Cel Mai Bun Set De Caserole De Sticlă

Cel mai bun set de caserole de sticlă

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de un set de caserole de sticlă?

Fiecare gospodină trebuie să aibă în bucătărie și recipiente pentru depozitat mâncarea gătită, fructele, legumele și produsele lactate. Este foarte important că atunci când cumperi recipiente alimentare din sticlă să le alegi după modul în care vrei să le folosești.

Dacă dorești o caserolă pentru mâncare gătită aceasta trebuie să fie mai înaltă și de dimensiuni mai mari. Dacă vrei un recipient pentru brânzeturi sau fructe, atunci acesta poate fi mai mic. Indiferent de situație este bine să cauți caserole care să se închidă etanș pentru ca mâncarea să nu se scurgă.

Când vine vorba despre întreținerea caserolelor de sticlă, dacă nu au limitări în a fi spălate în mașina de spălat vase, acestea se pot spăla fără probleme și usca similar ca orice alt vas de bucătărie. Totuși, cel mai indicat este spălarea manuală cu apă călduță și detergent pentru vase și uscarea normală în uscătorul de vase. În acest fel, cu siguranță le vei prelungi durata de viață și nu le vei mai supune riscului de a se sparge în mașină.

Cel mai bun set de caserole de sticlă

Cel mai bun

Glaswerk Hopewell caserole pentru alimente

Capacul din plastic fără BPA se închide perfect etanș, oferind borcanelor o notă elegantă. Cu pereți despărțitori din sticlă și capace inovatoare cu etanșare solidă și durabile, ele sunt potrivite pentru păstrarea alimentelor în congelator sau frigider și încălzirea în cuptorul convețional.
Verifică prețul

Hopewell sunt fabricate din sticlă durabilă și incasabilă de borosilicat și sunt extrem de rezistente la căldură și frig. Prin urmare, nimic nu împiedică utilizarea lor în cuptor, congelator sau cuptor cu microunde.

la buget

Set 5 boluri din sticlă, capace verzi

Bolurile sunt confecționate din sticlă și vin însoțite de capace din plastic care reușesc să mențină alimentele proaspete pentru timp îndelungat. Datorită închiderii etanș alimentele neconsumate își vor păstra aroma și prospețimea. Bolurile se curăță foarte ușor sub jetul de apă caldă sau la mașina de spălat vase. Sunt rezistente la temperaturi cuprinse între -20 și 70 °C.
Verifică prețul

Iată o nouă modalitate rapidă și igienică de păstrare a alimentelor! Acum vei putea depozita inteligent resturile rămase după fiecare masă.

Premium

Set 8 caserole din sticla - Glasslock

Cele 8 caserole pe care ți le punem la dispoziție au un design modern, au o greutate redusă, sunt foarte ușor de curățat și cu minim de efort. Sticla din care sunt realizate le face rezistente și durabile. Toate caserolele includ capac cu garnitură și sunt foarte ușor de închis, fiind ermetice. Sticla din care sunt realizate este de 3 ori mai rezistentă decât cea obișnuită.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de cutii în care să îți depozitezi mâncarea în frigider sau pentru a o lua la job, caserolele sunt cele mai utile.

vidaXL Recipiente din sticlă pentru depozitare alimente, 16 piese

Sunt ideale pentru a depozita gustări, fructe, sosuri și multe altele. Fiind confecționate din sticlă borosilicată transparentă, aceste caserole pentru alimente pot rezista la temperaturi extreme, de până la 500 de grade Celsius, fără a se crăpa sau sparge. Recipientele pot fi curățate ușor în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Cu acest set de recipiente din sticlă cu capac îți poți păstra mâncarea proaspătă și delicioasă pentru mai mult timp. Recipientele sunt refolosibile și au dimensiuni ce variază între 370 și 1370 de ml.

Glaswerk Jardine caserole pentru alimente

Prin urmare, nimic nu împiedică utilizarea lor în cuptor, congelator sau cuptor cu microunde. Capacul din plastic fără BPA, cu patru cleme de închidere, asigură o protecție de 100% împotriva scurgerilor și, de asemenea, etanșarea conservelor. Datorită acestui fapt, acestea sunt ideale ca prânz pentru prânzul tău gustos la serviciu sau ca însoțitor pentru excursiile de weekend.
Verifică prețul

Caserole pentru menținerea prospețimii alimentelor Jardine sunt realizate din sticlă borosilicată durabilă și incasabilă și sunt extrem de rezistente la căldură și frig.

Set 3 cutii alimentare, 5five, din sticla cu inchidere ermetica

Întrucât mâncarea se păstrează cel mai bine în recipiente din sticlă, acest set de trei cutii alimentare nu trebuie să îți lipsească din bucătărie. Sticla de care sunt realizate are o rezistență ridicată, putând fi folosite atât la cuptorul cu gaz cât și la cel cu microunde. Capacele din plastic sunt prevăzute cu garnitură de silicon, care ajută la obținerea unei închideri etanșe.
Verifică prețul

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și să trăim cât mai mult timp. Pentru a putea susține acest lucru ar trebui să ducem o viață echilibrată, iar asta presupune și să mâncăm sănătos.

Set 3 caserole din sticlă Premier Housewares Freska

Capacele se așează foarte bine pe recipientul de sticlă cu ajutorul garniturii de silicon, iar alimentele pe care vrei să le păstrezi în interior vor rezista mult mai mult timp fără să se altereze. Caserolele pot fi folosite în congelator și în cuptorul cu microunde, cu precizarea că în momentul încălzirii capacul trebuie desfăcut, altfel vei avea surpriza să găsești mâncarea pe pereții cuptorului.
Verifică prețul

Caserole din sticlă Premier Housewares Freska sunt perfecte în fiecare bucătărie. Caserolele au un design modern și sunt remarcabile și practice.

Set 3 caserole rotunde Eljado, Albastru, sticla

Aceste caserole sunt realizate din sticlă, ceea ce îi va prelungi termenul de utilizare, sticla este un material ecologic și ușor de utilizat și îngrijit. Acest set poate fi utilizat și în cuptorul cu microunde, dar și să fie spălat în mașina de spălat vasele, le vei putea folosi foalte mult timp.
Verifică prețul

Set 3 caserole rotunde Eljado, Albastru, sticlă. Acest set este unul excepțional, deoarece este compus din 3 caserole de diferite mărimi perfecte pentru depozitarea oricărui fel de mâncare la frigider.

Set 4 caserole din sticla cu capac Gourmetmaxx, -20 pana la +330 °C

Aceste caserole sunt rezistente la temperaturi de la -20 ° C la +330 ° C si sunt, prin urmare, potrivite pentru toate ocaziile, astfel poți utiliza caserolele atât pentru păstrarea alimentelor în frigider, cât și pentru încălzirea lor în cuptorul tradițional sau cu microunde. Caserolele au un design elegant din sticlă de borosilicat robust, fiind sigilate cu sistemul de 4 clicuri și având un inel de etanșare din silicon. Sunt 100% impermeabile pentru o aromă de durată și potrivite împotriva arsului la temperaturi ridicare în cuptor.
Verifică prețul

Set de 4 caserole de depozitare a alimentelor din sticla, 1000ml, 600ml, 47684.04.01

O supapă în capac permite utilizarea în cuptorul cu microunde. În plus, recipientele de depozitare a alimentelor sunt stivuibile, pentru o depozitare ușoară. Pot fi utilizate pentru zahar, orez, paste, făină, ca cutie de transport pentru prânz, pentru legume, ca vas de copt, congelator, cutie cu microunde, la care se adaugă faptul că se pot spăla la mașina de spălat vase automată.
Verifică prețul

Cutiile sunt realizate din sticlă borosilicată rezistentă, ceea ce înseamnă că conservele sunt rezistente la caldură și la frig, astfel ele pot fi folosite și în cuptor sau plasate în congelator, după nevoile fiecărei gospodine.

Întrebări frecvente despre seturile de caserole de sticlă

Care este diferența între caserole de sticlă și caserole din plastic?

Diferența dintre caseerole de sticlă și de plastic este grozavă, una dintre deosebiti este faptul că caserolele de sticlă nu îmbibă mirosurile și nu sunt toxice pentru organism. Deoarece sticla este un material ecologic, acestea rămân a fi mai calitative și eficiente.

De unde pot procura caserole de sticlă?

Ai putea procura caserole de sticlă în orice magazin specializat cu veselă, în supermarkete, magazine online în care se vinde veselă pentru gătit. Acestea pot fi găsite aproape oriunde.

Ce pot depozita în caserole de sticlă?

În caserole de sticlă poți depozita orice tip de mâncare preparată sau nepreparată, fructe, legume, cereale, lăctate și altele. Deoarece ele nu mențin mirosurile, ele pot depozita orice.

Cum pot utiliza caserolele de sticlă?

Urilizarea caserolelor de sticlă este extrem de extinsă, le poți folosi pentru depozitarea mâncării în frigider, congelator, cuptorul cu microunde și chiar în cuptorul clasic, deoarece ele sunt rezistente la temperaturi înalte și joase.

Cum pot avea grijă de caserolele de sticlă?

Pentru a avea grijă caserolele de sticlă le poți spăla manual la orice temperaturi, sau să le speli cu ajutorul mașinii de spălat vesela. Ele nu necesită un mod de îngrijire mai special.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe