Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură

Uscător de rufe cu pompă de căldură

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 68 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un uscător cu pompă de căldură?

De ce să nu îți cumperi un uscător de căldură?! Singurul minus pe care îl pot scoate în evidență este consumul de energie electrică, care dispare și el dacă faci o investiție mai mare puțin în aparat (Miele sau AEG, de exemplu). Un alt dezavantaj ar fi spațiul ocupat, numai că, folosind un suport de montare verticală pentru uscătorul de rufe, acesta se poate stivui peste mașina de spălat și problema dispare. Atenție însă, suportul trebuie să fie compatibil atât cu uscătorul cât și cu mașina de spălat.

În rest, numai avantaje! De regulă, într-un uscător de rufe încap rufe din aproximativ două mașini de spălat (de obicei cam trei cicluri de spălat se pot usca în 2 tranșe). Pentru o familie cu copii mici este "Raiul pe Pământ"! Rufele pot fi luate din uscător si puse direct în sifonier sau de cele mai multe ori direct purtate la joacă.

În cazul în care vrei să mai scapi și de ceva călcat rufe merită o achiziție la un preț mediu (de exemplu Samsung) care, printre multitudinea de programe are și unul care este delicat cu hainele.

Cel mai bun uscător cu pompă de căldură

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Uscator de rufe Beko DF7412PA, 7 kg, Clasa A++, Pompa de caldura, EcoSense, EcoGentle, Ajustare nivel de uscare, Alb

 • Fabricat din inox rezistent
 • Detectează gradul de umiditate al rufelor
 • Elimină mirosurile neplăcute
 • Dimensiuni reduse, în comparație cu celelalte modele
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Alege uscatorul de rufe potrivit și vei avea haine gata de purtat, oricând ai nevoie! Uscătorul de rufe DF7412PA de beko Beko este dotat cu un senzor, EcoSense, care detectează gradul de umiditate și uscare al rufelor și oprește automat procesul de uscare cu aer cald pentru a elibera aerul rece. Tehnologia Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald și recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatură redusă, iar programul Freshen up, îți împrospătează hainele și elimină mirosurile neplăcute, în doar 10 minute de ventilare fără aer cald.

la buget

Uscator de rufe Arctic DAPLH842PB, Pompa de caldura, 8 kg, 15 Programe, Auto Anti Sifonare, BabyProtect+, Clasa A++, Alb

 • Pompă de căldură
 • Economie de energie electrică
 • Uscare fără igienă specială cu programul Antialergic+
 • Capacitate încărcare până la 8 kg
 • Eficient
Verifică prețul

Acesta prezintă una dintre cele mai generoase capacitați de încărcare din gama Arctic, ideală pentru familiile numeroase. Uscatorul de rufe va funcționa la fel de eficient, chiar și după o folosire îndelungată. Uscătorul garantează o economie substanțială de energie, comparativ cu uscătoarele din clasa A+ si A. Economisești vizibil cu fiecare factură! Circuitul închis cu pompa de caldură este cel mai eficient în procesul de uscare, comparativ cu modelele convenționale. Hainele tale își vor păstra culorile vii mai mult timp datorită procesului de uscare la temperatură redusă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Uscator de rufe Aeg T8DEA68S, 9 kg, inverter, touch LCD, iluminare interioara, clasa A+++, alb

 • Prezintă sistem AbsoluteCare.
 • Prezintă tehnologii ProSense şi Sensidry.
 • Are un motor Inverter
 • Sistemul de filtrare este supereficient.
 • Acesta prezintă programe speciale pentru uscare lână,mătase şi articole Outdoor.
Verifică prețul

Acum puteți usca absolut tot ce spălați. Începând cu cel mai moale pulover din lână și terminând cu o cămașă business de zi cu zi sau o canadiana de schi. Uscatoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al mișcării și temperaturii ciclului de uscare. Acestea previn micșorarea și păstrează forma. De asemenea refac impermeabilitatea și redefinesc centrifugarea pentru fiecare tip de țesătură din garderobă. Programele sistemului nostru unic AbsoluteCare® controlează precis mișcarea și temperatura tamburului uscătorului.

Uscator de rufe Candy RO4 H7A1TEX-S, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A+

 • Fabricat din inox
 • Nivel redus de zgomot
 • Dotat cu display LCD
 • Usucă rufele complet
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Senzorul de uscare monitorizează în permanență nivelul de umiditate al rufelor. În momentul în care senzorul detectează ca s-a ajuns la umiditatea cerută de către programul de uscare ales, va întrerupe ciclul de uscare. În acest fel se reduce durata de uscare și consumul de energie. Sistemul Easy Case, patentat de Candy, este sistemul unic care îți permite să colectezi apa rezultată în urma procesului de uscare într-un recipient special, pe care îl poți goli foarte ușor. Ai posibilitatea să verifici, în orice moment, nivelul de apă colectat.

Uscator de rufe Samsung DV90TA040AX/LE, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A++

 • Oferă uscare inteligentă cu rezultate excelente.
 • Prezintă senzori de umiditate.
 • Ușa este reversibilă.
 • Are 3 niveluri de uscare.
 • Iluminare interioară.
Verifică prețul

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscatoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate. Îți poți întreține mai ușor uscătorul. Noul filtru 2 in 1 este ușor de curățat și ajută la menținerea performanțelor de uscare și a eficienței energetice. Și ca să fie și mai simplu, două alarme îți aduc aminte când filtrul și schimbătorul de caldură are nevoie de curățare.

Uscator de rufe Samsung DV90T6240LX/S7, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, AI Control, Quick Dry, Hygiene Care, Optimal Dry, Air Wash, Wifi, Inox

 • Fabricat din inox
 • Consum redus de energie
 • Silențios
 • Conține diverse funcții inteligente
 • Stabilitate crescută
Verifică prețul

Prin intermediul programului Quick Dry - uscare rapidă îți usuci hainele mai repede decât credeai. Prin tehnologia cu pompă de căldură ai eficiență energetică și performanță. Clasa energetică A+++ te ajută să economisești energie electrică, deci să ai facturi mai mici. Pentru uscare rapidă și eficientă mai ai la dispoziție funcția Ai Control care te ajută. Poți personaliza uscarea hainelor prin memorarea obiceiurilor tale sugerându-ți cicluri și afișând informații în timp util. Ușor de programat și folosit.

Uscator de rufe LG RC90V9AV2Q, Pompa de caldura, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Dual Inverter, Eco Hybrid, Alb

 • Capacitate 9 kg
 • 14 programe
 • Clasa energetică A+++
 • Dual Inverter
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Acest produs te ajută să îți usuci hainele în mod rapid și eficient. Se numește uscător pompă de căldură și îți poate deveni rapid cel mai bun prieten pe termen lung. Are o capacitate de 9 kg și clasa energetică A+++. Dispune și de un condensator de curățare automată. Va oferi hainelor tale o îngrijire anti-alergii. Include o ușă reversibilă pe care o poți manevra extrem de ușor. Acest dispozitiv este aici pentru a-ți ușura viața și a-ți da timpul înapoi pentru a te bucura de alte lucruri care contează cu adevărat.

Întrebări despre uscătoarele cu pompă de căldură

Ce materiale se pot usca în uscător?

În uscătoarele de rufe cu pompă de căldură poți usca o gamă variată de textile și nu numai. În funcție de programele disponibile poți introduce bumbac, materiale sintetice, stofă, mătase sau piele. De asemenea, cu un suport adecvat, poți usca și încălțăminte.

Câte rufe se pot usca în uscător?

De regulă vei găsi pe piață uscătoare de rufe cu o capacitate de 8 kg și peste. Cu cât este mai mare, cu atât îl poți încărca mai mult. De exemplu, într-un uscător cu o capacitate de 9 kg, poți usca rufele din aproximativ 1,5 mașini de spălat de 8 kg.

Uscătorul trebuie racordat la scurgere?

Se găsesc pe piață mai multe tipuri de uscătoare. Trebuie să verifici în descrierea produsului această opțiune. Unele se pot racorda, unele nu. Mai există și varianta în care îți alegi dacă vrei să îl racordezi la scurgere sau îi folosești rezervorul de condens.

Se poate monta peste mașina de spălat rufe?

Uscătoarele de rufe se pot monta atât lângă mașina de spălat, cât și peste aceasta. Greutatea uscătorului (aproximativ 50 kg) permițându-i stivuirea pe verticală. Totuși, pentru acest tip de montare este indicat să achiziționezi un kit de montare pe verticală.

Cât de zgomotos este un uscător de rufe?

Uscătoarele de rufe reprezintă cea mai eficientă, economică și delicată variantă de a usca hainele, totuși ca și zgomot, acestea emit aproximativ 65 dB. Sunetul produs de un astfel de uscăror este similar cu cel produs de o mașină de spalat în timpul stoarcerii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar
Cel mai bun frigider tip minibar

Îți dorești un minibar în cameră de unde te poți servi rapid cu apă, suc sau bere? Eficiente energetic și plăcute ca aspect, aceste minifrigidere se pot integra cu ușurință în casa ta.

Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital
Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Cauți o variantă rapidă și modernă pentru încălzirea apei menajere? Boilerul electric este aparatul de care ai nevoie indiferent că stai la casă sau la apartament. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Aerotermă cu Termostat
Cea mai bună aerotermă cu termostat

Cauți o metodă de a încălzi camera atunci când este frig dar totuși prea cald pentru a porni centrala? Aerotermele cu termostat permit alegerea unui grad de confort care este păstrat automat.

Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe