Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz

Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Modificat la 19 aprilie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un suport pe roți pentru frigider / aragaz?

Un suport pe roți pentru aragaz sau frigider este extrem de util, permițând foarte facil mutarea acestor aparate de fiecare dată când vei face curățenie. Colțurile unui astfel de suport sunt prevăzute cu un material antiderapant pentru a oferi stabilitate maximă și siguranță. Cu ajutorul unui astfel de suport vei muta cu ușurință până la 300 kg, iar forma sa este reglabilă în funcție de aparatul pe care dorești să îl montezi.

Trebuie doar să îți notezi dimensiunile aragazului sau frigiderului tău și îți vei putea alege apoi dintr-o gamă foarte variată de astfel de produse, toate având un preț accesibil oricărui buzunar. După ce este mutat, aparatul tău poate fi fixat cu ajutorul frânelor existente pe roțile din față. Prin montarea acestui suport, aragazul sau frigiderul este ridicat de la sol cu aproximativ 4 cm, astfel încât el se va poziționa în linie dreaptă cu blatul de lucru din bucătărie. Este recomandat atât pentru aragazurile prevăzute cu picioare înalte, cât și pentru acelea cu baza la sol.

Cel mai bun suport pe roți pentru frigider sau aragaz

Cel mai bun

Suport aragaz frigider masina de spalat, reglabil, rotile mecanism de blocare, 70cm, 300kg, culoare alb

 • Potrivit pentru electrocasnice mari
 • Baza rezistentă, din oțel inoxidabil
 • Asigură ventilare
 • Protejează împotriva ruginei
 • Are sistem de blocare a roților, pentru siguranță
Verifică prețul

Suportul se utilizează pentru deplasarea electrocasnicelor voluminoase și grele precum aragaz, frigider sau mașină de spălat sau uscător. Suportul este reglabil, având o latură de maxim 70 cm și poate transporta până la 300 kg. Baza suportului este realizată din țeavă din oțel inoxidabil cromată (25 x 25 cm) și plastic. Suportul are o înălțime de 10 cm asigurând ventilarea aparatului electrocasnic, protejându-l astfel împotriva ruginii. Cele 4 roți care se învârt la 360 de grade asigură o mobilitate ușoară atunci când electrocasnicele sunt mutate, iar sistemul de blocare oferă o siguranță sporită.

la buget

Suport cu Roti, Ajustabil, Pentru Electrocasnice - Aragaz, Frigider - 3316

 • Merge lin și sigur cu mișcare ușoară
 • Rigiditate, rezistență și este anti-coroziv
 • Menține ventilarea în partea de jos a obiectelor
 • Ușor de mutat și curățat
 • Potrivit pentru susținerea obiectelor grele
Verifică prețul

Suportul cu roți, ajustabil, pentru electrocasnice 3316 reprezintă soluția pentru problema multor oameni: mutatul electrocasnicelor mari și al încorporabilelor din și prin casă. Acest suport poate fi folosit atât permanent, astfel nu trebuie să mai cobori aparatul electrocasnic după ce l-ai mutat, sau doar în scopul mutării. Pentru situația în care optezi pentru o folosire permanentă, suportul îți oferă avantajul că menține ventilarea în partea de jos a obiectelor fiind ideal anti-umiditate și anti-rugină.

Premium

* Prezentare video mai jos

Suport reglabil cu role si sistem anti-alunecare pentru aragaz, frigider, alb

 • Universal
 • Cu suport
 • Material inox
 • Greutate 2,63 kg
 • Înălțime 40 mm
Verifică prețul

Acum poți muta cu ușurință electrocasnicele tale, pentru a face curat, fără să mai afectezi podeaua, evitând astfel efortul mutării echipamentelor grele, folosind suportul de la Theofilos Kappatos. Cu un simplu click, deblochezi dispozitivul și cu un minim efort, eliberezi spațiul. Suportul este ușor de montat și ajustat ca și dimensiune a bazei - baza se poate ajusta de la dimensiuni de 50x50 cm până la dimensiuni de 70x70 cm, astfel include o gamă destul de extinsă de electrocasnice. Astfel îți conferă libertate fără să îți limiteze posibiltățile.

Întrebări frecvente despre suporturile pe roți pentru frigidere / aragaze

Suporturile sunt reglabile?

In funcție de modelul ales vei putea, sau nu, să reglezi suportul. Dacă ai de gând să îl folosești doar pentru un electrocasnic, atunci nu este necesar să îți achiziționezi unul reglabil, economisind astfel din buget. Dacă îți achiziționezi unul reglabil, ține cont de specificațiile produsului deoarece reglajul se poate face între anumite limite.

Suporturile se pot bloca după mutare?

Ca o măsură de siguranță, suporturile pe roți pentru frigidere și/sau aragaze pot avea sistem de blocare la una sau două dintre roți. Ai grijă ca în momentul poziționării electrocasnicului mutat să ai suportul cu roțile cu blocare spre tine.

Până la ce greutate pot susține suporturile?

Există pe piață o multitudine de modele de suporturi pe roți pentru frigidere și/sau aragaze. În funcție de materialul din care este confecționat și de dimensiunile lui, acesta poate susține/muta obiecte având greutăți de până la 150 kg.

Din ce material sunt confecționate suporturile?

Marea majoritate a suporturilor pe roți pentru frigidere și/sau aragaze sunt confecționate din oțel inoxidabil cu diferite inserții de plastic, cauciuc sau silicon, astfel încât electrocasnicul relocat să nu fie deteriorat în vreun fel. De obicei, roțile suportului sunt confecționate din silicon sau cauciuc.

În afară de aragaz și frigider mai pot susține și altceva?

Suporturile pe roți pentru frigidere și/sau aragaze pot transporta orice alt obiect care se încadrează în limitele lui de gabarit. Astfel, te poate ajuta să muți mașina de spălat rufe sau pe cea de spălat vase, sau chiar piese mai mici de mobilier.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură
Uscător de rufe cu pompă de căldură

Cauți un uscător de rufe rapid și performant? Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mai eficiente cu 50% față de cele în condensare pentru că recirculă încontinuu aerul deja încălzit.

Cea Mai Bună Mașină de Spălat Vase Mică
Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe