Cea Mai Bună Mașină de Spălat Vase Mică

Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi o mini mașina de spălat vase?

O mini mașină de spălat vase este exact ce ai nevoie dacă locuiești la apartament sau dacă spațiul din bucătărie nu îți permite utilarea acesteia cu una de dimensiuni mai mari. Mai mult, acestea pot fi integrate în mobilier, așa că poți cu ușurință să le ascunzi într-unul din corpurile bucătăriei. Chiar dacă sunt mai mici, acestea pot spăla cam 5-6 seturi de vase odată. În plus, un alt mare avantaj este că majoritatea modelelor de pe piață au ca opțiune cicluri mici de spălare dar și programe de umplere la jumătate din capacitatea totală, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți să strângi multe vase.

Tot din acest punct de vedere sunt foarte economice (detergenți, apă sau energie electrică) deci și prietenoase cu mediul. Unde mai pui că în timp ce mașina spală vasele protejând astfel mâinile tale, tu poți să petreci timp cu familia sau prietenii, vasele fiind curățate mult mai igienic decât în varianta manuală. Mașinile se instalează și se întrețin extrem de ușor așa că nu mai trebuie să stai pe gânduri pentru a te decide dacă să cumperi sau nu una.

Ce mașini de spălat vase de dimensiuni mici poți cumpăra online

Cel mai bun

Dacă nu ți-ai achiziționat până în momentul de față o mașină de spălat vase, grăbește-te să o faci, întrucât îți va oferi mult timp în plus de petrecut cu familia și îți va ușura foarte mult viața. Principalul avantaj al mașinii de spălat vase Candy CDCP 8S este eficiența spălării vaselor cu un minim pe factura de energie electrică! Poți spăla până la 8 seturi de vase, la fiecare ciclu folosind doar 8 litri de apă. Mașina va spăla direct cu apă rece, fără să mai consumi apă caldă. Se încadrează cu succes chiar și în bucătăriile mai mici!

la buget

Amazonia Mini

 • Opțiune de circulare a aerului
 • Afișaj inteligent cu LED
 • Programe speciale pentru spălat fructe sau sterilizat biberoane
 • Dimensiuni compacte
 • Nu necesită montare
Verifică prețul

Mașina de spălat vase Klarstein Amazonia Mini este ajutorul perfect din bucătărie pentru spălat vase! Două seturi de vase își găsesc locul și vor fi fără pată pentru următoarea masă într-un timp scurt. Afișajul cu LED-uri facilitează alegerea unuia din cele 6 programe. În plus față de modul de economisire a energiei și programul de o oră, există și programe practice pentru spălarea fructelor, sterilizarea sticlelor pentru bebeluși, sau chiar programul rapid de ajutor. Funcția de uscător, menține vasele curate și inodore timp de 72H.

Premium

Amazonia 6 Luminance

 • Model economic
 • Panou de programare extrem de facil
 • Indicator de sare
 • Design modern
 • Înălțime reglabilă
Verifică prețul

Mașina de spălat vase Klarstein Amazonia 6 Luminance este un ajutor esențial în bucătărie! Datorită designului special care oferă o capacitate de 6 seturi de vase, plasate în interiorul mașinii de spălat vase, veți economisi timp și curăța o cantiate mare de vase! Acest model este foarte economic, cu până la 1380 W puterea de curățare, în timp ce consumul de 174 kWh / an și clasa de eficiență energetică A + . O atenție specială merită mașina de spălat vase Amazonia Luminance, datorită designului elegant.

Amazonia 6

 • 6 programe reglabile
 • Nivel redus de zgomot în timpul funcționării
 • Posibilitate de montare în mobilierul de bucătărie
 • Design compact
 • Capacitate până la 6 seturi
Verifică prețul

Mașina de spălat vase spală până la 6 seturi de farfurii cu ajutorul celor șase programe de spălare de la mod eco până la intensiv. Toate programele pot fi ușor și intuitiv controlate cu simbolul specific și trei butoane. Mașina are lumină de control pentru programul selecționat, timpul rămas, dar și gradul de umplere a rezervorului cu detergent. Instalarea este simplă cu ajutorul furtunului de alimentare și cel de evacuare, care previn și inundațiile nedorite. Dimensiunile compacte fac mașina perfectă pentru bucătăriile mici.

Masina de spalat vase Beko DFN26420X, 14 seturi, 6 programe, Clasa A , TwinWash, Motor ProSmart Inverter, Display LCD, 60 cm, Inox

 • Capacitate mărită (14 seturi)
 • Tehnologie de păstrare a veselei din porțelan
 • Design special pentru montarea de tăvi suplimentare
 • Motor extrem de silențios
 • Opțiune de umplere a mașinii pe jumătate
Verifică prețul

Mașina de spălat vase Beko DFN26420X are o capacitate mărite de 14 seturi, potrivită atât pentru mesele de sărbători cât și pentru petrecerile cu familia sau prietenii. Motorul ProSmartInverter este eficient, durabil și are un nivel scăzut de zgomot! Funcția Fast+ oferă vase perfect curate, de până la 3x mai repede decât programele obișnuite. Mașina de spălat are 6 programe, cu 6 trepte de temperatură, 2 coșuri și afișat electronic al panoului de control. Clasa energetică este A++ și are și pornire programabilă!

Aquatica mașină de spălat vase

 • Este compactă, ideală pentru apartamente cu un dormitor sau rulote
 • Are suprafața de control tactilă cu 3 programe
 • Cuva se umple și se scurge manual
 • Are brațe de spălare la presiune înaltă în sus și în jos
 • Are o putere de 860W
Verifică prețul

Această mașină de spălat vase este extrem de utila, compactă și independentă, potrivită pentru cămine, apartamente cu un singur dormitor sau chiar și rulote. Are o putere de 860 de wați, iar spațiul pentru punere în funcțiune este pentru două seturi de vase. Suprafața de control este tactilă, ușor accesibilă și utilizabilă, deține 3 programe și un mod de uscare suplimentar. Are brațe de spălare la presiune înaltă și în sus și în jos, astfel este extrem de eficientă. Umplerea și scurgerea apei se fac manual, astfel că o poți folosi imediat. Are clasă energetică A.

Întrebări despre mașinile de spălat vase de mici dimensiuni

Pot fi instalate în spațiul de sub chiuvetă?

În funcție de mobila de bucătărie și de mașina de spălat, da, se poate face acest lucru. Unele mașini de spălat vase care au dimensiuni mai mari pot necesita crearea unei mobile de bucătărie la comandă, pentru a avea loc și a nu face notă discordantă cu restul mobilierului.

Cât durează spălarea vaselor la mașina automată?

O mașină de spălat vase de mici dimensiuni are incluse programe pentru spălare rapidă, mai ales că sunt destinate unui volum redus de vase. Așadar ca durată de spălare aceasta poate varia, în funcție de programul ales sau cât de murdare sunt vasele, între 30 și 90 de minute.

Vasele ies uscate complet?

Există unele modele care au program de uscare, însă, vasele se pot lăsa la uscat direct în mașină, dacă obișnuiți să spălați vasele pe timp de noapte. Mașina de spălat va spăla vasele pe timp de noapte, iar dimineața, vasele vor fi uscate, gata de așezat în dulap!

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe