Cea Mai Bună Aerotermă cu Termostat

Cea mai bună aerotermă cu termostat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 91 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o aerotermă cu termostat?

Odată cu instalarea sezonului rece suntem din ce în ce mai preocupați de asigurarea mijloacelor de generare a căldurii în căminul nostru. Deoarece de confortul nostru din casă depinde și sănătatea noastră, este necesar să alegem cele mai bune metode de încălzire. În cazul în care ești în căutarea unei surse de căldură care să funcționeze rapid, dar temporar, cea mai bună aerotermă pentru acasă ar putea fi soluția potrivită pentru tine. În comparație cu alte sisteme de încălzire ce nu necesită încorporare, aeroterma se dovedește a fi deosebit de practică și accesibilă.

Aeroterma este un aparat de încălzire ce funcționează, de cele mai multe ori, pe bază de electricitate. O rezistență generează căldură care este mai apoi difuzată în încăpere de o un ventilator cu elice ce funcționează la o viteză ce va păstra temperatura caldă a aerului. Diferența de dimensiune și rapiditate în difuzarea căldurii, face ca aeroterma să fie probabil o soluție mai eficientă temporar decât convectoarele, radiatoarele sau caloriferele electrice.

Cele mai bune aeroterme cu termostat

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Fakir HT 400

 • Termostat reglabil
 • Indicator luminos de funcționare
 • Protecție supraîncălzire
 • Termostat de siguranță
 • Protecție anti-îngheț
Verifică prețul

Această aerotermă combină perfect designul atrăgător cu puterea mare de încălzire. Datorită telecomenzii cu care vine la pachet, temperatura poate fi reglată mai ușor și fără efort, de la distanță. Este gândită cu protecție la supraîncălzire ceea ce înseamnă că se va opri automat în acest caz, și protecție la răsturnare unde se va întâmpla același lucru. Dispune de două trepte de viteză și de o auto-reglare a acestora pentru a scădea consumul de energie iar încălzirea să se producă mai repede. Funcția de oscilație va optimiza răspândirea uniformă a temperaturii.

la buget

Tesy HL

 • Design modern
 • Telecomandă
 • Filtru de praf
 • Afișaj LED
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
Verifică prețul

Acest produs are extrem de multe beneficii, precum trei moduri de funcționare, ventilație, aer cald și încălzire care pot fi reglate prin cele două trepte de viteză cu care este prevăzută. Mai mult decât atât, se poate controla cu ajutorul telecomenzii de la distanță, poate fi programată să se oprească după 8 ore de funcționare, toate acestea realizându-se simplu și datorită afișajului led. Este gândit cu protecție atât împotriva supraîncălzirii cât și împotriva răsturnării, în ambele cazuri oprindu-se automat. Încălzește o suprafață de până la 15-17 metri pătrați.

Premium

Hightower Heat ventilator cu aer cald

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Dimensiuni bogate
Verifică prețul

Ventilatorul ceramic pentru încălzire Klarstein hightower heat aduce întrun design clasic avantajele încălzitorului ceramic. Căldură plăcută și rapidă fără mirosuri neplăcute: hightower heat aduce un aer cald în birourile reci, camerele de zi și foișoare de grădină. Bucurați-vă de căldură cu avantajele incontestabile ale încălzitorului ceramic: încălzește instantaneu aerul, se simte căldura în doar câteva momente după pornire. Ventilatorul turn economisește spațiu din cauza dimensiunii sale. În ciuda înaltei performanțe nu se supraîncălzește niciodată, astfel încât particule de praf nu sunt arse, deci nu rezultă un miros neplăcut sau praf fin - este potrivit pentru cei care suferă de alergii. Fluxul de aer îl răcește, contribuind astfel la funcționarea liniștită. Masa ridicată a ventilatorului îi asigură o poziție fermă.

Aeroterma ROWENTA Instant Comfort Compact SO2330F0, 2 trepte de putere, 2400W, negru

 • Design compact
 • Mâner pentru transport
 • Funcție pentru răcire
 • Mod silențios
 • Oprire automată
Verifică prețul

Această aerotermă prezintă în primul rând un design compact pentru depozitare ușoară și un transport rapid. Oferă o încălzire rapidă a aerului pentru ca tu să te bucuri și relaxezi la o temperatură plăcută în fiecare zi. Beneficiază de două trepte de viteză care se selectează cu ușurință datorită butonului dedicat acestora. Poate fi utilizată pe tot parcursul anului pentru că are sistem de răcire destinat mai ales spațiilor mici pentru a ventila. Gândită cu mâner accesibil face ca aceasta să fie transportată simplu și ușor.

Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1400BK, 1400 W, 2 trepte de putere, termostat reglabil, Negru

 • Două trepte de putere
 • Termostat ajustabil
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Element de încălzire ceramic (PTC)
Verifică prețul

Aeroterma ceramică Heinner dispune de două trepte de viteză și poți seta seta oricând nivelul de căldură dorit pentru a beneficia de confortul dorit. Deoarece este gândit cu un termostat vei avea un consum redus de energie electrică, acesta oprind funcționarea aparatului când nivelul de căldură setat a fost atins. Are protecție împotriva răsturnării datorită faptului că este prevăzut cu un comutator special care va opri funcționarea aerotermei. Totodată, protecția împotriva supraîncălzirii este și ea un aspect important de care beneficiază, aeroterma oprindu-se automat în cazul în care orificiile ei sunt acoperite accidental.

Aeroterma ROWENTA Dualio 2 in 1 IR5010F1

 • Protecție împotriva înghețului
 • Protecție la supraîncălzire
 • Recomandat pentru încăperi de până la 25 m3
 • Mâner pentru transport
 • Led de control
Verifică prețul

Datorită combinației de încălzire prin ventilare și radiantă, vă puteți bucura de încălzirea omogenă a încăperii și maxim de confort pe tot timpul zilei în orice încăpere din locuință, în garaj, atelier sau birou iar pentru baie, este dotată cu o protecție specială. Totodată este gândită cu protecție asupra înghețului, sistem de înfășurare a cablului de alimentare. Se oprește în cazul unei dereglări ale poziției și repornește automat când se revine la starea normală. Dispune de indicator pornit/oprit.

Aeroterma ceramica Trotec TFC 20 E, 2 trepte incalzire, 1.000 W / 2.000 W, Termostat, Protectie la supraincalzire

 • Greutate redusă și design practic;
 • Comutator cu două trepte de încălzire;
 • Economic și eficient la încălzirea încăperilor de până la 24 m²/60 m³;
 • Protecție la supraîncălzire;
 • Comutator care decuplează automat aeroterma în cazul unei răsturnări nedorite.
Verifică prețul

Această aerotermă de culoare neagră mat cu o optică ceramică elegantă poate fi folosită oriunde este nevoie, de la birouri, încăperi de înlocuit, ateliere până la sere, grădini de iarnă și garaje. Dispune de două trepte de viteză și un termostat care dă posibilitatea ca tu să reglezi temperatura pe care ți-o dorești. Aeroterma Trotec TFC 20 E are protecție la supraîncălzire, așa că în cazul în care orificiile acesteia sunt acoperite, se oprește automat. Pentru a atinge rapid temperatura dorită în orice colț al încăperii se poate cupla manual o oscilație de 80° C.

Întrebări despre aerotermele cu termostat

Ce fel de suport are?

Cele mai multe dintre aerotermele din magazine au ca tip de suport picioare înalte și de calitate, din plastic, cu ajutorul cărora pot fi depozitate oriunde ai nevoie fiind protejate de apă sau alte probleme ce le fac să se deregleze și să nu mai funcționeze corect.

Câte trepte de viteză are?

De obicei, cele mai multe aeroterme vin cu 2 viteze de reglare, însă este recomandat să aibă cel puțin 3 trepte de reglaj al vitezei de ventilare și al temperaturii degajate. Astfel vei putea avea mai mult control asupra consumului de energie. Alege aeroterma în funcție de mărimea camerei unde va fi utilizată.

Ce suprafață poate încălzi?

Aerotermele cu termostat sunt dispozitive performante, ușor de utilizat și care pot produce căldura, care se extinde pe o suprafață de până la 10 mp, iar alte modele chiar mai mult de 20 mp, fiind eficiente din punct de vedere a calității și puterii pe care o au.

Dispune de protecție pentru supraîncălzire?

Pentru siguranța utilizatorului și a mediului, aerotermele cu termostat dețin o protecție la supraîncălzire și un comutator incorporat la baza aparatului contra răsturnarii, comutator care decuplează automat aeroterma în cazul unei răsturnări nedorite.

Care este puterea de încălzire?

Aerotermele cu termostat sunt reprezentate, pe piață, sub forma mai multor modele sau în funcție de producători. Respectiv, va varia puterea de încălzire a fiecăreia, dar, de-obicei, aceasta este una mare, fiind capabile de a încălzi de la 10 mp și mai mult.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil
Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Ai nevoie de un aer condiționat care nu necesită instalare și poate fi mutat unde vrei în locuință? Eficiența este identică cu a unui aparat convențional. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Șemineu Electric pentru Casa Ta
Șeminee electrice pentru living room-ul casei tale

Vrei să te bucuri de experiența unui șemineu dar nu vrei să-ți bați capul cu lemne, funingine și fum? Alege un șemineu electric modern.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe