Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură

Uscător de rufe cu pompă de căldură

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 68 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un uscător cu pompă de căldură?

De ce să nu îți cumperi un uscător de căldură?! Singurul minus pe care îl pot scoate în evidență este consumul de energie electrică, care dispare și el dacă faci o investiție mai mare puțin în aparat (Miele sau AEG, de exemplu). Un alt dezavantaj ar fi spațiul ocupat, numai că, folosind un suport de montare verticală pentru uscătorul de rufe, acesta se poate stivui peste mașina de spălat și problema dispare. Atenție însă, suportul trebuie să fie compatibil atât cu uscătorul cât și cu mașina de spălat.

În rest, numai avantaje! De regulă, într-un uscător de rufe încap rufe din aproximativ două mașini de spălat (de obicei cam trei cicluri de spălat se pot usca în 2 tranșe). Pentru o familie cu copii mici este "Raiul pe Pământ"! Rufele pot fi luate din uscător si puse direct în sifonier sau de cele mai multe ori direct purtate la joacă.

În cazul în care vrei să mai scapi și de ceva călcat rufe merită o achiziție la un preț mediu (de exemplu Samsung) care, printre multitudinea de programe are și unul care este delicat cu hainele.

Cel mai bun uscător cu pompă de căldură

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Uscator de rufe Beko DF7412PA, 7 kg, Clasa A++, Pompa de caldura, EcoSense, EcoGentle, Ajustare nivel de uscare, Alb

 • Fabricat din inox rezistent
 • Detectează gradul de umiditate al rufelor
 • Elimină mirosurile neplăcute
 • Dimensiuni reduse, în comparație cu celelalte modele
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Alege uscatorul de rufe potrivit și vei avea haine gata de purtat, oricând ai nevoie! Uscătorul de rufe DF7412PA de beko Beko este dotat cu un senzor, EcoSense, care detectează gradul de umiditate și uscare al rufelor și oprește automat procesul de uscare cu aer cald pentru a elibera aerul rece. Tehnologia Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald și recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatură redusă, iar programul Freshen up, îți împrospătează hainele și elimină mirosurile neplăcute, în doar 10 minute de ventilare fără aer cald.

la buget

Uscator de rufe Arctic DAPLH842PB, Pompa de caldura, 8 kg, 15 Programe, Auto Anti Sifonare, BabyProtect+, Clasa A++, Alb

 • Pompă de căldură
 • Economie de energie electrică
 • Uscare fără igienă specială cu programul Antialergic+
 • Capacitate încărcare până la 8 kg
 • Eficient
Verifică prețul

Acesta prezintă una dintre cele mai generoase capacitați de încărcare din gama Arctic, ideală pentru familiile numeroase. Uscatorul de rufe va funcționa la fel de eficient, chiar și după o folosire îndelungată. Uscătorul garantează o economie substanțială de energie, comparativ cu uscătoarele din clasa A+ si A. Economisești vizibil cu fiecare factură! Circuitul închis cu pompa de caldură este cel mai eficient în procesul de uscare, comparativ cu modelele convenționale. Hainele tale își vor păstra culorile vii mai mult timp datorită procesului de uscare la temperatură redusă.

Premium

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM229X2SEU, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A++, Motor Inverter, 6th Sense, Display LCD, Alb

 • Eficiență crescută;
 • Consum mic de energie;
 • Design plăcut;
 • Capacitate mare de încărcare;
 • Silențios.
Verifică prețul

Acest minunat uscător de rufe de la Whirlpool va îngriji personalizat fiecare tip de țesătură și va păstra hainele împrospătate până la 6 ore după terminarea ciclului de uscare. Tehnologia inovativă cu pompă de căldură reîncălzește eficient aerul din aparat și reduce astfel consumul de energie. Displayul este foarte ușor de manevrat, iar uscătorul este silențios și are un design plăcut. Tamburul este din oțel inoxidabil, iar capacitatea sa de uscare este foarte generoasă, de 9 kg. Dispune de sistemul de blocare a tastelor.

Hotpoint Uscator de rufe Aqualtis AQC82F7TM, 8 kg, 16 programe, pompa de caldura, clasa A++, alb

 • Eficiență mare;
 • Consum redus;
 • 16 programe;
 • Silențios;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Ce este cu adevărat special și unic la acest uscător de rufe este sistemul anti-îmbătrânire care prelungește mult viața țesăturilor. În plus, uscătorul este silențios, are un design modern și te scutește de foarte mult timp pe care îl vei putea petrece cu familia. Economia se face și la nivel de energie electrică. După terminarea ciclului de uscare, hainele sunt gata de pus în dulap. Există numeroase funcții incluse, toate fiind intuitive și cele 16 programe sunt personalizate oricare ar fi nevoile tale.

Uscătorul de rufe Slim Candy este ceea ce ai nevoie pentru casa ta, fiind dotat cu funcția Dry Sensor care monitorizează constant umiditatea hainelor, iar în momentul în care s-a ajuns la gradul cerut de programul ales, va întrerupe ciclul de uscare. În acest fel eficiența este crescută, iar consumul de energie scade considerabil. Acest uscător este smart, intuitiv, poate fi controlat de la distanță prin aplicație. Există chiar și funcția de uscare intensivă și program de călcare super ușoară. Designul său elegant te va acapara.

Uscator de rufe Samsung DV90TA040AX/LE, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A++

 • Oferă uscare inteligentă cu rezultate excelente.
 • Prezintă senzori de umiditate.
 • Ușa este reversibilă.
 • Are 3 niveluri de uscare.
 • Iluminare interioară.
Verifică prețul

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscatoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate. Îți poți întreține mai ușor uscătorul. Noul filtru 2 in 1 este ușor de curățat și ajută la menținerea performanțelor de uscare și a eficienței energetice. Și ca să fie și mai simplu, două alarme îți aduc aminte când filtrul și schimbătorul de caldură are nevoie de curățare.

Întrebări despre uscătoarele cu pompă de căldură

Ce materiale se pot usca în uscător?

În uscătoarele de rufe cu pompă de căldură poți usca o gamă variată de textile și nu numai. În funcție de programele disponibile poți introduce bumbac, materiale sintetice, stofă, mătase sau piele. De asemenea, cu un suport adecvat, poți usca și încălțăminte.

Câte rufe se pot usca în uscător?

De regulă vei găsi pe piață uscătoare de rufe cu o capacitate de 8 kg și peste. Cu cât este mai mare, cu atât îl poți încărca mai mult. De exemplu, într-un uscător cu o capacitate de 9 kg, poți usca rufele din aproximativ 1,5 mașini de spălat de 8 kg.

Uscătorul trebuie racordat la scurgere?

Se găsesc pe piață mai multe tipuri de uscătoare. Trebuie să verifici în descrierea produsului această opțiune. Unele se pot racorda, unele nu. Mai există și varianta în care îți alegi dacă vrei să îl racordezi la scurgere sau îi folosești rezervorul de condens.

Se poate monta peste mașina de spălat rufe?

Uscătoarele de rufe se pot monta atât lângă mașina de spălat, cât și peste aceasta. Greutatea uscătorului (aproximativ 50 kg) permițându-i stivuirea pe verticală. Totuși, pentru acest tip de montare este indicat să achiziționezi un kit de montare pe verticală.

Cât de zgomotos este un uscător de rufe?

Uscătoarele de rufe reprezintă cea mai eficientă, economică și delicată variantă de a usca hainele, totuși ca și zgomot, acestea emit aproximativ 65 dB. Sunetul produs de un astfel de uscăror este similar cu cel produs de o mașină de spalat în timpul stoarcerii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cel Mai Bun Șemineu Electric pentru Casa Ta
Șeminee electrice pentru living room-ul casei tale

Vrei să te bucuri de experiența unui șemineu dar nu vrei să-ți bați capul cu lemne, funingine și fum? Alege un șemineu electric modern.

Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

? Cel mai bun Frigider cu Dozator de Apă Integrat
Cel mai bun frigider cu dozator de apă

Îți place să bei apă rece și proaspătă și te gândești să-ți schimbi si frigiderul? Profită de noile tehnologii și cumpără un frigider cu dozator de apă integrat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe