Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă

Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 86 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi o afumătoare electrică acasă?

Calitatea alimentelor și consumul preparatelor gustoase și mai ales sănătoase reprezintă o preocupare actuală pentru tot mai multe persoane. De la cumpărarea din surse sigure, de la producători locali și până la achiziționarea aparaturii potrivite pentru prepararea perfectă a alimentelor, toate acestea reprezintă un demers pentru adoptarea unei alimentații corecte, sănătoase și un stil de viață sănătos. O afumătoare electrică reprezintă metoda ideală pentru a-ți prepara alimentele preferate - carne de diferite tipuri și legume.

Afumătoarele electrice sunt prevăzute cu funcții cheie pentru afumarea cărnii, peștelui sau a legumelor, într-un timp mult mai scurt, comparativ cu afumătoarele clasice. Poți seta densitatea fumului, temperatura poate fi ajutată, iar recomandările de întreținere și curățare sunt minime. Fiind realizate din oțel, atât interiorul, cât și exteriorul se curăță ușor, fiind totodată protejate contra ruginii.

Urmărește criteriile cheie - compartimentare, capacitate, timp de preparare, precum și alte preferințe personale și investește într-un model potrivit cerinței de preparare (frecvența cu care vei prepara alimente afumate, numărul membrilor familiei). Bineînțeles, această investiție este potrivită și pentru restaurante, pensiuni, hoteluri și alte unități de cazare - pentru a le oferi clienților o masă gustoasă, cu preparate proaspăt afumate.

Cea mai bună afumătoare electrică

Cel mai bun

Flintstone Steel afumătoare

 • Permite afumarea diverselor alimente: carne, cârnați, legume, pește, tofu
 • Închiderea magnetică asigură temperatura interioară constantă
 • Dispune de 3 grilaje pentru afumat și 3 cârlige (agățătoare)
 • Prevăzut cu picioare de cauciuc ce garantează stabilitatea, suportul sigur
 • Curățare facilă, grație materialelor de confecționare și a tăviței detașabile
Verifică prețul

Descoperiți arta frumoasă a afumatului direct la domiciliu. Cu afumătorul de oțel Klarstein Flintstone, alimentele nu numai că au o aromă delicată și picantă, ci și o durată lungă de conservare. Trei grătare cromate, fiecare având dimensiunile de 40 x 25 cm, oferă un spațiu amplu pentru părțile de slănină, plăci tofu sau cremele proprii, în timp ce trei cârlige oferă spațiu suplimentar pentru agățarea cârnaților sau șuncii. O tavă de scurgere detașabilă captează condensul și grăsimile care picură și facilitează curățarea ulterioară. Densitatea fumului în afumătorul de oțel Klarstein Flintstone este controlată convenabil de un ventilator din spate.

la buget

Afumatoare, Perfect home, neagra, 40x80cm

 • Compactă
 • Ergonomică
 • Ușor de transportat
 • Ușor de instalat
 • Eficientă
Verifică prețul

Dacă voiai să afumi carnea fără să te afumi și pe tine, ai acum opțiunea ideală prin acest produs revoluționar. Afumătoarea din tablă metalică, cu o grosime de 0.5 mm este exact ce ai nevoie. Este un corp compus din 3 piese, 2 bucăți de suport pentru cărbune, 3 grătare, 4 picioare, 3 mânere, 1 termometru, piese de asamblare și unelte. Are o greutate netă de 5.4 kg și este ușor de transportat sau depozitat datorită dimensiunilor sale relativ reduse. Îl poți spăla, clăti și usca cu ajutorul unui detergent lichid.

Premium

* Prezentare video mai jos

Char-Broil

 • Putere 800W
 • Control precis al temperaturii de la 37 la 135 grade C
 • Structură cu pereți dubli , cu izlație
 • Panou de comandă avansat , cu afișaj albastru de tip LED
 • Alerte audio
Verifică prețul

Această afumătoare electrică digitală este un dispozitiv ideal pentru iubitorii procesului de pregătire a alimentelor prin afumare sau pe grătar, în aer liber. Afumătoarea de la Char-Broil îi permite utilizatorului o afumare optimă prin folosirea sondei de carne integrate, ușor de curățat și detașabilă. Este echipată cu o structură cu pereți dubli, bine izolată, pentru a menține etanș în interior căldură și fumul. Astfel structura face ca afumarea cu așchii de lemn să fie foarte eficientă, adică puteți umple cutia de așchii de lemn o singură dată pentru a beneficia de până la 8 ore de afumare.


* Prezentare video mai jos

Afumatoare electrica 1600 W cu 3 rafturi si 3 agatatoare pentru carne 540x380(H)720 mm Inox Hendi

 • Potrivită pentru afumarea diferitelor tipuri de carne, pește și legume
 • Este dotată cu 3 grătare de inox și 3 agățători
 • Este echipată cu aerisire pentru aerul cald, iar temperatura poate fi ajustată
 • Este mobilă, fiind facil de operat
 • Se curăță ușor, grație materialelor din care este realizată
Verifică prețul

Afumătoare electrică Hendi fabricată din inox cu termostat și termometru integrat este ideală pentru a afuma orice tip de carne, peste și legume. Alimentele se pot afuma pe cele 3 grătare din inox cu dimensiuni de: 400x279 mm disponibile. Aparatul conține și 3 carligi pentru agățarea cărnii. Astfel poți avea alimentele preferate în confortul casei tale. Temperatura este ajustabilă, afumătoarea este echipată cu aerisire pentru aerul cald. Astel poți urmări întocmai rețetele, chiar daca pregătești carnea la tine acasă.

Întrebări frecvente despre afumătorile electrice

Ce tipuri de carne pot fi afumate în aceste afumători electrice?

Cu puternicul motor electric de 650 W, vei aduce alimentele la perfecțiune. Vei putea da diferitelor alimente aroma potrivită după propriul gust și în afară de asta vei da cărnii de porc peștelui sau cârnaților de vită, miel o întrebuințare mai îndelungată.

Ce capacitate de afumare are: care este tipul de compartimentare de care dispune?

Fumul produs de afumătorile electrice este de patru ori mai curat și mai dens decât la o afumătoare tradițională și de aceea le face să fie atât de apreciate pentru că prepară rapid și bine mâncarea. În funcție de numărul de compartimente sau grile, între 4-6, se pot afuma 15-20 kg de preparate odată .

În cât timp sunt gata preparatele?

Cu aceste afumătoare electrice putem folosi cuptorul la 70°C (să nu distrugem enzimele din carne) astfel procesul de afumare al cărnii durează în medie 3 ore, iar la pește și fructe de mare o oră. De asemenea putem afuma în 20-30 minute brânzeturi, legume, fructe, în funcție de preferințele fiecăruia

Densitatea fumului poate fi setată digital?

Afumatoarea profesională electrică pentru carne a fost testată în prealabil, fapt ce asigură o garanție în ceea ce privește calitatea produselor procesate cu acest echipament. Densitatea și intensitatea fumului pot fi de asemenea reglate. cu ajutorul unității de control electronice.

În ce constă întreținerea și care sunt recomandările de curățare?

Datorită grilelor cu dimensiuni de medii de 40 x 30 cm și a recipientelor de dimensiuni diferite, picurar sau tava care prinde apa de condens și grăsimea scursă facilitează curățarea. Afumătoarea se șterge pe exterior cu o cârpă umedă după folosire iar în interior se spală cu detergent în doar 5 minute.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cel Mai Bun Termometru Pentru Friptură
Cel mai bun termometru pentru friptură

Află momentul precis când friptura este gata în cuptor sau în tigaie! Termometrul pentru carne te ajută să prepari cu exactitate tipul de prăjit pe care-l dorești: în sânge, mediu sau bine făcut.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Cel Mai Bun Tocător De Bucătărie De Calitate
Cel mai bun tocător de bucătărie de calitate

Te-ai săturat de tocătoare care se înnegresc sau care se rup? Alege un tocător din lemn de calitate care rezistă ani întregi.

Cel Mai Bun Cuțit Japonez
Cel mai bun cuțit japonez

Nu din întâmplare ai auzit de sabia japoneză KATANA. Japonezii au fost și sunt excelenți în lucrul cu metalele iar cuțitele japoneze sunt recunoscute pentru eficiența și calitatea lor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe