinat să devină accesoriul tău preferat pentru vin.

Întrebări despre tirbușoanele electrice

Din ce material sunt realizate?

Tirbușonul electric are un design simplu și elegant, fiind fabricat din ABS, sau plastic dur de calitate și are de obicei o finisare mată neagra. Pe suprafața externă se afla două butoane, foarte bine amplasate, cu ajutorul cărora se acționează tirbușonul.

Câte dopuri pot deschide ?

Dacă ești în căutarea unui tirbușon care să facă față unui număr mare de sticle într-un timp scurt, atunci trebuie să optezi pentru modelul electric de tirbușon. Acesta poate deschide 30 sticle de vin dacă bateriile sunt reîncărcabile sau 40 de sticle dacă aparatul este alimentat de 2 baterii AA

Cât de repede se încarcă ?

Tirbușoanele electrice au facilitat considerabil deschiderea sticlelor de vin, fiind produse moderne. Acestea deținând mai mulți acumulatori, au nevoie de aproximativ un timp de încărcare de 8-10 ore, în urma cărora dispozitivul va funcționa o perioadă lungă de timp.

Ce alte accesorii sunt în pachet ?

Tirbușoanele electrice sunt dotate cu un tăietor de folii, un accesoriu pentru turnarea vinului, un sigiliu etanș, un deschizător de sticle și o pungă pentru păstrare. Ușor de utilizat și rapid pentru a deschide toate sticlele. Pur și simplu introduceți acul în interior, umflați de mai multe ori și scoateți capacul de plută fără efort.

Care este dimensiunea șurubului ?

Tirbușoanele electrice reprezintă o metodă sau manieră mai facilă de a deschide o sticlă de vin. Acestea diferă prin dimensiune din considerentul că au producători diferiți. Respectiv, și dimensiunea șurubului va varia, aceasta fiind de aproximativ 7-8 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Cea Mai Bună Baterie de Bucătărie cu Furtun Flexibil
Cea mai bună baterie de bucătărie cu furtun flexibil (cu pipă)

Bateriile cu pipă sunt folosite de obicei în bucătăriile restaurantelor dar sunt de un real ajutor oricărei gospodine pentru spălarea eficientă a legumelor și vaselor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe