Cea Mai Bună Aerotermă cu Termostat

Cea mai bună aerotermă cu termostat

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 91 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o aerotermă cu termostat?

Odată cu instalarea sezonului rece suntem din ce în ce mai preocupați de asigurarea mijloacelor de generare a căldurii în căminul nostru. Deoarece de confortul nostru din casă depinde și sănătatea noastră, este necesar să alegem cele mai bune metode de încălzire. În cazul în care ești în căutarea unei surse de căldură care să funcționeze rapid, dar temporar, cea mai bună aerotermă pentru acasă ar putea fi soluția potrivită pentru tine. În comparație cu alte sisteme de încălzire ce nu necesită încorporare, aeroterma se dovedește a fi deosebit de practică și accesibilă.

Aeroterma este un aparat de încălzire ce funcționează, de cele mai multe ori, pe bază de electricitate. O rezistență generează căldură care este mai apoi difuzată în încăpere de o un ventilator cu elice ce funcționează la o viteză ce va păstra temperatura caldă a aerului. Diferența de dimensiune și rapiditate în difuzarea căldurii, face ca aeroterma să fie probabil o soluție mai eficientă temporar decât convectoarele, radiatoarele sau caloriferele electrice.

Cele mai bune aeroterme cu termostat

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Fakir HT 400

 • Termostat reglabil
 • Indicator luminos de funcționare
 • Protecție supraîncălzire
 • Termostat de siguranță
 • Protecție anti-îngheț
Verifică prețul

Această aerotermă combină perfect designul atrăgător cu puterea mare de încălzire. Datorită telecomenzii cu care vine la pachet, temperatura poate fi reglată mai ușor și fără efort, de la distanță. Este gândită cu protecție la supraîncălzire ceea ce înseamnă că se va opri automat în acest caz, și protecție la răsturnare unde se va întâmpla același lucru. Dispune de două trepte de viteză și de o auto-reglare a acestora pentru a scădea consumul de energie iar încălzirea să se producă mai repede. Funcția de oscilație va optimiza răspândirea uniformă a temperaturii.

la buget

Aeroterma cu ventilator Tesy HL 240 H, 2 trepte de putere, 2400W, termostat de siguranta

 • Sistem dual a modificării temperaturii
 • Fiabil
 • Regulează temperatura
 • Puternic
 • Silențios
Verifică prețul

Aeroterma electrica Tesy HL 240 H asigură prin puterea sa de funcționare un mediu agreabil și condiții prielnice în casa ta pe tot parcursul anului. Datorită capacității sale de 2400W aceasta poate cuprinde încălzirea unui spațiu de până la 20 m². Este un aparat fiabil, ce te scutește de la toate grijile referitor la siguranța ta. Este dotat cu sistem de încălzire/răcire atât pentru sezoanele reci cât și calde. Totodată, lucrează silențios ce duce la evitarea poluării fonetice a spațiului tău personal.

Premium

Skyscraper Heat ventilator cu aer cald

 • Design modern
 • Eficiență crescută
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Dacă te gândeai până acum la un ventilator cu aer cald pe care să îl poți folosi pe timp răcoros, tocmai îți punem unul în față. Acest ventilator cu aer cald nu numai că este eficient și îți va încălzi camera, ci are un design atât de modern și de cool că prietenii tăi nu vor știi ce face când îl vor vedea. Încălzitorul ceramic îl face ideal pentru încălzirea rapidă în special în camerele frigorifice. Nu lasă mirosuri neplăcute sau să formeze particule de praf specifice arderii. Are două setări de căldură.

Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1400BK, 1400 W, 2 trepte de putere, termostat reglabil, Negru

 • Două trepte de putere
 • Termostat ajustabil
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Element de încălzire ceramic (PTC)
Verifică prețul

Aeroterma ceramică Heinner dispune de două trepte de viteză și poți seta seta oricând nivelul de căldură dorit pentru a beneficia de confortul dorit. Deoarece este gândit cu un termostat vei avea un consum redus de energie electrică, acesta oprind funcționarea aparatului când nivelul de căldură setat a fost atins. Are protecție împotriva răsturnării datorită faptului că este prevăzut cu un comutator special care va opri funcționarea aerotermei. Totodată, protecția împotriva supraîncălzirii este și ea un aspect important de care beneficiază, aeroterma oprindu-se automat în cazul în care orificiile ei sunt acoperite accidental.

Aeroterma ROWENTA Dualio 2 in 1 IR5010F1

 • Protecție împotriva înghețului
 • Protecție la supraîncălzire
 • Recomandat pentru încăperi de până la 25 m3
 • Mâner pentru transport
 • Led de control
Verifică prețul

Datorită combinației de încălzire prin ventilare și radiantă, vă puteți bucura de încălzirea omogenă a încăperii și maxim de confort pe tot timpul zilei în orice încăpere din locuință, în garaj, atelier sau birou iar pentru baie, este dotată cu o protecție specială. Totodată este gândită cu protecție asupra înghețului, sistem de înfășurare a cablului de alimentare. Se oprește în cazul unei dereglări ale poziției și repornește automat când se revine la starea normală. Dispune de indicator pornit/oprit.

Aeroterma ceramica Trotec TFC 20 E, 2 trepte incalzire, 1.000 W / 2.000 W, Termostat, Protectie la supraincalzire

 • Greutate redusă și design practic;
 • Comutator cu două trepte de încălzire;
 • Economic și eficient la încălzirea încăperilor de până la 24 m²/60 m³;
 • Protecție la supraîncălzire;
 • Comutator care decuplează automat aeroterma în cazul unei răsturnări nedorite.
Verifică prețul

Această aerotermă de culoare neagră mat cu o optică ceramică elegantă poate fi folosită oriunde este nevoie, de la birouri, încăperi de înlocuit, ateliere până la sere, grădini de iarnă și garaje. Dispune de două trepte de viteză și un termostat care dă posibilitatea ca tu să reglezi temperatura pe care ți-o dorești. Aeroterma Trotec TFC 20 E are protecție la supraîncălzire, așa că în cazul în care orificiile acesteia sunt acoperite, se oprește automat. Pentru a atinge rapid temperatura dorită în orice colț al încăperii se poate cupla manual o oscilație de 80° C.

Întrebări despre aerotermele cu termostat

Ce fel de suport are?

Cele mai multe dintre aerotermele din magazine au ca tip de suport picioare înalte și de calitate, din plastic, cu ajutorul cărora pot fi depozitate oriunde ai nevoie fiind protejate de apă sau alte probleme ce le fac să se deregleze și să nu mai funcționeze corect.

Câte trepte de viteză are?

De obicei, cele mai multe aeroterme vin cu 2 viteze de reglare, însă este recomandat să aibă cel puțin 3 trepte de reglaj al vitezei de ventilare și al temperaturii degajate. Astfel vei putea avea mai mult control asupra consumului de energie. Alege aeroterma în funcție de mărimea camerei unde va fi utilizată.

Ce suprafață poate încălzi?

Aerotermele cu termostat sunt dispozitive performante, ușor de utilizat și care pot produce căldura, care se extinde pe o suprafață de până la 10 mp, iar alte modele chiar mai mult de 20 mp, fiind eficiente din punct de vedere a calității și puterii pe care o au.

Dispune de protecție pentru supraîncălzire?

Pentru siguranța utilizatorului și a mediului, aerotermele cu termostat dețin o protecție la supraîncălzire și un comutator incorporat la baza aparatului contra răsturnarii, comutator care decuplează automat aeroterma în cazul unei răsturnări nedorite.

Care este puterea de încălzire?

Aerotermele cu termostat sunt reprezentate, pe piață, sub forma mai multor modele sau în funcție de producători. Respectiv, va varia puterea de încălzire a fiecăreia, dar, de-obicei, aceasta este una mare, fiind capabile de a încălzi de la 10 mp și mai mult.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Spălat Vase Mică
Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe
Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe