Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)

Deschizator de vinuri electric

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un tirbușon electric?

Un tirbușon de vin este un accesoriu obligatoriu în orice bucătărie bine dotată, însă așa cum există diferite tipuri de vin, există și diferite tipuri de tirbușoane, de la clasicul deschizator prin înfiletare, până la deschizatorul electric. Deși la prima vedere poate părea un produs de care te poți lipsi, în realitate acesta este destul de util, mai ales dacă ești un băutor de vin. Dacă te-ai săturat să îți rupi mâinile cu tirbuşonul clasic, sau să te stropești cu vin când tragi prea tare, ei bine salvarea ta este tirbuşonul electric.

Este foarte simplu te folosit, implică doar apăsarea unui buton, poată să deschidă până la 30 sticle de vin. Ce mai zici că vine la pachet cu un dop special de vidare, care ţine vinul sigilat perfect pentru consum pe o perioadă îndelungată, doar pentru cazurile extreme, în care sticla de vin nu este complet savurată. Și dacă nu ești mulțumit de aparat, sau crezi că nu-l folosești la potențial maxim, poți oricând să-l faci cadou unei persoane pasionată de vinuri.

Cel mai bun tirbușon electric

Cel mai bun

Tirbuson electric reincarcabil, portabil, USB, cutie cadou

 • Eficient;
 • Practic;
 • Util;
 • Simplu de folosit;
 • Ușor de luat oriunde.
Verifică prețul

Timp de sute de ani, vinul a rămas în conștiința oamenilor ca o băutură magică. Pentru a ajunge mai repede la conținutul unei sticle de vin, acest tirbușon electric reprezintă cea mai bună soluție. Acest tirbușon asigură deschiderea rapid și în siguranță a sticlei de vin. Este format dintr-un burghiu, o carcasă de aluminiu și are o parte transparentă ce înconjoară mecanismul cu tirbușon, care face ca întreg procesul de îndepărtare a dopului să fie complet vizibil. Acum, deschiderea unei sticle de vin este la o simplă apăsare de buton distanță.

Premium

Ai la dispoziție un tirbușon electric automat care te va scuti de scoaterea dopurilor la sticlele de vin sau de șampanie preferate. Are o autonomie de maxim 50 de sticle și funcționează pe bateria NiMh. Are de asemenea un accesoriu de tăiere de folie și un dop de păstrare. Este un aparat modern și elegant pe care îl vei folosi cu plăcere în orice situație. Tot ce trebuie să faci este să ții sticla pe verticală, să ții tirbușonul strâns, apeși butonul și apoi poți să îți umpli paharele cu vinul tău preferat.

la buget

Heinner

 • Mâner din plastic cu acoperire soft touch;
 • Accesoriu din oțel carbon cu acoperire non-stick pentru tăiat folia;
 • Funcționează cu 4 baterii AA;
 • Conceput pentru desfacerea rapidă și ușoară a sticlelor de vin;
 • Desface un dop în mai puțin de 10 secunde.
Verifică prețul

Tirbusonul electric Heinner este util în orice casă și este conceput pentru a desface sticlele de vin rapid și ușor. Modern, elegant și sofisticat, cu mâner din plastic cu acoperire soft touch, acest tirbuson este o alegere inspirată pentru orice ocazie, cină sau petrecere, pentru serile petrecute cu familia sau cu prietenii, pentru restaurante sau cafenele și, fără îndoială, este cadoul perfect pentru orice iubitor de vinuri. Se alimentează cu 4 baterii de tipul AA și are o durată mare de funcționare.

Tirbuson vin electric amXea Inox, reincarcabil, accesoriu taiat folie, aerator, dop pompa vid, bonus 4 acumulatori, full automat, cadou ideal

 • Deschiderea unei sticle de vin este sigură și distractivă.
 • Utilizarea este una ușoară și rapidă.
 • Este o alegere inspirată pentru orice ocazie.
 • Timpul de desfacere al unei sticle este redus.
 • Prezintă siguranță la utilizare.
Verifică prețul

Pentru a vă bucura de o cină romantică, pentru a vă relaxa după o zi grea de muncă sau dacă organizați o petrecere ori lucrați la un restaurant, cu siguranță aveți nevoie de un tirbuson electric ca acesta. Având în vedere eficiența sporită, timpul redus de desfacere al unei sticle, rezistența în timp și siguranța la utilizare, fără dar și poate îl va iubi oricine. Vine la pachet și cu un accesoriu de tăiat foliile, rotativ, patru acumulatori, manual de instrucțiuni și un filtru pentru vin. Înainte de prima utilizare este important să încărcați acumulatorii aproximativ 8, 10 ore.

Tirbuson electric si accesoriu taiat folie BiTec® BO-802 luxury Inox, Negru Mat

 • Culoare negru
 • Electric
 • Material inox
 • Alimentare cu baterii 4 x AA
 • 2 butoane
Verifică prețul

Design compact, fără fir, ușor, deschizătorul electric de sticle de vin poate fi depozitat cu ușurință atunci când nu este utilizat. Poți, de asemenea, să îl pui în dulapul cu vinuri ca pe o operă de artă și să faci o impresie bună oaspeților. Deschizătorul automat de vin este un excelent companion pentru vin. Este un cadou elegant pentru iubitorii și băutorii de vin la ziua de naștere, nuntă, aniversare, absolvire, ziua de Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Halloween etc. E destinat să devină accesoriul tău preferat pentru vin.

Tirbuson electric Black Twister

 • Fiabil
 • Rezistent
 • Elegant
 • Ușor de folosit
 • Rapid (8 secunde)
Verifică prețul

Acest tirbușon este perfect atât pentru tine, cât și pentru o persoană apropiată dacă este oferit cadou. Deschiderea unei sticle de vin nu va mai fi niciodată dificilă cu el. Folosirea este foarte simplă, ușoară și elegantă. Tot ce ai de făcut este să îndepărtezi folia de pe sticlă, să așezi tirbușonul pe gura sticlei și să apeși butonul. În aproximativ 8 secunde conținutul va fi pregătit pentru turnare. Nu mai trebuie să te temi că dopul va aluneca în sticlă. Tirbușonul este realizat din material de calitate superioară.

Pentru pasionații de băuturi, dar mai ales de vinuri, tirbușonul de vinuri este un produs must-have în orice casă. Produsul automat este foarte util pentru că te ajută sa desfaci vinul cu minim de efort, dar mai ales fără să le spargi. Designul modern te va face să îl adori. De asemenea, în pachet ai inclus un dispozitiv înlăturare sigiliu vin în mod rapid și ușor. Cu astfel de produse, desfacerea sticlei de vin devine o plăcere. Modul de alimentare este pe 4 baterii de tip AA. Acestea nu sunt incluse.

Întrebări despre tirbușoanele electrice

Din ce material sunt realizate?

Tirbușonul electric are un design simplu și elegant, fiind fabricat din ABS, sau plastic dur de calitate și are de obicei o finisare mată neagra. Pe suprafața externă se afla două butoane, foarte bine amplasate, cu ajutorul cărora se acționează tirbușonul.

Câte dopuri pot deschide ?

Dacă ești în căutarea unui tirbușon care să facă față unui număr mare de sticle într-un timp scurt, atunci trebuie să optezi pentru modelul electric de tirbușon. Acesta poate deschide 30 sticle de vin dacă bateriile sunt reîncărcabile sau 40 de sticle dacă aparatul este alimentat de 2 baterii AA

Cât de repede se încarcă ?

Tirbușoanele electrice au facilitat considerabil deschiderea sticlelor de vin, fiind produse moderne. Acestea deținând mai mulți acumulatori, au nevoie de aproximativ un timp de încărcare de 8-10 ore, în urma cărora dispozitivul va funcționa o perioadă lungă de timp.

Ce alte accesorii sunt în pachet ?

Tirbușoanele electrice sunt dotate cu un tăietor de folii, un accesoriu pentru turnarea vinului, un sigiliu etanș, un deschizător de sticle și o pungă pentru păstrare. Ușor de utilizat și rapid pentru a deschide toate sticlele. Pur și simplu introduceți acul în interior, umflați de mai multe ori și scoateți capacul de plută fără efort.

Care este dimensiunea șurubului ?

Tirbușoanele electrice reprezintă o metodă sau manieră mai facilă de a deschide o sticlă de vin. Acestea diferă prin dimensiune din considerentul că au producători diferiți. Respectiv, și dimensiunea șurubului va varia, aceasta fiind de aproximativ 7-8 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cel Mai Bun Espressor Cu Râșniță Integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Cea Mai Bună Râșniță De Semințe
Cea mai bună râșniță de semințe

Cu aceste râșnite poți toca miez de nucă, susan, semințe de floarea soarelui pentru a le folosi în prepararea mâncării copiilor sau în cea pentru adulți.

Cel Mai Bună Tavă Adâncă Pentru Cuptor
Cel mai bună tavă adâncă pentru cuptor

Îți ies de obicei fripturile prea uscate? Cel mai probabil este din cauza tăvii care nu este îndeajuns de înaltă. Cumpără-ți o tavă înaltă și vei putea găti în ea atât deserturi cât și fripturi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe