De ce s─â-╚Ťi cumperi un frigider cu dozator de ap─â?

Un frigider înseamn─â o investi╚Ťie pe termen lung, num─ârându-se printre electrocasnicele de dimensiuni mari indispensabile într-o buc─ât─ârie. Dac─â în trecut op╚Ťiunile pentru acest articol erau limitate, modelele actuale sunt prev─âzute cu func╚Ťii de excep╚Ťie, au design aparte ╚Öi compartimentare inteligent─â. De aceea, documenteaz─â-te corespunz─âtor înainte de achizi╚Ťie ╚Öi opteaz─â pentru un model care îndepline╚Öte cât mai multe dintre cerin╚Ťele ╚Öi exigen╚Ťele tale ╚Öi ale familiei. ╚Üine cont de necesarul alimente care trebuie depozitat, dar ╚Öi de tipul de compartimentare.

Un frigider modern este prev─âzut ╚Öi cu dozator de ap─â - o func╚Ťie de care te vei folosi atunci când ai nevoie de ap─â plat─â rece, în special în sezonul cald. Frigiderul prev─âzut cu dispenser de ap─â înseamn─â c─â nu va mai fi nevoie s─â î╚Ťi aminte╚Öti s─â pui în frigider sticle cu ap─â, pentru a le r─âci. Nu este nevoie decât s─â urm─âre╚Öti acest detaliu în descrierea frigiderului ╚Öi s─â notezi inclusiv capacitatea de stocare a apei. În mod evident, cu cât este mai mare capacitatea, cu atât frigiderul este mai util.

Combine frigorifice bune cu dozator de ap─â

1. Daewoo RN-307RDQB BEST CHOICE

Un produs produs de firma consacrat─â, Daewoo, care va face din buc─ât─âria ta un loc ├«n care designul ╚Öi calitatea merg mereu m├ón─â ├«n m├ón─â. Aceast─â combin─â, cu sistemul Perfect NoFrost, are un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preveni consumul de energie. Te po╚Ťi bucura astfel de beneficiile unui produs frigorific Daewoo cu un consum optim de energie electric─â. Afisajul elegant permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele frigider ╚Öi congelator, printr-o simpl─â atingere a panoului de comand─â frontal. Func╚Ťia Deodorizer, este de mare ajutor, pentru c─â are rolul de a neutraliza orice miros nepl─âcut din interiorul frigiderului prin filtrarea aerului.

Video Daewoo RN-307RDQB
Op╚Ťiuni cheie
 • Garan╚Ťie inclus─â
 • Design modern
 • Sistem Perfect NoFrost
 • Touch Display pentru setarea temperaturii interioare
 • Func╚Ťia Deodorizer pentru neutralizarea mirosurilor nepl─âcute

2. LG GTF916PZPZD PREMIUM

╚Üin├ónd pasul cu tehnologia, frigiderele devin pe zi ce trece ╚Öi mai eficiente ╚Öi mai performante, motiv pentru care alegerea unui frigider bun poate constitui un stres ├«n plus. Frigiderul acesta cu doua u╚Öi LG GTF916PZPZD, 592 l, Clasa A++, No Frost, dozator ap─â, Smart Diagnosis, WiFi, compresor liniar, afisaj extern, r─âcire u╚Ö─â le are pe toate. Este foarte bine construit, din materiale de calitate si rezistente, desginul este unul pl─âcut, care se integreaz─â perfect ├«n orice buc─âta─ârie modern─â, iar tehnologiile folosite sunt de ultm─â genera╚Ťie, deci frigiderul perfect pentru o gospodin─â ce se respect─â. LG DoorCooling+ face temperatura din interior mai uniform─â ╚Öi r─âce╚Öte 35% mai rapid, iar compresorul Inverter Linear a revolu╚Ťionat nucleul frigiderului, asigur├ónd economie de energie, durabilitate excep╚Ťional─â ╚Öi control optim al temperaturii interioare.

Video LG GTF916PZPZD
Op╚Ťiuni cheie
 • Sistem Full No Frost
 • Dozator de ap─â
 • R─âcire uniform─â
 • Consum redus de energie
 • Func╚Ťie Wi-Fi

3. Heinner HC-H273BKWD LA BUGET

O combin─â frigorific─â, Heinner HC-H273BKWD+, care are capacitate de ├«nc─ârcare suficient─â pentru nevoile ale ├«ntregii familii, de patru persoane, adica 267 L, foarte bine separat─â ├«n compartimente spa╚Ťioase ╚Öi convenabile pentru toate nevoile tale ╚Öi ├«ntotdeauna cu un suficient spatiu de rezerv─â. R─âce╚Öte sau congeleaz─â alimentele ╚Öi p─âstreaz─â fructele ╚Öi legumele la fel de proaspete ╚Öi gustoase ca ├«n ziua ├«n care au fost culese din sere sau gr─âdini, de c─âtre prduc─âtorii eco\bio. S─â nu uit─âm de consumul optim de energie electric─â ╚Öi o super economie, ├«n comparatie cu produsele din clasele inferioare, la care se adaug─â dozatorul de ap─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Dozator de ap─â
 • Termostat ajustabil
 • Compartimente spa╚Ťioase
 • Lumin─â LED
 • U╚Öi reversibile

4. Frigider cu doua usi Samsung RT46K6630S8/EO, 452 l, Full NoFrost, H 1825, Clasa A , Inox

Cred c─â cel mai important aspect ala cestui frigider este faptl c─â consum─â mai pu╚Ťin─â energie, minimizeaz─â zgomotul ╚Öi reduce uzura, pentru o performan╚Ť─â mai ├«ndelungat─â a motorului. Apoi tehnologia de ultim─â or─â Twin Cooling Plus r─âce╚Öte compartimentele separat, pentru a ├«mpiedica p─âtrunderea de mirosuri nea╚Öteptate din frigider ├«n congelator. Astfel, alimentele congelate ├«╚Öi p─âstreaz─â aroma ini╚Ťial─â un timp mai lung. ╚śi tot datorit─â sistemului Twin Cooling Plus aparatul creeaz─â un mediu favorabil pentru p─âstrarea alimentelor proaspete ├«n frigider la o umiditate de 70%, fa╚Ť─â de valoarea de 30% dintr-un TMF (frigider cu congelator amplasat sus) conven╚Ťional. Astfel, acesta p─âstreaz─â ingredientele ├«n stare proaspat─â un timp mai ├«ndelungat, f─âr─â a le usca.

Op╚Ťiuni cheie
 • Umiditate 70% pentru prospe╚Ťimea alimentelor
 • Compartimente r─âcite separat ├«n congelator
 • Congelare ╚Öi r─âcire rapid─â
 • Produce ghea╚Ť─â
 • Invertor digital

5. Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD , 267 l, Dozator de apa, Clasa A , H 176 cm, Inox

Combina ce face parte din clasa energetic─â A+ are un consum redus de energie ╚Öi un volum suficient pentru a acoperi necesit─â╚Ťile ├«ntregii familii, respectiv 267 l. Setezi simplu ╚Öi rapid at├ót temperatura din compartimentele de r─âcire ╚Öi congelare, dar ╚Öi modul de
func╚Ťionare dorit ├«n baza controlului mecanic cu termostat care e ajustabil. Ai mereu suficient spa╚Ťiu ├«n cele 3 rafturi de sticl─â ╚Öi 3 compartimente din congelator. ├Än plus ai dozator de ap─â, lumin─â eficient─â de tip LED ╚Öi u╚Öi reversibile.

Op╚Ťiuni cheie
 • Model prev─âzut cu dozator de ap─â, perfect pentru consumul ├«n timpul zilelor calde
 • Compartimentare eficient─â - 3 rafturi din sticl─â pentru frigidere, 3 sertare congelator
 • U╚Öile sunt reversibile, put├ónd fi montate conform preferin╚Ťelor ╚Öi spa╚Ťiului disponibil
 • Consum redus de energie - clasa energetic─â A+
 • Culoare modern─â, potrivit─â tendin╚Ťelor actuale pentru electrocasnicele mari

6. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A , Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

Combina frigorific─â Samsung RB31FDRNDS, 310 L, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser Ap─â, culoare argintie. Congelatorul din partea de jos a frigiderului a fost proiectat ├«n mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Func╚Ťii precum raftul cu glisare u╚Öoar─â ╚Öi compartimentul cu deschidere complet─â v─â ajut─â s─â depozita╚Ťi, s─â organiza╚Ťi ╚Öi s─â scoate╚Ťi alimentele, iar toate func╚Ťiile sunt flexibile ╚Öi proiectate special pentru a v─â oferi comoditate pentru mul╚Ťi ani de acum inainte, datorit─â compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este at├ót de durabil, ├«nc├ót este sus╚Ťinut de o garan╚Ťie de zece ani.

Op╚Ťiuni cheie
 • Rafturi cu glisare u╚Öoar─â
 • Full No Frost
 • Nivel sc─âzut de zgomot
 • Compartiment congelator cu deschidere complet─â
 • Dozator de ap─â

7. Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW, clasa A , 344 L, Neo-frost, Dozator Apa, Alb

Combina frigorific─â Beko RCNA400E21DZW, face parte din clasa de eficien╚Ť─â A+, Neo-frost, Dozator Apa, Alb. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling ╚Öi No Frost, asigur─â cele mai bune condi╚Ťii de conservare, ├«ntr-o clas─â superioar─â de eficien╚Ť─â energetic─â (clasa A+). R─âcirea se realizeaz─â prin intermediul curen╚Ťilor ventila╚Ťi de aer ce ac╚Ťioneaz─â independent. Combina are un volum brut de 400 litrii, volum net r─âcitor de 247 litrii, iar congelatorul este de 97 L. Dimensiuni(HxIxA) 201x59.5x65

Op╚Ťiuni cheie
 • Func╚Ťie de r─âcire ╚Öi func╚Ťie de congelar─â rapid─â
 • Prev─âzut cu dispense de ap─â plat─â
 • Volum 377l Compartimentare practic─â (raft br├ónzeturi, suport cromat pentru sticle)
 • Compartiment pentru fructe/legume proiectat pentru men╚Ťinerea prospe╚Ťimii
 • Func╚Ťie de neutralizare bacterii / microorganisme care genereaz─â miros nepl─âcut

8. Frigider cu doua usi NEO BCG-261 DSA , clasa A , 204 l, dozator apa, H 143 cm

Frigider cu doua usi NEO BCG-261 DSA+ , face parte din clasa energetica A+, astfel asigur├ónd un consum optim ╚Öi o economie de aproximativ 20% fa╚Ť─â de produsele similare din clasa energetic─â A. Cele dou─â rafturi ale frigiderului ├«╚Ťi permit recompartimentarea ├«n func╚Ťie de nevoi. ├Ämpreun─â cu sertarul separat pentru legume-fructe, acest frigider ├«╚Ťi va garanta p─âstrarea prospe╚Ťimii ╚Öi a gustului lor intacte. Pe u╚Öa frigiderului ai un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari dar ╚Öi dou─â compartimente pentru recipiente mai mici.

Op╚Ťiuni cheie
 • Prev─âzut cu dozator de ap─â, u╚Öor de utilizat
 • Compartimentare practic─â, volum total de 204 l, volum net frigider 160 l
 • Include 2 rafturi depozitare, un sertar pentru fructe/legume
 • Clas─â energetic─â eficient─â (A+, economie de circa 20% fa╚Ť─â de articole similare)
 • Design modern, culoare potrivit─â diferitelor stiluri de decor pentru buc─ât─ârii

Întrebări despre frigiderele cu dozator de apă

Care este capacitatea de ap─â care poate fi r─âcit─â?

Dac─â acesta este unul dintre criteriile de top pentru achizi╚Ťionare, atunci vei prefera unul model cu capacitate mai mare pentru apa r─âcit─â. Capacitatea de stocare a frigiderului nu trebuie confundat─â cu volumul de ap─â plat─â ce poate fi r─âcit─â. Astfel, este un criteriu separat, de care trebuie s─â fii sigur la achizi╚Ťie - spre exemplu, unele frigidere au capacitatea de ap─â de 2 l sau 2,4 l.

Frigiderul cu dozator de apă dispune și de rafturi potrivite pentru răcirea sticlelor?

Frigiderele de nou─â genera╚Ťie sunt prev─âzute cu func╚Ťii utile pentru utilizatorul modern. Cele care au integrat dozatorul pentru ap─â - cu func╚Ťie de r─âcire nu au redus─â compartimentarea inteligent─â. A╚Öadar, ├«n func╚Ťie de model, ├«n interior, pe u╚Ö─â, vei putea depozita cutii sau sticle de ap─â, lapte, sucuri, b─âuturi alcoolice.

Pot folosi dozatorul doar pentru apă sau pot fi răcite și alte tipuri de băuturi?

Dozatoarele normale de ap─â la frigider sunt u╚Öor de ├«nfundat atunci c├ónd utiliza╚Ťi lichide care nu sunt clare (bere, coniac, cola). Dac─â nu ├«l pute╚Ťi cur─â╚Ťa bine, ├«n special tuburile lungi, ad─âugarea acestor lichide probabil c─â vor ├«ncepe s─â prind─â miros.

Care sunt recomand─ârile de cur─â╚Ťare a zonei dozatorului?

Dozatoarele de ap─â au t─âvi mobile sub zona robinetului. Scoate╚Ťi aceast─â tav─â pentru a o freca bine ├«n chiuvet─â. ├Änmuia╚Ťi-o ├«ntr-o solu╚Ťie de ap─â cald─â ╚Öi o╚Ťet pentru c├óteva minute. Freca╚Ťi tava cu o perie moale ╚Öi cl─âti╚Ťi pentru a ├«ndep─ârta resturile.

Poate fi folosit și de copii?

Mecanismul de dozare al apei care este inclus ├«ntr-un frigider, este foarte intuitiv ╚Öi u╚Öor de folosit, chiar ╚Öi de copilul t─âu! Dac─â copilul t─âu ajunge la mecanism, o dat─â ce ├«i ar─â╚Ťi c─â trebuie doar s─â apropie paharul de clapeta frigiderului care va face apa s─â curg─â, acesta va re╚Ťine ╚Öi va folosi mecanismul a╚Öa cum se cuvine.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe