? Cel mai bun Frigider cu Dozator de Apă Integrat

Cel mai bun frigider cu dozator de apă

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un frigider cu dozator de apă?

Un frigider înseamnă o investiție pe termen lung, numărându-se printre electrocasnicele de dimensiuni mari indispensabile într-o bucătărie. Dacă în trecut opțiunile pentru acest articol erau limitate, modelele actuale sunt prevăzute cu funcții de excepție, au design aparte și compartimentare inteligentă. De aceea, documentează-te corespunzător înainte de achiziție și optează pentru un model care îndeplinește cât mai multe dintre cerințele și exigențele tale și ale familiei. Ține cont de necesarul alimente care trebuie depozitat, dar și de tipul de compartimentare.

Un frigider modern este prevăzut și cu dozator de apă - o funcție de care te vei folosi atunci când ai nevoie de apă plată rece, în special în sezonul cald. Frigiderul prevăzut cu dispenser de apă înseamnă că nu va mai fi nevoie să îți amintești să pui în frigider sticle cu apă, pentru a le răci. Nu este nevoie decât să urmărești acest detaliu în descrierea frigiderului și să notezi inclusiv capacitatea de stocare a apei. În mod evident, cu cât este mai mare capacitatea, cu atât frigiderul este mai util.

Combine frigorifice bune cu dozator de apă

Cel mai bun

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A , Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

 • Rafturi cu glisare ușoară
 • Full No Frost
 • Nivel scăzut de zgomot
 • Compartiment congelator cu deschidere completă
 • Dozator de apă
Verifică prețul

Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDS, 310 L, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser Apă, culoare argintie. Congelatorul din partea de jos a frigiderului a fost proiectat în mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Funcții precum raftul cu glisare ușoară și compartimentul cu deschidere completă vă ajută să depozitați, să organizați și să scoateți alimentele, iar toate funcțiile sunt flexibile și proiectate special pentru a vă oferi comoditate pentru mulți ani de acum inainte, datorită compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atât de durabil, încât este susținut de o garanție de zece ani.

la buget

Această combină frigorifică de la Samsung este produsul ideal pentru orice bucătărie. Este binecunoscut faptul că Samsung este o emblemă a calității. Ai la dispoziție un produs cu clasa energetică A++, adică nu va consuma prea multă energie electrică. Ai la dispoziție mai multe funcții cum ar fi Touch Control sau Full No Frost. Mai mult, ai dozator de apă, rafturi de sticlă și material din inox. Frigiderul tău va avea o înălțime de 185 cm și vei putea pune în el aproape tot ce îți dorești să păstrezi la rece.

Premium

Frigider Samsung RT58K7105SL/EO, 583 l, NoFrost, Dozator de apa, Clasa A++, H 180 cm, Inox

 • Fabricat din inox
 • Dozator de apă încorporat
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de decibeli
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Păstrează apa rece pe perioada verii cu frigiderul de la Samsung, având dozator de apă încorporat. Este fabricat din inox anti-amprentă extrem de rezistent şi este dotat cu rotițe pentru transport. Are un consum redus de energie şi un nivel redus al zgomotului. Datorită sistemul Twin Cooling Plus compartimentele sunt răcite separat, împiedicând astfel răspândirea mirosurilor de la frigider la congelator. Este foarte spațios, având o capacitate de 620 de litri. Adaugă un accesoriu de nădejde bucătăriei tale.

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW, clasa A , 344 L, Neo-frost, Dozator Apa, Alb

 • Funcție de răcire și funcție de congelară rapidă
 • Prevăzut cu dispense de apă plată
 • Volum 377l Compartimentare practică (raft brânzeturi, suport cromat pentru sticle)
 • Compartiment pentru fructe/legume proiectat pentru menținerea prospețimii
 • Funcție de neutralizare bacterii / microorganisme care generează miros neplăcut
Verifică prețul

Combina frigorifică Beko RCNA400E21DZW, face parte din clasa de eficiență A+, Neo-frost, Dozator Apa, Alb. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling și No Frost, asigură cele mai bune condiții de conservare, într-o clasă superioară de eficiență energetică (clasa A+). Răcirea se realizează prin intermediul curenților ventilați de aer ce acționează independent. Combina are un volum brut de 400 litrii, volum net răcitor de 247 litrii, iar congelatorul este de 97 L. Dimensiuni(HxIxA) 201x59.5x65

Orice locuință are nevoie de un frigider pentru a ține alimentele reci și proaspete cât mai mult timp. De la o vreme frigiderele sunt din ce în ce mai inteligente, mai avansate ca tehnologie și îți oferă lucruri de care nici nu știai că ai nevoie. De exemplu, acest frigider de la Beko îți aduce funcția no frost, adică nu îți îngheață alimentele astfel deteriorându-le. Este destul de încăpător pentru orice ai vrea să depozitezi în el și fiind de la un brand atât de cunoscut, va rezista foarte mult.

Frigider cu 2 usi Samus SX540NFDA+, Full No Frost, 425 L, Dozator apa, Termostate reglabile, Uşi reversibile, Clasa A+, H 178 cm, Inox/Argintiu

 • Fabricat din inox
 • Dispenser de apă încorporat
 • Nivel redus de zgomot
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Acest frigider cu două uși de la Samus este ideal pentru o familie. Ai destul spațiu pentru a depozita tot ce ai nevoie pentru mese bogate in familie. Pe deasupra ai la dispoziție un dozator de apă și poți folosi ușor termostatele reglabile. Ușile sunt reversibile și pot fi manevrate ușor chiar și de către cei mici. Nu vei consuma multă energie electrică datorită clasei energetice A+. Frigiderul este confecționat din inox sau are culoarea argintie, iar înălțimea este de 178 centimetri. Capacitatea este de 425 l.

Întrebări despre frigiderele cu dozator de apă

Care este capacitatea de apă care poate fi răcită?

Dacă acesta este unul dintre criteriile de top pentru achiziționare, atunci vei prefera unul model cu capacitate mai mare pentru apa răcită. Capacitatea de stocare a frigiderului nu trebuie confundată cu volumul de apă plată ce poate fi răcită. Astfel, este un criteriu separat, de care trebuie să fii sigur la achiziție - spre exemplu, unele frigidere au capacitatea de apă de 2 l sau 2,4 l.

Frigiderul cu dozator de apă dispune și de rafturi potrivite pentru răcirea sticlelor?

Frigiderele de nouă generație sunt prevăzute cu funcții utile pentru utilizatorul modern. Cele care au integrat dozatorul pentru apă - cu funcție de răcire nu au redusă compartimentarea inteligentă. Așadar, în funcție de model, în interior, pe ușă, vei putea depozita cutii sau sticle de apă, lapte, sucuri, băuturi alcoolice.

Pot folosi dozatorul doar pentru apă sau pot fi răcite și alte tipuri de băuturi?

Dozatoarele normale de apă la frigider sunt ușor de înfundat atunci când utilizați lichide care nu sunt clare (bere, coniac, cola). Dacă nu îl puteți curăța bine, în special tuburile lungi, adăugarea acestor lichide probabil că vor începe să prindă miros.

Care sunt recomandările de curățare a zonei dozatorului?

Dozatoarele de apă au tăvi mobile sub zona robinetului. Scoateți această tavă pentru a o freca bine în chiuvetă. Înmuiați-o într-o soluție de apă caldă și oțet pentru câteva minute. Frecați tava cu o perie moale și clătiți pentru a îndepărta resturile.

Poate fi folosit și de copii?

Mecanismul de dozare al apei care este inclus într-un frigider, este foarte intuitiv și ușor de folosit, chiar și de copilul tău! Dacă copilul tău ajunge la mecanism, o dată ce îi arăți că trebuie doar să apropie paharul de clapeta frigiderului care va face apa să curgă, acesta va reține și va folosi mecanismul așa cum se cuvine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șemineu Electric pentru Casa Ta
Șeminee electrice pentru living room-ul casei tale

Vrei să te bucuri de experiența unui șemineu dar nu vrei să-ți bați capul cu lemne, funingine și fum? Alege un șemineu electric modern.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)
Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Știai că de-a lungul timpului e mai ieftin să cumperi o ladă frigorifică mai scumpă dar cu consum redus de curent? Află care sunt cele mai economice lazi frigorifice.

Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cea Mai Bună Mașină De Spălat Vase De Mici Dimensiuni
Cea mai bună mașină de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cea Mai Bună Mașină de Spălat cu Uscător Inclus
Mașini de spălat rufe cu uscător inclus (2 in 1)

Economisești spațiu și folosești un singur aparat în care bagi hainele murdare și le scoți gata de purtat. Vezi analiza comparativă a celor mai bune mașini de spălat cu uscător inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe