Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare

Cea mai bună hotă cu recirculare

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi o hotă cu recirculare?

Procesul de gătire este întotdeauna legat de aburul copios și de grăsimile care sunt emanate în urma procesului de gătire. Problema nu este temperatura ridicată și aceasta, practic, nu are niciun efect asupra interiorului bucătăriei. Grăsimile suprasaturate și compușii proteici au adesea un impact puternic asupra pereților și mobilierului și chiar un miros neplăcut.

Aburul, grăsimile și fumul de multe ori sunt depuse pe tavan și pereți, pe piesele de mobilier, oferind bucătăriei un aspect neîngrijit și, în plus, devenind un mediu pentru dezvoltarea coloniilor de microorganisme. Cea mai bună hotă cu recirculare este un model care funcționează pe baza recirculării aerului, ceea ce presupune curățarea atmosferei din bucătărie.

Aerul poluat este capturat și trecut printr-un filtru, redându-l apoi ozonat înapoi în interiorul bucătăriei. Filtrarea aerului nu se poate face fără filtru special de carbon. Hota cu recirculare funcționează fără a necesita construirea unei instalații, aceasta având o instalare relativ simplă. Nu are nevoie de o rețea sau de lucrări de construcții suplimentare.

Hote cu recirculare

Cel mai bun

Pentru că știm că dorești un aer curat în bucătăria ta, ți-am pregătit hota incorporabilă telescopică “Electrolux”, care are o putere mare de absorbție. Funcțiile acestei hote au fost simplificate la maxim, pentru a facilita utilizarea și programarea. Totodată, vei beneficia de consum redus de energie electrică și de mai multă vizibilitate, având lumină LED eficientă din punct de vedere al economiștii de resurse. De-asemenea, aceasta posedă filtru puternic de cărbune, care menține un aer proaspăt în bucătărie.

la buget

Hota clasică Tornado Bona are lățimea de 60 cm și o carcasă îngustă, de doar 13 cm, astfel se încadrează armonios în interiorul general al bucătăriei. În același timp, dulapul superior rămâne pe deplin funcțional, fiind util pentru a stoca ustensilele din bucătărie. Hota este echipată cu două motoare silențioase cu capacitatea de 560 m3 / h, cu lampi LED luminoase și economice, precum și cu un control mecanic fiabil, având clasa E de eficiență energetică. Hota este echipată cu un filtru anti-grăsimi din aluminiu cu cinci straturi.

Premium

Vinea hota incorporabila + filtre cu carbon activ

 • Asigură un debit proaspăt și maxim de aer
 • Dublează zona sa de utilizare
 • Montare practică și necomplicată
 • Conversie posibilă în mod de reciclare
 • Zgomot redus
Verifică prețul

În special în bucătăriile mici, Vinea își demonstrează eficiența, deoarece capacul superior plat poate fi instalat în dulapuri și rafturi într-un mod practic și simplu, sub dulap. Scoate al doilea filtru de grăsime cu mânerul și dublează zona de aspirație a uleiului. Mâncarea, mirosul deosebit, fumul și aburul sunt absorbite rapid și eficient, iar volumul maxim de evacuare este de 610 m3/h. În acest caz, intensitatea evacuării poate fi reglată folosind trei niveluri de putere. Datorită designului său de economisire a energiei, Vinea funcționează într-un mod silențios.

Zelda Eco 60 hotă de perete

 • Puternic: hota de 60 cm lățime, cu o putere a motorului de 240 wați în bucătăriile mici și mijlocii
 • Economic: clasa de eficiență energetică ecologică A +
 • Foarte puternic: capacitate de extracție a aerului evacuat de până la 410 m³ / h în 3 etape
 • Convenabil: operare ușoară prin panou tactil cu afișaj digital
 • Totul sub control: iluminare cu plită LED comutabilă cu 2 x 1,5 wați
Verifică prețul

Acest model de hotă cu montaj pe perete și lățime 60 cm este potrivită pentru bucătării de dimensiune mică și medie. Cu toate acestea vorbim de un model cu putere de absorbție ridicată datorită puterii a motorului de 240 wați și capacitate de extracție a aerului evacuat de până la 410 m³/h în 3 etape. Beneficiază de panou tactil din sticlă securizată și corp din oțel inoxidabil, iluminare cu plită LED comutabilă dar și de 3 filtre de grăsime, furtun de aer evacuat, supape de reținere, 2 capace de coș și material de montare incluse în pachet.

Hota incorporabila telescopica Beko HNT61310X, putere de absorbtie 348 m3/h, 2 motoare, filtru metalic, 60 cm, Inox

 • Fabricată din metal rezistent
 • Dotată cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Eficiență crescută
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Hota incorporabilă și telescopică Beko HNT61310X are o putere mare de absorbție, de 348 m3/h și două motoare, silențioase cu filtre metalice, anti-grasime, pentru coletare rapidă a fumului și aburului. Dimensiunea de 60 cm, o face perfectă pentru orice bucătărie, atât modernă, cât și în stil retro, iar culoarea inoxului este perfectă pentru atingere și mentenanță. Cu ajutorul celor trei trepte de putere poți regla puterea de absorbție în funcție de preparatul pe care îl gătești. Astfel poți găti friptura preferată și în același timp să te bucuri de un miros îmbietor în casă.

Hota decorativa Whirlpool AKR036, 400 mc/h, 1 motor

 • Economisire a energiei
 • Interfață cu touch control
 • Interacțiune intuitivă
 • Iluminare LED
 • Funcție timer
Verifică prețul

Hota decorativă de la Whirlpool AKRR036 are o putere de 210 W și un control de tip electronic, oferindu-ți controlul complet pentru cea mai bună evacuare a aerului în timp ce gătești. Cu 3 trepte de putere, hota îți va dovedi performanța versatilă pe care o prezintă, nivelul de zgomot pe care îl produce fiind unul redus ( sub 60 dB). Cu un filtru realizat din aluminiu și un consum anual de energie de 182 kWh, aparatul are o capacitate de absorbție maximă de 400 mc pe oră și dimensiunile de 40 x 59.8 x 40 cm.

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SS, Putere absorbtie 527 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

 • Include filtru valabil
 • Materialul este inox
 • Dotată cu 2 filtre
 • Putere de 100W
 • Nivel de zgomot de 58dB
Verifică prețul

Hota incorporabilă decorativă de la Star-Light este un aparat revoluționar, deoarece o să-ți ușureze în mod categoric momentele în care gătești. Cu un motor de 100 W cu o putere de absorbție de 527 mc pe oră, hota permite evacuarea atât a exterior a aerului, cât și la interior. Astfel, datorită celor 2 filtre de aluminiu cu care este dotat, este mai ușor de întreținut și mai atractiv. De asemenea, aparatul atrage aburul în interiorul hotei, care trece apoi prin filtrul de cărbune activ și este eliminat în interior mult mai curat.

Întrebări despre hotele cu recirculare

De ce să alegi o hotă de bucătărie cu recirculare?

Hota cu recirculare este cel mai nou model de hotă existentă pe piață. Dacă ai destui bani pentru acest tip de hotă, este modelul ideal pentru tine.
Nu ai nevoie de un sistem de evacuare a aerului absorbit și hota cu recirculare ocupă mai puțin spațiu.

Hotă cu recirculare sau cu evacuare ?

Dacă ai de ales între hotele cu recirculare și hotele cu evacuare, cea mai bună opțiune ar fi să alegi hota cu recirculare.
De ce? Pentru că este mult mai bună, nu are nevoie de un sistem de evacuare a aerului, dar un dezavantaj este faptul că are un preț mai mare.

Ce funcții are o hotă cu recirculare?

Dintre funcțiile hotelor cu recirculare, atestăm cea de reducere semnificativă și integral a aburului. De-asemenea, acestea au un filtru puternic de cărbune ce împrospătează aerul. Totodată, hotele respective au lumina LED eficientă energetic pentru bucătărie.

Care este puterea de absorbție?

Hotele circulare vin la pachet cu o serie de avantaje și dezavantaje. Fiecare are opțiunile sale pe care utilizatorii le adoră.
Puterea de absorție a unei hote circulare diferă în funcție de produs și se situează în intervalul 531 ㎥/h - 610 m³ / h.

Cum alegem cea mai bună hotă cu recirculare?

Alegerea celei mai bune hote cu recirculare este una dificilă deoarece va trebui să ții cont de mai multe aspecte.
Hota cu recirculare este una care nu are nevoie de construirea unei instalații pentru a scăpa de aerul absorbit.
Acest tip de hotă are un principiu de funcționare simplu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cea Mai Bună Cană Filtrantă Brita
Cele mai bune căni Brita pentru filtrarea apei din apartament

Cănile de filtrare a apei marca Brita sunt cea mai eficientă soluție pentru a transforma apa de la robinet din apartament încât să fie potabilă și bună pentru gătit.

Cel Mai Bun Aparat Espressor Încorporabil
Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Ești fan espresso / cafea și vrei să integrezi în mobilă acest aparat indispensabil casei tale? Vezi care sunt cele mai bune tipuri de espressoare automate încorporabile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe